14 yaşındaki çocuğa müebbet hapis istendi

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
14 yaşındaki çocuğa müebbet hapis istendi

İzinsiz portakal aldıkları iddia edilen 2 kardeşten birini bıçaklayarak öldürdü AHT

590541_detay.jpg

Adana'da portakal bahçesinden izinsiz portakal aldıkları iddia edilen 2 kardeşten birini bıçaklayarak öldürüp diğerini de yaraladığı iddia edilen ilköğretim öğrencisi 14 yaşındaki M.C.A. hakkında müebbet, arkadaşı A.Y. (14) için de 5 yıl hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Neşet KARADAĞ / ADANA (AHT)

Adana'da 7 Aralık 2010 tarihinde Akkapı Şehit Kemal Yüzgeç İlköğretim Okulu 8'inci sınıf öğrencisi Gökhan G.'yi (14) öldürüp, kardeşi 7'inci sınıf öğrencisi Şahin G.'yi de (13) yaraladığı iddiasıyla yakalanıp tutuklanan ilköğretim öğrencisi M.C.A. ile kendisine yardımcı olduğu öne sürülen arkadaşı A.Y. hakkında ki soruşturma tamamlanarak iddianame hazırlandı. Adana 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nce kabul edilen iddianamede, M.C.A.'nın müebbet, arkadaşı A.Y.'nin ise 5 yıl hapis cezası ile cezalandırılmaları istendi. İddianamede, 14 yaşında katil olan M.C.A'nın savunmasına da yer verildi. Önümüzdeki aylarda arkadaşı A.Y. ile birlikte yargılanmaya başlayacak olan M.C.A. savunmasında, kendini korumak isterken katil olduğunu belirterek, "Daha önce izinsiz portakal alma yüzünden tartışmıştık. Daha sonra arkadaşım ile bisikletle gezerken birisi bisikletin tekerine tekme vurdu. Düştük. Baktığımız da daha önce tartıştığımız çocuklardı. Bize çatalla saldırdılar. Ben de kendimi korumak istedim. Öldürme kastım yoktu" dedi.

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
14 yaşındaki bi çocuk için müebbet hapis...her türlü pisliğin alasını yapanlara af...ilginç bi adalet sistemimiz var

rüzgar gülü

Daimi Üye
Tepki
10.147
Adana'da portakal bahçesinden izinsiz portakal aldıkları iddia edilen 2 kardeşten birini bıçaklayarak öldürüp diğerini de yaraladığı iddia edilen ilköğretim öğrencisi 14 yaşındaki M.C.A. hakkında müebbet, arkadaşı A.Y. (14) için de 5 yıl hapis cezası istemiyle dava açıldı.

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.317
Istenmis ki verilmemis, bence hak edenlere versinler bu cezayi.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar