14 yaşındaki kıza canlı yayında utandıran soru!

Oruc

Daimi Üye
Tepki
2.379
14 yaşındaki kıza canlı yayında utandıran soru!

14 yaşındaki ilköğretim öğrencisi bir gençle kaçtı. Onu canlı yayına çıkarıp öyle bir teşhir ettiler ki, sorulan sorular izleyicileri bile utandırdı.

14 yaşında ortaöğretim öğrencisi bir kız, erkek arkadaşı ile kaçıyor...

Kızı 32 gün sonra İzmir'de buluyor polis ailesini teslim ediyor...

Aile ne yapıyor? Alıyor o küçük kızı Kanal 7 stüdyolarını götürüyor...

Ebru ile Paylaştıkça programına canlı yayına çıkarıyor...

Ebru Gediz kızı yayına çıkmadan "tatlı dille" sorguluyor...

Güvenini kazanıp, çocuk ile birlikte olup olmadığını soruyor...

OLDU MU EBRU BU!..
Canlı yayında da küçük kızı dizinin dibine oturtup başlıyor ahkam kesmeye...

İki lafının birinde "tamam mı çocuğum", "tamam mı güzel kızım", "oldu mu canım yavrum" diye diye bu rezilliği sergiliyor...

*"Şimdi bana doğruyu söyle güzel çocuğum, ne dedi sana Rıdvan... Biraz yüksek sesle konuş çocuğum bak teyzeler duymuyor canım benim..." *"Çekinme canım yavrum benim, biz bunları örnek olsun diye soruyoruz"...

*"14 yaşında bir kıza sahip olabilir mi insan? Babasının soyadı altındayken kıza nasıl sahip olur..." ZORLA OLMADI ABLA DEMİŞ Küçük kıza yayın öncesi sormuş "sana sahip oldu mu" diye...

Kız da anlatmış...

-"Zorla olmadı abla" demiş...

Küçük kızın o sözünü canlı yayında o yanındayken, annesi babası karşısındayken, milyonlar ekran başındayken deşifre etmekten çekinmiyor...

-"Bu çocuk, başını okşarsın olur" diyerek...

İLK ERKEĞİ BEN DEĞİLİM DEMİŞ Dahası da var...

Kızı kaçıran çocuk emniyette demiş ki; -"Buse benden önce başkaları ile de birlikte oldu, ben ilk değilim..." Tatlı dilli spikerimiz Ebru bu bilgiyi aktarıp soruyor; -"Bunu söylemesi çok iyi bir şey, onun ne olduğunu görmesi açısından. Sen bir şey söylemek ister misin bu söze Buse..." Allah aşkına küçücük bir çocuğa böyle bir işkence yapılır mı? 14 yaşındaki bir çocuk böyle teşhir edilebilir mi? Okul arkadaşları izliyor bu programı...

Sokağındakiler izliyor...

Mahallesi izliyor...

Bu çocuk nasıl onların yüzüne bakacak? Nasıl okuluna gidecek? Kamerayı burnunun dibine dayayıp da 14 yaşındaki bir çocuğu yaptığı hatadan dolayı bütün Türkiye'ye nasıl rezil edebilirsiniz...

Bu hakkı kim veriyor size..

yoruldum71

Daimi Üye
Tepki
3.368
su tv porgramlarına sıddetle karsıyım!!
ızlemıyorum reytıng almasınlar dıye
rezalet dız boyu ozel hayatımız ıyıce dejanere edılıyo!!

neden canım o ekran karşısına çıkanlarda da kabahat yokmu gülüm
çıkmasınlar yani tm
bu kişinin kızı kaçmış gitmiş ne yiye 70 milyon izleyici kapitesi olan o proğrama gidiyorlarki olan olmuş gitmesin
ben o ekran karşısına çıkanlarda da kabahat buluyorum fıstık
herkesin sorunları var ve gizli kalmalı yani
oraya çıkıpta şu şunu yaptı benim karım.kocam,kızım,oğlum şöyle böyle anlatırlarsa tv ciler kadar onlarında kabahatları suçları var çıkmasınlar
beş on kuruş para alaçam diye kendilerini ne diye satıyorlar:kizdim:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
55.337
allahmmmmmmmmmm bune yaaaaaa -kizgin
rezalet beee bu resmen allahım nasıl izin veriyor rtük bu olaylara :protesto:
öle anne babayada AYIP AYIp :protesto:

*Bilgin*

Daimi Üye
Tepki
1.716
bu tür programlara sinir oluyorum.:(
olucak şey deyil ya çocuğunu alıp kendi elleriyle rezil etmişler. çocuğun yaptığı hatada kabul edilemez ama ailenin hatası dahada büyük.noluyo acaba bu tür programlara gidince hatalar telafimi oluyo yoksa rezilmi olunuyo? o aileyi şiddetle kınıyorum.:mad:

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
tesadüfen çok az denk gelmiştim daha kız konuşmamıştı sonra kanalı çevirmiştim ay hemde 14yaşındaymış ya şu reyting uğruna taklitçilik yapmıyolarmı ama beceremiyolar bazı kesimde bunları sırf o kanalı sevdiği için izliyor yazık ya

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
bu tür programlara sinir oluyorum.:(
olucak şey deyil ya çocuğunu alıp kendi elleriyle rezil etmişler. çocuğun yaptığı hatada kabul edilemez ama ailenin hatası dahada büyük.noluyo acaba bu tür programlara gidince hatalar telafimi oluyo yoksa rezilmi olunuyo? o aileyi şiddetle kınıyorum.:mad:

anne baba cahil canım ve allıyıp pullayıp laflarla kandırıyolardır zaten onları asıl suçlu bu programı yapan ve devamına izin verenler canım cicim yaparak göz boyuyorlar ekran önünde

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar