Yıldızların öğretmeni Satürn, size ilişkilerinizi geliştirmek ve yaşamın her alanında nasıl etkileşim kurabileceğinizi öğretmek için pek çok fırsat sunuyor bugün. Satürn’ün Karmik doğası kendini farklı alanlarda gösterebilir. Şimdi yaptıklarınız on dört ya da yirmi sekiz yıl sonra karşınıza çıkabilir. Aynı zamanda belirli bir konuda bugün karşınıza çıkabilir ya da yeni insanlarla karmik bir bağlantınız olduğunu fark edebilir; geçmişte kalan biri ile tekrar karşılaşıp çözümlenmemiş konuları sonuca ulaştırabilirsiniz. Uzun süredir devam eden bir ilişki yaşıyorsanız ve bu ilişkiyi resmileştirmekten korkuyorsanız; kendinizle yüzleşin ve bu konudan neden korktuğunuz konusunda kendinize sorular sorun.
Günün Olumlaması: Kendimi seviyor ve onaylıyorum. Kendi değerimi görmeyi seçiyorum. Ben güçlüyüm.
Gezegensel enerjiler sizlere, arkadaşlarınızla görüşmelerinizin doğuracağı olumlu sonuçları işaret etmekte. Özellikle yeni insanlarla tanışabilir, çevrenizi genişletebilir ve yepyeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Doğru zamanda, doğru yerde olmanın fırsatlarını yakalayabilirsiniz bugün. Bu şanslı süreci çok ama çok iyi değerlendirin. Doğru kararlarla aşırı iyimserliğe kaçmadan hareket ederseniz; gökyüzü sizi beklediğinizin çok üzerinde mükâfatlandıracaktır, daha önce olmadığı kadar birikimler yapabilirsiniz. Kararlı ve cesur olun. Kimsenin sizi hedeflerinizden alıkoymasına izin vermeyin. Ayrıca bugün sezgilerinizde oldukça yüksektir, ruhunuzdan gelen o sese kulak verin ve ilerleyin.
Günün Olumlaması: Geçmişi bırakıyor ve yeni olanı sevgiyle kabul ediyorum. Her şey benim hayrıma çalışıyor.
Gezegensel enerjiler bugün sizlere, kariyerinizle ilgili konularda size ilham verecek ve daha gerçekçi düşünmenizi sağlayacak. Kariyerinizle ilgili yeteneklerinizi sergilemeniz için fırsatlar sunabilir fakat bunun yanı sıra hak ettiğiniz ilgiyi görmenizi kısıtlaya da bilir. Bu karmaşa spiritüalizm ve yüksek idealleri temsil eden gezegenin etkisidir. Her ne kadar karar alma mekanizmaları ya da başka insanlar sizin hak ettiğiniz övgüyü sizin yerinize alıyorsa da bu durumu hoş görü ile karşılayın. Siz yolunuza bakın ve kararlılıkla ilerleyin bugün olmasa da zaman içerisinde hak ettiğinizi alacaksınız. İşle ilgili konularda tercihlerinizi çok dikkatlice yapmalısınız. Çünkü yardımcı olduğunuz kişilerden zararlar görebilirsiniz. Bugünkü gezegensel etkiler şansı ve şansızlığı da beraberinde getirecektir.
Günün Olumlaması: Bugün geçinmek için yeni fırsatlar görmeye niyet ediyor, bu yeni fırsatları davet ediyor ve onların kendilerini bana göstermelerini tüm kalbimle diliyorum.
Gezegensel enerjiler bugün, arkadaşlarınızın size şans getirebileceğine işaret etmekte. Yaşamınızda önemli gelişmelere sebep olacak doğru insanlarla karşılaşabilirsiniz. İşiniz gereği taşınacağınız biri ömür boyu arkadaşınız olabilir. Gökyüzünün bugünkü konumu yaptığınız işte popülerliğinizin oldukça yükseleceğinin işareti. Bugün bir ilişkiniz, büyük bir ihtimalle birden fazla ilişkilerinizde büyük bir değişim yaşayacağınızdan emin olun. Bu sizin ve karşınızdaki kişinin ihtiyaçlarına göre olumlu da olabilir olumsuz da. İlişkilere dair bakış açınız ve başka insanlarla iletişim kurma tarzınız tamamen değişecek ve olumlu bir yolda ilerleyecek. Kumandan sizsiniz iletişim tarzınızı belirleyin ve kendinize güvenin.
Günün Olumlaması: Sevgili Evren, eski enerjilerin yeminlerini bırakıyorum. Ben bolluk içinde olmayı, sevilmeyi, beni sevenlerle birlikte olmayı hak ediyorum. Yeni bir başlangıç yapmayı hak ediyorum.
Bugün siz ya da eşiniz sevgiliniz beklediğiniz bir parayla ilgili haber alabilir; iş yerinizde sürpriz bir zam alabilirsiniz. Bu dönemde elde edeceğiniz kazançlarınızı şansa bırakmayın. Elinizdeki parayı değerlendirin, biriktirin ve harcamalarınızı elinizde nakit birikimi olduktan sonra yapın. Gezegensel enerjiler, bugün akrabalarınızla ilişkilerinizle zorluklara işaret etmekte. Onlarla baş etmeniz zor olabilir. İşle ilgili konulara profesyonelce yaklaşımlar sergilemelisiniz. Beklenmedik direnişlerle karşı karşıya kalmanız mümkün. Fikir ve görüşlerinizi kabul ettirmeye çalışmak; bir başkasını ikna olmaya zorlamak sizin için zararlı sonuçlanacaktır. Başkalarına karşı duyarlı davranırsanız istediğiniz sonuca ulaşabileceksiniz.
Günün Olumlaması: Ben, Evren’in bu gezegene büyük işler başarmak üzere gönderilmiş bir çocuğu olarak değerliyim. Ben olmak üzere geldiğim her şeyi hak ediyorum. Bana sadece iyi şeyler geliyor.
Gezegensel enerjilerle bugün, ilişkiler konusunda destek veriyor. Eğer bir ilişkiniz varsa, bu geçiş size çok güzel faydalar sağlayacak. Onunla geçireceğiniz zamanın keyfini çıkarın ve birlikte bir tatil planı yapın. Ayrıca iş arkadaşlarınız veya komşularınızla yakın ilişkiler kurabilirsiniz. Fakat iş ortaklığı içindeyken dikkatli olmanızda yarar var. Bir başkasının düşüncelerine dayanan, gerçek olmayan bir iyimserlik içinde bazı vaatlerle kandırılabilirsiniz bugün. Yıldızların öğretmeni Satürn vaatlere dayalı parasal konularda sıkıntılara işaret ediyor olsa da bu daha çok düşünce yapınızı da ilgilendirebilir. Birikimleri arttırmak, tutumlu olmak ve bu süreçte vaat edilenlerin cazibesine kapılmadan gerçekçi bir şekilde hareket etmek sizler için en doğrusu olacaktır. Bugün borçlarınızı kapatmak için finansal planlamalar yapmak hedefiniz olmalı. Becerilerinizi geliştirin ve ortaya çıkarın.
Günün Olumlaması: Ben dürüstlüğe, sevgiye ve bolluğa layık spiritüel bir varlığım. Evren daima ihtiyaçlarımı karşılayan dostum ve sevgilimdir.
Gökyüzü bugün sizleri değerleriniz konusunda düşünmeye teşvik edecek. Bu hem maddi hem de etik bakış açınız olabilir. Kendi ihtiyaç ve isteklerinizi gidermeden başkaları için çok fazla harcama yapıyor olabilir misiniz? Her şey yolunda olsa bile bu tarz düşünceler size fayda sağlayacaktır. Bugün etik sorular da ön plana çıkabilir. İnançlarınızın arkasında durun ve kimsenin sizi yapmak istemediğiniz bir şey yapmaya zorlamasına izin vermeyin. Böyle bir olay olmasa bile, sizler kendinizi bu konuları düşünürken bulacak ve ilkelerinizle benliğinizle uyum içinde kendinizi yenileyeceksiniz. Ayrıca işinizle ilgili çok çalışmanıza, bilginize rağmen çok kazanamadığınızı düşüneceksiniz. Fakat iş değiştirmek için şimdi uygun bir zaman değil. Duygusal kararlar vermekten uzak durun bugün.
Günün Olumlaması: Her yerde, her zaman diğer insanlara karşı güçlü, serbest ve özgüvenliyim. Hedefime ulaşıyorum, sakin ve neşeliyim.
Gezegensel enerjiler bugün romantizmi arttıracak bu süreçte ruh eşinizi bulabilirsiniz. İnsanlara ilham kaynağı olacak, insanlardan ilham alacaksınız. Başkalarının cazibesine kapılmanız mümkün, size yerine getiremeyecekleri sözler verebilirler. Bu yüzden yeni tanıştığınız insanlara emin olana kadar şüpheyle yaklaşın. Yeraltı tanrısı, yönetici gezegeniniz Plüton’dan aldığınız enerjilerle, yaşamınızı zenginleştirmenin yanında siz ruhsal anlamda büyümeye devam ederken, deneyimleyeceğiniz aktiviteler düşünce ve fikirlerinizin olumlu yönde değişmesine neden olacak. Bugünkü gezegensel etkiler aynı zamanda şans oyunları ve yatırımları ilgilendirir. Bugün büyük kazançları da, kayıpları da yaşayabilirsiniz. Araştırma ve tutumlu bir yaklaşımla başarılı olmamanız için hiçbir sebep yok.
Günün Olumlaması: Rüyalarımın bile ötesinde bir şansım var. Her yerde karşıma altın fırsatlar çıkıyor. Her türlü zenginliği kendime çekiyorum.
Bugün başka insanlar size şans getirecekler. Özellikle bugün, etkili bir iletişimci olacaksınız ve insanlara akılcı şekilde yaklaştığınız sürece onlara, olaylara sizin açınızdan bakmaya ikna etmeniz gayet kolay olacak. Sadece verilen sözlere karşı dikkatli olun; yerine getirmeyebilirler. Gezegenlerin olumlu etkileri maddi gelirlerinizi arttırmak için en yüksek seviyede enerjileri beraberinde getiriyor. Bundan faydalanın. Aile gelirlerinizde artışlar olabilir ya da siz bir mirastan bir şekilde elinize geçen ekstra bir paradan faydalanabilirsiniz. Fakat yeni girişimlere başlamak için uygun bir gün değil, Bunun yerine, geçmişinize bakarak çözüme ulaştırmanız gereken ailevi sorunlarla ilgilenin ve gelecek günler için hazırlık yapın.
Günün Olumlaması: Şimdi beklediğim ve beklemediğim kaynaklardan gelen gelirler bana ulaşıyor. İhtiyacım olan ve arzu ettiğim şeyleri ortaya çıkaran ve kendime çeken ilahi bir yeteneğe sahibim.
Bugün yeni bir iş arayışına girebilirsiniz. Olasılıkları araştırın fakat hemen sonuç almayı beklemeyin. Bugün sizler için hazırlık ve araştırma dönemidir. Ayrıca sağlık kontrollerinizi diş ve göz muayenelerinizi yaptırmanızı tavsiye ediyorum. Gezegensel enerjileri, yeteneklerinizi özgür bırakmak ve kendinizi keşfetmek için kullanın. Hayal gücünüzü kullanın ve kendinize en uygun olan yönünüzü ön plana çıkarın. Özel yaşamınızda, ister uzun süreli bir ilişkide olun isterse yeni bir beraberlik başlamış olsun bugün sizler için sevgi anlamında unutulmaz bir gün olabilir. Sevdiğiniz insana olan duygularınızı ifade edin, ona küçük bir sürpriz yapın, aranızda ki bağ öylesine kuvvetlenecektir ki, gerçek sevginin kutsallığı yaşamınızın her alanında olumlu yönde tezahür edecektir.
Günün Olumlaması: İlişkilerimde güçlü ve sevecenim. Şimdi tam istediğim aşkı ve sevgiyi hayatıma çekiyorum. Ben yaratıcı enerji için açık bir kanalım.
Bugün işinizle ilgili şanslı bir durum söz konusu olabilir; terfi, zam ya da işverenlerinizin gözbebeği olabilirsiniz. İşiniz dolayısıyla size şans getirecek biriyle tanışabilirsiniz. Bu tanışmadan kazançlı çıkmak istiyorsanız acele etmelisiniz... Bir ilişkiniz varsa romantizmi güçlendirin. Yeni bir ilişki istiyorsanız davetleri, arkadaş toplantılarını kaçırmayın. Aradığınız o özel insanla nerede karşılaşacağınızı bilemezsiniz. Gezegensel enerjiler yaşadıklarınızı gözden geçirip değerlendirmeniz açısından harika bir gün olduğuna işaret etmekte. Ne öğrendiniz? Neleri başardınız? Nerede hatalar yaptınız? Bunlar gibi pek çok sorunun cevabını bulabileceğiniz bir gündesiniz. Kısa bir süre de olsa, kendinize zaman ayırın ve sizi engelleyen örseleyen ne varsa söküp atın benliğinizden.
Günün Olumlaması: Bana içsel bilgeliğim rehberlik yapıyor. İçimdeki ışık şimdi ve burada, bedenimde, zihnimde ve ilişkilerimde mucizeler yaratıyor.
Bugün zihniniz yeni ve farklı bakış açılarına açık olacak; insanlarla değişim için iyi enerjilerle iletişim kurabilir ve bu etkiyi daha da arttırabilirsiniz. Gezegensel enerjiler iş yükünüzü arttırabilir ve kariyerinizde ilerlemeniz için size fırsatlar sunabilir. Bu etkilerin sıkıntılı yanı, hepsini aynı anda yapmak isteyecek olmanızdır. Heyecanınızı kontrol altına alın, seçme şansınız varsa seçin. İyimserliğiniz artacağından yapabileceğinizin üstünde yükün altına girebilirsiniz. Yeni bir iş arıyorsanız, bundan vazgeçmeni,z kalıp işinizle ilgili plan ve düzenlemelerde bulunmanız sizler için en doğrusu olacaktır. Yaşamınıza yeni insanlar girecek; onlar size bilgileriyle yeni bir şeyler öğretecekler. Geçmişte kalan insanlar tekrar karşınıza çıkacak ve onlarla yeni bağlar kuracaksınız. Başkalarından bir şeyler öğrenip onların tecrübelerinden faydalanacağınız bu günü iyi değerlendirin.
Günün Olumlaması: Evrensel zekam bana kullanabileceğim tüm fikirleri veriyor. Başarıya sahibim, bolluk içindeyim. Yaşamıma bolluk getirdiğin için sana teşekkür ediyorum Rabbim.
Göklerin kutsal ışıkları daima yaşamınızı aydınlatsın. Yıldızınız ve şansınız bol olsun…