15 aylık bebek dayaktan kör oldu....

nergis

Aktif Üye
Tepki
249
15 aylık bebek dayaktan kör oldu ...

Sevinç 15 aylık bir bebek. Dünyada ve çevresinde ne olup bittiğinin farkında bile değil.

Muğla’nın Kavaklıdere İlçesi’ne bağlı Çamlıbel Beldesi’nde geçen kasımda annesi tarafından dövülerek hastanelik edildiği ifade edilen 15 aylık Sevinç bebeğin gözleri kör oldu.

Kafasına aldığı darbeler nedeniyle kör olan bebek, yoğun bakımdaki tedavisinin ardından geçen cuma Muğla Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Çocuk Esirgeme Kurumu’na yerleştirildi. İl Müdürü Hüseyin Alpaslan, bebeğin tedavisine yuvada devam edildiğini söyledi. Psikolojik sorunları olduğu belirlenen anne Feriştah Baylan (27), iki haftada bir İzmirAtatürkEğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi görüyor.

Dedesi fark etmişti
Çiftçi Tahsin Baylan (59), 25 Kasım 2009’da torunu Erdem (3) ve Sevinç’i sevmek için oğlu Ergün Baylan’ın evine gitmişti. Baylan, torununun vücudunda morluklar fark etmiş ve bunun üzerine hastaneye götürmüştü. Bebeğini dövdüğü iddia edilen anne Feriştah Baylan (27), Sevinç’i, ağabeyi Erdem’in kıskançlık yüzünden dövdüğünü ileri sürmüştü.

Baba Ergün Baylan da eşini savunarak, “Çocukları dövdüğünü görmedim. Doktorlar eşimi suçladı. Hakkında açılan dava sürüyor” demişti. Olayın ardından komşuları ve Çamlıbel Sağlık Ocağı personelinin, annenin ikinci çocuğu Sevinç’i kabullenemediği için sürekli dövüp hırpaladığı iddiasıyla daha önce jandarma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne birçok kez şikâyette bulunduğu anlaşılmıştı

berceste

Daimi Üye
Tepki
1.830
el kadar bebeğe ne dayağı buya hemde kör edecek kadar nasıl kadınmış bu anne demiyorum çünkü değil olamazda vijdansız cani:protesto:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
bi bebeğin hayatını karartacak kadar cani bi anne olamaz yaaynı şeyi ona da yapmak sonra ormana bırakmak lazım

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.485
Kıyamam ya :( Yazık Allah cezasını verir inşallah

-sumeyye

Daimi Üye
Tepki
4.990
bu nasıl bir annelik ya ben anlamıyorum merhametten hiçmi nasip almadınız içim gitti okuyunca tülerim şuan tiken tiken Allah'ım böyle annelere fidayet ver Allahım emeğine sağlık

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
55.303
ahhh yavrum benim yaaa kıyamam :(
ooyy el kadar bebe yaa nasıl kıymış :(

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar