15 Eylül Günlük Burç Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.918
koc-50.jpg
KOÇ
Gökyüzü bugün kendinizi son derece keyifsiz hissederek güne başlayacağınıza işaret etmekte. Gördüğünüz rüyanın etkisi gün boyu ruh halinize olumsuz bir şekilde yansısın istemiyorsanız, kısa süreli de olsa meditasyon yapın ya da zihninizi rahatlatacak bir alanla ilgilenin. Aksi halde insanların üzerinde yanlış bir izlenim bırakabilir ve size olan yaklaşımlarını değiştirmelerine sebep olabilirsiniz. Yorgun zihninizi rahatlatmalı ve kendinize zaman ayırmalısınız. İşinizle ilgili önemli görüşmeleri gün içinde yapmamaya çalışın. Özel yaşamınızda da bu haliniz eşiniz tarafından pek hoş karşılanmayabilir. Rüyalar bilinçaltımızın yansıması değildir her zaman fakat gördüğünüz olumsuz bir rüya da gerçeğin aynası değildir. Bunun bilincine idrak ettiğinizde bu halinizden uzaklaşmanız daha kolay olacaktır sizler için.

Günün Olumlaması: Bilinçaltım ve bilinç üstüm mükemmel bir dengede. Rüya ile gerçeği ayırt ediyor, uyanık kalmayı seçiyorum. Beyazı siyaha, sevgiyi sevgisizliğe tercih ediyorum. Sağlıklı ve zindeyim. Kendimi seviyor, evreni seviyor, beni yaratan yüce Allah’a tüm kalbimle şükrediyorum.

Günün Rengi: Siyah

Günün Kristali: Yakut

boga-50.jpg
BOĞA
Gökyüzü bugün, iş hayatında olan Boğa’lar için kazançlı bir günü müjdelemekte. Beklediğiniz bir ödeme bugün gerçekleşebilir. Zam alabilir, yeni bir iş anlaşması yaparak avans alabilirsiniz. Bugün şans sizden yanayken talihinizi her alanda aramalısınız. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinize sevgi dolu yaklaşımlarınızın karşılığını fazlası ile alacaksınız. Romantik bir akşam yemeği aşılmaz olarak gördüğünüz pek çok probleminizi aşmanıza yardımcı olacaktır. Bekar Boğa’lar sizler de bugün yakınlık duyduğunuz insanla iletişime geçebilir ve hızlı gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Ben beni yeniden keşfedebilmenin şükründeyim. Kendi madenimi işliyor, şekilleniyor, yenileniyor, fark edemediklerimin farkına vararak gelişiyorum. Yeryüzünden gökyüzüne bir merdiven kurdum yürüyorum. Bu yol uzun, bu yol aydınlık. Kendimle yarışabilmenin heyecanı ile coşuyor duruluyor, mucizelerle mükafatlandırılıyorum.

Günün Kristali: Rodokrozit

ikizler-50.jpg
İKİZLER
Gökyüzü bugün beklediğiniz bir haber ya da iş bağlantısının olumlu şekilde sizi mutlu edeceğine işaret etmekte. Disiplinli çalışmanız insanlar üzerinde hayranlık uyandırırken olanca çabanızla bunu sürdürmeye devam etmeli ve bu hayranlığı kazanca dönüştürmek için zekice davranmalısınız. Maddi konularda gelirlerinizdeki artış harcamaları da arttırabilir, bu dengeyi sağlayarak hareket etmelisiniz. Evli İkizler burçları eşinizin aşırı rahat tavırları ve sürekli iğneleyici sözlerle sizi tenkit etmesi sinirlerinizi bozabilir. Bugün sessiz kalın ve herhangi bir şekilde tartışma içine girmeyin. Bekar İkizler burçları ise birden fazla insanın ilgisi karar vermenizi oldukça güç bir hale sokabilir.

Günün Olumlaması: Ruhumun derin, sessiz, bazen yorgun, bazen yılgın, bazen kırgın ve bazense çılgın devinimlerinin en yüce sakinliğindeyim. Perdelerin kalktığı, gerçeklerin aydınlığında arındığım, esaretten kurtulduğum en hayırlı gündeyim. Bolluk, bereket, şans nimetleri gani gani yağmur olup üzerime yağıyor. Hamd, şükür ve tevekkülle kabuldeyim.

Günün Kristali: Çeroit

yengec-50.jpg
YENGEÇ
Gökler bugün oldukça yoğun geçecek bir güne işaret etmekte, biriken işlerinizi düzenlemek için bir hayli uğraş vereceksiniz. Bunları yaparken bir yandan da yapmanız gerekenleri gözden geçireceksiniz. Bugün yakın çevrenizdeki insanların duygularına çok duyarlı olacaksınız. Onlara duyduğunuz sevgi ve şefkatle yaklaşacak, iyi bir dinleyici olup sorunlarına ortak olacak ve çözüme kavuşturmak için elinizden geleni yapacaksınız. Bugün sezgileriniz ve hayal gücünüz oldukça kuvvetlidir. Bu enerjileri yaratıcılık gerektiren tüm alanlarda kullanabilirsiniz. Bugün bilinçaltınız adeta seslenir sizlere, bu sese kulak verin ve sizi yönlendirdiği doğrultuda ilerleyin.

Günün Olumlaması: Bugün ve her gün çok daha sağlıklı ve zindeyim. Her doğan günle birlikte inançlarım, sabrım ve iradem giderek güçlenir. İsteklerimin ve istemediklerimin farkındayım, yaşamımda yeniliklere yer açmak için, gerçek huzuru yakalamak için istemediğim tüm duygu ve düşüncelerimi ebediyen bu anla birlikte ruhumun derinliklerden çıkarıyor ve gönderiyorum.

Günün Kristali: Akik

aslan-50.jpg
ASLAN
Gökyüzü bugün iş ve aile hayatınızda dengeyi sağlamakta zorlanacağınıza işaret ediyor. Bugün düşünmeden ani kararlar vermemelisiniz. İşinizi ilgilendiren konularda beklemediğiniz bir ortaklık teklifi alabilirsiniz, dikkatli davranın ve işin cazibesine kapılarak hareket etmekten kaçının. Ailenize mensup yakınlarınızdan tepkiler alabilir ve bunu anlamakta zorluk çekebilir ya da tam tersi hiç anlamaya çalışmadan tepkiler verebilirsiniz. Özel hayatınızda ise geçmişte kalan bir aşk ilişkisi tekrar gündeminize gelebilir. Bu bir karşılaşma ya da bir arkadaşınız vasıtasıyla alacağınız bir haberde olabilir.

Günün Olumlaması: Hayatımda karşılaştığım değişim enerjisine ayak uyduruyorum. Değişim ve yeniliğin olumlu enerjileri, yaşamımın her noktasında heyecanı, dinamizmi ve şansı beraberinde getiriyor. Ben de bunları sonuna kadar değerlendirmeyi seçiyorum.

Günün Kristali: Oniks

basak-50.jpg
BAŞAK
Azimli çalışmanızın karşılığını almaya başlıyorsunuz. Önemli iş teklifleri alabilir, yeni ve hızlı gelişmelerle kariyerinizi yeniden şekillendirebilirsiniz. Kendinize hedefler belirleyin ve ilerleyin. Çalışmaktan, cesur adımlar atmaktan korkmayın. Bugün yakın çevrenizde eş ya da yakınlarınız dolayısı ile muhatap olmak zorunda kaldığınız birisi ile geçmişte yaşadığınız olumsuz bir olay yeniden tezahür edebilir ve öfkeniz oldukça şiddetli bir şekilde ortaya çıkabilir. Fakat oto kontrolünüz öylesine yüksektir ki bu kez geçmişte haklıyken haksız duruma düşmenize sebep olmayacak şekilde haklarınıza akıllıca tavırlar sergileyerek sahip çıkacaksınız. Bu bir hukuksal konu ya da dava ise kazanacak, maddi anlamda kazanımlar elde edebileceksiniz.

Günün Olumlaması: Kendimi seviyorum ve yaşamımda değiştiremeyeceğim gerçekleri sevgiyle kabulleniyorum. Hiç kimseye bir şey öğretemem fakat kişisel gelişmelerine kendime has tavır ve davranışlarımla katkıda bulunabilirim. Ben bunu başarıyor, hem kendime hem de sevdiklerime katkıda bulunuyorum.

terazi-50.jpg
TERAZİ
Gökyüzü bugün, kendinizi son derece huzurlu hissederek iş hayatınızda olumlu sonuçlar elde edeceğiniz kararlar alıp hızlı hareket ederek kazançlı çıkacağınıza işaret etmekte. Gün sizin için öylesine bereketlidir ki beklediğiniz ve beklemediğiniz birçok fırsatla karşılaşarak her birini akıllıca değerlendireceksiniz. Ruhunuzdaki güçlü enerji işinizle ilgili her konuda şansınızı arttıracak ve yaptığınız işe hakimiyetinizi kuvvetlendirecek. Özel yaşamınızda ise bekar ve birlikteliği olmayan Terazi’ler, başlıca hedefiniz eğitim hayatınız ve kariyeriniz olmalıdır. Aşka ne tereddütlerinizle uzak durun ne de tamamen peşine düşüp yanılgılar yaşayın.

Günün Olumlaması: Aşkla dolu yüreğimin saflığı yaşamıma ışık olup aydınlatıyor yollarımı. Sevginin, inancın emeğin gücü ile başarıdan başarıya koşuyor, zirveye doğru emin adımlarla ilerliyorum.

Günün Kristali: Malahit

akrep-50.jpg
AKREP
Gökyüzü bugün sezgilerinizin yaşamınızı renklendireceğine işaret etmekte. Algılarınız o kadar açıktır ki, gün içinde yaşayacağınız birçok konuda neler olabileceğini önceden hissederek hareket edersiniz. Özellikle ilişkilerinizde bugün birlikte olduğunuz insanı bir hayli şaşırtabilirsiniz. İş hayatınızda ise oldukça yoğun ve tempolu bir gün, yetiştirilmesi gereken sözleşme, anlaşma, resmi evrak gibi konular sizi oldukça yoracaktır. Gün içinde karşılaşacağınız eski bir arkadaşınızdan sürpriz bir iş teklifi alabilirsiniz. Yaşadığınız yorgunlukla acele kararlar almamaya özen gösterin. Özel yaşamınızda ise ilgi duyduğunuz birinin sevecen yaklaşımlarıyla yeni bir ilişkiye başlangıç yapabilirsiniz. Bu konuda sezgilerinize güvenmeniz yeterlidir. Size doğruyu işaret edeceğinden emin olabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Kendi kendimi keşfetmenin büyük heyecanı içindeyim. Sezgilerim, duygularım, isteklerim ve yaşama olan sevgim her gelen günle artıyor. Böylelikle daha güçlü ve kararlıyım. Şanslarımın farkına varıyor, onları sevgiyle kucaklıyor ve tüm becerilerimle en yüce hayrıma olacak haliyle değerlendirip isteklerime emekle, sabırla, bilgiyle ulaşıyorum.

Günün Kristali: Carnelian

yay-50.jpg
YAY
Gökyüzü büyük bir değişimin içinde olmanın verdiği karışık duygular yaşadığınıza işaret etmekte. Yaşanan olayları anlamakta zorluk çekiyorsunuz. Yaşananları anlamaya çalışın. İş ve özel yaşamınızda süregelen şartların sizin müdahaleniz olmaksızın değişmeye başlaması ile nasıl davranmanız gerektiği konusunda bocalamanıza neden oluyor. Yaşananları olumlu yönden değerlendirip anlamayı başardığınız zaman her şey sizler için daha kolay olmaya başlayacak. Bu süreçte güvendiğiniz insanların fikir ve görüşlerine başvurmakta sizin için son derece faydalı olacaktır. Özel hayatınızda ise isteklerinizi, rahatsızlıklarınızı net bir şekilde ifade edip orta yolu bulabileceğiniz bir gündesiniz.

Günün Olumlaması: Korkmadan karşılıyorum hayatın bana sunduklarını, değişimin özüme dokunmadan gelişmeme yardım edeceğini biliyorum. Düşümü gerçeğe, gerçeğimi başarıya götüren yolda yeteneklerim ve inançlarım arasındaki kuvvetli bağla ilerliyorum. Aşkla başarıya ulaşıyor, tevazu ile büyüyorum şimdi.

Günün Kristali: Kuvars

oglak-50.jpg
OĞLAK
İş hayatınızda yaşanan kısa süreli sessizlik dönemini, yeni projeleriniz ve yapmayı planladığınız düşüncelerinizi ortaya koymak için değerlendirmelisiniz. Bu süreci mesleki açıdan kendinizi geliştirmeniz için yaptığınız bir yatırım gibi düşünmelisiniz. Öğrenme isteğiniz oldukça kuvvetlidir, bu etkiyi sonuna kadar kullanmalısınız. Şimdi hazırlıklarınızı yapın ve sisteminizi kurup hazırda bekleyin. Özel yaşamınızda ise aile bireylerini ilgilendiren konularla meşgul olabilirsiniz. Mümkün olduğunca az konuşun ve dinleyin, yanlış anlaşılmaların ilişkilerinizi bozmaması için böylesi hepiniz için faydalı olacaktır.

Günün Olumlaması: Cesaretimi ruhumdan gelen güçle birleştiriyor, rahatsızlık duyduğum tüm davranışlarımdan yüksek irademle uzaklaşıyorum. İnançlarımın gücü, yaşadıklarımın olgunluğu ile dengelenerek beni yaşama karşı daha kararlı, kuvvetli ve sağlıklı bir hale getiriyor. Bu sayede isteklerime giden yolda ne yapmam gerektiğinin yüksek bilinci ile hareket ediyorum. Yaşam denen sahnede bana sunulan oyunun başrolünde başarıya yürüyorum.

Günün Kristali: Turkuaz

kova-50.jpg
KOVA
Bugün gerçeklerle yüzleşme isteğiniz oldukça kuvvetlidir ve var olan şartları yükseltmek için büyük bir değişim ihtiyacı duyarsınız. Sezgilerinizde oldukça kuvvetlidir ve bu konuda sizlere yardımcıdır. Yaşamın size sağlamış olduğu şanslara sahip çıkma zamanıdır şimdi. Biriken gündelik işlerinizi kolaylıkla halledebilirsiniz bugün. Yapmak istediklerinizi netleştirin ve kararlarınızdan asla vazgeçmeyin. Arkadaşlarınızın bazı sözleri sinirlerinizin bozulmasına neden olabilir. Şimdi başkalarının ne söyledikleri değil, sizin ne istediğiniz önemlidir. Kimsenin sinirlerinizi bozmasına izin vermeden, kendinizi yapmak istediklerinize odaklayarak hareket etmelisiniz. İsteyin ve gerçekleştirin. Özel yaşamınızı ilgilendiren konularda kararlar almak için uygun bir zamanda değilsiniz, daha sonra pişmanlık ve üzüntü duymak istemiyorsanız kararlarınızı daha sonrasına bırakmanız doğru olacaktır.

Günün Olumlaması: İçimde fırtınalar koparken ben sessiz çığlıklarla irademi güçlendirmeyi seçiyorum. Sessizliğim ruhumu dinlendirirken ben doğru sözleri nasıl ifade edeceğimin idrakine varır, onları seçer ve yüreğimin bana işaret ettiği zamanda dile getirir ve kendimi anlaşılır bir şekilde ifade ederim.

Günün Kristali: Agat

balik-50.jpg
BALIK
Gökyüzü iş hayatınızın önem kazanacağına dikkat çekmekte. Bugünlerde yoğun görüşmelerden oldukça yoruldunuz. Dinleneceğiniz günlerin geleceğini bilerek bu tempoda sürekliliğinizi sağlayıp işlerinizi rayına koyuna kadar çalışmanız gereken bir dönemdesiniz. Bu süreci ne kadar iyi değerlendirebilirseniz o kadar faydanıza olacak. Kariyer hayatınızın yeniden şekillendiği bu süreç evrenin sizlere hediyesi. Aile bireyleri ya da yakın akrabalardan kaynaklanacak ve sizleri hayal kırıklığına uğratıp üzecek, hiç tahmin etmediğiniz davranışlarla karşılaşabilirsiniz. Siz bu durumun benzerleri az ya da çok daha önce deneyimlemiştiniz. Fakat şimdi eskisi kadar anlayışlı ve affedici olacağınızı söyleyebilmek oldukça zor. Rüzgar eken fırtına biçermiş ata sözü misali bunun karşılığını sizden misli misli alacaklar.

Günün Olumlaması: Başarı benim var oluşumun doğal hali, yeteneklerim ise güvencemdir. Evren şimdi bu muhteşem dengeyi birlikte kullanmam için beni destekliyor. Yaşadıklarımı çok daha doğru bir şekilde değerlendiriyor ve kararlarımı bu olgunlukla alıyorum.

Günün Kristali: Zümrüt

HürriyetAile

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.918
koc-50.jpg

KOÇ
Gökyüzü bugün kendinizi son derece keyifsiz hissederek güne başlayacağınıza işaret etmekte. Gördüğünüz rüyanın etkisi gün boyu ruh halinize olumsuz bir şekilde yansısın istemiyorsanız, kısa süreli de olsa meditasyon yapın ya da zihninizi rahatlatacak bir alanla ilgilenin. Aksi halde insanların üzerinde yanlış bir izlenim bırakabilir ve size olan yaklaşımlarını değiştirmelerine sebep olabilirsiniz. Yorgun zihninizi rahatlatmalı ve kendinize zaman ayırmalısınız. İşinizle ilgili önemli görüşmeleri gün içinde yapmamaya çalışın. Özel yaşamınızda da bu haliniz eşiniz tarafından pek hoş karşılanmayabilir. Rüyalar bilinçaltımızın yansıması değildir her zaman fakat gördüğünüz olumsuz bir rüya da gerçeğin aynası değildir. Bunun bilincine idrak ettiğinizde bu halinizden uzaklaşmanız daha kolay olacaktır sizler için.

Günün Olumlaması: Bilinçaltım ve bilinç üstüm mükemmel bir dengede. Rüya ile gerçeği ayırt ediyor, uyanık kalmayı seçiyorum. Beyazı siyaha, sevgiyi sevgisizliğe tercih ediyorum. Sağlıklı ve zindeyim. Kendimi seviyor, evreni seviyor, beni yaratan yüce Allah’a tüm kalbimle şükrediyorum.

:bestas:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar