15 Haziran Günlük Burç Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.862
koc-50.jpg

KOÇ
Gökyüzü bugün, ruhsal yönünüzün oldukça kuvvetli olduğuna, sezgilerinizin sesine kulak vererek hareket etmenin getireceği avantajlara işaret etmekte. Bugün mistik yönünüzü geliştirme yönünde bir adım atabilirsiniz. Bu yönünüz yaradanın size armağanıdır. Özellikle iş hayatınızla ilgili konularda kararsızlıklar söz konusu olursa sezginizin yardımına başvurabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise karmaşık duygular içinde olabilir, birlikte olduğunuz insanın davranışlarını itici ve samimiyetten uzak bulabilirsiniz. Anlık tepkiler vermemeye çalışın, sakinliğinizi sağladığınızda duygu ve düşüncelerinizi net bir şekilde ifade edin. Sizler samimiyetten uzak yapmacık tavır ve davranışlara tahammül edebilecek kişiler değilsiniz.

Günün Olumlaması: Hatalarımı seviyorum, ruhumu eğitip geliştirmeme katkıda bulundukları için. Düşmanlarıma teşekkür ediyorum, özüme dönüp kendimi keşfedip yenilenmeme yardımcı oldukları, beni güçlendirdikleri, savaşmayı ve kendimle barışmayı, sevgime daha da güçlü bir şekilde sahip çıkmam gerektiğini fark etmemi sağladıkları için. Rabbim sana teşekkür ediyorum, sağlıklı bir bedenle beni dünyaya gönderip nimetlerinle mükafatlandırdığın için.

Günün Rengi: İndigo

Günün Kristali: Beril
boga-50.jpg

BOĞA
Gökyüzü bugün, maddi konularda yüzünüzün güleceğini müjdelemekte. Uzun zaman sonra böylesi hızlı bir gelişme ile isteklerinizi gerçekleştirme yönünde harekete geçebileceksiniz. Sevdiğiniz bir dostunuz aracılığı ile gelen parayı karlı çıkacağınız bir yatırımda değerlendirme imkanını bulabilirsiniz. İş hayatınızda ise saygınlığınızın ve popülaritenizin arttığı zamanlardasınız. Kendinize güvenin ve iletişime önem verin. Eleştirilere ve bir takım haksız konuşmalara maruz kalabilirsiniz. Böylesi durumlar sizleri üzmemeli, siz kelimelerin esiri olmadan yapmanız gerekenleri uygulayın. Boş lafla harcayacak zamanınız yok. Özel yaşamınızda ise sevdiğiniz insanın şefkatli yaklaşımı ile huzur bulacak ve ilişkinizdeki bu uyum yaşamınızın her yönünde sizlere olumlu olarak yansıyacak.

Günün Olumlaması: Kalbimi öfkeden, kinden, nefretten arındırıyorum. Egomu kontrol altına alıyor, kendimi özüme sadık kalarak geliştirebilmenin mucizelerini yaşıyorum. Anlıyorum ki inancın, idrakin sırrına ermiş insan, özünde var olan donanımını tüm gücüyle kullanabiliyor, gelişiyor ve aydınlanıyor.

Günün Kristali: Zirkon
ikizler-50.jpg

İKİZLER
Gökyüzü bugün, yakın çevrenizde iyi niyetinizden faydalanmak isteyen insanların ısrarcı tavırları ile karşılaşacağınıza işaret etmekte. Merhametiniz başınızı ağrıtabilir. Dikkatli davranın ve insanlarla ilişkinizi sizin belirlediğiniz ölçülerde kalmasını sağlayın. İş hayatınızdaki durgunluğun son bulduğu, maddi gelirlerinizin arttığı önemli tekliflerle karşılaşarak başarınızı katlayacağınız zamanlardasınız. Özel yaşamınızda ise, birlikte olduğunuz insanın bencil ve her şeyi ben bilirim tarzındaki yaklaşımları sinirlerinizi bozabilir. İç sesinize güvenerek ilerlemeye devam edin.

Günün Olumlaması: Güneşin ışığıyla aydınlanan ruhumu, benliğimi, kimliğimi seviyorum. Sahip olduğum her şey benim hazinemdir. Yeteneklerimi sürekli geliştiriyor, mesleğimde başarıyla ilerliyorum. Sağlıklı ve zindeyim.

Günün Rengi: Mor

Günün Kristali: Çeroit
yengec-50.jpg

YENGEÇ
Gökyüzü yoğun ve stresli bir günün sizleri beklediğine işaret ediyor. Sabah saatlerinde çalışma arkadaşlarınızdan biriyle ufak bir sebepten ciddi bir tartışma yaşayabilirsiniz. Karşınızdaki gerginse siz sakin davranmaya çalışın. Maddi konularla ilgili beklediğiniz gelişmeler bugün de istediğiniz gibi gelişmeyebilir. Hatta beklenmedik ödemelerin gün yüzüne çıkmasıyla paniğe kapılabilirsiniz. Gün içinde tartışmalardan uzak durarak çözüm odaklı davranmanız günü olumlu etkilerle geçirmenizi sağlayacaktır. Özel yaşamınızda ise, ilişkilerinizde yaşanacak olumlu gelişmeler söz konusu.

Günün Olumlaması: Kendimi affetmeden kimseyi ve hiçbir yaşananı affedemem. Yaptığım bilinçli ve bilinçsiz tüm hatalarımı affediyorum. Nedeni, niçini sorgulamıyorum. Yaşamam gerekeni yaşadığımı kabulleniyorum. Bilinçlenerek, güçlenerek tüm gerçekliğimle amaçlarımı gerçekleştirmek için hedefine kitlenmiş mermi gibi yaşam yolunda seyre devam ediyorum.

Günün Kristali: Malahit
aslan-50.jpg

ASLAN
Gökyüzü son derece yoğun bir iletişim ve görüşme temposu içinde olacağınıza işaret etmekte. Bugün birlikte çalıştığınız insanlarla üstün gelmek mücadelesi yerine işbirliği içinde hareket etmeniz faydanıza olacaktır. Kendi fikirlerinize muhalefet edilmesini boyun eğdiriliyormuş hissine kapılmadan değerlendirirseniz tabii ki haklarınıza saygılı olmaları kaydıyla istediğiniz ilerlemeyi kaydedersiniz. Maddi konularda ise dikkatli davranmalı ve hemen karar vermemelisiniz. Bu konuda çalıştığınız insanların baskısı söz konusu olabilir. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insana karşı biraz daha anlayışlı olmalısınız. Sizin dışınızda gelişen olayların olabileceğinin bilinci ile anlayışlı davranmanız, ilişkiniz için fayda sağlayacaktır.

Günün Olumlaması: Ayın dünyanın etrafında döndüğü gibi güzellikler, bolluk, bereket, başarı, aşk ve huzur etrafımda dönüyor. Tüm bunlar beni büyük bir güçle sarmalına alıyor ve yaşamımı mükafatlandırıyor. Sonsuz bir şükürle hepsini kabul ediyor ve bana gelen her şeyi layık olanlarla paylaşmayı seçiyorum.

Günün Kristali: Fibrolit
basak-50.jpg

BAŞAK
Bugün işinizle ilgili yapılan anlaşma ve sözleşmelerin aktife olmasıyla popülariteniz ve maddi gelirlerinizde önemli artışlar yaşamaya başlayabilirsiniz. Yaptığınız işleri titizlikle değerlendirmelisiniz. Uzun süredir yaşadığınız konsantrasyon probleminiz de ortadan kalkıyor. Bugün öğrenme ve algılama gücünüz son derece yüksektir. Birliktelikleri olan Başak’lar için üçüncü şahısların kıskanç ve sinsi yaklaşımlarıyla karşılaşmaları söz konusu olabilir. Beraberliğinizdeki uyum ve paylaşım insanları kıskandırarak bu tarz yaklaşımlara itebilir. Bu gibi insanların huzurunuzu kaçırmalarına fırsat vermeden gönül birliğiyle gerekeni yapmalısınız. Bekar Başak’lar, bugün yüksek enerjiniz karşı cinsin bir hayli dikkatini çekerek size yaklaşmasını ve duygularını açıkça ifade etmesini sağlayacak kadar güçlü.

Günün Olumlaması: En yüksek akıl yetilerim şimdi faaliyette. Öğrenmek istediklerimi kolayca öğreniyor, aklımda depoluyor, zamanı geldiğinde en yüce hayrıma olacak şekilde kullanıyorum. İşlerim yolunda, emek veriyor ve karşılığını bolca alıyorum. Sağlık, huzur, bolluk ve bereket yaşamımın vazgeçilmez güzellikleridir.

Günün Kristali: Hessonit
terazi-50.jpg

TERAZİ
Gökyüzü finansal konularla ilgili hassas bir sürecin içinde olduğunuza işaret etmekte. Bu süreç içinde harcamalar, çekler, kredi gibi konularda özelliklede ortaklaşa hareket ettiğiniz insanlarla hesaplarınızı iyi yapın. Artıyı eksiyi dengelemeyi başaramazsanız durum sizin için iç açıcı olmayan sonuçları beraberinde getirebilir. Birlikte çalıştığınız insanların güvenilirliğini yeniden gözden geçirmeniz ve ortaya çıkan tabloya göre gerekiyorsa yolları ayırmanız faydanıza olacaktır. Başkalarının sorumlu olduğu konularda kabak sizin başınıza patlayabilir. Özel yaşamınızda ise, birlikte olduğunuz insanla sorunlarınızı yapıcı bir şekilde değerlendirmeniz, birbirinize olan sevginizi arttırarak sizi daha da yakınlaştıracaktır. Yeni bir ilişkiye adım attıysanız korkularınızın, yaşanacak güzelliklerin önüne geçmesine izin vermeyin. Geçmişi arkanızda bırakarak hareket etme özgürlüğünü yaşamayı öğrenmelisiniz.

Günün Olumlaması: Hayatımda karşılaştığım değişim enerjisine ayak uyduruyorum. Değişim ve yeniliğin olumlu enerjileri yaşamımın her noktasında heyecanı, dinamizmi ve şansı beraberinde getiriyor. Ben de bunları sonuna kadar değerlendirmeyi seçiyorum.

Günün Kristali: Kedigözü
akrep-50.jpg

AKREP
Gökyüzünden ruhunuza yansıyan etkilerle, bugün kendi düşüncelerinizi kelimelerle ifade etme isteğinizi harekete geçiyor. Yakınlarınız ve birlikte çalıştığınız insanlarla ortak menfaatler üzerinde çatışmalar yaşanabilir. Sakinliğinizi korumalısınız, vereceğiniz tepkiler maddi zararlarla karşılaşmanıza sebep olabilir. Bugün duygusal duyarlılığınız beraber olduğunuz insan ile aranızda zorluklar çıkmasına neden olabilir. Olaylara ve davranışlarınıza egonuzu yansıtmadan önce diğer insanların da duygularını düşünerek harekete edin. Haklıyken haksız duruma düşebilirsiniz. Birlikteliğinizle ilgili sorunlara vakıf arkadaşlarınızla ilişkileriniz yoluyla deneyim kazanacak ve olgunlaşacaksınız.

Günün Olumlaması: Hayatımın her alanında sevgi ve aşk var. Eşimi aşkla seviyorum. İşimi, çocuğumu, ailemi, dostlarımı her geçen gün büyüyen bir sevgiyle seviyorum. Yaşamıma mana kazandıran en güzel duygudur sevgi. Ben onunla beslendikçe yaşamımda hiçbir olumsuzluk olmaz ve onun bana verdiği güçle her zorluğun üstesinden gelerek kendim ve sorumlu olduklarım için her zaman doğru kararlar alırım.

Günün Kristali: Apatit
yay-50.jpg

YAY
Gökler işinizle alakalı konularda olabilecek yasal sıkıntılara işaret etmekte. Birileri işlerinizi zora sokmak için gerçekliği olmayan konularla yapmanız gerekenleri engellemek ve geciktirmek için bu yollara başvurabilirler. Tüm dikkatinizi ve zekanızı işinize vermeli, bu gibi oyunlara düşmemelisiniz. Uzun süredir aynı işte devam edenler ise, verdikleri emeğin geri dönüşümünü sürpriz bir terfi ya da zamla alabilirler. Ailenizle ilişkilerinizi biraz daha sıcak tutmalısınız. İşinizle onlar arasındaki dengeyi sağlayamazsanız ilerleyen günlerde aranızda ciddi problemler ve tartışmalar söz konusu olabilir. Birlikteliği olmayan Yay’lar, geçmişte beraber olup yollarınızın ayrıldığı sevgili ile yaşadığı sağlık problemleri sebebi ile bir araya gelebilirsiniz. Yaşadığı pişmanlığa üzülerek ona ve ilişkinize bir şans daha verebilirsiniz.

Günün Olumlaması: Ruhumda beni geliştiren, yönlendiren, öğreten sevgi dolu bir bilge var. Ben onun öğretilerine kulak verdiğimde madalyonun diğer yüzünü görür ve gerçeklerle karşılaşırım. Gördüğüm gerçekler doğruluğa giden yolda benim rehberimdir.

oglak-50.jpg

OĞLAK
Gökyüzü bugün, kendinizi şımartmanız için destekliyor sizleri. Uzun zamandır başkalarının sebep olduğu problemlerle uğraşıp, kendinize yeteri kadar zaman ayıramadınız. Biri bitmeden diğeri başlayan sorunlar sizi fazlasıyla yordu ama olsun, kazanan siz oldunuz. Emek verdiğiniz her şeyin olumlu karşılığını almaya başlıyorsunuz. Gitmesi gereken gidiyor, bitmesi gereken bitiyor ve daha iyisi sizin için en olumlusu geliyor yaşamınıza. Bugün işinizle ilgili konularda hoşgörülü olmayı başarırsanız maddi olarak sürpriz gelişmeler yaşayabilir, kendi alanınızda parlak bir teklif alabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise, yaşadığınız onca acı tecrübeden sonra ilişkinize sahip çıkmayı gizliliğe önem vermeyi öğrendiniz. Bu süreçte böyle bir teşebbüs içinde olacakların sizden alacakları çok iyi bir ders olduğu kesin.

Günün Olumlaması: Ben olmaktan çıkıp biz olmanın huzurundayım. Aşkımın, sevgimin ve emeğimin en büyük mükafatı budur. Bize ve birlikte sahip olduğumuz her şeye sahip çıkıyor, değer veriyor, aşkla birlikte yürümeye söz veriyorum.

Günün Kristali: Diyopsit
kova-50.jpg

KOVA
Gökyüzü bugün, özel yaşamınızda konular üzerinde bir hayli düşünceli olup kararlar alacağınıza işaret etmekte. Beraber olduğunuz insana duyduğunuz sevgi ve güveni sorgulayacağınız, sezgilerinizin sesine kulak vererek hareket edeceğiniz bir gündesiniz. Emin olun, sezgileriniz sizi yaşadığınız ikilemden kurtarabilecek kadar kuvvetlidir. İş hayatınızda ise bir takım engeller yaşansa da kıvrak zekanız, sempatik tavırlarınız sayesinde hepsinin üstesinden geleceksiniz. Maddi konularda şanslı bir gündesiniz. Özel yaşamınızda ise yasal konularla ilgili beklenmedik gelişmelerle sarsılabilirsiniz. Öfkenizin esiri olur haksızlık ederseniz haksızlık görebilirsiniz.

Günün Olumlaması: Kendime haksızlık ve baskı uygulamaktan vazgeçiyorum. Kendimi engellemekten, düşüncelerimi net bir şekilde ortaya koymama engel oluşturan bilinçaltı formlarımdan büyük bir istek ve olgunlukla uzaklaşıyorum. Kendime güvenerek isteklerime doğru emin adımlarla ilerliyorum.

Günün Kristali: Lal
balik-50.jpg

BALIK
Bugün bilinçaltınızdaki konular gün yüzüne vurabilir, yaşamış olduklarınızdan duyduğunuz hüzün ve pişmanlıklar gün boyunca üzerinizde hakim olacaktır. Özellikle özel yaşamınızı ilgilendiren konularda yaşananları düzeltme isteğiniz öylesine kuvvetlidir ki, sizden hiç beklenmeyen davranışlar sergileyebilirsiniz. Duygularınızın kontrolünüzü sarsmasına izin vermeyin. İş hayatınızda ise ufak tefek olumlu gelişmeler kendinize olan güveninizi yükseltecektir. Bu güzel enerjileri akıllıca değerlendirir başkalarının etkisi altında kalmadan güvenle hareket edebilirseniz. Kendi şansınızı kendiniz yaratabilir ve kısa sürede oldukça başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz.

Günün Olumlaması: Aklımı ilimle, yüreğimi inançla zenginleştirebilmiş olmanın şükründeyim. Düşünüyor, üretiyor, kolaylıkla öğrenerek sürekli gelişiyorum. Mesleğimde başarıyı yakalıyor ve sürekli olarak yenilenerek maddi-manevi bereket dolu kazançlar elde ediyorum. İlahi adalete güveniyor, haksızlık yapmıyor, haklarıma da sahip çıkıyorum. Evrenin güzelliklerini keşfediyor, yaşamımda severek yer veriyorum.

Günün Kristali: Beyaz Mercan
HürriyetAile

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.862
koc-50.jpg

KOÇ
Gökyüzü bugün, ruhsal yönünüzün oldukça kuvvetli olduğuna, sezgilerinizin sesine kulak vererek hareket etmenin getireceği avantajlara işaret etmekte. Bugün mistik yönünüzü geliştirme yönünde bir adım atabilirsiniz. Bu yönünüz yaradanın size armağanıdır. Özellikle iş hayatınızla ilgili konularda kararsızlıklar söz konusu olursa sezginizin yardımına başvurabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise karmaşık duygular içinde olabilir, birlikte olduğunuz insanın davranışlarını itici ve samimiyetten uzak bulabilirsiniz. Anlık tepkiler vermemeye çalışın, sakinliğinizi sağladığınızda duygu ve düşüncelerinizi net bir şekilde ifade edin. Sizler samimiyetten uzak yapmacık tavır ve davranışlara tahammül edebilecek kişiler değilsiniz.

Günün Olumlaması: Hatalarımı seviyorum, ruhumu eğitip geliştirmeme katkıda bulundukları için. Düşmanlarıma teşekkür ediyorum, özüme dönüp kendimi keşfedip yenilenmeme yardımcı oldukları, beni güçlendirdikleri, savaşmayı ve kendimle barışmayı, sevgime daha da güçlü bir şekilde sahip çıkmam gerektiğini fark etmemi sağladıkları için. Rabbim sana teşekkür ediyorum, sağlıklı bir bedenle beni dünyaya gönderip nimetlerinle mükafatlandırdığın için.

-ciko

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
boga-50.jpg

BOĞA
Gökyüzü bugün, maddi konularda yüzünüzün güleceğini müjdelemekte. Uzun zaman sonra böylesi hızlı bir gelişme ile isteklerinizi gerçekleştirme yönünde harekete geçebileceksiniz. Sevdiğiniz bir dostunuz aracılığı ile gelen parayı karlı çıkacağınız bir yatırımda değerlendirme imkanını bulabilirsiniz. İş hayatınızda ise saygınlığınızın ve popülaritenizin arttığı zamanlardasınız. Kendinize güvenin ve iletişime önem verin. Eleştirilere ve bir takım haksız konuşmalara maruz kalabilirsiniz. Böylesi durumlar sizleri üzmemeli, siz kelimelerin esiri olmadan yapmanız gerekenleri uygulayın. Boş lafla harcayacak zamanınız yok. Özel yaşamınızda ise sevdiğiniz insanın şefkatli yaklaşımı ile huzur bulacak ve ilişkinizdeki bu uyum yaşamınızın her yönünde sizlere olumlu olarak yansıyacak.

Günün Olumlaması: Kalbimi öfkeden, kinden, nefretten arındırıyorum. Egomu kontrol altına alıyor, kendimi özüme sadık kalarak geliştirebilmenin mucizelerini yaşıyorum. Anlıyorum ki inancın, idrakin sırrına ermiş insan, özünde var olan donanımını tüm gücüyle kullanabiliyor, gelişiyor ve aydınlanıyor.

Günün Kristali: Zirkon

Tesekkürler canimcim

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319

TERAZİ
Gökyüzü finansal konularla ilgili hassas bir sürecin içinde olduğunuza işaret etmekte. Bu süreç içinde harcamalar, çekler, kredi gibi konularda özelliklede ortaklaşa hareket ettiğiniz insanlarla hesaplarınızı iyi yapın. Artıyı eksiyi dengelemeyi başaramazsanız durum sizin için iç açıcı olmayan sonuçları beraberinde getirebilir. Birlikte çalıştığınız insanların güvenilirliğini yeniden gözden geçirmeniz ve ortaya çıkan tabloya göre gerekiyorsa yolları ayırmanız faydanıza olacaktır. Başkalarının sorumlu olduğu konularda kabak sizin başınıza patlayabilir. Özel yaşamınızda ise, birlikte olduğunuz insanla sorunlarınızı yapıcı bir şekilde değerlendirmeniz, birbirinize olan sevginizi arttırarak sizi daha da yakınlaştıracaktır. Yeni bir ilişkiye adım attıysanız korkularınızın, yaşanacak güzelliklerin önüne geçmesine izin vermeyin. Geçmişi arkanızda bırakarak hareket etme özgürlüğünü yaşamayı öğrenmelisiniz.

Günün Olumlaması: Hayatımda karşılaştığım değişim enerjisine ayak uyduruyorum. Değişim ve yeniliğin olumlu enerjileri yaşamımın her noktasında heyecanı, dinamizmi ve şansı beraberinde getiriyor. Ben de bunları sonuna kadar değerlendirmeyi seçiyorum.

Günün Kristali: Kedigözü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar