15 Kasım Günlük Burç Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
koc-50.jpg
KOÇ
Gökyüzü ev ve iş hayatınızı ilgilendiren konularda, yakın çevrenizde bulunan insanların duyarsız tavırları sizin mücadelenize karşın takındıkları vurdumduymaz tavırlar sinirlerinizi bozabilir. Bu durum iş hayatınıza da yansıyabileceğinden sakinliğinizi muhafaza edin ve sorumluluğu birazda onlara yüklemeyi deneyin. Kavga ederek hiçbir şeyi düzeltemezsiniz ama sorumluluğu paylaşmayı öğrettiğinizde sizi daha iyi anlayarak hareket edecekleri kesin. Özel yaşamınızda ise kendinize zaman ayırın, yeni insanlarla tanışın. Beraberliği olmayan Koç’lar aşkta önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Sorumluluklarıma sahip çıkıyor, tüm çevreme de kendi sorumluluklarının idrakine varmaları için yardımcı oluyorum. Taşımaktan yorgun düştüğüm ağırlıkları eşit parçalarla taşıması gerekenlere aktarıyorum. Böylelikle daha hür, daha dinç ve daha sağlıklı oluyorum.

boga-50.jpg
BOĞA
Bugün kendinizi ruhsal olarak oldukça güçlü hissedeceksiniz, bu olumlu haliniz iş hayatınıza fazlasıyla yansıyacak ve günlerdir tamamlamaktan zorlandığınız birçok işinizi kolaylıkla ve zevkle tamamlayabileceksiniz. Maddi konularda gelir düzeyinizde yaşanacak olumlu yükselişle rahatlayacaksınız, bu süreçte aşırı harcamalardan uzak durmalı ve bireysel anlamda paranızı nasıl değerlendirebileceğinizi düşünmelisiniz. Bugün önemli talep ve görüşlerinizi belirtmeniz içinde oldukça uygundur. Özel yaşamınızda ise arkadaşlarınızla ilişkileriniz önem kazanıyor. Dostlukla arkadaşlık kavramını tamamen birbirinden ayıracak ve bu sınırlama doğrultusunda kararlar alarak uygulayacaksınız.

Günün Olumlaması: Gecenin karanlığında kaybolup giden mum ışığı gibi yüreğimde tükenen ümitlerim, şimdi güneşin günü aydınlattığı gibi ışıldıyor dünyama. Ruhum ve bedenim yenileniyor doğan günle. Sevginin ve inancın büyük gücüyle ben çevreme, çevrem bana zenginlikler katarak ilerliyorum bu muhteşem döngüde.

ikizler-50.jpg
İKİZLER
Bugün sizin dışınızda gelişecek olaylar planlarınızı uygulayamamanıza neden olabilir. Maddi konularda beklediğiniz ödemelerde gecikmeler, verilen sözlerin zamanında yerine getirilmemiş olması moralinizi bozabilir. Teslim olmak yerine fırsatları değerlendirerek, eksileri artıya çevirmek için mücadele etmeniz daha faydalı olacaktır. Kendinize güvenin ve isteklerinizin üzerine kararlılıkla gidin. Özel yaşamınızda ise kararsız tavırlar sergilemekten kaçının, ailenizle ilgili konularda ise daha olgun davranmalısınız. Yaşanan bir takım olayları kendi zihninizde farklı değerlendirerek aile bireylerinizi anlamadan, dinlemeden tepkiler vermeyin.

Günün Olumlaması: Hayat engebeli bir yolsa eğer, ben de bu yolda nefesini doğru kullanarak koşan bir yarışçıyım. Ruhsal ve fiziksel enerjimi nefesimle doğru orantıda kullanıyor, engelleri kolaylıkla aşarak yaşamımın her alanında başarıya ulaşıyorum.

yengec-50.jpg
YENGEÇ
Gökyüzü bugün sizleri yaşamın her alanında söz sahibi kılıyor. Arzu, istek ve ideallerinizi ifade ederek savunmasını yapacak, kararlı tavırlarınızla isteklerinizi gerçekleştirme konusunda başarılı olabileceksiniz. Kendinize güvenip yeteneklerinizi ortaya koyma zamanıdır şimdi. Beklentileriniz istediğiniz anda gerçekleşmese de bu etki sizi ilerleyen zamanla birlikte, çok farklı noktalara taşıyacaktır. Özel hayatınızda ise aşk tüm güzelliğiyle sizleri saracak. Beraberliğinde dış etkenlerin getirdiği problemleri yaşayanlar, bugün yaşanan tüm olumsuzlukların üstesinden gelebilecek enerjilere sahipsiniz.

Günün Olumlaması: Ertelemeden yaşıyorum hayatı, ağlamak istiyorsam ağlıyor, gülmek istiyorsam gülüyorum. Sevgimi tüm içtenliğimle haykırıyor, sevmediklerimi uzaklaştırıyor, doya doya aşkla yaşıyorum hayatı.

aslan-50.jpg
ASLAN
Gökyüzü bugün kişilerin söylediklerinden çok yaptıklarına göre değerlendirmelerde bulunarak hareket etmeniz yönünde uyarıyor sizleri. İşinizle ilgili konularda oldu bittiye getirilecek anlaşmalardan, başlangıçlardan uzak durmalı kararlı ve ciddi tutumunuzu sergilemekten çekinmemelisiniz. Kendinize güvenip tereddütte kalmadan hareket etmeniz gereken bir gündesiniz. Yaptığınız işten hakkınız olanı elde edebilmek için yaratıcı ve güçlü yönlerinizi ortaya koymalısınız. Yaptıklarınız takdir görecek ve ön plana çıkmanızı sağlayacaktır. Özel yaşamınızda ise uzun süredir devam eden bir arkadaşlığınız aşka dönüşebilir.

Günün Olumlaması: Kelimelerin esiri olmadan yaptıklarımın ve yapılanların değerini ölçüyorum bugün. Kendime ve çevremdeki herkese karşı adilim. Evrenin ve kendimin en yüce hayrına olacak gelişmeleri takip ediyor ve gerçekleştirmek için gücümü ele alıyorum.

basak-50.jpg
BAŞAK
Gökyüzü bugün aşırı yoğunluktan iş hayatınızda yaşanabilecek problemlere işaret etmekte. Çalışma arkadaşlarınızdan bazıları, bilinçli bir şekilde yapmanız gereken önemli bir konuyu atlamanız için çeşitli eylemlerde bulunabilir. Kısa süreli de olsa gün içinde bir mola verip zihninizi toparlamalısınız. Aksi halde düzeltilmesi zaman alacak ciddi bir problemle karşılaşabilirsiniz. İçinizden yükselen isyan duygusu, özel hayatınızda süren bir takım problemleri çözüme kavuşturamamış olmanın verdiği olumsuz enerjiyle en üst seviyelere çıkabilir. Sakin davranmalı ve daha öz verili hareket ederek sorunlarınızı düzeltmeye çaba sarf etmelisiniz.

Günün Olumlaması: İsyanım kendime, kimseye değil. Değiştiremediklerimin karşısında yorgun ve isteksizim. Şimdi aynaya bakıyor ve kendimle yüzleşiyorum, hiç kimseyi değiştiremeyeceğim bilinci ile kendimi değiştirebilmenin olumlu kararını alıyorum.

terazi-50.jpg
TERAZİ
Gökyüzü bugün yaşamınızın her alanında sorumluluklarınızın bilinci ile hareket etmeniz yönünde uyarıyor sizleri. Duygusal davranışlar iş ilişkilerinizi derinden zedeleyebilir. Aklınızı kullanarak hareket etmeli, sizden beklenileni hakkıyla yerine getirmeye gayret göstermelisiniz. Önemli karar ve toplantılarda fikirlerinizi beyan ederken dikkatli davranın, yanlış anlaşabilir ve kendinizi bir anda tartışmanın ortasında bulabilirsiniz. Kendinizi baskı altında hissetmek yerine, hür iradenizle yaratıcı yanlarınızı ortaya koymalı ve sorumluluklarınızı ne denli iyi taşıyabildiğinizi iş hayatınızda göstererek birlikte çalıştığınız insanların tam anlamıyla güvenini kazanmalısınız. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insanın üzerine giderek onu kızdıracak tavırlar sergilememeye özen gösterin.

Günün Olumlaması: Rabb’imin yüreğime nasip ettiği merhamet, sevgi ve inançlarımın arkasında duruyor, başta kendim olmak üzere her canlıya sevgiyle yaklaşıyor ve tüm güzel duygularımın verdiği güçle sorumluluklarımı severek yerine getiriyorum.

akrep-50.jpg
AKREP
Gökyüzünün olumlu enerjileri bugün de sizlerle beraber… Bozulan ilişkilerinizi toparlayabileceğiniz, seçimlerinizi yaşadıklarınızdan dersler çıkararak yapabileceğiniz bir gündesiniz. İş hayatınızda sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yeni plan ve projelerde beklemediğiniz şekilde görevlendirebilir, var olan pozisyonunuzdan çok farklı bir noktaya ilerleyebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise kararsız olmamaya özen göstermeli ve hissettiğinizden farklı sözler söylememeye dikkat etmelisiniz. Sizin gibi duyguları güçlü bir burcun mensupları, hissettiği fakat ifade edemediği bir duygu yoğunluğunu taşıyamazlar. Duygularınızı özgür bırakın ve yaşamın size sunduğu fırsatları zamanında değerlendirerek hareket edin.

Günün Olumlaması: Duygularımı en saf, en yalın, en güzel haliyle ifade ediyor ve paylaşıyorum. Sevginin gücü ve ilhamı yaşamımın her alanında kendimi başarıyla ifade etmem için beni destekliyor.

Kaynak Hürriyet ailem.

yay-50.jpg
YAY
Gökyüzü bugün insan ilişkileriniz konusunda, aklınızla hareket etmeniz konusunda uyarıyor sizleri. Duygularınıza yönelik yapılan konuşmalar sizi aldatmasın. Kendi çıkarlarınızı korumayı öğrenmelisiniz. Özellikle maddi konularda işe duygularınızı karıştırmamalısınız. Ortak ya da eşinizden gelecek önemli bir kaynakla ilgili değerlendirmelerinizi, kendinizi garanti altına alacak şekilde yapmalısınız. Yıllardır başkaları için yaptığınız fedakârlıkları aklınıza getirin ve yapacaklarınızı bu doğrultuda belirleyin. Her yanlışı siz düzeltemezsiniz, bunu aklınızdan çıkarmayın. Biraz “ben ve benim hayatım” demeyi öğrenin. Özel yaşamınızda ise ani kararlar vermemeniz gereken bir gündesiniz.

Günün Olumlaması: Bencilce davranmadan “Ben” diyebilmeyi, kendime değer vererek ne denli özel olduğumu hissedebilmenin farkına vardığım gündeyim.

oglak-50.jpg
OĞLAK
Gökyüzü bugün işinizle ilgili konularda, hak ettiğiniz maddi getirileri alabilmeniz için kararlı ve istekli hareket etmeniz için teşvik ediyor sizleri. Bugün iletişim oldukça yoğun olacak, gelen her telefonu cevaplamalı ve davet edildiğiniz her yere icabet etmelisiniz. Yeni insanlar aracılığı ile işinizle ilgili önemli fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. İş değişikliği yapmayı düşünen Oğlak’lar biraz daha beklemede kalmalı, cazip görünen fırsatlara ise şüpheyle yaklaşmalısınız. Özel yaşamınızda ise aile büyüklerinizin iş hayatınızla ilgili konularda acımasız eleştirileri ile karşılaşabilirsiniz. Kırıcı olmadan gerekeni yapmadığınız takdirde, küçük bir çocuk gibi azarlanıp haksızlığa uğramaya devam edersiniz. Evli ve beraberliği devam eden Oğlak’lar ise sevdiğiniz insana gereksiz suçlamalarda bulunup şüpheci tavırlar sergilemekten uzak durun.

Günün Olumlaması: Sahip olduğum yeteneklerim benim mesleki güvencemdir. Yeteneklerimi her geçen gün geliştiriyor, daha iyi şart ve koşullara ulaşabilmek için var gücümle mücadele ediyorum.

kova-50.jpg
KOVA
Gökyüzü bugün yaptığınız işe tüm dikkatinizi vererek hareket etmeniz konusunda uyarıyor sizleri. “Olsa da olur olmasa da” zihniyetiyle hareket etmemeli, elinizdeki işleri zamanı doğru değerlendirerek bir an evvel bitirmelisiniz. Bunun karşılığını kısa bir süre sonra almaya başlayacaksınız. Yeni girişim ve görüşmeler için, sizin dışınızda gelişen olumlu şartlarla karşılaşabilirsiniz, hemen karar vermeden ayrıntıları önemseyin ve olası tüm riskleri hesap ederek kararlar alın. Özel yaşamınızda ise sizin isteklerinizle, birlikte olduğunuz insanın talepleri konusunda uzlaşmakta zorlanabilirsiniz. Bencilce hareketler sergilerseniz zarar gören siz olursunuz. Öfkenizi kontrol altına almalı ve sezgilerinizin sesine kulak vererek daha sağduyulu hareket etmelisiniz.

Günün Olumlaması: Her doğan günün pozitif ışıkları ile aydınlanan ruhum, kendimi ve bana sunulan hayatı yeniden keşfetmeme yardımcı oluyor. Daha önce farkına varmadığım, varamadığım tüm güzelliklerin farkına varıyor. Yaşamımın en keyifli günlerine içtenlikle “Merhaba” diyorum.

balik-50.jpg
BALIK
Gökyüzü bugün her yönden şanslı bir günü armağan ediyor sizlere. Zamansızlıktan yetiştiremediğiniz işleriniz, uzun zamandır uğraşıp faaliyete geçiremediğiniz istekleriniz, bekleyip de alamadığınız alacaklarınız sihirli bir elin yardımı değmişçesine istediğiniz şekilde gerçekleşecek ve sorun yaşadığınız her konuda feraha kavuşmanızı sağlayacaktır. Arkadaş ve dostlarınızla yaşadığınız sıkıntıları paylaşabilir, onların destek ve görüşleri ile yeni fikirler edinerek çözümler üretebilirsiniz. Aşk hayatınızda ise kendini düşüncelerinizi hiçbir korku ve kaygı taşımadan ifade edin.

Günün Olumlaması: Evrenin mucizelerine inanıyorum. Yaşam bize hiç beklemediğimiz anlarda şaşırtıcı güzellikler sunuyor, bugünde benim mucizelerimin gerçekleştiği özel bir gün. Tüm fırsat ve mucizelerimin farkına varıyor, tüm güzellikleri yaşamıma sevgiyle davet ediyorum.

OP
sıladayım

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374

balik-50.jpg
BALIK
Gökyüzü bugün her yönden şanslı bir günü armağan ediyor sizlere. Zamansızlıktan yetiştiremediğiniz işleriniz, uzun zamandır uğraşıp faaliyete geçiremediğiniz istekleriniz, bekleyip de alamadığınız alacaklarınız sihirli bir elin yardımı değmişçesine istediğiniz şekilde gerçekleşecek ve sorun yaşadığınız her konuda feraha kavuşmanızı sağlayacaktır. Arkadaş ve dostlarınızla yaşadığınız sıkıntıları paylaşabilir, onların destek ve görüşleri ile yeni fikirler edinerek çözümler üretebilirsiniz. Aşk hayatınızda ise kendini düşüncelerinizi hiçbir korku ve kaygı taşımadan ifade edin.

Günün Olumlaması: Evrenin mucizelerine inanıyorum. Yaşam bize hiç beklemediğimiz anlarda şaşırtıcı güzellikler sunuyor, bugünde benim mucizelerimin gerçekleştiği özel bir gün. Tüm fırsat ve mucizelerimin farkına varıyor, tüm güzellikleri yaşamıma sevgiyle davet ediyorum.:huhuu::huhuu::huhuu:

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
TERAZİ
Gökyüzü bugün yaşamınızın her alanında sorumluluklarınızın bilinci ile hareket etmeniz yönünde uyarıyor sizleri. Duygusal davranışlar iş ilişkilerinizi derinden zedeleyebilir. Aklınızı kullanarak hareket etmeli, sizden beklenileni hakkıyla yerine getirmeye gayret göstermelisiniz. Önemli karar ve toplantılarda fikirlerinizi beyan ederken dikkatli davranın, yanlış anlaşabilir ve kendinizi bir anda tartışmanın ortasında bulabilirsiniz. Kendinizi baskı altında hissetmek yerine, hür iradenizle yaratıcı yanlarınızı ortaya koymalı ve sorumluluklarınızı ne denli iyi taşıyabildiğinizi iş hayatınızda göstererek birlikte çalıştığınız insanların tam anlamıyla güvenini kazanmalısınız. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insanın üzerine giderek onu kızdıracak tavırlar sergilememeye özen gösterin.

Günün Olumlaması: Rabb’imin yüreğime nasip ettiği merhamet, sevgi ve inançlarımın arkasında duruyor, başta kendim olmak üzere her canlıya sevgiyle yaklaşıyor ve tüm güzel duygularımın verdiği güçle sorumluluklarımı severek yerine getiriyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar