15 Mayıs Günlük Burç Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.912
koc-50.jpg

KOÇ
Bugün olağanüstü bir canlılık ve enerji yüklüsünüz. Amaçlarınızı biliyorsunuz. Planlarınızı uygulayabilirsiniz. Şimdi kendinizi kelimelerle çok net ifade edebilme şansına sahipsiniz. Sizden üst mevkideki insanlara bir araya gelebilir, orijinal fikirlerinizle onların dikkatini çekmeyi başarabilirsiniz. Girişimci davranın, kendi kendinize düşünmeniz bir anlam ifade etmez. Bunları paylaşmalı ve cesur adımlar atmalısınız. Özel yaşamınızda ise, var olan sorunların azalmaya başlamasıyla huzuru yakalayacaksınız. Bu süreçte önemli olan her iki tarafında birbirinin haklarına, kişiliğine saygı duyarak hareket etmesi ve anlayış göstermesidir. Bunları gerçekleştirdiğinizde ilişkiniz çok daha sağlam temeller üzerine kurulu bir hal alacaktır. Bugün gribal enfeksiyonlara bağlı sağlık problemleri bedeninizi bir hayli yorabilir, dinlenin ve kendinize özen gösterin.

Günün Olumlaması: Farkında olarak ya da olmayarak, kendimde yarattığım tüm engellemeleri evrene iade ediyorum. Yolumun Allah’ın ışık ve sevgisiyle açılmasını talep ediyorum. Zihnim ve bedenim kusursuz bir dengede. Sağlıklı ve uyumluyum. Geçmişi affediyorum ve serbest bırakıyorum. Yaradanım tüm ihtiyaçlarımın tükenmez ve sınırsız kaynağıdır.

Günün Rengi: Kırmızı

Günün Kristali: Kırmızı Mercan
boga-50.jpg

BOĞA
Gökyüzü, kendinizi son derece dinamik hissederek girişimci bir ruhla hareket edeceğinize işaret etmekte. İş hayatınızı ilgilendiren konularda kendinize göre geliştireceğiniz taktiklerle zorlandığınız konuları olumlu yönde kendinize çevirebilirsiniz. Maddi olarak şanslı bir gün sizler için. Çevrenizdeki insanlar, yaşanan olumlu gelişmelerden kendilerine payeler çıkarmaya kalkabilirler ve sizi bu şekilde düşünmeniz için etkilemeye çalışabilirler. Şimdi yaşamış olduğunuz olayların bir değerlendirmesini gözünüzün önünden geçirerek tavırlarınızı buna göre belirleyin. Karşılaştığınız fırsatları uzun süreli olması için çok iyi değerlendirin. Bekar Boğa’lar bugün karşı cinsin yoğun ilgisi ile karşılaşabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Yaşanmışlıklarımdan aldığım olgunluklar, yüreğimde ve gözlerimdeki derinlikte gizlidir. Bunlar benim değerlerimdir. Şimdi değerlerimi koruyor ve fırsatları en doğru ve en yüce hayrıma olacak şekilde değerlendiriyorum.

Günün Rengi: Parlak kırmızı

Günün Kristali: Akik
ikizler-50.jpg

İKİZLER
Gökyüzünün olumlu etkileri ile talihinizin yükseldiği her alanda gözle görünemeyen yardımlar aldığınız bir zamandasınız. Hem maddi hem de ruhsal alanlarda başarılı olmanız ve huzuru yakalamanız mümkündür. İş hayatında ise ticaretle uğraşanlar, eğitimciler ve görsel sanatlarla uğraşanlar için yapılacak girişimler çok olumlu sonuçları getirecektir. Bu süreçte yükselme, büyüme, yenilikler ve olgunlaşmanın getirdiği huzuru yaşayabilirsiniz. Konsantrasyon yeteneğiniz son derece keskin ve odaklanmıştır. Yapılan planları pratik bir şekilde uygulayıp başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz. Bugün sizin için önem taşıyan derin konuları ele almalısınız. Özel yaşamınızda ise, kararlar almaktan uzak durmanız gereken bir gündesiniz.

Günün Olumlaması: Değişimi benimsemem canlanmamı sağlar. Enerji verici değişimi seçtiğimde kazanırım. Baskıcı ve ısrarcı tavırları seçtiğimde kaybederim. Başkalarının değerlerine ve yaptıklarına derinlemesine baktığımda kime güveneceğimi bilirim.

Günün Kristali: Kalsedon
yengec-50.jpg

YENGEÇ
Gökyüzü bugün, eş ya da sevgilinizin yakınlarından kaynaklanacak maddi sıkıntılara karşı tedbirli davranmanız için uyarıyor sizleri. Birlikte olduğunuz insanın iyi niyetinden faydalanmaya çalışan kişilere karşı tavrınızı belli etmelisiniz. Sevdiğiniz insanı da kendine daha fazla zarar verdirmemesi için uyarmalısınız. Birlikte hareket etmeyi başarıp kararlı tavırla içinde bulunduğu takdirde gelebilecek her türlü zararın önüne geçebileceksiniz. İş hayatınızda ise, hiçbir görüşmenizi ertelemeden hareket etmelisiniz. Her türlü görüş ve öneriyi dikkate alarak kararlar almalısınız.

Günün Olumlaması: Aynaya baktığımda gördüğüm yüzü, ruhumu ve bedenimi seviyorum. Yaşamımda düzenlemelerde bulunuyor, hiç kimsenin beni üzmesine izin vermiyorum. Kimin dostum kimin düşmanım olduğunu biliyorum. Gitmesi gerekeni kararlılıkla yaşamımdan gönderiyor, yeni başlangıçlar yaparak sağlıkla ve huzurla nefes alıyorum. Görmediğim, göremediğim güzelliklerin farkına varıyorum.

Günün Kristali: Kyanit
aslan-50.jpg

ASLAN
Gökyüzü duygusal konularda huzursuz bir ruh hali içinde olabileceğinize işaret etmekte. Siz ayrılık aşamasındaysanız ve mecburiyetlerden dolayı aynı evde bulunmak zorunda kalıyorsanız, iki kere dikkatli olmalısınız. Kendinizi zarara uğratacak davranışlar içinde olmamaya özen göstermelisiniz. Aksi halde ciddi anlamda zor olaylarla karşılaşabilir ve tek başınıza mücadele edebilmek için yeterli gücü kendinizde bulamayabilirsiniz. İş hayatınızda ise, günlerdir yaşanan olumsuzluklar sona eriyor ve rahat bir nefes alarak olumlu gelişmelerle huzur buluyorsunuz. Bugün resmi evraklarınızla ilgili problemler yaşanabilir, bir evrakla ilgili panik yaşayabilirsiniz. İş hayatınızda daha pratik ve düzenli olmanız faydanıza olacaktır.

Günün Olumlaması: Gürül gürül akan masmavi suların altında ruhumu, bedenimi tüm ağırlıklarımdan arındırıyor, hafifliyor ve huzura kavuşuyorum. Böylelikle iletişim gücümü, zekamı en güzel haliyle bütünün hayrına kullanıyor, olumlu sonuçlar elde ediyorum. Büyük bir heyecan ile yoluma devam ediyorum.

Günün Kristali: Pembe Kuvars
basak-50.jpg

BAŞAK
Bugün ilişkisi devam eden Başak burçları, aşkın coşku ve huzurunu doyasıya yaşayacaklar. Beraberliği olmayanlar ise, katılacağınız sosyal ortamlarda arkadaşlarınız aracılığı ile hayatınızın aşkı ile tanışabilirsiniz. Gökyüzünün olumlu etkileri ile birlikte bir zam ya da terfi söz konusu olabilir. Beklenmedik şekilde ek bir iş ya da ekstra kazanç elde edebileceğiniz fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. İş yerinde değişimler olabilir, bu değişim direk sizinle ilgili olmayabilir. İşinizle ilgili hemen her konuda bilgi sahibi olmaya özen gösterin. Bugün kazanmanın getirdiği hevesle aşırı harcamalarda bulunabilirsiniz, dikkatli davranın.

Günün Olumlaması: Gördüğüm düşten uyanıp kendime geldim. Gerçekliğimin, yaşadıklarımın ve isteklerimin farkındayım. Yenileniyor, özüme sadık kalarak gelişmeye devam ediyorum. Düşlerimi gerçeğe dönüştürmek için var gücümle mücadele etmeyi seçiyorum.

Günün Kristali: Labrodorit
terazi-50.jpg

TERAZİ
Gökyüzü, çevrenizdeki insanlar iletişiminizin fazlasıyla önem kazanacağına işaret etmekte. Kariyerinizle ilgili güzel gelişmeler ve yenilikler zamanı sizler için. Gökyüzü, kişisel gelişim için sizlere fırsat sunuyor. Problem yaşadığınız insanlarla sorunlarınızı konuşarak ve karşınızdaki insanın fikirlerine önem vererek sakinlikle çözüme kavuşturabilirsiniz. Bu dönemde kendinize dair güçlü bir anlayış geliştirebilirsiniz. İsteklerinizi, yaşamdan beklentilerinizi dengeleyerek yola devam edebilir ya da “tamam” diyebilirsiniz. Gökyüzünün bu olumlu enerjilerini iyi değerlendirin. Bugün, aile yakınlarınızla ilgili rahatsızlık duyduğunuz, çözüme kavuşturmanız gereken konuları ele almak için harika bir zamandır. Bugün duygularınızla davranmaktan kaçının.

Günün Olumlaması: Göklerin bilgeliğiyle çıktığım yolda özümden gelen sese kulak veriyorum. Mavinin derinliği ile aydınlanıyor, bilgimi sevgimle ve emeğimle zenginleştiriyorum. Yeteneklerimi geliştirerek yapmam gereken hiçbir şeyi ertelemeden, bahane bulmadan, korkmadan cesurca ortaya koyuyor ve kazanarak ilerliyorum.

Günün Kristali: Çeroit
akrep-50.jpg

AKREP
Kendinizi baskı altında hissedecek ve sinirlerinize hakim olmakta bir hayli zorlanacaksınız. Ne olursa olsun sakinliğinizi muhafaza etmeli ve köprüleri yakmamalısınız. Birlikte çalıştığınız insanların ben merkezli davranışları yüzünden potansiyelinizi düşürmemeli ve hedeflerinize emin adımlarla kararlı bir şekilde ilerlemelisiniz. Özel yaşamınızda ise, özellikle evli olan Akrep’ler eşinizle iletişim kurmakta bir hayli zorlanabilirsiniz. Size karşı gardını almış izlenimi yaratması ona karşı yeterince zaman ayıramıyor olmanızdan kaynaklanıyor.

Günün Olumlaması: Her doğan günle bolluk ve bereketim artıyor. Paylaştıkça daha çok kazanıyor ve huzur buluyorum. Yaptığım işi seviyorum, ruhumun en güzel yansımalarını katıyor, emeğimin karşılığını bolca alıyorum. Yaşamımın en başarılı, en parlak, en güzel dönemindeyim. Sorumluluklarımın bilincindeyim ve sevgiyle yerine getiriyorum. Kalıcılığımı sağlamak için yeterli güce sahibim, yeteneklerim benim güvencemdir.

Günün Kristali: Akuamarin
yay-50.jpg

YAY
Bugün kadın ve erkek ilişkilerinde sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Aile bireyleriniz de bu durumun içinde olabilirler. Duygusal konularda uzlaşı sağlamanız oldukça güçtür. Fiziksel olarak kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Duygusal konularda yapacağınız ani çıkışlar, karşıt fikirlerle çatışmaları arttırabilir. Sakin davranın ve olayları sadece kendi tarafınızdan değil karşınızdakilerin yönünden de ele almaya çalışın. Uzlaşmacı tavrınızla yaşananları dengeleyebilirsiniz. Fikirlerinize başka insanların meydan okumasına alışmalısınız. Kişiliğiniz ile duygularınızı dengelemeye çalışmalısınız. Özel yaşamınızda ise, kendinize zaman ayırmalı ve iç sesinizin fısıltılarına kulak vermelisiniz.

Günün Olumlaması: Daha önce fark edemediğim kadar bilincindeyim geçiciliğin. Bu hayatta hiçbir şeyin kalıcı olmadığının bilincindeyim ve bilincindeyim gerçek dostlarla, sevdiklerimle olan dayanışmanın, tek gerçeğin sevgi olduğunun. Bunun öneminin farkındayım artık boşluğun sonsuzluğunda saklı gerçeğin bilgeliğinin farkındayım. Yaşamımın en olgun, en bilge, en verimli çağındayım.

Günün Kristali: Amozonit
oglak-50.jpg

OĞLAK
Bugün işlerinizi zamanında yetiştiremediğinizden şikayet ediyorsanız yeni yollar aramalısınız. Aşırı yorgunluğa bağlı sağlık sorunları yaşamadan kendinize zamanı daha iyi kullanabileceğiniz bir sistem kurmalısınız. Bu konuyla ilgili yakın çevrenizde bulunan insanların tavsiye ve öğütlerini dikkate almalısınız. İşinizle ilgili uzun zamandır uğraştığınız bir girişiminiz ay sonuna doğru olumlu olarak sonuçlanabilir ve insanlardan büyük bir ilgi görebilirsiniz. Sezgileriniz oldukça kuvvetlidir, sezgilerinizin sesine kulak verin ve yapacaklarınızı buna göre gerçekleştirin. Evli Oğlak’lar, çocuklarınızla ilgili konularda kararlı davranmalı ve tutumunuzu belirleyerek hareket etmelisiniz.

Günün Olumlaması: Nefes aldığım her an çok özel ve değerli, şükretmek için çok fazla sebebim var. Sağlıklıyım, iyi olanaklara sahibim, iyi niyetim ve inançlarım beni her zaman güzelliklerle karşılaştırır ve engellerin üstesinden gelmem için beni güçlendirir. Sahip olduğum her şey için minnettarım ve şükrediyorum.

Günün Kristali: Obsidyen
kova-50.jpg

KOVA
Gökyüzü, işiniz ve mesleğinizle ilgili güzel fırsatlarla karşılaşacağınıza işaret etmekte. Büyük düşünün ve cesur adımlar atın. Yüreğinizden gelen sese kulak verin, başarıya giden yolda karşılaşabileceğiniz zorlukların sizi korkutmasına izin vermeden emeğiniz ve azminizle her şeyin üstesinden gelebilirsiniz. Bu konuda gökyüzünün tüm olumlu enerjileriyle sizi desteklediğini bilerek bu şansı çok iyi değerlendirin. Sizin gibi yaşamın getirileri ile olgunluğa ulaşmış bir ruh ne istediğini, neler yapabileceğini bilir ve rotasını istediği yönde tayin eder. Özel yaşamınızda ise, eş ya da sevgilinizin davranışlarını rahatsız edici bir hale geldiyse tepkinizi vermeli, rahatsızlıklarınızı ifade etmekten çekinmemelisiniz.

Günün Olumlaması: Yaşamımdaki öncelik sıralamamı biliyor ve uygulamalarımı buna göre yapıyorum. Zorlandığım, yorulduğum, emek verdiğim her şeyin bana geri dönüşünün olacağına olan inancım, iş ve özel hayatımda kusursuz dengeyi bulmama katkıda bulunuyor. Kendimi sevgiyle ifade ettikçe sahip olduğum yaratıcı enerji çevreme yansıyarak özümden gelen dürüstlük herkesçe kabul görür. Saygınlığım artar ve yaşamımın her alanında kendini gösterir.

Günün Kristali: Dumanlı Kuvars
balik-50.jpg

BALIK
Gökyüzü bugün, işinizle ilgili konularda kararsızlıklardan sakınmanız konusunda uyarıyor. Aklınıza ilk gelen doğrudur bilinciyle hareket edin ve kimsenin sizi doğru bildiklerinizden uzaklaştırmasına izin vermeyin. Beklediğiniz haberler gecikebilir, umutsuzluğa kapılmayın. Maddi olarak şartlarınızı iyileştirmek için bazı düzenlemelerde bulunmanız sizleri rahatlatacak ve daha doğru kararlar almanızı sağlayacaktır. Özel yaşamınızda ise, bir beraberlik içinde değilseniz kendinize haksızlık etmekten vazgeçin. Aşkın, doğru insanın size nerde ve nasıl geleceğini bilemezsiniz. Siz mutlu olacağınıza inanmaktan vazgeçerseniz karanlıkların için de esir olur, çevrenizdeki güzelliklerin farkına varamazsınız.

Günün Olumlaması: Kendi kararlarımı en yüce hayrıma olacak şekilde adil bir şekilde uyguluyorum. Doğrularımdan vazgeçmeden, kimseyi incitmeyecek ve zarar vermeyecek haliyle sahipleniyorum. Özümden gelen sese kulak veriyor, yüksek zekamla birleştirerek hayat yolunda güçlü bir şekilde ilerlemeye devam ediyorum.

Günün Kristali: Pirit

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.912
koc-50.jpg

KOÇ
Bugün olağanüstü bir canlılık ve enerji yüklüsünüz. Amaçlarınızı biliyorsunuz. Planlarınızı uygulayabilirsiniz. Şimdi kendinizi kelimelerle çok net ifade edebilme şansına sahipsiniz. Sizden üst mevkideki insanlara bir araya gelebilir, orijinal fikirlerinizle onların dikkatini çekmeyi başarabilirsiniz. Girişimci davranın, kendi kendinize düşünmeniz bir anlam ifade etmez. Bunları paylaşmalı ve cesur adımlar atmalısınız. Özel yaşamınızda ise, var olan sorunların azalmaya başlamasıyla huzuru yakalayacaksınız. Bu süreçte önemli olan her iki tarafında birbirinin haklarına, kişiliğine saygı duyarak hareket etmesi ve anlayış göstermesidir. Bunları gerçekleştirdiğinizde ilişkiniz çok daha sağlam temeller üzerine kurulu bir hal alacaktır. Bugün gribal enfeksiyonlara bağlı sağlık problemleri bedeninizi bir hayli yorabilir, dinlenin ve kendinize özen gösterin.

Günün Olumlaması: Farkında olarak ya da olmayarak, kendimde yarattığım tüm engellemeleri evrene iade ediyorum. Yolumun Allah’ın ışık ve sevgisiyle açılmasını talep ediyorum. Zihnim ve bedenim kusursuz bir dengede. Sağlıklı ve uyumluyum. Geçmişi affediyorum ve serbest bırakıyorum. Yaradanım tüm ihtiyaçlarımın tükenmez ve sınırsız kaynağıdır.

Günün Kristali: Kırmızı Mercan

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
TERAZİ
Gökyüzü, çevrenizdeki insanlar iletişiminizin fazlasıyla önem kazanacağına işaret etmekte. Kariyerinizle ilgili güzel gelişmeler ve yenilikler zamanı sizler için. Gökyüzü, kişisel gelişim için sizlere fırsat sunuyor. Problem yaşadığınız insanlarla sorunlarınızı konuşarak ve karşınızdaki insanın fikirlerine önem vererek sakinlikle çözüme kavuşturabilirsiniz. Bu dönemde kendinize dair güçlü bir anlayış geliştirebilirsiniz. İsteklerinizi, yaşamdan beklentilerinizi dengeleyerek yola devam edebilir ya da “tamam” diyebilirsiniz. Gökyüzünün bu olumlu enerjilerini iyi değerlendirin. Bugün, aile yakınlarınızla ilgili rahatsızlık duyduğunuz, çözüme kavuşturmanız gereken konuları ele almak için harika bir zamandır. Bugün duygularınızla davranmaktan kaçının.

Günün Olumlaması: Göklerin bilgeliğiyle çıktığım yolda özümden gelen sese kulak veriyorum. Mavinin derinliği ile aydınlanıyor, bilgimi sevgimle ve emeğimle zenginleştiriyorum. Yeteneklerimi geliştirerek yapmam gereken hiçbir şeyi ertelemeden, bahane bulmadan, korkmadan cesurca ortaya koyuyor ve kazanarak ilerliyorum.

Günün Kristali: Çeroit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar