15 Mayıs Günlük Burç Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tılsım

Daimi Üye
Tepki
6.212
koc-50.jpg

KOÇ
Gökyüzü sabah saatlerinde, başkalarının sebep olacağı konulardan rahatsızlık duyarak gergin olacağınıza işaret etmekte. Bu gerginlik sizi sarsacak nitelikte bir etkide olmayacak, aksine yaşamınıza çeki düzen vermeniz ve insanlara yaklaşımınızı köklü bir şekilde değiştirmenizi sağlayacak olumlu etkilere sebep olacaktır. Kendinize daha fazla değer verecek ve planlamalarda bulunacaksınız. İş hayatınızda oldukça aktif ve yoğun bir dönem sizleri karşılamakta. Bunun için enerji toplamalı ve keyif alacağınız aktivitelere yönelmelisiniz. Özel yaşamınızda ise beraberliği olmayan Koç’lar, ruhlarınızın anlaşacağı keyifli bir birlikteliğe adım atabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Sağlıklı, zinde, yaşama karşı dimdik durabiliyor olmanın şükründeyim. Her gün daha da kuvvetleniyor, gerekli olanlarla gereksiz olanı ayırt ederek önceliklerimi belirliyorum. Yaşamın eşsiz kaynaklarından bolca faydalanıyorum.

Günün Rengi: Turuncu

Günün Kristali: Kırmızı Mercan

boga-50.jpg

BOĞA
Gökyüzü bugün, işinizle ilgili sürpriz gelişmelerle sevineceğinizi müjdelemekte. Uzun zamandır hayalini kurduğunuz bir teklif alabilir, bir beklentinizi hayata geçirebilir hatta uzun zamandır iş arayışı içindeyseniz kabul edildiğiniz müjdesini alabilirsiniz. Bugün dikkat gerektiren konularda hassasiyetle durmalı ve hafta başı için düzenlemelerde bulunmalısınız. Aile hayatınızda ise yakınlarınızla iletişiminiz son derece keyiflidir. İşinizle ilgili konularda sizin yanınızda olup kararlarınızı desteklemeleri sizi oldukça mutlu edecektir. Bugünlerde dikkat etmeniz gereken konu sağlığınız. Sizler ne kadar güçlü bir burcun temsilcileri olsanız da duygusal anlamda yaralandığınızda bedeniniz buna duyarlılık gösterir ve çeşitli rahatsızlıklar ortaya çıkabilir. Ruhunuzu, bedeninizi dinlendirmeyi ihmal etmemelisiniz.

Günün Olumlaması: Zihnim, bedenim, sağlığım mükemmel bir uyum içinde. Beden ve ruh sağlığıma zarar veren tüm alışkanlıklarımdan, davranışlarımdan kararlılıkla uzaklaşıyorum. Sevgi ve inanç sayesinde rabbimle bütünleşiyorum. Onun bana bahşettiği bedenimi, ruhumu layıkıyla koruyacağıma ve kendime gereken önemi, özeni göstereceğime önce ona sonra kendime söz veriyorum.

Günün Kristali: Turkuaz

ikizler-50.jpg

İKİZLER
Gökyüzü bugün, günün her saatini keyifli geçirebileceğinize işaret etmekte. Ruhsal enerjiniz oldukça yüksektir ve bu etki çevrenizdeki insanlar tarafından da çok olumlu karşılanacak, sizin mutluluğunuzla mutlu olacaklardır. Zihninizdeki planlarınızı uygulamaya başlamak için hazırsınız, kendinize olan güveniniz yerinde. Şimdi size düşen harekete geçmek. Birtakım şeyleri arkanızda bırakmak sizi biraz zorlasa da kazanımlarınızın buna değdiğini göreceksiniz. Bugün kardeşlerinizle bir araya gelebilir, onlarlar kararlarınızı paylaşabilir ve desteklerini alabilirsiniz. Talih oyunlarında da oldukça şanslı bir gündesiniz.

Günün Olumlaması: Eksik kalan düşüncelerimi tamamlıyor olmanın keyfi ve mutluluğundayım. Aşkı doyasıya yaşıyor, aşkın gücüyle yaşamımı yeniden şekillendiriyorum. Aşktan aldığım enerji işime, yaşamımın her alanına güneş olup doğuyor.

Günün Rengi: Sarı

Günün Kristali: Rodonit

yengec-50.jpg

YENGEÇ
Gökyüzü bugün, iş ve özel yaşamınızda gerçek yüzünü saklamayı başaran kişilerin, çirkin oyunlarına karşı dikkatli olmanız yönünde uyarıyor sizleri. Daha önce aldığınız bir teklif üzerinde kararsız olduğunuz bir dönemdeyseniz, zihninizi bulandırmaya çalışan bu kişilerin oyununa gelmemeye özen gösterin. İç sesinize güvenin. Sizler ruhani yönü oldukça gelişmiş kişilersiniz. Doğuştan gelen bu özelliğinizi sonuna kadar kullanmanız gereken zamanlardasınız. Sizi gerçekten seven dostlarınızla irtibata geçin, onlardan alacağınız çıkarsız destek sizleri daha güçlü kılacaktır. Özel yaşamınızda da birlikte olduğunuz insanın her söylediğinin altında farklı bir mana aramayın. Birlikteliği olmayan Yengeç’ler, bu süre içinde yalnızlık yaşamınızda birinin olmasından daha iyidir sizler için.

Günün Olumlaması: Ben aşk iksirinin sırrına erdim bugün, ilahi olanın farkına vardım bugün, sırra vakıf olmanın aşkıyla doldum bugün. Bugünü sevgiyle, yarını muhabbetle, geleni hayırla, gideni sevgiyle uğurladım bugün.

Günün Kristali: Siyah inci

aslan-50.jpg

ASLAN
Bugün duygusallığınızın yoğun olduğu bir gündesiniz. Dokunsalar ağlayacak gibi… Bu haliniz içinizdeki çocuğun özgürleşmedir aslında. En yalın, en saf, en güzel halinizdir. Bırakın duygularınız serbest kalsın ve içinizden geldiği gibi davranın. İş hayatınızda yolunda gitmeyen bir takım gelişmeler söz konusu ise fikrinizi ortaya koyun ve müdahale etmeden beklemede kalın. Birkaç gün içinde her şey kendiliğinden yoluna girecektir. Özel yaşamınızda ise uzun zamandır ayrı kaldığınız insanlarla bir araya gelebilir, keyifli sohbetlerle moral bulabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Yaşamın zorluklarına rağmen kaybetmediğim özelliklerim olduğu için çok şanslıyım. Sevgiyle gülebiliyor, hüzünle gözyaşı döküyor, beni ben yapan değerlerimle yaşamımı devam ettiriyorum. Nefreti, öfkeyi kendimden uzak tutabilmiş olmanın huzurundayım.

Günün Kristali: Lapis Lazuli

basak-50.jpg

BAŞAK
Gökyüzü bugün sağlığınız konusunda uyarıyor, özellikle alerjik reaksiyonlarla ilgili dikkatli olun. Yediklerinize ve bulunduğunuz ortamın hijyenine dikkat etmelisiniz. Bunun dışında gün sizin için oldukça keyifli geçecektir. Çalışan Başak’lar, bugün işlerinizi toparlamalı ve çalışma arkadaşlarınızla ortak faaliyetler için yapacaklarınızı tespit etmeniz faydanıza olacaktır. Kararlılığınız ve bilginiz doğrultusunda fikirleriniz bugün kabul görecektir. Özel yaşamınızda ise kendinize zaman ayırarak uzun zamandır ertelediğiniz alışveriş, kişisel bakım gibi aktivitelerde bulunabilirsiniz.

Günün Olumlaması:Başkaları için yaşamaktan vazgeçip kendim için yaşamayı seçiyorum. Kendime değer verdikçe sahip olduğum ama farkına varamadığım özelliklerimi keşfediyorum. Daha sağlıklı, huzurlu ve kararlı hissediyorum.

Günün Kristali: Kedigözü

terazi-50.jpg

TERAZİ
Gökyüzü bugün, iş hayatınızda duygularınızı kontrol altında tutmanız için uyarıyor sizleri. Dürüst olmayan insanların tatlı sözlerine kanabilir, maddi-manevi zarar görebileceğiniz işlerin altına imza atabilirsiniz, dikkatli davranın. Özellikle de yeni tanıştığınız ya da tanıştırıldığınız insanlara karşı tedbirli davranmalısınız. Özel yaşamınızda ise hem aile bireylerinizin hem de kendi özelinizde keyifli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Birlikte olduğunuz insanın sevgisini tüm kalbinizde hissetmenin keyfini doyasıya yaşayabilirsiniz. Bugün yolculuklar da son derece eğlenceli geçecektir.

Günün Olumlaması: Yüreğimde esen rüzgarın götürdüğü yere doğru yol alıyor, hayatla bütünleşerek akışa ayak uyduruyorum. Ruhumdaki sevgiyi emekle büyütüp aşka doğru yürüyorum.

Günün Kristali: Firuze

akrep-50.jpg

AKREP
Bugün işinizle ilgili konularda tereddüt içinde olmadan, net kararlar vermelisiniz. Aksi takdirde size sunulmuş önemli bir fırsatı değerlendiremeyebilirsiniz. İş ilişkilerinizde tecrübesine güvendiğiniz insanlarla iletişime önem vermeniz, bakış açınızı geliştirerek doğru kararlar alabilmeniz için fayda sağlayacaktır. Özel yaşamınızda geçmişte kalan, yüreğinizdeki yeri bir türlü dolmayan kişiye olan özleminiz, sizi onunla yaşadığınız günlere götürebilir. Duygusal geçişleriniz çok yoğun, ona karşı duyduğunuz hasret sizi alt üst edebilecek kadar kuvvetli olabilir. Duygularınızı kontrol altına almalı ve geçmişi geçmişte bırakmayı öğrenmelisiniz. Aksi halde şu an devam eden bir ilişki içindeyseniz ilişkiniz derinden sarsılabilir.

Günün Olumlaması: Hayatın bana yüklediği sorumluluklardan korkmuyorum. Biliyorum ki bana düşeni yaptığımda kendime inanıp, güvenerek hareket ettiğimde yeteneklerimin, emeğimin karşılığı mutlaka bana pozitif etkilerle gelecek. İçinde bulunduğum şartlarım her geçen gün daha iyiye ve güzele ulaşacaktır.

Günün Kristali: Unakit

yay-50.jpg

YAY
Yakın çevrenizde olan kişilerin aşırı istek ve talepleri sizi bunaltabilir. Yapabileceğinizden fazlasını yüklenmek, ruhsal ve maddi olarak yıpranmanızdan başka bir işe yaramaz. Kararlı olmalı ve yapabileceğinizin dışına çıkmamaya özen göstermelisiniz. Bugün özel birinden sürpriz teklifler alabilirsiniz. Hemen cevap vermeden önce düşünmeli, araştırmalar yapıp detaylara dikkat ederek hareket etmelisiniz. Olabildiğince sosyal olun, arkadaşlarınızla bir araya gelin. Uzun ve keyifli sohbetler her açıdan sizlere iyi gelecektir.

Günün Olumlaması: Ruhumu, bedenimi, zihnimi dinlendiriyorum. Ne kadar önemli ve değerli olduğumun bilincine varıyorum. Sahip olduğum her şey için tüm kalbimle şükrediyorum. Biliyorum ki ben kendi değerimin farkında vardıkça gönül gözüm açılacak. Ben kendim için bütünün hayrına çok daha doğru kararlar alacağım.

Günün Kristali: Oniks

oglak-50.jpg

OĞLAK
Bilinçaltınızda yatan ve sizi engelleyen enerjileri ruhunuzda barındırmaya devam etmeyin. Kendi gerçeğinizle yüzleşerek ruhsal enerjinizi yükseltme çabası içine girmediğiniz takdirde çevrenizde yaşananların farkına varamayacak ve kendi blokajlarınızın belirlediği ölçüde yaşamaya devam edeceksiniz. Yeni bir başlangıç yapabilirsiniz, gerçekten başarılı ve mutlu olacağınıza inanırsanız. Mücadele edebilirsiniz. Ne istediğini bilmeden ilerleme kaydedilemez. İş ve özel yaşamınızda değiştirebileceğiniz gerçekleri ele alın, değerlendirmeler yapın. Meditasyon, müzik, kitaplar; yardımcı elemanınızı siz belirleyin ve bugün kendiniz için bir başlangıç yapmayı deneyin.

Günün Olumlaması: Bilinçaltımda yatan mutsuzluk, umutsuzluk, korku ve endişelerimle yüzleşiyorum. Yaşamımı daha kaliteli, daha neşeli yaşayabilmek için kendime yapabileceğim en büyük iyiliği yapıyor ve bilinçaltımda yatan karanlığı, ruhumda var olan ışığı açığa çıkararak aydınlatmayı seçiyorum.

Günün Kristali: Labradorit

kova-50.jpg

KOVA
Gökyüzü gergin bir ruh hali içinde olacağınıza işaret etmekte. Bu durumun iş ve özel hayatınızda huzursuzluklara sebep olmaması için sakinleşmeli ve ilişkilerinizi zedeleyecek tavırlardan sakınmalısınız. Öfkenize yenildiğiniz takdirde yeni yeni düzelmeye başlayan ilişkilerinizi alt üst edebilirsiniz. İşinizle ilgili konularda acele kararlar vermemeniz gereken bir gündesiniz. Ayrıntılara önem verin, araştırmacı davranın ve iyice emin olduktan sonra kararlar alın. Özel yaşamınızda ise yaşadıklarınızla duygularınız arasındaki dengeyi sağlamalı ve sezgilerinizin sesine kulak vermelisiniz.

Günün Olumlaması: Dünya benim gözlerimin gördüğü kadar küçük bir yer değildir, bunun idrakinde ve bilincindeyim. Yaşadıklarımı, çevremi, sevdiklerimi yalnızca kendi penceremden değerlendirmeden daha adil, daha cesur, daha gerçekçi bir gözle değerlendirmeyi seçiyorum.

Günün Kristali: Peridot

balik-50.jpg

BALIK
Gökyüzü yaptığınız işe bağlı olarak başarılı, çalışmalarınızdan dolayı saygınlığınızın artacağına işaret etmekte. Bu dönem oldukça faal ve girişimlerinizi gerçekleştirebilecek imkanlarla karşı karşıyasınız. Fakat dikkat etmeniz gereken nokta korkularınızdır. Sürekli olarak kaybetmeyi, başarının engellenmesini zihninizde taşıdığınız sürece gerçek potansiyelinizi ortaya koyamaz ve bu şanslı süreci hakkıyla değerlendiremezsiniz. Şimdi kendinize güven duyma zamanı. Özel yaşamınızda beraberliğinizi sağlıklı bir şekilde devam ettirebilmek adına fedakar davranmalı ve sevginiz için mücadele etmelisiniz.

Günün Olumlaması: Kendime güveniyorum, yeteneklerime, bilgi ve tecrübe güveniyorum. Sahip olduğum güven duygumun beni koruduğuna, geliştirdiğine inanıyorum. Biliyorum ki inanarak yaptığım tüm girişimlerimin sonunda maddi ve manevi kazançlı çıkarım.

Günün Rengi: Siyah

Günün Kristali: Kalsedon

OP
T

Tılsım

Daimi Üye
Tepki
6.212
KOÇ
Gökyüzü sabah saatlerinde, başkalarının sebep olacağı konulardan rahatsızlık duyarak gergin olacağınıza işaret etmekte. Bu gerginlik sizi sarsacak nitelikte bir etkide olmayacak, aksine yaşamınıza çeki düzen vermeniz ve insanlara yaklaşımınızı köklü bir şekilde değiştirmenizi sağlayacak olumlu etkilere sebep olacaktır. Kendinize daha fazla değer verecek ve planlamalarda bulunacaksınız. İş hayatınızda oldukça aktif ve yoğun bir dönem sizleri karşılamakta. Bunun için enerji toplamalı ve keyif alacağınız aktivitelere yönelmelisiniz. Özel yaşamınızda ise beraberliği olmayan Koç’lar, ruhlarınızın anlaşacağı keyifli bir birlikteliğe adım atabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Sağlıklı, zinde, yaşama karşı dimdik durabiliyor olmanın şükründeyim. Her gün daha da kuvvetleniyor, gerekli olanlarla gereksiz olanı ayırt ederek önceliklerimi belirliyorum. Yaşamın eşsiz kaynaklarından bolca faydalanıyorum.

Günün Kristali: Kırmızı Mercan

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.046
BALIK: Seni sevdiği için Balık kimlere "Hayır" dedi bir bilsen belki o zaman Balık için ne kadar değerli olduğunu anlardın.

KOVA: Bir Kova'nın aklından geçeni anlamak için her şeyden önce bir Kovanın zekasına sahip olmak lazım oda herkeste yok.

OĞLAK: Bir Oğlak mutlu olduğu zaman mutluluğunun içine etmeye çalışan bir şerefsiz her zaman ortaya çıkar.

YAY: Bir Yay'ın kalbine girmek istiyorsan kapıyı sakın çalma. Karış hayatına ve onun rüzgarıyla esmeye başla.

AKREP: Akrep'e bi sarıl ve o çeneni bi kapa! Bak nasıl her şey geçecek.

TERAZİ: Sabrının bittiği yerdde öfkesi, sevgisinin bittiği yerdeyse nefreti başlar Terazi'nin. Ortası yoktur

BAŞAK: İlişki durumunu değil, hatayını değiştirecek biri lazım Başak'a

ASLAN: Kırıcı olmak istemez bir Aslan, bu sebepten en çok kendisi kırılır. İnsanlar en çok Aslan'ı yıpratırlar.

YENGEÇ: Bir Yengeç'in silip attığı insanı bir daha hiçbir kalem Yengeç'in hayatına yazamaz.

İKİZLER: Bir İkizler en çok aşık olduğu insanla kavga eder.

BOĞA: Tek ihtiyacı bu aralar Boğa'nın sadece biraz huzur.

KOÇ: Kimse bir Koç kadar derin ve içten tutkulu sevemez

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.046
İKİZLER
Gökyüzü bugün, günün her saatini keyifli geçirebileceğinize işaret etmekte. Ruhsal enerjiniz oldukça yüksektir ve bu etki çevrenizdeki insanlar tarafından da çok olumlu karşılanacak, sizin mutluluğunuzla mutlu olacaklardır. Zihninizdeki planlarınızı uygulamaya başlamak için hazırsınız, kendinize olan güveniniz yerinde. Şimdi size düşen harekete geçmek. Birtakım şeyleri arkanızda bırakmak sizi biraz zorlasa da kazanımlarınızın buna değdiğini göreceksiniz. Bugün kardeşlerinizle bir araya gelebilir, onlarlar kararlarınızı paylaşabilir ve desteklerini alabilirsiniz. Talih oyunlarında da oldukça şanslı bir gündesiniz.

Günün Olumlaması: Eksik kalan düşüncelerimi tamamlıyor olmanın keyfi ve mutluluğundayım. Aşkı doyasıya yaşıyor, aşkın gücüyle yaşamımı yeniden şekillendiriyorum. Aşktan aldığım enerji işime, yaşamımın her alanına güneş olup doğuyor.

Günün Rengi: Sarı

Günün Kristali: Rodonit

Ekleme yaptım @Leonie- :D hoşuma gittiler :nazo:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.046
İKİZLER: Bir İkizler en çok aşık olduğu insanla kavga eder.

:sevindirikasli::sevindirikasli:

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319

TERAZİ
Gökyüzü bugün, iş hayatınızda duygularınızı kontrol altında tutmanız için uyarıyor sizleri. Dürüst olmayan insanların tatlı sözlerine kanabilir, maddi-manevi zarar görebileceğiniz işlerin altına imza atabilirsiniz, dikkatli davranın. Özellikle de yeni tanıştığınız ya da tanıştırıldığınız insanlara karşı tedbirli davranmalısınız. Özel yaşamınızda ise hem aile bireylerinizin hem de kendi özelinizde keyifli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Birlikte olduğunuz insanın sevgisini tüm kalbinizde hissetmenin keyfini doyasıya yaşayabilirsiniz. Bugün yolculuklar da son derece eğlenceli geçecektir.

Günün Olumlaması: Yüreğimde esen rüzgarın götürdüğü yere doğru yol alıyor, hayatla bütünleşerek akışa ayak uyduruyorum. Ruhumdaki sevgiyi emekle büyütüp aşka doğru yürüyorum.

Günün Kristali: Firuze

TERAZİ: Sabrının bittiği yerde öfkesi, sevgisinin bittiği yerdeyse nefreti başlar Terazi'nin. Ortası yoktur

Ahraz

Daimi Üye
Tepki
2.292
KOÇ

Günün Kristali: Kırmızı Mercan:lululu:
Özel yaşamınızda ise beraberliği olmayan Koç’lar, ruhlarınızın anlaşacağı keyifli bir birlikteliğe adım atabilirsiniz.bekliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar