15 yaşındaki kuzenini 4’üncü kez kaçırdı

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
kiz-kacirma.jpg

15 yaşındaki kuzenini 4’üncü kez kaçırdı

Evli kaynak ustası, 15 yaşındaki kuzenini 4’üncü kez kaçırdı

Samsun’da evli ve 2 çocuk babası 30 yaşındaki Kenan K., amcasının kızı 15 yaşındaki Nazife K.’yı iddiaya göre dördüncü kez kaçırdı. Anne Şeker K., Cumhuriyet Savcılığı'na giderek suç duyurusunda bulunup Kenan K.’nın kendilerini ölümle tehdit ettiğini ileri sürdü.

İlkadım İlçesi Hürriyet Mahallesi Bağ Sokak’ta 1.5 ay önce meydana gelen olayda, kaynak ustası Kenan K., amcasının kızı Nazife K.’yı iddiaya göre evde kimsenin olmadığı sırada “Amcam seni çağırıyor” diye evden çıkartıp kaçırdı. Eve dönen anne Şeker K., kızını bulamayınca gidebileceği yerlerde aradı; ancak bir sonuç elde edemedi. Bunun üzerine kızını daha önce 3 kez kaçıran ve aile büyüklerinin araya girmesiyle geri getiren Kenan K.’ya telefonla ulaştı.

Kenan K. telefonda “Kızınız bende. Onu ben aile yaptım. Ölürüm de geri vermem. Kızın peşini bırakın yoksa sizi öldürürüm” dedi. Bunun üzerine anne, dün Cumhuriyet Savcılığı'na giderek Kenan K. hakkında şikayetçi oldu. Adliye çıkışında kızını geri almak için elinden geleni yapacağını söyleyen anne Şeker K., “Kenan K. akrabamızdır. Kızımı daha önce 3 kez kaçırdı. Aile büyükleri araya girince geri getirdi. Bu adam evli ve 2 çocuğu var. Benim kızımdan 15 yaş büyük” diye konuştu. Şikayetin ardından polis Kenan K.’nın yakalanması için soruşturma başlattı.

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
iyi hoşta kız 15 yaşında madem daha önce de kaçırdı neden şikayetçi olmadılar...hadi bi kere affettiniz 2. ve 3. yü nasıl affettiniz...böyle şey mi olur ya...-kizgin

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.317
30 yasinda, evli, iki cocuk babasi adam, 15 yasinda kizi, üstelik amca kizini 4 kez kaciriyor. Bir tane akla mantiga uyan bir sey yok. :dertli:

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
30 yasinda, evli, iki cocuk babasi adam, 15 yasinda kizi, üstelik amca kizini 4 kez kaciriyor. Bir tane akla mantiga uyan bir sey yok. :dertli:

valla ben daha çok adamı neden hapise attırmadıklarına şaşırdım kız bi de 18 yaşından küçük-kizgin

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar