15 yaşındaki öğrencisini kaçırdı

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
15 yaşındaki öğrencisini kaçırdı

47 yaşındaki İngilizce öğretmeni, 15 yaşındaki öğrencisini kaçırarak kayıplara karıştı

559524_detay.jpg

Erol ŞENNUR / ADANA (AHT)

Adana Fen Lisesi'nde görev yapan 47 yaşındaki İngilizce öğretmeni, 15 yaşındaki öğrencisini kaçırarak kayıplara karıştı. Polis ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü, 1 hafta önce kaybolan 2 çocuk babası öğretmen ile öğrenciyi her yerde arıyor.

Kahramanmaraş'ta yaşarken öğretmen babasını küçük yaşlarda kaybeden 15 yaşındaki B.N.A., öğretmen anne ve amcasının da desteğiyle ilköğretim eğitimini başarıyla tamamladı ve Adana üçüncüsü olarak Fen Lisesi'ni kazandı. Geçen yıl okula kaydı sırasında kızın öğretmen anne ve amcası, okuldaki İngilizce öğretmeni Semih G. ile aynı okuldan mezun olduklarını öğrenince sevindi. Ailesinin, Semih G.'ye "Kızımız artık Adana'da size emanet, artık içimiz rahat" dediği belirtildi. İlerleyen zamanda kendisine emanet edilen öğrencisine ilgi duymaya başlayan evli ve 2 çocuk babası İngilizce öğretmeni Semih G., kız öğrenciyi evlenme vaadiyle kandırdı. Aile çocuklarının geleceğinin kötü etkilenmemesi için durumu polise bildirmedi, ancak genç kızı Niğde'deki Fen Lisesi'ne naklettirdi.

Buna rağmen, kız çocuğuyla internet ve telefon aracılığıyla bağını koparmayan öğretmenin zaman zaman Niğde'ye kızı ziyarete gittiği öğrenildi. Öğretmen, son olarak yazlık evini satıp, bankadaki paralarını da çekerek 100 bin TL nakit para ile kız öğrencisiyle buluşarak kayıplara karıştı.

Ailenin durumu polise bildirmesinin ardından Adana Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesine bağlı ekipler, küçük yaştaki çocuğu alıkoyma suçlamasıyla öğretmen Semih G.'yi aramaya başladı. Polis, okuldaki öğrenci ve öğretmenlerle de görüşerek, gidebilecekleri yerler hakkında araştırma yaptı. Araştırmada, Semih G.'nin bir sosyal paylaşım sitesinde, "Artık bu hayatta bir beklentim kalmadı. Sonsuzluğa yürümek en büyük dileğim. Tüm şiirlerim senin olsun" şeklinde ifadelere yer verdiği görüldü. Ayrıca, öğretmenin internet sitesindeki arkadaş listesinde, 2. sınıf öğrencisi B.N.A.'nın da bulunduğu öğrenildi.

MİLLİ EĞİTİM DE ARIYOR
Öğretmen Semih G.'nin eşi ve çocuklarına otomobili ile Adana'daki evin tapusunu bıraktığı öğrenildi. Semih G.'nin eşinin, olaydan önce de kayınpederini arayarak, "Semih evi terk edecek. Artık bizimle de ilgilenmiyor. Bir şeyler yapın" dediği öğrenildi.

Öte yandan Adana İl Milli Eğitim Müdürü Abdulgafur Büyükfırat öğretmenin 4 Ekim Pazartesi gününden beri görev yaptığı okula gitmediğini söyledi. Öğretmenin okula gelmemesiyle ilgili hakkında yasal işlem başlattıklarını belirten Büyükfırat, öğretmene ailesinin de ulaşamadığını, ailenin öğretmenin yanında yüklü miktar para ile gittiğini belirtirken, !Bu konuyu biliyoruz ve araştırıyoruz. Öğretmene ulaşmaya çalışıyoruz" diye konuştu.

sunay

Daimi Üye
Tepki
2.121
ohaya koca adam okumuş öğretmen olmuş ama adam olamamış kızı yaşındayaRABBİM koru çocuklarımızı ya kıza ne demeli sen kalk fen lisesini kazan üstelik üçüncü ol bide baban yaşındaki adama kaç ya belkide zorla kaçırmıştır yazık ya:dertli::dertli:

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
bence zorla kaçırmıştır yazık ya pislik herif gebersin inşallah bi yerde...inşallah en kısa zamanda bulurlar yaktı kızın hayatını:alsana:

Özor

Daimi Üye
Tepki
484
Gün bitmeden acayip acayip şeyler oluyor bu dünyada insanlar çok tuhaf... Allah kötü insanla karşılaştırmasından başka diyecek şey yok...

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.519
insan olmayı beceremmiş varlıklar
kendileri gibi birilerininde hayatını mahvediyorlar

panter

Daimi Üye
Tepki
9.509
adamın kızı olacak yaştan bile küçük yuh diyorum
bide egitimci bi daha yuh diorum