150 oyun izle öyle konuş!

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.944
669758961006.jpg

150 oyun izle öyle konuş!

"Tiyatroda yüksek ses duyguları yok ediyor" diyen Hülya Avşar'a bir tepki de Emre Kınay'dan geldi: "Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi oluyor. Hiçbir star böyle laf etmez!"

Hülya Avşar'ın "Tiyatroda sesini yükseltmek, duyguların yarısını yok ediyor" açıklamasına tepki gösterenlere Emre Kınay da eklendi. "Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunmaz! Bu iş yetenek seçmeye benzemez" diyen Kınay, sözlerine şöyle devam etti: "Ben 21 yıldır tiyatro yapıyorum, kendisini bir gün bile burada oyun izlerken görmedim. 'Hülya Avşar'ın oyunculuğunu beğeniyorum" dersem kariyerimi reddetmiş ve eğitim verdiğim çocuklara yalan söylemiş olurum. Beğenmem mümkün değil! 'Tiyatroda yüksek ses duyguları yok ediyor' diyebilmek için hayatınızda en az 150 tane oyun izlemiş olmanız lazım!"

Tüm kadro Balık burcu

Emre Kınay; Sibel Turnagöl, Sait Genay, Burcu Kara ve Cem Yanılmaz'ın rol aldığı 'Tatlı Çarşamba' oyununun basın toplantısını, önceki gün Duru Tiyatro'da gerçekleştirdi. 17 Şubat'ta galası yapılacak olan 'Tatlı Çarşamba'da oynayan herkesin Balık burcu olduğunu belirten Kınay; "Baktığınız zaman bütün iyi aktörlerin Balık burcu, yani su grubu olduğunu bilirsiniz" diye espri yaptı.

Sabah

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar