16 gün evli kaldılar

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.502
sinead-barry_640.jpg

İrlandalı şarkıcı Sinead O'Connor, 16 gün önce evlendiği terapist Barry Herridge ile boşandıklarını açıkladı.

O'Connor, blogunda Herridge'in ailesi ve arkadaşlarının bu evliliği onaylamaması nedeniyle boşandıklarını belirtti. Şarkıcı, evliliği aceleye getirdiklerini de itiraf etti.

Daha önce 3 kez evlenen 45 yaşındaki Sinead O'Connor bu yılın başlarında internette evlenmek istediğini duyurmuş ve Herridge ile bu şekilde tanışmıştı.

Şarkıcı, kocasının hayatındaki bazı kişilerin düğün töreninden üç saat sonra evliliklerine müdahale etmeye başladığını ve eşinin bundan kötü etkilendiğini belirtti.
O'Connor, 1990'da Prince'in yazdığı "Nothing Compares 2 U" şarkısıyla dünya çapında ün kazanmıştı.
Şarkıcı, siyasi çıkışlarıyla da gündemde kaldı. Sinead O'Connor, geçen yıl Katolik kilisedeki çocuk tacizi skandalıyla ilgili soruşturma tamamlanıncaya kadar Katolikleri ayine gitmemeye çağırmıştı.

füreyya

Daimi Üye
Tepki
2.320
bu kadın ayrı bir vaka zaten,
"devlet benim çocuklarıma sahip çıksın benim psikolojim bozuk olduğu için bakamıyorum" diye açıklama yapmıştı bir zamanlar

elasu

Daimi Üye
Tepki
3.393
Daha önce 3 kez evlenen 45 yaşındaki Sinead O'Connor bu yılın başlarında internette evlenmek istediğini duyurmuş ve Herridge ile bu şekilde tanışmıştı.

Bu şekilde evlenirse olacağı budur tabi:eek:ys:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar