16 Kasim Günlük Burc Yorumlari

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
koc-50.jpg
KOÇ
Gökyüzü bugün iş hayatınızda yaşanacak güç mücadelelerine işaret ediyor. Haklıyken haksız duruma düşebilirsiniz. Egonuzun sizi ele geçirmesine izin vermeyin, ne kadar sinirlenmiş olsanız da yaklaşımlarınızda “ben her şeyi bilirim” edasıyla davranmamalısınız. Özel yaşamınızda ise sergileyeceğiniz kıskançlıklar, kuşkucu tavırlar toparlanmak üzere olan ilişkinizi bir anda alt üst edebilir. Güven her şeyin hele hele ilişkilerin temelidir. Birlikte olduğunuz insana karşı güven duymuyorsanız, başkalarından duyduğunuz en ufak şey sizi bu duruma sokabiliyorsa eğer, durup düşünmeli ve kendinizle yüzleşmelisiniz.

Günün Olumlaması: Kendime adil davrandığım zaman kazanırım. Hatalarımla yüzleşiyor, öfkemin sebep olduğu davranışlarımı düzeltmeyi seçiyorum.

boga-50.jpg
BOĞA
Gökyüzü bugün yaşamınızın her alanına düzen getirmeniz için sizleri destekliyor. İş hayatınızda popülaritenizin artacağı şanslı bir süreçtesiniz. Yoğun bir gündem sizleri bekliyor. Disiplinli ve sistemli çalışmayı başardığınız takdirde bu yoğunluğu kazanca döndürebileceksiniz. Gerçek dostlarınız ve sevdiklerinizden alacağınız destek, başarıyla ilerlemeniz için sizlere büyük bir güç olacak. Özel yaşamınızda ise kardeşlerinizi de içine alan ailevi meselelerde yaşanacak olumlu gelişmelerde söz sahibi olacaksınız. Olgun ve adil davranışlarınızla ailenizin bir kez daha takdirini kazanacaksınız.

Günün Olumlaması: Yılların içimde biriktirdiği olgunluk ve duyarlılık, yaşamımın her alanında olması gerektiği kadar var. Bütünün hayrına olan tüm olaylarda üzerime düşeni sevgiyle yapıyor, kendime ve başkalarına yardımcı oluyorum.

ikizler-50.jpg
İKİZLER
Bugün iş hayatınızda sakinliğinizi koruyarak hareket etmeli, tepkilerinizi kontrol altında tutmayı başarmalısınız. Finansal konulardaki kaygılarınız, elinizdeki işlerde ayrıntıları gözden kaçırmanıza sebep olabilir. Çalışma arkadaşlarınızın kışkırtıcı tavrını görmezden gelip tüm enerjinizi yaptığınız işe kanal ize edin. Bir anlık öfkenizin bedeli oldukça ağır olabilir sizler için. Herhangi bir alım-satım gündeminizdeyse bunu beklemeye almalısınız. Özel yaşamınızda ise yerine getiremeyeceğiniz sözler vermekten kaçının. Sağlıklı kararlar alabilmeniz için biraz daha zamana ihtiyacınız var.

Günün Olumlaması: Bolluk ve bereket benim var oluşumun doğal kaynağıdır. Emek verdiğim, mücadele ettiğim her şey bana zenginlik katar.

yengec-50.jpg
YENGEÇ
Bugün iş yerinizde hızla gelişen olaylara ayak uydurmakta zorlanabilirsiniz. Yakın çevrenizin etkisinde kalarak kendinize haksızlık edildiği düşüncesine kapılmamalısınız. Bu süreç sizin için ne kadar yoğun ve zorlayıcı olursa olsun kariyerinizi yeniden yapılandırma zamanıdır. Sezgileriniz bugün oldukça yoğundur, sezgilerinizi işinizi ilgilendiren konularda özellikle kendinize rehber etmelisiniz. Mantığınızın “Hayır” dediği bir konuda sezgileriniz “Evet” diyorsa sizi yanıltmayacaktır. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insanı size yeterince ilgi göstermediği konusunda suçlayabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Sezgilerim bana sunulmuş ilahi bir armağandır. Onun rehberliğinde olgunlaşıyor, hakkımda doğru olan her şeyi kendi irademle seçebiliyorum.

aslan-50.jpg
ASLAN
Gökyüzü bugün yakın çevreniz ve ailenizi kapsayan konuların sizi bir hayli sinirlendirebileceğine işaret etmekte. Sizin daha önceden yapmış olduğunuz uyarılara duyarsız kalınarak bile bile yanlış yapılmış olması ve bunun sonucunda yaşanan üzücü gelişmeler karşısında yapacak çokta fazla bir şeyin olmaması sizi oldukça gerecektir. Durum ne kadar zor ve karışık olsa da diplomatik tavrınızı koruyun ve doğru bildiğinizi sakin bir şekilde ifade ederek yaşananların içine müdahil olmamaya özen gösterin. Özel yaşamınızda duygusal gelişmeler sizlere bambaşka duygular yaşatabilir.

Günün Olumlaması: Var oluşun muhteşemliğinin farkına vardıkça, geçmişte döktüğüm gözyaşlarıma, isyanlarıma, öfkeme şaşırıyor. Sahip olduğum ve olamadığım her şeye tüm kalbimle şükrediyorum.

basak-50.jpg
BAŞAK
Bilinçaltınızda yatan ve sizi engelleyen enerjileri ruhunuzda barındırmaya devam edip, kendi gerçeğinizle yüzleşerek ruhsal enerjinizi yükseltme çabası içine girmediğiniz takdirde, çevrenizde yaşananlar ne kadar olumlu olursa olsun siz yeteri kadar farkına varamayacak ve kendi blokajlarınızın belirlediği ölçüde yaşamaya devam edeceksiniz. Yeni bir başlangıç yapabilirsiniz, gerçekten başarılı ve mutlu olacağınıza inanırsanız. Mücadele edebilirsiniz. Ne istediğini bilmeden ilerleme kaydedilemez. İş ve özel yaşamınızda değiştirebileceğiniz gerçekleri ele alın, değerlendirmeler yapın. Meditasyon, müzik ve kitaplar; yardımcı elemanınızı siz belirleyin ve bugün kendiniz için bir başlangıç yapmayı deneyin.

Günün Olumlaması: Bilinçaltımda yatan mutsuzluk, umutsuzluk, korku ve endişelerimle yüzleşiyorum. Yaşamımı daha kaliteli, daha neşeli yaşayabilmek için kendime yapabileceğim en büyük iyiliği yapıyor ve bilinçaltımda yatan karanlığı ruhumda var olan ışığı açığa çıkararak aydınlatmayı seçiyorum.

terazi-50.jpg
TERAZİ
Bugün iş hayatınız oldukça yoğun geçecektir. Gün ne kadar yoğun ve stresli olsa da siz sahip olduğunuz olumlu enerjilerle başarılı çalışmalar yaparak, başkalarının sorumluluğunda olan işlere bile yardımcı olabileceksiniz. Özverili çalışmalarınızın mükafatını ilerleyen günlerle alacaksınız. Sanatsal konularla ilgilenen bir Teraziyseniz, bugünlerde birden fazla teklif alabilirsiniz. Seçici davranın ve ruhunuzla eşleyen işi tercih edin. Sizin gibi duygularıyla yaşayan bir burcun mensupları, sırf maddi çıkarlar ya da ihtiyaçlar uğruna ruhuyla özdeşleşmeyen işlerde başarı sağlayamaz. Bunun bilinci içinde hareket etmelisiniz. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insana karşı sevginizi söz ve davranışlarınızla ifade edin.

Günün Olumlaması: Ruhumun coşkulu, hüzünlü, çocuksu, sevimli tüm yanlarını yansıtabildiğim işler bana kolaylıkla geliyor. Doğru zamanda doğru yerde olmanın şansını yakalıyor ve layıkıyla değerlendirerek başarılı işler yapıyor, bolca para kazanıyorum.

akrep-50.jpg
AKREP
Bugün iş hayatınızda yeniliklere açık olmalı, bu yönde araştırmalar yaparak kendinizi geliştirebilmek için neler yapmanız gerektiğini belirlemelisiniz. Zihinsel olarak oldukça aktif olduğunuz bir gündesiniz. Çözümsüz tıkanıp kalmış konularda pratik, iş bitiren yaklaşımlarınızla başarılı olacak ve popülaritenizi arttıracaksınız. Bugün bir arkadaşınızın farklı bir talebi ile karşılaşabilirsiniz. Sizden istediği şey ağır bir sorumluluğu kapsayabilir. Sırf arkadaşınızın yanında olmak adına taşıyabileceğinizden fazla bir yükün altına girmemeye özen göstermeli ve bunu arkadaşınıza da izah etmelisiniz. Özel yaşamınızda ise beklenmedik masraflarla karşılaşabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Siyah ve beyaz kadar birbirine zıt düşüncelerin çelişkisiyle yorulmuş ruhumu, gride buluşturmanın huzurunu yaşıyorum. Yaşamımda dengelerin yerini bulması için geçirmiş olduğum sarsıntıların şokunu atlattım, burada ve şimdiyi kabul ediyorum. Var gücümle akışa uyum sağlıyorum.

yay-50.jpg
YAY
Bugün iş hayatınızda son derece zeki tavırlar sergileyerek insanlar üzerinde çok olumlu etkiler bırakacak, yetenekleriniz ve özgüveniniz sayesinde yeni tekliflerin size sunulmasını sağlayacaksınız. Başarı çıtanızı yükseltebileceğiniz bu dönemi iyi değerlendirmeli, aldığınız her teklifi incelemeli ve karar aşamasında aceleci davranmamalısınız. Duygusal açıdan yorgun düşmüş ruhunuzu canlandıracak olaylarla karşılaşacaksınız. İlahi sistemin dengesi, size geçmişte yaşadığınız acı bir olayın başrol oyuncusun yaşadığı önemli bir olaya tanıklık etme fırsatını verecek. Bu durum sizi fazlasıyla kendinize getirecek ve sahip olduğunuz her şeyin sizin için ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anlayacaksınız. Yaşamınızda her anı çok daha iyi değerlendirebileceğiniz kararlar alacaksınız.

Günün Olumlaması: Kendimi affetmeden kimseyi ve hiçbir yaşananı affedemem. Yaptığım bilinçli ve bilinçsiz tüm hatalarımı affediyorum. Nedenleri sorgulamıyorum, yaşamam gerekeni yaşadığımı kabulleniyor, bilinçlenerek ve güçlenerek tüm gerçekliğimle amaçlarımı gerçekleştirmek için hedefine kitlenmiş mermi gibi yaşam yolunda seyre devam ediyorum.

oglak-50.jpg
OĞLAK
Gökyüzü bugün biriken tüm işlerinizi tamamlayarak yenilerine yer açmanız için, pratik bir şekilde hareket ederek günü geçirmeniz için destekliyor sizleri. Bugün beklemediğiniz birçok yerden maddi olarak kazançlı çıkabileceğiz işlerle karşılaşabilirsiniz. Ortaklaşa yaptığınız işlerle ilgili bir toplantı yaparak sorunları ele almanız ve yapılanlar hakkında bilgi almanız yararınıza olacaktır. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insanın duygularına daha fazla değer vermeli ve ona olan ilginizi ortaya koymalısınız. Aile yakınlarınızdan biri ile yapacağınız bir telefon görüşmesi moralinizi bozabilir. Duymaktan yorulduğunuz aynı sözler öfkelenip sabrınızın taşmasına neden olabilir.

Günün Olumlaması: Yüksek zekam şimdi iş başında duygusal olarak görmediğim, göremediğim ya da görmezden geldiğim her şeyin farkına varmamı, tedbirli olmamı ve doğru kararlar almamı sağlıyor. Yaptığım seçimler, tercih ettiklerim ve yapacaklarım şimdi yüksek zekam sayesinde yeniden şekilleniyor.

kova-50.jpg
KOVA
Gökyüzü bugün iş hayatınızda aşırılıklara dikkat etmeniz konusunda uyarıyor sizleri. Ön planda olma isteğiniz birilerini rahatsız edebilir ve yolunda giden işlerinizde birden bire çeşitli engellerle karşılaşabilirsiniz. Hırsınızı kontrol altına almalısınız. Ağır ve emin adımlarla ilerlemek merdivenleri hızla çıkıp zirveden aniden düşebilme ihtimalinden çok daha garantilidir. Ne bir yarış atı bibi birinciliğe oynayıp tozu dumana katın ne de bir kaplumbağa gibi çok ağır ilerleyerek yarışın sonuncusu olun. Hassas dengelerin bilinciyle çabalarınıza devam etmelisiniz. Özel yaşamınızda yaşanacak gerginliklere karşı anlayışlı davranarak tartışmaların çıkmasını engellemelisiniz.

Günün Olumlaması: Yüreğimde fırtınalar koparken ben sessiz çığlıklarla irademi güçlendirmeyi seçiyorum. Sessizliğim ruhumu dinlendirirken ben doğru sözleri nasıl ifade edeceğimin idrakine varır, onları seçer, yüreğimin bana işaret ettiği zamanda dile getirir ve kendimi anlaşılır bir şekilde ifade ederim.

balik-50.jpg
BALIK
Gökyüzü olumlu etkilerini bugünde devam ettiriyor sizler için. Algılarınız öylesine açık ve yoğundur ki; içinizden gelen ses nerede nasıl davranmanız gerektiğiniz gün boyunca size fısıldayacak, doğru tavır ve girişimler yapmanız için sizi destekleyecektir. İş hayatınızda tüm yeteneklerinizi ortaya koymaktan çekinmeyin, eleştirilere açık olun. Bu eleştiriler yıkıcı nitelikte olsa da siz yaptıklarınızın bilincindeyseniz sorun yok. Parlak fikirleriniz oldukça değer görebilir ve yaşamınızda yeni bir pencere açacak teklifler alabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise özellikle beraberlik içinde olmayan Balık burçları, sürpriz gelişmeler arkadaşlarınız aracılığı ile gelebilir.

Günün Olumlaması: Ben aşkım, ben sağlığım, ben huzurum. Ben bulunduğum ortamın dengesiyim. Bilinçaltımın derinliklerinde esir kalmış isteklerimi ifade etmeyi seçiyorum. Böylelikle tüm engellerimi ortadan kaldırıyor ve sözlerimi gerçekliğim kılıyorum.

kaynak Hürriyet Aile

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.502
KOÇ
Gökyüzü bugün iş hayatınızda yaşanacak güç mücadelelerine işaret ediyor. Haklıyken haksız duruma düşebilirsiniz. Egonuzun sizi ele geçirmesine izin vermeyin, ne kadar sinirlenmiş olsanız da yaklaşımlarınızda “ben her şeyi bilirim” edasıyla davranmamalısınız. Özel yaşamınızda ise sergileyeceğiniz kıskançlıklar, kuşkucu tavırlar toparlanmak üzere olan ilişkinizi bir anda alt üst edebilir. Güven her şeyin hele hele ilişkilerin temelidir. Birlikte olduğunuz insana karşı güven duymuyorsanız, başkalarından duyduğunuz en ufak şey sizi bu duruma sokabiliyorsa eğer, durup düşünmeli ve kendinizle yüzleşmelisiniz.

Günün Olumlaması: Kendime adil davrandığım zaman kazanırım. Hatalarımla yüzleşiyor, öfkemin sebep olduğu davranışlarımı düzeltmeyi seçiyorum.

:ayk:

_emos_

Daimi Üye
Tepki
5.511
BAŞAK
Bilinçaltınızda yatan ve sizi engelleyen enerjileri ruhunuzda barındırmaya devam edip, kendi gerçeğinizle yüzleşerek ruhsal enerjinizi yükseltme çabası içine girmediğiniz takdirde, çevrenizde yaşananlar ne kadar olumlu olursa olsun siz yeteri kadar farkına varamayacak ve kendi blokajlarınızın belirlediği ölçüde yaşamaya devam edeceksiniz. Yeni bir başlangıç yapabilirsiniz, gerçekten başarılı ve mutlu olacağınıza inanırsanız. Mücadele edebilirsiniz. Ne istediğini bilmeden ilerleme kaydedilemez. İş ve özel yaşamınızda değiştirebileceğiniz gerçekleri ele alın, değerlendirmeler yapın. Meditasyon, müzik ve kitaplar; yardımcı elemanınızı siz belirleyin ve bugün kendiniz için bir başlangıç yapmayı deneyin.
teşekkürler Lilav:huhuu:

elasu

Daimi Üye
Tepki
3.393
AKREP
Bugün iş hayatınızda yeniliklere açık olmalı, bu yönde araştırmalar yaparak kendinizi geliştirebilmek için neler yapmanız gerektiğini belirlemelisiniz. Zihinsel olarak oldukça aktif olduğunuz bir gündesiniz. Çözümsüz tıkanıp kalmış konularda pratik, iş bitiren yaklaşımlarınızla başarılı olacak ve popülaritenizi arttıracaksınız. Bugün bir arkadaşınızın farklı bir talebi ile karşılaşabilirsiniz. Sizden istediği şey ağır bir sorumluluğu kapsayabilir. Sırf arkadaşınızın yanında olmak adına taşıyabileceğinizden fazla bir yükün altına girmemeye özen göstermeli ve bunu arkadaşınıza da izah etmelisiniz. Özel yaşamınızda ise beklenmedik masraflarla karşılaşabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Siyah ve beyaz kadar birbirine zıt düşüncelerin çelişkisiyle yorulmuş ruhumu, gride buluşturmanın huzurunu yaşıyorum. Yaşamımda dengelerin yerini bulması için geçirmiş olduğum sarsıntıların şokunu atlattım, burada ve şimdiyi kabul ediyorum. Var gücümle akışa uyum sağlıyorum.

Harika bir olumlama çok hoşuma gitti.:eek:ky:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar