Gökyüzü yüksek bir enerji ile iş hayatınızda kontrolü ele alarak rotayı istediğiniz yöne çevirerek hareket edebilme imkanını sağlıyor sizlere. Yeni insanlarla tanışabilir, yeni tekliflerle yaptığınız işi çok daha fazla kitleye tanıtabilecek imkanlarla karşılaşabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin yakınlarından kaynaklanan problemlere daha fazla dayanacak gücünüz kalmadı. Böyle bir olayın tekrar gündeminize gelmesi sinirlerinizi bozabilir ve otokontrolünüzü dengelemekte zorlanabilirsiniz. Sakin olun ve insanların ruhunuz üzerinde bu denli etkili olmasına izin vermemeyi tercih edin.
Günün Olumlaması: Geceme doğan ay, günüme doğan güneşle aydınlanıyor ve arınıyorum. Karanlık yanlarımı ışığa açıyor, korku ve kaygılarımdan, takıntılarımdan, geçmişte deneyimlediğim ruhumda iz bırakan, beni yoran yansımalardan tamamen uzaklaşıyor, yenileniyorum. Kendimi sorguluyorum, doğru ile yanlışı ayırt edebilmenin sırrına eriyorum. Her an her dakika gelişiyor ve öğreniyorum.
Günün Rengi: İndigo
Günün Kristali: Selenit
Gökyüzü bugün harcamalarınızı kontrol altında tutmanız için uyarıyor sizleri. Eş ya da yakınlarınız tarafından baskı altına alındığınızı hissederek finansal konularda doğru olmayan tercihler yapabilir ve uzun vadede zararlı sonuçlarla karşılaşabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise bekar Boğalar uzun zamandır tanıştığınız bir arkadaşınızla özel bir birlikteliğe adım atabilir, aşkın kutsallığını tüm ruhunuzda yaşamaya başlayabilirsiniz.
Günün Olumlaması: Sevdiklerim ve sevmediklerimin bana kattığı tüm olumlu enerjileri sevgiyle kucaklıyorum. Olgunluğa giden yolda gelişimime bulundukları katkıdan dolayı teşekkür ediyorum. Düşe kalka yürümeyi öğrendiğim bu yolda ruhumun zenginliklerini, yaşamımın tüm engelli yönlerine yansıtıyor, sabırla bileylenerek güçlü adımlarla ilerliyorum.
Alıntıdır.
Günün Rengi: Mavi
Günün Kristali: Zirkon
Sosyal ilişkilerinizin güçlü olduğu bir gündesiniz ve ortaklaşa aldığınız kararları başarı ile uygulayabilirsiniz. İçinizde esen değişim ihtiyacını yaptığınız işe orijinal fikirler olarak yansıtarak potansiyelinizi arttıracak bir noktaya yönelmeniz, sizin için mevkiniz açısından oldukça olumlu etkileri beraberinde getirirken parasal konularda da sürpriz gelişmeler yaşamanızı sağlayabilecek güçte. Özel yaşamınızda ise bugün birlikte olduğunuz insana karşı takınacağınız sabırlı tutum ilişkinizi oldukça olumlu etkileyecektir.
Günün Olumlaması: Hayatın bana yüklediği sorumluluklardan korkmuyorum. Biliyorum ki bana düşeni yaptığımda, kendime inanıp güvenerek hareket ettiğimde yeteneklerimin ve emeğimin karşılığı mutlaka bana pozitif etkilerle gelecek. İçinde bulunduğum şartlarım her geçen gün daha iyiye, güzele ulaşacak.
Günün Kristali: Yakut
Başkalarının yardımı ile gerçekleşecek olumlu gelişmelerle iş hayatınızdaki kapılar aralanmaya başlıyor. Düşüncelerinizin kabul göreceği ve birlikte çalıştığınız insanların desteğini alabileceğiniz bir gündesiniz. Sahip olduğunuz kararlılık ve gördüğünüz destekle işinize fazlasıyla adapte olacak ve her türlü zorluğun üstesinden gelebileceksiniz. Finansal konularda hesapların dikkatle incelenmesi olabilecek aksaklıkları önleyecektir. Özel yaşamınızda tahammülsüz davranışlarınız eş ya da sevgilinizi kırabilir.
Günün Olumlaması: Yeni doğmuş bir bebek gibi yenilenmiş, huzur dolu, öğrenen, araştıran, hayata sıkı sıkı tutunduğum zamanlardayım. Bana sunulmuş hayatı tüm yönleriyle değerlendiriyor, gelişiyor, mutluluk ve güvenle ilerliyorum.
Günün Kristali: Peridot
Bugün finansal konularda zorlanabilirsiniz. Beklediğiniz ödemeler gerçekleşmeyebilir ve evdeki hesap çarşıya uymayabilir. Birlikte çalıştığınız insanlarla fikir ayrılıkları ve tartışmalar söz konusu olabilir. Maddi konularda yeniden yapılandırmalarda bulunmanız, karşılaşabileceğiniz zararlara karşı kendinizi koruma altına almanızı sağlayacaktır. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insanla sorunlarınızı yapıcı bir şekilde değerlendirmeniz birbirinize olan sevginizi arttırarak sizi daha da yakınlaştıracaktır.
Günün Olumlaması: Başkalarının yaptığı hatalardan zarar görmemek için tüm irademle olayların farkına varıyor ve perdenin arkasında kalan kısmı görmeyi seçiyorum. Yeteneklerime, sevgime, aileme ve işime sahip çıkıyorum. Onlar benim en kıymetli hazinemdir.
Günün Kristali: Labradorit
Maddi manevi başarılı olma arzunuz yükselecek ve doğru kararlar almanızı sağlayacaktır. Kimsenin etkisi altında kalmadan kendiniz için en faydalı olacak kazanımları değerlendirmeli ve elinizi çabuk tutmalısınız. Her şeyin en iyisine sahip olma arzunuz kuvvetleniyor ve sonunda kendinize hak ettiğiniz değeri vermeyi başarıyorsunuz. Özel yaşamınızda ise özellik evli Başaklar pire için yorganı yakmanın anlamı yok. Bu süreç ilişkiler açısından temkinli ve sağduyulu hareket etmeyi gerektiriyor.
Günün Olumlaması: Daha önce olmadığım kadar kararlı, istekli ve güçlüyüm. Maddi şanslarımı kendim için akıllıca değerlendirerek var olan şartlarımı en iyiye, en güzele taşıyorum. Yaşam bu konuda beni destekliyor. Yaşamın sunduklarına güveniyor ve kabul ediyorum.
Günün Rengi: Bebek mavisi
Günün Kristali: Firuze
Son derece yoğun ve temposu yüksek bir gün karşılıyor sizleri. Çalışma arkadaşlarınızla uyum içinde hareket etmeye çalışın. İş birlikleri ve sorumluluğu paylaşmak size artı olarak dönecektir. Kendinize olan güveninizi, sorumluluklarınızın ne kadar bilincinde olduğunuzu yansıtmaktan da geri kalmayın. Yönlendirici olabileceğiniz bu süreci akıl ve disiplinle devam ettirmeniz gerektiğini aklınızdan çıkarmayın. Özel yaşamınızda ise bitirdiğiniz bir ilişkiye tekrar bir şans verebilirsiniz. Geçmişte yaşadığınız konuları gündeme getirmeden anın huzurunu yaşamaya çalışın.
Günün Olumlaması: Koruyucu meleğim yanı başımdaç Onun varlığını hissediyor ve desteğinin benimle olduğunu biliyorum. Ruhum en verimli, en olgun evresindeyim. İstediklerimi biliyor, gökyüzünün muhteşem yıldızlarını ruhuma rehber seçiyor ve hedeflerime doğru ışıkla, aşkla yürüyorum.
Günün Kristali: Yakut
Gökyüzü bugün, işinizle ilgili konularda yaptırım gücünüzün yüksek olduğuna işaret etmekte. İsteklerinizi ve size doğru gelmeyen konuları ifade etmekten çekinmeyin. Uzun zamandır sabırla kendiliğinden düzelmesini beklediğiniz fakat bir adım bile ilerleme olmayan bir konuda kesin bir vererek rahatsızlığınıza son noktayı koyabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise kıskançlığa bağlı tartışmalar yaşanabilir. Gereksiz kıskançlıklara kapılarak ilişkinizde huzurunuzu kaçırmamalısınız.
Günün Olumlaması: Emek verdiğim hiçbir şeyin başkaları tarafından suiistimal edilmesine fırsat vermiyorum. Kendi enerjimi doğru kullanmayı öğreniyor ve bunu uyguluyorum. Gerçeklerle yüzleşmenin verdiği acıyı olgunluğa, yenilgiyi yengiye çevirerek ve sağlıklı kararlar alarak yoluma devam ediyorum.
Günün Kristali: Akuamarin
Gökyüzü yakın çevrenizde olup biten ve sürekli enerjinizi düşüren olaylara takılıp kalmamanız için uyarıyor sizleri. Bu hayat sizin. İnsanların size kattıkları şeyler olgunlaşmanızı sağlamalı fakat asla kendinizden ve yeteneklerinizden şüphe etmenize, karamsarlığa kapılmanıza neden olmamalı. İşinizle ilgili konularda şartlarınızı yükseltebilecek her türlü fırsatla karşı karşıya olduğunuz bugünlerde elinizi çabuk tutmalı ve kararlılıkla ilerlemelisiniz. Evlilik hayatında problemler yaşayan Yay burçlarına tavsiyem, yaşananları duygu ve mantık çerçevesinde değerlendirerek kararlar vermeniz yönünde olacaktır.
Günün Olumlaması: Çevremde beni olumsuz düşüncelere sevk eden kişi ve olaylardan etkilenmemeyi seçiyor, kendime olan güvenimi her geçen gün daha da artırıyorum. Ben düşünen, üreten, paylaşan yetenekli bir insanım. Bunun şükrü içinde fırsatlarımı en iyi şekilde değerlendiriyor ve kazanıyorum.
Günün Kristali: Zümrüt
öklerin sizlere mesajı: Gizliliğe önem verin. İşiniz gereği muhatap olduğunuz insanlarla iletişime bir hayli önem vermeli, 3. şahısların sizin görüşmelerinize müdahil olmasına izin vermemelisiniz. Güvendiğiniz dağlara kar yağabilir. Hukuksal konularda problemler yaşayabilir ve buna bağlı maddi zorluklarla karşılaşabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise ilişkisi olmayan Oğlaklar, ruhsal olarak yaşamınızda özel bir insana fazlasıyla ihtiyaç hissedeceksiniz. İçinde bulunduğunuz yalnızlığa isyan etmek yerine sosyal olun ve iletişime önem verin.
Günün Olumlaması: Özlem duyduğum, yaşamak istediğim tüm iyi ve güzel duyguları yaşamıma davet ediyor, gerçekleşeceğine tüm kalbimle inanarak yenilik enerjisini tüm benliğimde hissediyorum.
Günün Kristali: Mercan
Göklerin sizlere mesajı: Profesyonel davranın. Bugün hemen her konuyu inceleyin ve ayrıntılara fazlasıyla önem verin. Birlikte çalıştığınız insanların kraldan çok kralcı tavırları yeni kapıları aralarken problemler yaşamınıza neden olabilir. Uzlaşmacı ve ikna edici bir tutumla çevrenizi etkileyebilir, sizin bakış açınızın haklılığında hemfikir olmalarını sağlayabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise geçmişte yaşadığınız kırgınlıkların gününüzü zehir etmesine izin vermeyin. Size değer veren, aşkı tüm ihtişamı ile yaşatmaya hazır olan o özel insana haksızlık etmeden size verilen eli tutarak hayatın akışına ayak uydurun.
Günün Olumlaması: İyi niyetim ve paylaşımcılığım benim karakterimin temelidir. Beni ben yapan olgularımdan vazgeçmem. Geçmişimden bugüne kadar iyi niyetimin sebep olduğu tüm yaşanmışlıklarımdan dersimi aldım. Şimdi herkese hak ettiği kadar sevgi, hak ettiği kadar saygı ve hak ettiği kadar değer vermeyi seçiyorum.
Günün Kristali: Kehribar
Göklerin size mesajı: İnandığın gibi yaşa, korkularından uzaklaş. Korkularınızın üzerine gidin, eleştirileceğim kaygısını söküp atın yüreğinizden. Adeta yeniden yapılanarak hızlı ve olumlu sonuçlar elde ederek başarınızın katlanacağı bir dönemdesiniz. Bu süreçte arkadaşlarınız ve güvendiğiniz insanların görüş ve önerilerine fazlasıyla önem verin. Radikal kararlar alıp uygulayacak ve birçok insanı şaşkına çevireceksiniz. Yaşadığınız tüm olumsuzluklar sizleri zayıf düşürmek yerine güçlendirdi. Şimdi her zamankinden daha cesur, kararlı ve güçlüsünüz. Bu olumlu enerjilerle yaşamınızda yepyeni başlangıçlar sizleri karşılamakta. Aşk hayatınızda ise duygularınızı ifade etmekten çekinmeyin, kazanan siz olacaksınız.
Günün Olumlaması: Bugün aynanın arkasındaki beni görmeyi seçiyorum. Ruhumun derinliklerine iniyor; bencil, öfkeli, sağlıksız düşüncelerimi sevgiyle evrene iade ediyor, kendi iç disiplinimi uygulamayı seçiyorum.
Günün Kristali: Turmalin