16 Kasım Günlük Burç Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
koc-50.jpg
KOÇ
Gökyüzü yüksek bir enerji ile iş hayatınızda kontrolü ele alarak rotayı istediğiniz yöne çevirerek hareket edebilme imkanını sağlıyor sizlere. Yeni insanlarla tanışabilir, yeni tekliflerle yaptığınız işi çok daha fazla kitleye tanıtabilecek imkanlarla karşılaşabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin yakınlarından kaynaklanan problemlere daha fazla dayanacak gücünüz kalmadı. Böyle bir olayın tekrar gündeminize gelmesi sinirlerinizi bozabilir ve otokontrolünüzü dengelemekte zorlanabilirsiniz. Sakin olun ve insanların ruhunuz üzerinde bu denli etkili olmasına izin vermemeyi tercih edin.

Günün Olumlaması: Geceme doğan ay, günüme doğan güneşle aydınlanıyor ve arınıyorum. Karanlık yanlarımı ışığa açıyor, korku ve kaygılarımdan, takıntılarımdan, geçmişte deneyimlediğim ruhumda iz bırakan, beni yoran yansımalardan tamamen uzaklaşıyor, yenileniyorum. Kendimi sorguluyorum, doğru ile yanlışı ayırt edebilmenin sırrına eriyorum. Her an her dakika gelişiyor ve öğreniyorum.

Günün Rengi: İndigo

Günün Kristali: Selenit
boga-50.jpg
BOĞA
Gökyüzü bugün harcamalarınızı kontrol altında tutmanız için uyarıyor sizleri. Eş ya da yakınlarınız tarafından baskı altına alındığınızı hissederek finansal konularda doğru olmayan tercihler yapabilir ve uzun vadede zararlı sonuçlarla karşılaşabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise bekar Boğa’lar uzun zamandır tanıştığınız bir arkadaşınızla özel bir birlikteliğe adım atabilir, aşkın kutsallığını tüm ruhunuzda yaşamaya başlayabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Sevdiklerim ve sevmediklerimin bana kattığı tüm olumlu enerjileri sevgiyle kucaklıyorum. Olgunluğa giden yolda gelişimime bulundukları katkıdan dolayı teşekkür ediyorum. Düşe kalka yürümeyi öğrendiğim bu yolda ruhumun zenginliklerini, yaşamımın tüm engelli yönlerine yansıtıyor, sabırla bileylenerek güçlü adımlarla ilerliyorum.
Alıntıdır.
Günün Rengi: Mavi

Günün Kristali: Zirkon
ikizler-50.jpg
İKİZLER
Sosyal ilişkilerinizin güçlü olduğu bir gündesiniz ve ortaklaşa aldığınız kararları başarı ile uygulayabilirsiniz. İçinizde esen değişim ihtiyacını yaptığınız işe orijinal fikirler olarak yansıtarak potansiyelinizi arttıracak bir noktaya yönelmeniz, sizin için mevkiniz açısından oldukça olumlu etkileri beraberinde getirirken parasal konularda da sürpriz gelişmeler yaşamanızı sağlayabilecek güçte. Özel yaşamınızda ise bugün birlikte olduğunuz insana karşı takınacağınız sabırlı tutum ilişkinizi oldukça olumlu etkileyecektir.

Günün Olumlaması: Hayatın bana yüklediği sorumluluklardan korkmuyorum. Biliyorum ki bana düşeni yaptığımda, kendime inanıp güvenerek hareket ettiğimde yeteneklerimin ve emeğimin karşılığı mutlaka bana pozitif etkilerle gelecek. İçinde bulunduğum şartlarım her geçen gün daha iyiye, güzele ulaşacak.

Günün Kristali: Yakut
yengec-50.jpg
YENGEÇ
Başkalarının yardımı ile gerçekleşecek olumlu gelişmelerle iş hayatınızdaki kapılar aralanmaya başlıyor. Düşüncelerinizin kabul göreceği ve birlikte çalıştığınız insanların desteğini alabileceğiniz bir gündesiniz. Sahip olduğunuz kararlılık ve gördüğünüz destekle işinize fazlasıyla adapte olacak ve her türlü zorluğun üstesinden gelebileceksiniz. Finansal konularda hesapların dikkatle incelenmesi olabilecek aksaklıkları önleyecektir. Özel yaşamınızda tahammülsüz davranışlarınız eş ya da sevgilinizi kırabilir.

Günün Olumlaması: Yeni doğmuş bir bebek gibi yenilenmiş, huzur dolu, öğrenen, araştıran, hayata sıkı sıkı tutunduğum zamanlardayım. Bana sunulmuş hayatı tüm yönleriyle değerlendiriyor, gelişiyor, mutluluk ve güvenle ilerliyorum.

Günün Kristali: Peridot
aslan-50.jpg
ASLAN
Bugün finansal konularda zorlanabilirsiniz. Beklediğiniz ödemeler gerçekleşmeyebilir ve evdeki hesap çarşıya uymayabilir. Birlikte çalıştığınız insanlarla fikir ayrılıkları ve tartışmalar söz konusu olabilir. Maddi konularda yeniden yapılandırmalarda bulunmanız, karşılaşabileceğiniz zararlara karşı kendinizi koruma altına almanızı sağlayacaktır. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insanla sorunlarınızı yapıcı bir şekilde değerlendirmeniz birbirinize olan sevginizi arttırarak sizi daha da yakınlaştıracaktır.

Günün Olumlaması: Başkalarının yaptığı hatalardan zarar görmemek için tüm irademle olayların farkına varıyor ve perdenin arkasında kalan kısmı görmeyi seçiyorum. Yeteneklerime, sevgime, aileme ve işime sahip çıkıyorum. Onlar benim en kıymetli hazinemdir.

Günün Kristali: Labradorit
basak-50.jpg
BAŞAK
Maddi manevi başarılı olma arzunuz yükselecek ve doğru kararlar almanızı sağlayacaktır. Kimsenin etkisi altında kalmadan kendiniz için en faydalı olacak kazanımları değerlendirmeli ve elinizi çabuk tutmalısınız. Her şeyin en iyisine sahip olma arzunuz kuvvetleniyor ve sonunda kendinize hak ettiğiniz değeri vermeyi başarıyorsunuz. Özel yaşamınızda ise özellik evli Başak’lar pire için yorganı yakmanın anlamı yok. Bu süreç ilişkiler açısından temkinli ve sağduyulu hareket etmeyi gerektiriyor.

Günün Olumlaması: Daha önce olmadığım kadar kararlı, istekli ve güçlüyüm. Maddi şanslarımı kendim için akıllıca değerlendirerek var olan şartlarımı en iyiye, en güzele taşıyorum. Yaşam bu konuda beni destekliyor. Yaşamın sunduklarına güveniyor ve kabul ediyorum.

Günün Rengi: Bebek mavisi

Günün Kristali: Firuze
terazi-50.jpg
TERAZİ
Son derece yoğun ve temposu yüksek bir gün karşılıyor sizleri. Çalışma arkadaşlarınızla uyum içinde hareket etmeye çalışın. İş birlikleri ve sorumluluğu paylaşmak size artı olarak dönecektir. Kendinize olan güveninizi, sorumluluklarınızın ne kadar bilincinde olduğunuzu yansıtmaktan da geri kalmayın. Yönlendirici olabileceğiniz bu süreci akıl ve disiplinle devam ettirmeniz gerektiğini aklınızdan çıkarmayın. Özel yaşamınızda ise bitirdiğiniz bir ilişkiye tekrar bir şans verebilirsiniz. Geçmişte yaşadığınız konuları gündeme getirmeden anın huzurunu yaşamaya çalışın.

Günün Olumlaması: Koruyucu meleğim yanı başımdaç Onun varlığını hissediyor ve desteğinin benimle olduğunu biliyorum. Ruhum en verimli, en olgun evresindeyim. İstediklerimi biliyor, gökyüzünün muhteşem yıldızlarını ruhuma rehber seçiyor ve hedeflerime doğru ışıkla, aşkla yürüyorum.

akrep-50.jpg
AKREP
Gökyüzü bugün, işinizle ilgili konularda yaptırım gücünüzün yüksek olduğuna işaret etmekte. İsteklerinizi ve size doğru gelmeyen konuları ifade etmekten çekinmeyin. Uzun zamandır sabırla kendiliğinden düzelmesini beklediğiniz fakat bir adım bile ilerleme olmayan bir konuda kesin bir vererek rahatsızlığınıza son noktayı koyabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise kıskançlığa bağlı tartışmalar yaşanabilir. Gereksiz kıskançlıklara kapılarak ilişkinizde huzurunuzu kaçırmamalısınız.

Günün Olumlaması: Emek verdiğim hiçbir şeyin başkaları tarafından suiistimal edilmesine fırsat vermiyorum. Kendi enerjimi doğru kullanmayı öğreniyor ve bunu uyguluyorum. Gerçeklerle yüzleşmenin verdiği acıyı olgunluğa, yenilgiyi yengiye çevirerek ve sağlıklı kararlar alarak yoluma devam ediyorum.

Günün Kristali: Akuamarin
yay-50.jpg
YAY
Gökyüzü yakın çevrenizde olup biten ve sürekli enerjinizi düşüren olaylara takılıp kalmamanız için uyarıyor sizleri. Bu hayat sizin. İnsanların size kattıkları şeyler olgunlaşmanızı sağlamalı fakat asla kendinizden ve yeteneklerinizden şüphe etmenize, karamsarlığa kapılmanıza neden olmamalı. İşinizle ilgili konularda şartlarınızı yükseltebilecek her türlü fırsatla karşı karşıya olduğunuz bugünlerde elinizi çabuk tutmalı ve kararlılıkla ilerlemelisiniz. Evlilik hayatında problemler yaşayan Yay burçlarına tavsiyem, yaşananları duygu ve mantık çerçevesinde değerlendirerek kararlar vermeniz yönünde olacaktır.

Günün Olumlaması: Çevremde beni olumsuz düşüncelere sevk eden kişi ve olaylardan etkilenmemeyi seçiyor, kendime olan güvenimi her geçen gün daha da artırıyorum. Ben düşünen, üreten, paylaşan yetenekli bir insanım. Bunun şükrü içinde fırsatlarımı en iyi şekilde değerlendiriyor ve kazanıyorum.

Günün Kristali: Zümrüt

oglak-50.jpg
OĞLAK
öklerin sizlere mesajı: ‘”Gizliliğe önem verin.’’ İşiniz gereği muhatap olduğunuz insanlarla iletişime bir hayli önem vermeli, 3. şahısların sizin görüşmelerinize müdahil olmasına izin vermemelisiniz. Güvendiğiniz dağlara kar yağabilir. Hukuksal konularda problemler yaşayabilir ve buna bağlı maddi zorluklarla karşılaşabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise ilişkisi olmayan Oğlak’lar, ruhsal olarak yaşamınızda özel bir insana fazlasıyla ihtiyaç hissedeceksiniz. İçinde bulunduğunuz yalnızlığa isyan etmek yerine sosyal olun ve iletişime önem verin.

Günün Olumlaması: Özlem duyduğum, yaşamak istediğim tüm iyi ve güzel duyguları yaşamıma davet ediyor, gerçekleşeceğine tüm kalbimle inanarak yenilik enerjisini tüm benliğimde hissediyorum.

Günün Kristali: Mercan
kova-50.jpg
KOVA
Göklerin sizlere mesajı: “Profesyonel davranın.’’ Bugün hemen her konuyu inceleyin ve ayrıntılara fazlasıyla önem verin. Birlikte çalıştığınız insanların kraldan çok kralcı tavırları yeni kapıları aralarken problemler yaşamınıza neden olabilir. Uzlaşmacı ve ikna edici bir tutumla çevrenizi etkileyebilir, sizin bakış açınızın haklılığında hemfikir olmalarını sağlayabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise geçmişte yaşadığınız kırgınlıkların gününüzü zehir etmesine izin vermeyin. Size değer veren, aşkı tüm ihtişamı ile yaşatmaya hazır olan o özel insana haksızlık etmeden size verilen eli tutarak hayatın akışına ayak uydurun.

Günün Olumlaması: İyi niyetim ve paylaşımcılığım benim karakterimin temelidir. Beni ben yapan olgularımdan vazgeçmem. Geçmişimden bugüne kadar iyi niyetimin sebep olduğu tüm yaşanmışlıklarımdan dersimi aldım. Şimdi herkese hak ettiği kadar sevgi, hak ettiği kadar saygı ve hak ettiği kadar değer vermeyi seçiyorum.

Günün Kristali: Kehribar
balik-50.jpg
BALIK
Göklerin size mesajı: “İnandığın gibi yaşa, korkularından uzaklaş.’’ Korkularınızın üzerine gidin, “eleştirileceğim” kaygısını söküp atın yüreğinizden. Adeta yeniden yapılanarak hızlı ve olumlu sonuçlar elde ederek başarınızın katlanacağı bir dönemdesiniz. Bu süreçte arkadaşlarınız ve güvendiğiniz insanların görüş ve önerilerine fazlasıyla önem verin. Radikal kararlar alıp uygulayacak ve birçok insanı şaşkına çevireceksiniz. Yaşadığınız tüm olumsuzluklar sizleri zayıf düşürmek yerine güçlendirdi. Şimdi her zamankinden daha cesur, kararlı ve güçlüsünüz. Bu olumlu enerjilerle yaşamınızda yepyeni başlangıçlar sizleri karşılamakta. Aşk hayatınızda ise duygularınızı ifade etmekten çekinmeyin, kazanan siz olacaksınız.

Günün Olumlaması: Bugün aynanın arkasındaki beni görmeyi seçiyorum. Ruhumun derinliklerine iniyor; bencil, öfkeli, sağlıksız düşüncelerimi sevgiyle evrene iade ediyor, kendi iç disiplinimi uygulamayı seçiyorum.

Günün Kristali: Turmalin

OP
sıladayım

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
balik-50.jpg
BALIK
Göklerin size mesajı: “İnandığın gibi yaşa, korkularından uzaklaş.’’ Korkularınızın üzerine gidin, “eleştirileceğim” kaygısını söküp atın yüreğinizden. Adeta yeniden yapılanarak hızlı ve olumlu sonuçlar elde ederek başarınızın katlanacağı bir dönemdesiniz. Bu süreçte arkadaşlarınız ve güvendiğiniz insanların görüş ve önerilerine fazlasıyla önem verin. Radikal kararlar alıp uygulayacak ve birçok insanı şaşkına çevireceksiniz. Yaşadığınız tüm olumsuzluklar sizleri zayıf düşürmek yerine güçlendirdi. Şimdi her zamankinden daha cesur, kararlı ve güçlüsünüz. Bu olumlu enerjilerle yaşamınızda yepyeni başlangıçlar sizleri karşılamakta. Aşk hayatınızda ise duygularınızı ifade etmekten çekinmeyin, kazanan siz olacaksınız.

Günün Olumlaması: Bugün aynanın arkasındaki beni görmeyi seçiyorum. Ruhumun derinliklerine iniyor; bencil, öfkeli, sağlıksız düşüncelerimi sevgiyle evrene iade ediyor, kendi iç disiplinimi uygulamayı seçiyorum.

Günün Rengi: İndigo:kedim::kedim::kedim:

Günün Kristali: Turmalin
__________________:cikolata:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.711
İKİZLER
Sosyal ilişkilerinizin güçlü olduğu bir gündesiniz ve ortaklaşa aldığınız kararları başarı ile uygulayabilirsiniz. İçinizde esen değişim ihtiyacını yaptığınız işe orijinal fikirler olarak yansıtarak potansiyelinizi arttıracak bir noktaya yönelmeniz, sizin için mevkiniz açısından oldukça olumlu etkileri beraberinde getirirken parasal konularda da sürpriz gelişmeler yaşamanızı sağlayabilecek güçte. Özel yaşamınızda ise bugün birlikte olduğunuz insana karşı takınacağınız sabırlı tutum ilişkinizi oldukça olumlu etkileyecektir.

Günün Olumlaması: Hayatın bana yüklediği sorumluluklardan korkmuyorum. Biliyorum ki bana düşeni yaptığımda, kendime inanıp güvenerek hareket ettiğimde yeteneklerimin ve emeğimin karşılığı mutlaka bana pozitif etkilerle gelecek. İçinde bulunduğum şartlarım her geçen gün daha iyiye, güzele ulaşacak.

Ahraz

Daimi Üye
Tepki
2.292
KOÇ
Gökyüzü yüksek bir enerji ile iş hayatınızda kontrolü ele alarak rotayı istediğiniz yöne çevirerek hareket edebilme imkanını sağlıyor sizlere. Yeni insanlarla tanışabilir, yeni tekliflerle yaptığınız işi çok daha fazla kitleye tanıtabilecek imkanlarla karşılaşabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin yakınlarından kaynaklanan problemlere daha fazla dayanacak gücünüz kalmadı. Böyle bir olayın tekrar gündeminize gelmesi sinirlerinizi bozabilir ve otokontrolünüzü dengelemekte zorlanabilirsiniz. Sakin olun ve insanların ruhunuz üzerinde bu denli etkili olmasına izin vermemeyi tercih edin.

Günün Olumlaması: Geceme doğan ay, günüme doğan güneşle aydınlanıyor ve arınıyorum. Karanlık yanlarımı ışığa açıyor, korku ve kaygılarımdan, takıntılarımdan, geçmişte deneyimlediğim ruhumda iz bırakan, beni yoran yansımalardan tamamen uzaklaşıyor, yenileniyorum. Kendimi sorguluyorum, doğru ile yanlışı ayırt edebilmenin sırrına eriyorum. Her an her dakika gelişiyor ve öğreniyorum.

Gülümse

Daimi Üye
Tepki
7.105
YAY
Gökyüzü yakın çevrenizde olup biten ve sürekli enerjinizi düşüren olaylara takılıp kalmamanız için uyarıyor sizleri. Bu hayat sizin. İnsanların size kattıkları şeyler olgunlaşmanızı sağlamalı fakat asla kendinizden ve yeteneklerinizden şüphe etmenize, karamsarlığa kapılmanıza neden olmamalı. İşinizle ilgili konularda şartlarınızı yükseltebilecek her türlü fırsatla karşı karşıya olduğunuz bugünlerde elinizi çabuk tutmalı ve kararlılıkla ilerlemelisiniz. Evlilik hayatında problemler yaşayan Yay burçlarına tavsiyem, yaşananları duygu ve mantık çerçevesinde değerlendirerek kararlar vermeniz yönünde olacaktır.

Günün Olumlaması: Çevremde beni olumsuz düşüncelere sevk eden kişi ve olaylardan etkilenmemeyi seçiyor, kendime olan güvenimi her geçen gün daha da artırıyorum. Ben düşünen, üreten, paylaşan yetenekli bir insanım. Bunun şükrü içinde fırsatlarımı en iyi şekilde değerlendiriyor ve kazanıyorum.

Günün Kristali: Zümrüt

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
TERAZİ
Son derece yoğun ve temposu yüksek bir gün karşılıyor sizleri. Çalışma arkadaşlarınızla uyum içinde hareket etmeye çalışın. İş birlikleri ve sorumluluğu paylaşmak size artı olarak dönecektir. Kendinize olan güveninizi, sorumluluklarınızın ne kadar bilincinde olduğunuzu yansıtmaktan da geri kalmayın. Yönlendirici olabileceğiniz bu süreci akıl ve disiplinle devam ettirmeniz gerektiğini aklınızdan çıkarmayın. Özel yaşamınızda ise bitirdiğiniz bir ilişkiye tekrar bir şans verebilirsiniz. Geçmişte yaşadığınız konuları gündeme getirmeden anın huzurunu yaşamaya çalışın.

Günün Olumlaması: Koruyucu meleğim yanı başımdaç Onun varlığını hissediyor ve desteğinin benimle olduğunu biliyorum. Ruhum en verimli, en olgun evresindeyim. İstediklerimi biliyor, gökyüzünün muhteşem yıldızlarını ruhuma rehber seçiyor ve hedeflerime doğru ışıkla, aşkla yürüyorum.

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.918
koc-50.jpg

KOÇ

:bestas:

Gülümse

Daimi Üye
Tepki
7.105
Sevgili Koç
Bugün iş ve özel hayatınızda aniden gelişen olaylara karşı dikkatli olmalı ve hemen tepki vermekten kaçınmalısınız. Ailenizi ilgilendiren konularda tartışmalar ve kırgınlıklar söz konusu olabilir. Tüm aksiliklerin üzerinize yağdığı hissine kapılıp karamsar bir ruh hali içine girebilirsiniz. Sakin davranın ve bugün sessizliğin gücünü seçin. Herhangi bir konuda acil karar vermeden önce bunun çıkarlarınıza ne kadar uygun olduğunu iyi araştırmalısınız. Duygusal davranmadan gerçekçi hareket etmelisiniz. Bugünün sizler için şifresi, isteklerinizi mantıklı bir şekilde çözümlemek ve acele kararlardan uzak durmaktır.

Sevgili Boğa
Gökyüzünün sizlere mesajı: ""Başarıya Odaklan."" Kariyeriniz ve eğitim hayatınızla ilgili konularda uğramış olduğunuz haksız ve baskıcı tavırlardan kurtuluyorsunuz. Bu sayede tüm dikkatinizi iş ve eğitim hayatınıza vermenizi engelleyen enerjiler de arkanızda kalıyor. Bunun vermiş olduğu huzurla yeni anlaşmalar yapabilir, girişimlerde bulunabilir ve kendinizi tam olduğunuz gibi doğru sözcüklerle ifade ederek birlikte hareket ettiğiniz insanların desteğini görebilirsiniz. Şimdi sizler için büyük işlere imza atma zamanı. Özel yaşamınızda ise romantizm rüzgarının yoğun olarak yaşanacağı aşk dolu bir gündesiniz.

Sevgili İkizler
Gökyüzü bugün yaşadığınız sorunlardan bir tanesinin daha sona ermesiyle motivasyonunuzu güçlendirirken yorgun ruhunuzu diriltmeye devam edecek. Artık sadece kendinize ve iç sesinize güvenerek hareket etmeli, yeteneklerinizi ortaya koymalısınız. İşinizle ilgili hemen her konuda söz alın ve olabildiğince ön planda olmaya gayret gösterin. Bugün özel yaşamınızda da eş ya da sevgilinizin yakınları huzurunuzu kaçırmak için bir takım sözlerle size rahatsızlık vermeye çalışabilirler. Sakin olun, daha önce yaşadıklarınızı düşünün ve sözlerin vurucu gücünü kullanın. Öyle bir ders verin ki birbirini seven insanların arasına girilemeyeceğini tüm benliklerinde hissetsinler.

Sevgili Yengeç
Göklerin size mesajı: ""Öfkeni aklınla yen."" Sabah saatlerinde yaşanabilecek gerginliklere karşı sakin davranmalısınız. Ev hanımıysanız eşinizle çalışan biriyseniz iş arkadaşlarınızla sudan sebeplerle tartışmalar yaşanabilir, durduk yerde insanları kırabilirsiniz. Öğleden sonra daha sakin ve uyumlu bir ruh halinde olacak. Sabahki gerginliğinizden eser kalmayacağını bilerek hareket etmeli, öfkenizi kontrol altında tutmalısınız. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgiliniz çok güvendiği zaman zaman onlar için sizi kırdığı kişi ya da kişilerin gerçek yüzlerini göreceği bir günde. Kral çıplak! Ve gerçek daima ortaya çıkar haklının haklı olduğunun eninde sonunda doğrulanacağı gibi.

Sevgili Aslan
Göklerin size mesajı "" Ruhunun güzelliklerini keşfet ve özgür bırak."" Ruhunuzdaki güzel enerji çevrenizdeki tüm insanlara yayılacak ve çözümsüz diye değerlendirdiğiniz konuların çözüme kavuşması için mucizevi bir başlangıçlar sunacak sizlere. Şimdi işinizle ilgili konularda yeni arayışlara yönelmelisiniz. Özel yaşamınızda beraberliği olmayan Aslan"lar her an kendinizi bir ilişki içinde bulabilir ve kısa sürede yaşanan gelişmelerle sürpriz kararlar alabilirsiniz.

Sevgili Başak,
Göklerin size mesajı: ""Kendini sev ve yaşamının kıymetini bil."" Kuşku ve kuruntularınızdan hak etmeyen insanlara hak ettiğinden fazla değer vermekten uzaklaşmanın zamanıdır sizler için. Kendinizi sevin ve değer verin. Bugün güvenliğinizle ilgili konularda daha duyarlı davranmalısınız. Değerli bir eşyanızı kaybedebilir, bir hırsızlık olayının mağduru olabilirsiniz. Dikkatli olduğunuz takdirde oldukça keyifli bir gün sizler için. İşlerinizin istediğiniz şekilde ilerlemesi ile moral bulacak ve başarıyla ilerlemeye devam edecek enerjiye sahip olacaksınız. Özel yaşamınızda ise birlikteliğinizde keyifli ve dürüst paylaşımlar sizi mutlu edecek. İlişkiniz hakkında daha ciddi düşünceler içine girmenizi sağlayacak.

Sevgili Terazi
Gökyüzünün sizlere mesajı: ""Zekice davranın ve hakkınız olanı alın."" İş hayatınızda duygularınızla değil tamamen mantığınızla hareket etmeniz gereken bir gündesiniz. Eğer duygusal davranırsanız kariyer hayatınızda ilerlemenize engel olabilecek bir kurgunun içinde bulabilirsiniz kendinizi. Özel yaşamınızda ise aşkın coşkusu tüm ruhunuzu saracak. Yeni bir ilişkiye adım atabileceğiniz gibi var olan ilişkinizi aşkın heyecanıyla canlandırabilirsiniz.

Sevgili Akrep,
Gökyüzü iş hayatınızda sizleri desteklemeye devam ediyor. Yaptığınız işe göre sizden istenilen talepler fazlalaşacak ve para akışında oldukça önemli gelişmelerle siz de yatırım yapma şansını yakalayabileceksiniz. Bu yatırım önemli bir borcun kapatılması olabileceği gibi kendinize ait bir mülk için atacağınız ilk adım da olabilir. Düşüncelerinizin kabul göreceği, sizi alt etmeye çalışanlara karşı galip geleceğiniz günlerdesiniz. Sizi zaman zaman kelimelerinizin esiri edenler şimdi kendinizi güçlü bir şekilde ifade etmenizin karşısında neye uğradıklarını şaşıracaklar. Siz iş ve özel yaşamınızda yavaş ve emin adımlarla kalıcı olmak için düşe kalka, savrula durula bugünlere geldiniz. Şimdi yürüyün, başarınıza başarı katmak ve yaşamınızdaki engelleri kaldırmak için…

Sevgili Yay,
Gökyüzünün sizlere mesajı: ""Sahip olduğun gücün farkına var."" İş hayatınızda kendinize olan güveninizi tazeleyecek gelişmeler yaşayabilirsiniz. Övgü dolu sözlerle takdir edilebilir ve kariyerinize katkıda bulunacak bir oluşumun içinde bulabilirsiniz kendinizi. Bu durum yakın çevrenizde sizi sevenleri de mutlu edecek ve haklı mücadelenizdeki başarınızla gururlanmalarını sağlayacaktır. Özel yaşamınızda ise eski aşkınız karşınıza çıkabilir ve bir anda duygularınızı altı üst edecek açıklamalarda bulunabilir. Var olan bir ilişkiniz varsa dikkatli olmalısınız, bir anda karar vererek ait olduğunuzu hissettiğiniz kişiye aşkın davetine doğru yol alabilirsiniz.

Sevgili Oğlak
Göklerin size mesajı: ""Hedefini belirle ve ilerle."" İş hayatınızda yenilikler sizleri bekliyor. Güçlü insanlarla takım ruhu içerisinde hareket etmek, sizi hak ettiğiniz yere taşıyacaktır. Kendi değerinizin farkına varma zamanı geldi. Yeteneklerinizden asla şüphe etmeyin. Kendi benliğinizi, fikirlerinizi ortaya koyarak diğer insanlarla ortaklaşa düşünüp işbirliği içinde bulunmayı, kendinize görev edindiğiniz takdirde her şey sizler için çok daha kolay ilerleyecek. Özel yaşamınızda ise geçmişte çözümleyemediğiniz sorunları sakin ve adil bir şekilde birlikte olduğunuz insanla yeniden değerlendirebilirsiniz. Tüm sorunlarınızı geçmişte bırakacak şekilde çözüme kavuşturabilirsiniz.

Sevgili Kova,
Gökyüzü bugün yakın çevrenizde ve iş hayatınızda yaşanacak keyifli gelişmelere işaret etmekte. Gururunuz okşanacak ve yetenekleriniz için şükredeceksiniz. Kendinizi, yaşadıklarınızı ve yaptıklarınızı değerlendirerek öz disiplininizin sizi yönlendirdiği doğrultuda önemli kararlar alarak var olan şartlarınızı daha ileri seviyelere taşıyabileceksiniz. Özel yaşamınızda sevdiklerinize sahip çıkmanız, muhteşem duyarlılığınız sayesinde yıkılmaz bir kalenin içinde mutluluğunuzu pekiştireceksiniz. Bekar Kova"lar hayat arkadaşınız olacak kişiyle karşılaşabilirsiniz.

Sevgili Balık,
Duygusal doluluğunuz kendinizi olduğunuzdan farklı yansıtmanıza sebep olabilir. İnsanlar üzerinde yanlış bir izlenim bırakabilir ve sonrasında sizin için düşüncelerini değiştirmekte bir hayli zorlanabilirsiniz. Hakkınızı aradığınızı düşünürken geri dönüşü güç hatalar içinde olmamaya özen gösterin. Sakinleşin, ağlayın, gülün ve duygusal anlamda kendinizi rahatlatın. Önemli konuşmaları gün içinde yapmamaya özen gösterin. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinize karşı anlayışlı ve sevgi dolu yaklaşımlarınızla aşkın tüm huzurunu yaşamınızın her alanında hissedeceksiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar