Gökyüzü, güne pozitif haberlerle başlayacağınıza işaret etmekte. Uzun zaman sonra kendinizi böylesi özgür ve rahatlamış hissedeceksiniz. Arkadaş ve kardeşlerinizle ilişkileriniz sizin istediğiniz seviyede olduğu sürece kendinizi çok daha rahat hissedeceksiniz. Hani bir söz vardır: Çok yaklaşma yanarsın, çok uzaklaşma donarsın. Dengeleri korumak her zaman iyidir. İş hayatınızda ise bugün yeni bir teklif alabilir, dostlarınızın desteğini alarak yeni bir girişim gerçekleştirebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise kendinizi geri planda tutarak ne istediğinizi, beklentilerinizi netleştirerek hareket etmelisiniz.
Günün Olumlaması: Özümle, ruhumla, yüreğimle bir olabilmenin getirdiği gücü en yüksek akıl yetilerimle değerlendiriyorum. Sağlığı, aşkı, şansı yaşamıma çekiyorum.
Günün Rengi: Kırmızı
Günün Kristali: Opal
Gökyüzü maddi olarak çok şanslı ve bereketli bir güne işaret etmekte. Özellikle iş hayatında aktif bir şekilde çalışan Boğalar, bugün beklenmedik kazançlar elde edebilirsiniz. Şans oyunlarında da talihinizi deneyebilirsiniz. Öğrenci Boğalar, bugün öğretmenlerinizin göz bebeği olabilir ve onlardan alacağınız destekle eğitim hayatınızda önemli bir sıçrama gerçekleştirebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise karışık duygular söz konusu olabilir. Birlikte olduğunuz insanın iş hayatı ve kendi akrabaları ile yaşadığı sorunları size yansıtması incinmenize sebep olabilir. Anlayışlı davranarak hareket edin.
Günün Olumlaması: Çevremde bilinçli ya da bilinçsiz olarak beni üzmek isteyen, zarar vermekte kararlı olan kişilerin tüm negatif etki ve enerjilerine karşı kendimi koruma altına alıyorum. Hiç kimsenin kararlarımı, huzurumu, mutluluğumu bozmasına izin vermiyorum.
Günün Rengi: Beyaz
Günün Kristali: Hematit
Gökyüzü bugün yakın çevrenizde, üzerinizde baskı kurmak isteyen ve ruh halinizi bilinçli olarak bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalabileceğiniz konusunda uyarıyor sizleri. Bunun bilincinde olup gardınızı alır, bu tarz insanların başarılı olmasına izin vermezseniz gün sizin için olumlu geçecektir. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizle aranızı açmak isteyen kişilere karşı dikkatli davranın. Duyduklarınıza değil, yaşadıklarınıza göre değerlendirmelerde bulunun.
Günün Olumlaması: Ertelemeden yaşıyorum hayatı; ağlamak istiyorsam ağlıyor, gülmek istiyorsam gülüyorum. Sevgimi tüm içtenliğimle haykırıyor, sevmediklerimi uzaklaştırıyor ve doya doya aşkla yaşıyorum hayatı.
Günün Rengi: Kırmızı
Günün Kristali: Topaz
Gökyüzü iyi niyetinizi, olumlu özelliklerinizi yaşadığınız zorlu deneyimlere rağmen koruyabilmiş olmanın getireceği mükafatlara işaret etmekte. Bugün sizler için yaşamınızın en özel ve anlamlı günlerinden biri olabilir. Geçmişten gelen hüzün, yerini sevince bırakabilir. Özel yaşamınızda ise verdiğiniz kadar değer görebilmenin mutluluğu, yaşama bakış açınızı değiştirecek güçtedir. Güçlü enerjilerle yaşamınızın yeniden şekillendiği bugünleri iyi değerlendirin.
Günün Olumlaması: Ben bugün yaşamın bana sunduğu tüm güzellikleri görmeye niyet ediyorum. Aldığım nefes, sağlıkla uyandığım her gün için şükürler olsun. Yaptığım işi seviyorum, ruhumdan gelen güzel enerji tüm yaşamsal alanlarıma sevgiyle yansıyor ve gerçek mutluluğu yaşıyorum.
Günün Kristali: Kuvars
Bugün kişisel gelişiminize ve bakımınıza zaman ayırabilirsiniz. Ruh ve bedeninizi dinlendirecek, arındıracak bir programa katılarak kısa sürede olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Bugünlerde biraz ben merkezli düşünmeli ve yaşamın size sunduklarını akıllıca değerlendirmelisiniz. Kendinize değer vererek yaşam kalitenizi arttırmak için harekete geçmelisiniz. İş hayatınızda sorumluluk almaktan korkmayın, zamanla yarışmak yerine zamanı iyi değerlendirmeyi öğrenin. Her koşulda başarılı ve kazançlı çıkın. Özel yaşamınızda ise tutku ve duygunun yoğun olduğu bir gündesiniz.
Günün Olumlaması: Evrenle bütünleşiyor, kainatın güzellikleri ile tamamlanıyorum. Kalp kırıklıklarımı, olumsuz alışkanlık ve davranışlarımı ruhumdaki güçlü inançla aşıyorum. Dünümde yaşadığımın olgunluğunu alarak yarınıma katıyorum. Sağlıklı, dinç ve huzurluyum.
Günün Kristali: Labradorit
Yaşamınızda yeni başlangıçlar söz konusu olabilir. İş ve eğitim hayatınızda beklentilerinizin çok üstünde olumlu olaylar yaşayabilirsiniz. Cesaretli davranın ve anı iyi değerlendirin. Özel yaşamınızda ise eşten kaynaklanan problemler, gün boyu canınızın sıkılmasına sebep olabilir. Tahammül sınırlarınızı zorlayan hakaretler ilişkiyi sonlandırmanıza sebep olabilir. Her ne olacaksa sizin ve geleceğiniz için iyi olacak korkularınızın üstüne gidin, haklı cesaretiniz sizi huzura kavuşturacak. Siz vicdanınız açısından rahatsanız, ilişkiyi devam ettirmek adına elinizden gelen her şeyi yaptığınıza inanıyorsanız Akışa ayak uydurun.
Günün Olumlaması: Korkulardan, kaygılardan, yanılgılardan arındırıyorum. Yaşamın bana sunduklarını görmeyi seçiyorum. Fark edemediklerimin farkına varıyorum. Karanlık perdeleri aralayarak göremediklerimi görmeyi seçiyor, yeni kararlar alıyor ve uyguluyorum.
Bugün kararlarınızı sezgilerinizin sizi yönlendirdiği yöne göre belirleyin. Aile yaşamınızda, ev ve aileyi ilgilendiren konularda birçok imkanla karşılaşabilirsiniz. Maddi konularda hiç beklemediğiniz insanlardan destek görerek bu alanlarda da önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Özel yaşamınızda başkalarından kaynaklanan etkilerin huzurunuzu bozmasına izin vermemeli, duyduğunuz her söze inanarak eş ya da sevgilinize haksızlık etmemelisiniz. Üzülmek istemiyorsanız üzmemeyi öğrenmelisiniz.
Günün Olumlaması: Gecenin siyahının, gündüzün ışığının sırrına eriyorum. Var oluşun önemini kavrıyor, aşkın kutsallığına inanıyorum. Sahip olduğum değerlerimi koruyor ve muhafaza ediyorum. Değerlerimle güçleniyor, yeteneklerimin sayısız nimetinin şükrünü tüm kalbimle yaşıyorum.
Günün Kristali: Aragonit
Yeteneklerinizi doğru zamanda, doğru yerde bulunmanın şansı ile ortaya koyabilmenin şansını yakalayarak, kariyerinize yeni bir yön verebileceksiniz. Maddi-manevi şanslı günlerdesiniz. Bugünlerde iletişime önem verin, dostlarınızdan gelecek destek sizleri daha da güçlü bir konuma taşıyacak. Yenilikçi devrimlere hazır olun. Özel yaşamınızda sevdiğiniz insanın yaşadıklarına adil bir yaklaşım içinde olmaya çalışın. Zihninizde farklı düşünceler oluşmasına, sevginizin kelimelerin esiri olmasına izin vermeyin. Sevgi emek, sevgi sabır, sevgi anlayış demektir.
Günün Olumlaması: Acısı ile tatlısı ile seviyorum hayatı. Doğan her gün yeni bir nefes, yeni bir mucize benim için. Aldığım nefes, yüzümdeki gülücük, eşim, işim, ailem, sağlığım, bedenim; işte budur benim mucizem. Şükrediyor, her an öğreniyor, gelişiyor, büyüyor ve zenginleştiğimi hissediyorum. Bolluk, bereket, aşk, şans, sevgi benimle birlikte ve attığım her adımda daha da büyüyor.
Günün Kristali: Yeşim
Gökyüzü kararsızlık ve umutsuzluklarınızdan uzaklaştırıyor sizleri. Düşünceleriniz netlik kazanacak ve başarılı girişimlerin altına cesurca imzanızı atacaksınız. Yaşadıklarınızın ağırlığı omuzlarınıza yorgunluk düşürmüş olsa da sizler güçlü insanlarsınız. Silkinecek ve bir anda enerjinizi toplayarak iş ve özel yaşamınızda her şeyi kontrol altına alabileceksiniz. Öylesine güçlü bir dönemdesiniz ki, tıkandığınız ve nefes almakta zorlandığınızı hissettiğiniz hemen her konuda rahatlamalar yaşayacak, kararlarınızı başarı ile uygulayabileceksiniz. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin davranışlarına karşı aşırı hassas davranacağınız günlerdesiniz.
Günün Olumlaması: Aşkınla beslenen yüreğim gün oldu ağladı, gün oldu güldü. Seni sevmenin coşkusu ile görmediğim ya da görmezden geldiğim her davranışının arkasındaki manayı bir bir çözüyorum. Sevgimin gerçekliğinin bana armağanı olan sezgilerimin sesine kulak veriyor, kendim için en doğru, en hayırlı kararları alıyor ve uyguluyorum.
Gökyüzü iş hayatınızda sizin dışınızda gelişen olaylara adapte olmanız ve sabırlı davranmanız için uyarıyor sizleri. Sabırsız davranırsanız zararlı çıkabilirsiniz. Kısa süreli gecikmeler ve işlerin beklediğiniz şekilde ilerlemesi biraz zaman alsa da istediğiniz hale gelecektir. Ailevi ilişkileriniz bugün önem kazanıyor. Onların sevgi ve ilgisini karşılıksız bırakmamalı ve daha fazla zaman ayırmaya özen göstermelisiniz. Özel yaşamınızda ise fırtınadan önceki sessizliği dağıtmanın zamanı geldi. Duygularınızı özgür bırakın ve içinizde biriktirdiğiniz her şeyi cesurca ifade edin. Sevdiğiniz insana geçmişte deneyimlediğiniz olayların suçlusu gibi davranmaktan vazgeçin.
Günün Olumlaması: Duygularımı kelimelere döküyor, sevginin rüzgarına teslim ediyorum. Dipsiz kuyulardan çıkıyor, özgürleşiyor ve aşkla buluşmanın huzuruna eriyorum. Aşkın kutsallığına bürünüyor, korunuyor ve kendi dünyamı aşkla keşfetmenin sırrına eriyorum.
Günün Kristali: Akik
İş hayatınızda bugün eleştirileri yapıcı yönde ele almalı, sizden yaşça büyük insanların tecrübelerine itibar etmelisiniz. Özel yaşamınızda da öfkenizi kontrol etmelisiniz. Aksi halde birlikte olduğunuz insanı kırabilir, siz de kırılabilirsiniz. Ev hayatınızı ilgilendiren konularda ise gerginlikler yaşayabilirsiniz. Ani çıkışlar yapmamalısınız. Beraberliği olmayan Kovalar ise bugün arkadaşlarınız aracılığı ile tanışacağınız bir insanın yoğun ilgisi ile karşılaşabilirsiniz.
Günün Olumlaması: Ben merhametimi, duygusallığımı ön plana çıkarıyorum. Öfke ve kızgınlığımı sevgiyle ruhumdan gönderiyorum. Beni ben yapan değerlerime sahip çıkıyor, seviyor ve onaylıyorum. Yaşamın akışıyla uyumlu ve dengedeyim.
Günün Kristali: Carnelian
Maddi konularda oldukça şanslısınız, unuttuğunuz ya da uzun zamandır tahsil edemediğiniz bir alacağınız bugün gelebilir. Bekar Balıklar ise bugün karşı cinsin yoğun ilgisi ruhunuzu okşayacak fakat birden fazla insanın ilgisi doğru karar vermenize engel olabilir. Anlık kararlar almaktan uzak durmalısınız.
Günün Olumlaması: Yenilik enerjisini tüm ruhumla çağırıyor, beni de içine katarak yoluma rehber olmasını diliyorum. Eskimiş ruh ve bedenimde, ağırlık yaratan tüm enerjileri sevgi ve kararlılıkla evrene iade ediyorum. Pozitif enerjileri sevgiyle kendime çekerek her alanda sağlıkla, aşkla başarılı oluyorum.
Günün Kristali: Lapis lazuli