16 Ocak Günlük Burc Yorumlari

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
koc-50.jpg
KOÇ
Gökyüzü kendinizi geliştirmeniz için her türlü olanakla karşılaşacağınıza işaret etmekte. Cesur olmalı ve size sunulan hiçbir fırsatı kaçırmamalısınız. Düzenli ve disiplinli çalıştığınız takdirde her şeyin üstesinden gelebilirsiniz. İş hayatınızı ilgilendiren konularda önemli gelişmeler söz konusu, basamakları hızlı adımlarla çıkmaya başlıyorsunuz bu durum sizi korkutmamalı. Uzun zamandır emek verdiğiniz, mücadele ettiğiniz konuların kendini göstermesi ve sizi yükseltmesinden daha doğal bir sebep olamaz. Korkuya kapılır ve kendinizi geri planda tutmaya kalkışırsanız fırsatlar geldiği gibi gidebilir ya da size destek olan insanlar bu tavrınız karşısında size ağır eleştirilerde bulunabilir. Özel yaşamınızda ise, beraber olduğunuz insanla birlikte kararlar alırken sağduyulu davranmayı elden bırakmayın.

Günün Olumlaması: Haklarıma sahip çıkıyorum. Yeteneklerime güveniyorum. Kimseye haksızlık yapmam, kendime de haksızlık yaptırmam. Tüm kararlığımla hak ettiğim olana sahip olmak için, şimdi bütün güçler benimle birlikte.

Günün Rengi: Mor

boga-50.jpg
BOĞA
Gökyüzü pırıl pırıl enerjileri ile karşılıyor sizleri. İşinizle ilgili maddi konularda yükselen şansınız, karşılaşacağınız önemli fırsatlarla taçlanıyor adeta. Bu süre içinde uzun zamandır emek verdiğiniz çalışmalarınızın mükafatını fazlasıyla alacaksınız. İletişime her zamankinden çok daha fazla önem vermeli ve şansınızı çok iyi değerlendirmeli, hiç kimsenin enerjinizi düşürmesine izin vermemelisiniz. Bu dönem yurt dışı eğitim, işinizle ilgili bağlantılarda söz konusu olabilir. Cesur olun, siz gelen her şansı hak ettiniz. Bu enerjiler ışığında, yapmanız gereken maddi açıdan size gelir getirecek eylemlere açık olmak, girişimde bulunmak ve gelişiminiz için esnek düşünerek sosyal hayatın içinde yer almaktır. Ayrıca bu enerji, yeni bir iş bulmanız adına çevrenizin size olan desteğinin de işaretidir. Bu sayede, maddi açıdan kimseye bağımlı kalmadan ayaklarınızın üstünde durabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Ey aşk, senin yüceliğinde gözlerim kamaşıyor, yüreğim aydınlanıyor. Her gün artarak yaşam gücümü yeniliyor, beni benim gözümle gören gözle bütünleştiriyorsun. Aşkla yaşanan her güne şükürler olsun.

Günün Rengi: Pembe

ikizler-50.jpg
İKİZLER
Gökyüzü bugün kendinize karşı son derece adil yaklaşımlarda bulunup, kendinizi geliştirmeniz gereken alanları net bir şekilde değerlendirip ele alacağınıza işaret etmekte. Bu adil yaklaşımınız, sorunlu yönlerinizi geliştirebilmeniz için önemli bir fırsat ve siz bunu yapabilecek irade gücüne sahipsiniz. İşlerinizin sorumluluğunu daha fazla taşıyacak ve dürüst yaklaşımlarınızla çevrenizdeki insanların desteğini alarak rahatlayacaksınız. Özel yaşamınızda ise, karşı cinsle ilişkilerde heyecan verici gelişmeler sizi ürkütebilir. Fuygularınızı kendi içinizde yaşamak yerine paylaşmayı tercih etmelisiniz.

Günün Olumlaması: Kendime adil davrandığımda kazanırım. Hiç kimse kusursuz değildir, benim de olmadığım gibi… Geliştirmem gereken yönlerimi kabul ediyor. Sabır ve sevgiyle kendimi geliştiriyor, daha iyiye ve güzele ulaşıyorum.

Günün Rengi: Saks mavisi

yengec-50.jpg
YENGEÇ
Gökyüzü tamamlamanız gereken işleriniz varken, yeni girişimlere girmeniz konusunda aceleci davranmamanız için uyarıyor sizleri. Var olanı tamamlamadan yeni bir olgu içine girmeniz birçok riski de beraberinde getirebileceği gibi, hali hazırda devam eden ilişkilerinizin bozulmasına da neden olabilir. Hayat uzun soluklu bir maraton, nefesinizi ve enerjinizi kısa sürede tüketmemeyi öğrenmelisiniz. Maddi konularda olumlu gelişmeler yaşamaya başlayacağınız bu süreçte, sorumluluklarınızın hakkını yerine getirerek hareket ettiğinizde, erteledikleriniz zaten karşınıza çıkacaktır. Özel yaşamınızda ise, beraberliğinizde gerçek anlamda aradığınız huzuru bulamadığınız zamanlardasınız.

Günün Olumlaması: Sağlıklı ve doğru kararlar alabilmek için iç sesime kulak veriyor, yaşadıklarımı objektif olarak gözlemlemeyi seçiyorum. Haklılık peşine düşmeden, haksızlığı suçlamadan suçlu olmayı hissederek hareket ediyor ve doğru olanı buluyorum.

Günün Rengi: Turkuaz

aslan-50.jpg
ASLAN
Bugün gökyüzünün olumlu enerjileri başladığınız işleri tamamlamak için kararlılığınızı ve yeteneklerinizi güçlendiriyor. Bu süreçte inatçılığınızda güçlenebilir. Sınırlarınızı zorlayabilirsiniz ama başkalarının size yapmasını istemediğini tavır ve davranışları sergilemekten kaçının. Açık görüşlü olmaya özen gösterin. Şimdi herkesle fikir alışverişi yapıp kendinizi daha da geliştirme zamanı. İlişkinizde ciddi bir adım atmayı düşünüyorsanız, bugünkü enerjiler bu anlamda sizleri destekleyecek. Evli çiftler ise birlikteliklerinin keyfini çıkaracakları dönemdeler. İşle ilgili kendinizi geliştirebileceğiniz bu süreçlerde yardım istemekten çekinmeyin.

Günün Olumlaması: Doğrularımı, yanlışlarımı kabul ediyorum Hepsi bana aitler. Hatalarımı sevgiyle kucaklıyorum. Her biri benim yolumu aydınlatan öğretilerdir. Duygularım benim gücümün kaynağıdır.

Günün Rengi: Kırmızı

basak-50.jpg
BAŞAK
Gökyüzü bugün duygusal konularda anlık öfkelerin ve tahammülsüzlüğün neden olabileceği sarsıcı olaylara işaret etmekte. İşinizle ilgili konuların sebep olduğu tatsızlığın hırsını, birlikte olduğunuz insandan almaya kalkmamalısınız. Öfkenizi kontrol altına almalısınız, aksi halde sinirlerinizin gerilmesi ile birlikte sağlığınız da etkilenebilir. Bugün iş ve özel hayatınızda, önemli konularda kararlar almamaya özen gösterin. Merkür’ün geri hareketini tamamladığı bugünlerde, o süreç içinde yaşadıklarınız hakkında değerlendirmelerde bulunmanız, daha sağlıklı düşünmenize yardımcı olacaktır. Yaşadığınız durumu kabullenin demiyorum ama sakin kalmayı başarmanız bu durum karşısında kendinize yapacağınız en büyük iyiliktir.

Günün Olumlaması: Göklerin rehberliğinde benden öte beni keşfediyorum. Fark edemediklerimi fark ediyorum. Çözüme kavuşturamadığım davranışlarımın, yaşanmışlıklarımın anahtarını alıyor ve yaşamımdaki tüm kilitli kapıları bir daha kapanmamak üzere açıyorum. Aklım ve ruhum işbirliği içinde var oluşumun derinliklerindeki gizemi çözerek aydınlanıyorum.

Günün Rengi: Yeşil

terazi-50.jpg
TERAZİ
Yaşamın size sağlamış olduğu şanslara sahip çıkma zamanıdır şimdi. Biriken gündelik işlerinizi kolaylıkla halledebilirsiniz bugün. Yapmak istediklerinizi netleştirin ve kararlarınızdan asla vazgeçmeyin. Arkadaşlarınızın bazı sözleri sinirlerinizin bozulmasına neden olabilir. Şimdi başkalarının ne söyledikleri değil, sizin ne istediğiniz önemlidir. Gökler iş hayatınızda planlı, ne istediğini bilen bir tarzda hareket etmeye başladığınızdan beri sizleri mükafatlandırıyor adeta. Yaşanan sıkıntılı deneyimlerden çıkardığınız derslerle şimdi her zamankinden çok daha güçlüsünüz. Bu süreçte kariyerinizi ilgilendiren konularda kendinizi elinizdekilerle sınırlandırmadan hareket etmelisiniz. Kapıları çalmalısınız ki size açılsın. Kimsenin sinirlerinizi bozmasına izin vermeden kendinizi yapmak istediklerinize odaklayarak hareket etmelisiniz. İsteyin ve gerçekleştirin. Özel yaşamınızı ilgilendiren konularda kararlar almak için uygun bir zamanda değilsiniz. Daha sonra pişmanlık ve üzüntü duymak istemiyorsanız kararlarınızı sonraya bırakmanız daha doğru olacaktır.

Günün Olumlaması: İçimde fırtınalar koparken, ben sessiz çığlıklarla irademi güçlendirmeyi seçiyorum. Sessizliğim ruhumu dinlendirirken ben doğru sözleri nasıl ifade edeceğimin idrakine varır, onları seçer, yüreğimin bana işaret ettiği zamanda dile getirir ve kendimi anlaşılır bir şekilde ifade ederim.

akrep-50.jpg
AKREP
Gökyüzü bugün iş hayatınızda duygularınızla değil aklınızla hareket etmeniz yönünde uyarıyor sizleri. İdarecilerinizle tartışmalardan uzak durmalı, öfkeli davranışlarıyla karşılaşsanız bile sakinliğinizle olayları yatıştırmalısınız. Bir süre sonra karşınızdaki kişi yaptığından rahatsızlık duyacak ve gelip özür dileyerek, sizi tutumunuzdan dolayı tebrik edecektir. Özel yaşamınızda ise, çocuk sahibi Akrep’ler çocuklarınızdan gelecek güzel bir haberle sevinebilirsiniz. Beraberliği olmayanlar ise sosyal yaşamınıza biraz daha fazla özen gösterin, bu özeni fiziksel olarak kendinize de göstermeniz gereken bir zamandasınız.

Günün Olumlaması: Göklerin rehberliğinde benden öte beni keşfediyor. Fark edemediklerimi fark ediyorum. Çözüme kavuşturamadığım davranışlarımın, yaşanmışlıklarımın anahtarını alıyor ve yaşamımdaki tüm kilitli kapıları bir daha kapanmamak üzere açıyorum. Aklım ve ruhum işbirliği içinde, var oluşumun derinliklerindeki gizemi çözerek aydınlanıyorum.

Günün Rengi: Bordo

yay-50.jpg
YAY
Gökyüzü bugün sizlere olumlu enerjiler sunuyor. Kendiniz için gerçekçi hedefler belirleyin. Zorluklardan korkmayın. Hedefleriniz için mücadeleci tavrınızı ortaya koyun. Çok duygusalsınız. Olaylardan çok çabuk etkilenebilirsiniz. Duygularınızla mantığınızı dengeleyin ve kimsenin iyi niyetinizden faydalanmasına izin vermeyin. Sezgileriniz bugün fazlasıyla yoğundur. İç sesinize güvenin. Gelecek amaçlı planlarınızı tasarlayın ve uygulamaya geçin. Bilincinizi genişletmek için yeni fırsatlarla karşılaşacağınız bir gündesiniz. Özel yaşamınızda ise sezgilerinizin rehberliği ile ilerleyin.

Günün Olumlaması: Çaresiz hissettiğim, sınırlandırıldığım tüm kişi ve olaylardan yüksek iradem ve akıl yetilerimin iş birliği ile uzaklaşıyorum. Kendime yeni bir yol ve başlangıçlar seçiyorum. Seviyor, seviliyor, değer verip değer görüyorum.

Günün Rengi: Fıstık yeşili

oglak-50.jpg
OĞLAK
Gökyüzü bugün planlarınızı, arzu ve isteklerinizi gerçekleştirebilmeniz için ilk adımınızı güvenle atabilmeniz için destekliyor sizleri. Ruhsal enerjinizin oldukça yüksek olduğu bir gündesiniz. Sezgileriniz adeta insanların zihnini okumanızı sağlayacak kadar yüksektir. İş hayatınızda maddi yatırımlar dışında tüm düşüncelerinizi, fikirlerinizi paylaşabilir, girişimleriniz için önemli fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Sezgilerinize güvenin, bugün her şeyin iç yüzünü çözebilir, isteklerinizin ne denli başarılı ve başarısız olacağını sezinleyebilirsiniz. Evren size kendi kendinizin rehberi olmanız için tüm olanakları sunmuş durumda. Özel yaşamınızda ise, evli Oğlak’lar eşlerinizle ilişkinizi daha sıcak bir hale getirmek elinizde, yeter ki duygularınızı ifade edin.

Günün Olumlaması: Ey sevgilim, sırdaşım, hayat arkadaşım, sen evrenin bana verdiği mükafatımsın. Beni sende, seni bende bulduğum için çok şanslıyım. Aşkla besleniyor ve gelişiyorum. Sevginin tüm nimetleri yaşamımı süslüyor ve değer katıyor.

Günün Rengi: Açık mavi

kova-50.jpg
KOVA
Gökyüzü bugün iş hayatınızda karşılaşacağınız insanların olumsuz enerjilerinin, sizi bir hayli gergin bir ruh hali içine sokabileceğine işaret etmekte. Bu durumun gün boyu sizi etkilemesine izin vermemeli, dikkatinizi keyif alabileceğiniz başka alanlara yönlendirmelisiniz. Zihninizi boşaltın. Detayları iyi hesaplayın, bu süreç sizler için kendinize ve işinize yatırım yapma zamanı. Ektiklerinizi biçeceksiniz. Kendinize ve yeteneklerinize güvenin. Rakiplerden kaynaklanacak engellemelere takılıp kalmayın. Kararlı olun ve ilerleyin. Yakın çevrenizden beklemediğiniz, hoş olmayan durumlarla karşılaşmanız olası. Ayrıca kalabalık ortamlarda çok değer verdiğiniz bir şeyi de kaybedebilirsiniz, dikkatli davranın!

Günün Olumlaması: Suçluluk duygularımı, öfkemi, kızgınlıklarımı, kalp kırıklıklarımı, korkularımı bırakıyorum. Ruhumu arındırıyor ve özgürleştiriyorum. Kendimi olduğum gibi seviyor ve kabul ediyorum.

balik-50.jpg
BALIK
Yeniliklere alışmaya başladığınız bu süreçte taşlar yerli yerine oturmaya başlayacak ve sizler kendinizi daha da güvende hissedeceksiniz. Güven duygunuzu fazla abartmadan, kariyerinizi yeniden yapılandırdığınız bu dönemde, özellikle finansal konularda hesaplarınızı olasılıkları çok iyi değerlendirerek hareket etmelisiniz. Egonuzun ön plana çıkmasını dengelediğiniz takdirde bu süreçte her şey sizi geliştirmek ve hedeflerinize ulaşmak için işliyor. Parasal açıdan yaşanan olumlu gelişmeler, aynı hızla harcamalarınızı da arttıracağı için yatırımlar konusunda oldukça dikkatli davranmalısınız. Özel yaşamınızda ise, bugün çocukları ilgilendiren konular gündeme gelebilir. Daha önce uyarıda bulunduğunuz halde şu an yaşadıklarına şahit olmanız sizi sinirlendirebilir. Sakin olun ve onlarında bazı şeyleri yaşayarak deneyim kazandıklarını düşünerek yardımcı olmaya çalışın.

Günün Olumlaması: Bugün tüm benliğimle yüzleşiyor ve içimde taşıdığım kibiri, ruhumun derinliklerinden söküp atıyorum. Kibir ve ego bana sadece zarar verir, bunun bilincindeyim. Şimdi kendimi çok daha huzurlu, özgür ve yaşam dolu hissediyorum.

Günün Rengi: Gülkurusu

melek_yüzlüm

Daimi Üye
Tepki
2.195
BOĞA
Gökyüzü pırıl pırıl enerjileri ile karşılıyor sizleri. İşinizle ilgili maddi konularda yükselen şansınız, karşılaşacağınız önemli fırsatlarla taçlanıyor adeta. Bu süre içinde uzun zamandır emek verdiğiniz çalışmalarınızın mükafatını fazlasıyla alacaksınız. İletişime her zamankinden çok daha fazla önem vermeli ve şansınızı çok iyi değerlendirmeli, hiç kimsenin enerjinizi düşürmesine izin vermemelisiniz. Bu dönem yurt dışı eğitim, işinizle ilgili bağlantılarda söz konusu olabilir. Cesur olun, siz gelen her şansı hak ettiniz. Bu enerjiler ışığında, yapmanız gereken maddi açıdan size gelir getirecek eylemlere açık olmak, girişimde bulunmak ve gelişiminiz için esnek düşünerek sosyal hayatın içinde yer almaktır. Ayrıca bu enerji, yeni bir iş bulmanız adına çevrenizin size olan desteğinin de işaretidir. Bu sayede, maddi açıdan kimseye bağımlı kalmadan ayaklarınızın üstünde durabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Ey aşk, senin yüceliğinde gözlerim kamaşıyor, yüreğim aydınlanıyor. Her gün artarak yaşam gücümü yeniliyor, beni benim gözümle gören gözle bütünleştiriyorsun. Aşkla yaşanan her güne şükürler olsun.

Günün Rengi: Pembe

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.502
KOÇ
Gökyüzü kendinizi geliştirmeniz için her türlü olanakla karşılaşacağınıza işaret etmekte. Cesur olmalı ve size sunulan hiçbir fırsatı kaçırmamalısınız. Düzenli ve disiplinli çalıştığınız takdirde her şeyin üstesinden gelebilirsiniz. İş hayatınızı ilgilendiren konularda önemli gelişmeler söz konusu, basamakları hızlı adımlarla çıkmaya başlıyorsunuz bu durum sizi korkutmamalı. Uzun zamandır emek verdiğiniz, mücadele ettiğiniz konuların kendini göstermesi ve sizi yükseltmesinden daha doğal bir sebep olamaz. Korkuya kapılır ve kendinizi geri planda tutmaya kalkışırsanız fırsatlar geldiği gibi gidebilir ya da size destek olan insanlar bu tavrınız karşısında size ağır eleştirilerde bulunabilir. Özel yaşamınızda ise, beraber olduğunuz insanla birlikte kararlar alırken sağduyulu davranmayı elden bırakmayın.

Günün Olumlaması: Haklarıma sahip çıkıyorum. Yeteneklerime güveniyorum. Kimseye haksızlık yapmam, kendime de haksızlık yaptırmam. Tüm kararlığımla hak ettiğim olana sahip olmak için, şimdi bütün güçler benimle birlikte.

Günün Rengi: Mor

İyimi üzerimde grili morlu elbise var :cokkomik:

Oruc

Daimi Üye
Tepki
2.380
YENGEÇ
Gökyüzü tamamlamanız gereken işleriniz varken, yeni girişimlere girmeniz konusunda aceleci davranmamanız için uyarıyor sizleri. Var olanı tamamlamadan yeni bir olgu içine girmeniz birçok riski de beraberinde getirebileceği gibi, hali hazırda devam eden ilişkilerinizin bozulmasına da neden olabilir. Hayat uzun soluklu bir maraton, nefesinizi ve enerjinizi kısa sürede tüketmemeyi öğrenmelisiniz. Maddi konularda olumlu gelişmeler yaşamaya başlayacağınız bu süreçte, sorumluluklarınızın hakkını yerine getirerek hareket ettiğinizde, erteledikleriniz zaten karşınıza çıkacaktır. Özel yaşamınızda ise, beraberliğinizde gerçek anlamda aradığınız huzuru bulamadığınız zamanlardasınız.

ZiLeY

Daimi Üye
Tepki
1.845
KOVA
Gökyüzü bugün iş hayatınızda karşılaşacağınız insanların olumsuz enerjilerinin, sizi bir hayli gergin bir ruh hali içine sokabileceğine işaret etmekte. Bu durumun gün boyu sizi etkilemesine izin vermemeli, dikkatinizi keyif alabileceğiniz başka alanlara yönlendirmelisiniz. Zihninizi boşaltın. Detayları iyi hesaplayın, bu süreç sizler için kendinize ve işinize yatırım yapma zamanı. Ektiklerinizi biçeceksiniz. Kendinize ve yeteneklerinize güvenin. Rakiplerden kaynaklanacak engellemelere takılıp kalmayın. Kararlı olun ve ilerleyin. Yakın çevrenizden beklemediğiniz, hoş olmayan durumlarla karşılaşmanız olası. Ayrıca kalabalık ortamlarda çok değer verdiğiniz bir şeyi de kaybedebilirsiniz, dikkatli davranın!

Günün Olumlaması: Suçluluk duygularımı, öfkemi, kızgınlıklarımı, kalp kırıklıklarımı, korkularımı bırakıyorum. Ruhumu arındırıyor ve özgürleştiriyorum. Kendimi olduğum gibi seviyor ve kabul ediyorum.

icim kıpır kıpır yaa bu olumsuz şeyler söylemiş zaten inanmıyodm -gozluk

maviboncuk

Daimi Üye
Tepki
16.859
OĞLAK
Gökyüzü bugün planlarınızı, arzu ve isteklerinizi gerçekleştirebilmeniz için ilk adımınızı güvenle atabilmeniz için destekliyor sizleri. Ruhsal enerjinizin oldukça yüksek olduğu bir gündesiniz. Sezgileriniz adeta insanların zihnini okumanızı sağlayacak kadar yüksektir. İş hayatınızda maddi yatırımlar dışında tüm düşüncelerinizi, fikirlerinizi paylaşabilir, girişimleriniz için önemli fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Sezgilerinize güvenin, bugün her şeyin iç yüzünü çözebilir, isteklerinizin ne denli başarılı ve başarısız olacağını sezinleyebilirsiniz. Evren size kendi kendinizin rehberi olmanız için tüm olanakları sunmuş durumda. Özel yaşamınızda ise, evli Oğlak’lar eşlerinizle ilişkinizi daha sıcak bir hale getirmek elinizde, yeter ki duygularınızı ifade edin.

Günün Olumlaması: Ey sevgilim, sırdaşım, hayat arkadaşım, sen evrenin bana verdiği mükafatımsın. Beni sende, seni bende bulduğum için çok şanslıyım. Aşkla besleniyor ve gelişiyorum. Sevginin tüm nimetleri yaşamımı süslüyor ve değer katıyor.

Günün Rengi: Açık mavi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar