16 yaşındaki hamile kadın karnına ateş etti

niha55

Daimi Üye
Tepki
1.156
16 yaşındaki Hamile kadın Zülebiye Pak ikinci çocuğa bakamam deyip karnına ateş açtı!

081215051244155217bag2.jpg

Bursa’nın Yıldırım ilçesinde meydana gelen olayda, 10 aylık bir erkek bebeği bulunan 16 yaşındaki genç anne, ikinci kez hamile kalınca, “Bir çocuğa daha bakamam” deyip karnına ateş etti.

Bursa’nın Yıldırım ilçesinde meydana gelen olayda, 10 aylık bir erkek bebeği bulunan 16 yaşındaki genç anne, ikinci kez hamile kalınca, “Bir çocuğa daha bakamam” deyip karnına ateş etti. İmam nikahıyla birlikte yaşadığı kocasının yakınları tarafından hastaneye kaldırılan anne kurtarılırken, karnındaki altı aylık bebeği hayatını kaybetti.

Tüyler ürperten olay, Millet Mahallesi’nde yaşandı. Alınan bilgiye göre 10 aylık bir erkek bebeği olan 16 yaşındaki Zülebiye Pak, günlük işlerde çalışan ve imam nikahıyla yaşadığı Şeref Bican’dan (22) ikinci bebeğine hamile kaldı.
Epilepsi hastası olduğu öğrenilen genç kadın, evde kimsenin olmadığı bir sırada eşine ait ruhsatsız tabancayı karnına dayayıp, bir el ateş etti. Kanlar içinde kalan kadın hastaneye kaldırılıp hayata döndürülürken, karnındaki altı aylık bebeği kurtarılamadı. Geçim sıkıntısı çektikleri belirtilen karı-kocanın hamilelik yüzünden bir süredir sıkıntı yaşadıkları, bebeğe bakamayacaklarını konuştukları ve kadının da olaydan hemen önce “Ben bir çocuğa daha bakamam” dediği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

yeşil

Daimi Üye
Tepki
903
ya ben bu insanları anlamıyorum madem işin gücün yok ne diye çocuk yapıyosun bu zamanda bilinçsiz insan yoktur sağlık ocaklarında fıkır edınebılırsın allahım ya gelde kızma şimdi yazık dilmi günahsız yawruya işin gücün yok doğurmayı marıfen sanıyolar sankı

tatlıpozan

Daimi Üye
Tepki
3.215
Bence bu kadın vijdansız ve de akılsız.Anne olmayı haketmemiş hatta bence insan bile denemez.Allahım akıl fikir versin Nasıl olur ya Bakamayacaksın madem karnında ne işi var..Sinir oldum resmen.

munise

Daimi Üye
Tepki
365
Yazık gerçekten de çok yazık,küçücük bir kız ve ikinci çocuğuna hamile zaten bu bi trajedi,karnındaki bebeğinde yaşama hakkını aldı kendininde.İçler acısı bir durum bence.

Oruc

Daimi Üye
Tepki
2.379
yaa ben insanları anlamıyom korunma denen birşey var zaman eski zaman değilki anasağlıkları gerekli açıklamayı yapıyorlar herşey ücretsiz yöntemleri var biraz ağır kaçacak herkesten özür diliyorum sen korunmadan o işi yap sonra hamile kal bakamam deyip çocuğuna canına kıy cahillik ne diyeyim Allah böyle durumlara düşmekten korusun Allah akıl versin..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar