17 Ağustos Günlük Burç Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
KOÇ
koc-50.jpg

Gökyüzü bugün, geçmişte yaşadığınız üstü hiç kapanmamış bir yaranın kanayabileceğine işaret etmekte. Fakat bu kez o dönemlerden çok daha olgun, deneyimli ve haklarınızı korumanın bilincindesiniz. Gün sizin için ne kadar zorlayıcı olsa da, sahip olduğunuz yüksek dirayet sayesinde yaranızı kanatanlardan hesap sorup hakkınızı alacağınız bir gündesiniz. İş hayatınızda yeni tanıştığınız insanlara dikkat etmeli, gelen tekliflere sıcak bakmamalısınız. Bugün aile bireylerinden birinin hakkınızda yaptığı olumsuz konuşmaları öğrenebilir, kırılsanız dahi ciddi bir yüzleşme yaşayarak kimsenin sizi aptal yerine koyamayacağını gösterebilirsiniz.

Günün Olumlaması: Sarının gücünü, siyahın gizemini, kırmızının coşkusunu, beyazın duruluğunu ruhumda barındırabilmenin şükründeyim. Yüksek bilincim ve yaşamın derinliğine inebilmenin becerisi, gizemli dünyanın kapılarını aralarken bana, ben sürekli ölür, dirilir, yenilenir ve aldığım her nefesin kutsallığının idrakine varırım.

Günün Rengi: Mor

Günün Kristali: Mercan
BOĞA
boga-50.jpg

Gökyüzü oldukça zinde, huzurlu, fiziksel olarak da çekiciliğinizin dorukta olduğu güzel enerjilerle dolu bir günü müjdeliyor sizlere. Sağlık problemleri olan Boğa’lar, olumlu haberler alabilir ve rahatsızlıklarınızdan tamamen şifa bulabilirsiniz. İş hayatınızda ise sevineceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bir davanız varsa ve hakkınızı arıyorsanız olumlu sonuçlar elde edebileceksiniz. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insanın bireysel sorunlarının suçlusu sizmiş gibi davranması ona olan sabrınızı şiddetli bir öfkeye çevirebilir.

Günün Olumlaması: Gözlerimi kapatıyor, gökyüzünde dans eden yıldızların arasına katılıyor, hayatımın devri alemine dalıyorum. Daldıkça derinlere ulaşıyor, keşfedilmemiş benliğimin en özel yanlarını ortaya çıkarıyor, yenileniyor, huzur buluyorum.

Günün Rengi: Mavi

Günün Kristali: Opal
İKİZLER
ikizler-50.jpg

Gökyüzü bugün, kendinize ve davranışlarınıza karşı son derece adil yaklaşımlarda bulunup, kendinizi geliştirmeniz gereken alanları net bir şekilde değerlendirip ele alacağınıza işaret etmekte. Bu adil yaklaşımınız sorunlu yönlerinizi geliştirebilmeniz için önemli bir fırsat sizler için. Siz bunu yapabilecek irade gücüne sahipsiniz. İşlerinizin sorumluluğunu daha fazla taşıyacak ve dürüst yaklaşımlarınızla çevrenizdeki insanların desteğini alarak rahatlayacaksınız. Özel yaşamınızda ise karşı cinsle ilişkilerde heyecan verici gelişmeler sizi ürkütebilir. Duygularınızı kendi içinizde yaşamak yerine paylaşmayı tercih etmelisiniz.

Günün Olumlaması: Kendime adil davrandığımda kazanırım. Hiç kimse kusursuz değildir, benim olmadığım gibi. Geliştirmem gereken yönlerimi kabul ediyor, sabır ve sevgiyle kendimi geliştiriyor, daha iyiye ve güzele ulaşıyorum.

Günün Kristali: Septerian
YENGEÇ
yengec-50.jpg

Gökyüzü, kendinizi geliştirmeniz için her türlü olanakla karşılaşacağınıza işaret etmekte. Cesur olmalı ve size sunulan hiçbir fırsatı kaçırmamalısınız. Düzenli ve disiplinli çalıştığınız takdirde her şeyin üstesinden gelebilirsiniz. İş hayatınızı ilgilendiren konularda önemli gelişmeler söz konusu. Basamakları hızlı adımlarla çıkmaya başlıyorsunuz, bu durum sizi korkutmamalı. Uzun zamandır emek verdiğiniz ve mücadele ettiğiniz konuların kendini göstermesi ve sizi yükseltmesinden daha doğal bir sebep olamaz. Korkuya kapılır ve kendinizi geri planda tutmaya kalkışırsanız fırsatlar geldiği gibi gidebilir ya da size destek olan insanlar bu tavrınız karşısında size ağır eleştirilerde bulunabilir.

Günün Olumlaması: Sabır, sevgi ve saygı. Bu üç önemli olgunun getirdiği gücü tüm benliğimde hissediyor; işime, sevdiklerime, kendime uyguluyorum. Bütünün parçası olmaktan mutluyum. Bütünün hayrına yaptığım ve dilediğim tüm güzelliklerin gerçekleşmesi için çalışıyor, gerçekleşeceğine de inanıyorum.

Günün Kristali: Labradorit
ASLAN
aslan-50.jpg

Çevrenizle olan ilişkilerinizi yeniden olumlu yönde yapılandırabilir, var olan sorunları akılcı yaklaşımlarla istediğiniz yöne çevirebilirsiniz. İşinizle ilgili beklenmedik şanslarla karşılaşabilirsiniz. Gerçekleri görmeli ve iş hayatınızda sizi engelleyen, artık yaşamınıza huzursuzluk veren insanlarla ilişkilerinizi bitirmelisiniz. Sizler için yenilik zamanı! Hayatınızın her alanında gerçekleşecek gelişmeler tamamen yeni olacak. Yaşadığınız bu değişime ayak uydurun ve hedeflerinizi olabildiğince yüksek tutarak disiplinli bir şekilde çalışın. Özel yaşamınızda kan bağınız olan çocuklar ve yakın akrabalarla ilgili şahsınıza yönelik haksızlıklarla karşılaşabilirsiniz.

Günün Olumlaması: İçinde bulunduğum ortam benim gerçek kimliği yansıtmama izin vermeyebilir; bu beni öfkelendirir, yokuş aşağıya inen bir yolda hızla yuvarlanmama neden olabilir. Bulunduğum ortamdan uzaklaşma şansına sahip değilim ama bu enerjilerin beni düşürmesine izin vermeyeceğim. Daha fazla anlayış, daha fazla sevgi, daha fazla akılla bu durumun beni rahatsız etmesine fırsat tanımayacağım. Ben bunu yapmayı seçiyorum.

Günün Kristali: Ay taşı
BAŞAK
basak-50.jpg

Bugün her şeyi ayrıntılara önem vererek değerlendirmelisiniz. İsteklerinizi gerçekleştirebilmek, hedeflerinize ulaşabilmek için cesur adımlar atmakta tereddüt etmemelisiniz. Uzun zamandır görüşmediğiniz bir arkadaşınızla karşılaşabilir, işinizle ilgili sürpriz kazançlı bağlantılar gerçekleştirebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin sizden sakladığı birtakım olayları fark edebilir, buna bağlı tartışmalar yaşayabilirsiniz. Bekar Başak’lar, sizler de bugün auranızdaki yüksek enerji ile ilgi odağı olup karşı cinsin ilgi odağı olabilirsiniz.

Günün Olumlaması: İnsanların karanlık yüzlerini ve karanlığa teslim olmuş ruhlarının her türlü ihanetini gördüm. Koşarken düşmeyi, düştüğümde yürümememe engel olanları gördüm. Şimdi özüme, kendime, yüreğime döndüm, güçlendim, inandım ve başardım.

Günün Kristali: Opal
TERAZİ
terazi-50.jpg

Bugün yeni bir işe başlamak sizin için olumlu sonuçlar getirmeyebilir. Var olan işlerinizi tamamlamaya bakmalı, yeni başlangıçları ilerleyen günlere saklamalısınız. Bugün iletişim halinde olacağınız insanlarla karşılıklı fikir alışverişleri yapabilir, önemli bilgiler öğrenebilirsiniz. Yapmayı düşündüğünüz fakat sürekli ertelediğiniz bir eğitim programı ya da sahip olduğunuz, ortaya koymak için kararsız kaldığınız bir yeteneğinizi geliştirebileceğiniz kurslara katılmak için araştırmalar yapmalısınız. Özel yaşamınızda ise eşinizin iş hayatında yaşanan gerginlikler sizlere yansıyarak tartışmaları beraberinde getirebilir.

Günün Olumlaması: İnsanların ruhumda bıraktıkları negatif etkilerinden arınıyorum, yenileniyorum. Öfkemi sevgiyle dengeliyor, eksikliklerimin farkına vararak içsel düzenlemelerimi yapıyorum.

Günün Kristali: Diaspora
AKREP
akrep-50.jpg

Gökyüzü sizleri her zamankinden daha cesaretli adımlar atmanız için destekliyor. Mecburiyetlerden dolayı sabır ve fedakarlık gösterdiğiniz konularda yapacağınız çıkışlarla kimsenin sizi suiistimal edecek davranışlar içinde bulunmasına fırsat vermeyeceksiniz. Ses tonunuzdaki kararlık, davranışlarınızdaki tutarlılık karşısında şaşkına dönecek insanları karşınızda görmeye hazır olun. İş hayatınızda maddi gelişmelerle moral bulacak ve sürpriz alımlar gerçekleştirebileceksiniz. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizden gelecek haberlerle mutlu olacak, size duyduğu saygı ve sevginin gücünü bir kez daha iliklerinize kadar hissedeceksiniz. Beraberliğinde sorunlar olan Akrep’ler, tutsaklığından kurtulmuş biri gibi zincirlerinizi koparıp atacak yeni başlangıçlara doğru yol alacaksınız.

Günün Olumlaması: Evrenle bütünleşiyor, kainatın güzellikleri ile tamamlanıyorum. Kalp kırıklıklarımı, olumsuz alışkanlık ve davranışlarımı ruhumdaki güçlü inançla aşıyor, dünümde yaşadığımın olgunluğunu alarak yarınıma katıyorum. Sağlıklı, dinç ve huzurluyum.

Günün Kristali: Labradorit
YAY
yay-50.jpg

Parasal açıdan yaşanan olumlu gelişmeler aynı hızla harcamalarınızı da artıracağı için yatırımlar konusunda oldukça dikkatli davranmalısınız. Özel yaşamınızda ise bugün gerginlikler yaşanabilir. Partnerinize daha önce uyarıda bulunduğunuz halde şu an yaşadıklarınız sizi sinirlendirebilir. Sakin olun ve onun bazı şeyleri yaşayarak deneyim kazandığını düşünerek yardımcı olmaya çalışan bir tutum içinde olun.

Günün Olumlaması: Bugün tüm benliğimle yüzleşiyor ve içimde taşıdığım kibiri ruhumun derinliklerinden söküp atıyorum. Kibir ve ego bana sadece zarar verir, bunun bilincindeyim. Şimdi kendimi çok daha huzurlu, özgür ve yaşam dolu hissediyorum.

Günün Kristali: Çeroit
OĞLAK
oglak-50.jpg

Bugün yönünüzü iyi belirlemeli ve özellikle işinizle ilgili konularda kararlı davranarak hareket etmelisiniz. Yaşanmışlıkların ruhunuza kattığı olgunlukla geçmişin olumsuz izlerini silmenizi sağlayacak durumlarla karşılaşacaksınız. Öfkenizi ve acılarınızı aklınızla yenebilmenin, bilgeliğinizle üstün gelmenin, ilahi adaletin tecelli etmesinin mutluluğunu yaşayacağınız özel bir dönemdesiniz. İş ve özel yaşamınızda yeniliklerin hükmünü sürmeye başladığı bu süreçte, yeteneklerinize güvenerek hareket etmenin maddi-manevi olumlu gelişmelerini yaşayabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Negatif ruhların olumsuz enerjilerine karşı en kuvvetli korumam inançlarımdır. Şimdi inançlarımdan aldığım güçle korunuyor ve hiç kimsenin ruhsal enerjimi bozmasına izin vermiyorum.

Günün Kristali: Akik
KOVA
kova-50.jpg

Gökyüzü bugün, özgürlük duygunuzun yükselerek olumlu etkileri olacağına işaret etmekte. Bu özgürlük, var olan şartlarınızı iyileştirerek çalışma ortamınızda daha iyi imkanlar sağlayabilmeniz için mücadele gücünüzü harekete geçirecek. Sorumluluğunu aldığınız projeleri daha verimli bir şekilde sonuca ulaştırabilmek için kararlar alacaksınız. Ailevi ilişkilerinizdeki birtakım kararsızlıklar, kendinizi olduğunuz gibi ifade etmekte zorlanmanıza neden olabilir. Bugünün şifresi, ne olursa olsun sakinliğinizi korumak ve olayları daha da işin içinden çıkılmaz bir hale getirmemeye çalışmak olmalıdır.

Günün Olumlaması: Ben bugün yaşamın bana sunduğu tüm güzellikleri görmeye niyet ediyorum. Aldığım nefes ve sağlıkla uyandığım her gün için şükürler olsun. Yaptığım işi seviyorum. Ruhumdan gelen güzel enerji, tüm yaşamsal alanlarıma sevgiyle yansıyor ve gerçek mutluluğu yaşıyorum.

Günün Kristali: Kuvars
BALIK
balik-50.jpg

Gökler, kariyerinizi ilgilendiren konularda yeni bilgiler ve yeni öğretilerle kendinizi mesleğinizle ilgili konularda daha da uzmanlaşmanız için destekliyor sizleri. Ufkunuzu geniş tutmalı ve kalıplaşmış düşüncelerinizi yıkmalısınız. Yenilikler ve değişim gözünüzü korkutmamalı. Değiştiremeyeceğiniz gerçekleri kabullenmeli ve zorlandığınız alanlardan sıyrılarak değişim enerjisini olumlu yönde kullanabilmek için harekete geçmelisiniz. Şimdi iradenizi ortaya koyma zamanı. Özel yaşamınızda da beraber olduğunuz kişinin bu konuda tüm desteğiyle yanınızda olması işinizi oldukça kolaylaştırarak, güvenle hareket etmenizi sağlayacaktır.

Günün Olumlaması: Yeni bilgiler, yeni insanlar ve yeni şartlar şu anda bulunduğum noktada beni ürkütse de, sevdiklerimden aldığım destekle yaşamın bana sunduğu fırsatlardan doyasıya faydalanmak için tüm yenilikleri kabul ediyorum. En yüksek akıl yetilerimle bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirip, bilgeliğe giden yolda güvenle ilerlemeyi seçiyorum.

Günün Kristali: Pirit

Kaynak Hürriyet Ailem.

OP
sıladayım

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
BALIK
Gökler, kariyerinizi ilgilendiren konularda yeni bilgiler ve yeni öğretilerle kendinizi mesleğinizle ilgili konularda daha da uzmanlaşmanız için destekliyor sizleri. Ufkunuzu geniş tutmalı ve kalıplaşmış düşüncelerinizi yıkmalısınız. Yenilikler ve değişim gözünüzü korkutmamalı. Değiştiremeyeceğiniz gerçekleri kabullenmeli ve zorlandığınız alanlardan sıyrılarak değişim enerjisini olumlu yönde kullanabilmek için harekete geçmelisiniz. Şimdi iradenizi ortaya koyma zamanı. Özel yaşamınızda da beraber olduğunuz kişinin bu konuda tüm desteğiyle yanınızda olması işinizi oldukça kolaylaştırarak, güvenle hareket etmenizi sağlayacaktır.

Günün Olumlaması: Yeni bilgiler, yeni insanlar ve yeni şartlar şu anda bulunduğum noktada beni ürkütse de, sevdiklerimden aldığım destekle yaşamın bana sunduğu fırsatlardan doyasıya faydalanmak için tüm yenilikleri kabul ediyorum. En yüksek akıl yetilerimle bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirip, bilgeliğe giden yolda güvenle ilerlemeyi seçiyorum.

Günün Rengi: Mor Burda da buldu bu renk beni ben seviyorum oda beni seviyor bakasanıza:huhuu::sevindirikasli::sevindirikasli:

Günün Kristali: Pirit

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.400
ASLAN
Çevrenizle olan ilişkilerinizi yeniden olumlu yönde yapılandırabilir, var olan sorunları akılcı yaklaşımlarla istediğiniz yöne çevirebilirsiniz. İşinizle ilgili beklenmedik şanslarla karşılaşabilirsiniz. Gerçekleri görmeli ve iş hayatınızda sizi engelleyen, artık yaşamınıza huzursuzluk veren insanlarla ilişkilerinizi bitirmelisiniz. Sizler için yenilik zamanı! Hayatınızın her alanında gerçekleşecek gelişmeler tamamen yeni olacak. Yaşadığınız bu değişime ayak uydurun ve hedeflerinizi olabildiğince yüksek tutarak disiplinli bir şekilde çalışın. Özel yaşamınızda kan bağınız olan çocuklar ve yakın akrabalarla ilgili şahsınıza yönelik haksızlıklarla karşılaşabilirsiniz.

Günün Olumlaması: İçinde bulunduğum ortam benim gerçek kimliği yansıtmama izin vermeyebilir; bu beni öfkelendirir, yokuş aşağıya inen bir yolda hızla yuvarlanmama neden olabilir. Bulunduğum ortamdan uzaklaşma şansına sahip değilim ama bu enerjilerin beni düşürmesine izin vermeyeceğim. Daha fazla anlayış, daha fazla sevgi, daha fazla akılla bu durumun beni rahatsız etmesine fırsat tanımayacağım. Ben bunu yapmayı seçiyorum.

Günün Kristali: Ay taşı
:ne::ne::ne:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar