KOÇ
Gezegensel enerjiler bugün yeni başlangıçları simgeler. Bunlar özellikle aşk hayatınızda ve güzelliklerin konu olduğu alanlarda görülür. Bu süreç içinde uzun süreden beri devam eden aşk ilişkilerinde bile yeniden düzenlemeler ya da var olan sorunların çözüme kavuşturulması göze çarpar. Buna ilaveten, bugün kendinize yeni bir şeyler satın alabilirsiniz. Giysiler ya da kişisel gelişime yönelik ruhsal olarak kendinizi geliştirebileceğiniz bir kitap. Uzun süre sizi etkileyecek ve güzellik duyunuzu tatmin edecek herhangi yeni bir şey olabilir.
Günün Olumlaması: Geçmişi bırakıyor ve yeni olanı sevgiyle kabul ediyorum. Her şey benim hayrıma çalışıyor. Yaşama güveniyorum, yaşamımda her şey yeterli ve her şey yolunda.
BOĞA
Son derece dürtüsel, coşkulu ve hevesli olacağınız bu süreçte, popülerliğiniz yükselebilir ve her türlü insanla kontak kurabilir, keşfetmekten zevk alabilirsiniz. Kendinize olan güven duygunuz son derece yükselebilir ve arzuladığınız girişimlerde bulunmanız kolaylaşabilir. Benzersiz ve sıradışı özelliklerinizi, yeteneklerinizi ortaya çıkararak ilgilendiğiniz konularda vizyonunuzu geliştirebilirsiniz. Yeni ve bilinmedik yöntemler deneyerek, mesleğinizle alakalı yeni gelişmeleri takip ederek veya bizzat uygulayarak bu enerjiden istifade edebilirsiniz.
Günün Olumlaması: Amaçlarıma ve hedeflerime sarsılmaz bir güvenle, kolayca ve büyük bir keyifle ilerlerim. Benim hayrıma olan her şey olağanüstü bir düzen ile uyum içinde çalışır.
İKİZLER
Gökler sizleri hayatınızla ilgili önemli kararlar almanız; hedeflerinizi belirlemeniz için içsel sesinizi, cesaretinizi harekete geçirecek. Bilgilerinizi tecrübenizi insanlarla paylaşarak, bir yıldız gibi yükselecek, insanların sevgi ve desteğini kazanacaksınız. Gezegenlerden aldığınız etkilerle ilişkiniz hakkında kesin kararlar almaktan kaçının. İşinizle ilgili beklenmedik olaylar söz konusu olabilir. Sürpriz bir teklif ya da görev değişikliği gibi kabul edip etmeme hakkına sahip olacağınızdan ne paniğe kapılıp karamsar davranın ne de aceleci davranarak, düşünüp araştırmadan karar verin. Günün Olumlaması: Tüm duygularımı bir parçam olarak kabul ediyorum. Her şey hayatımın iyiliği için birlikte çalışıyor. Hayatımın yüce planı ile uyumlu yaşıyorum.
YENGEÇ
Bugün sezgileriniz oldukça yoğun olacak. Ruhsal enerji çalışmaları için çok uygun bir gündür. Göksel enerjiler mesleğinizle ilgili konularda daha gerçekçi davranmanıza ve hakkınız olanı almak için ya da hak ettiğiniz konuma gelebilmek için mücadele gücünüzü harekete geçirecek. İdealist davranışlar sergilemekten çekinmeyin. Gücünüzü sonuç alamayacağınız, riskli işlerde harcamamaya özen gösterin. Gezegensel enerjiler, yaratıcılığınızı arttırarak bilgi ve tecrübe sahibi olmanızı sağlayacak.
Günün Olumlaması: Gerçek mükemmelliğin ruhumda gizli olduğunu bilirim, İşte şimdi, şu anda gizli benliğimle yüzleşiyor ve kendim olmanın mutluluğunu yaşıyorum.
ASLAN
Gezegensel enerjiler kariyeriniz için potansiyellerinizi artıracaktır. Potansiyellerinizin farkında olun ama aşırı özgüvenli davranmaktan kaçının. Gerçek başarıya ulaşmak için sistemli bir şekilde çalışın ve gayretli olun. Ayrıca bugün alım ve satımlarda karlı sonuçlar elde edebilirsiniz. Hayatınızda yeni başlangıçlar söz konusu olacaktır. Hayatta bir dönem sona ermekte ve yeni bir dönem başlamaktadır. Geçmiş yıllarda zorlu deneyimlerden geçtiniz. Şimdi bunları kullanma zamanıdır.
Günün Olumlaması: Hayatımda sürekli olarak hayırlı fırsatlar ve durumlarla karşılaşırım. Yeni öğreti ve bilgileri kolayca ve zevkle özümseyebiliyorum. Sonsuz zenginlikler şimdi hayatıma özgürce akıyor.
BAŞAK
Gökler bugün size en güzel enerjilerini gönderiyor. Bugünü en iyi şekilde değerlendirin. Hangi alanda sesinizi duyurmak istiyorsanız, o alanda harekete geçin. Yüksek hedeflerinizi belirleyin, yeniliklere gelişmelere açık olun ve emin adımlarla yürüyün. Evren size yenilenmeniz, isteklerinizin gerçekleşmesi için şahane bir gün armağan etmekte. Bunun değerini bilerek yolunuzu çizin.
Günün Olumlaması: Her yerde karşıma altın fırsatlar çıkıyor. Her türlü zenginliği kendime çekiyorum. Sağlıklı, mutlu ve huzurluyum.
TERAZİ
Bugün iç gözlem yapma zamanı. Bu süreç kişinin kendini analiz etmesi bakımından çok önemlidir. Hayatın her alanında kazanılan deneyimler ile aynı hatalar yapmamak üzere, yeni bir safha başlar. Bugünkü gezegensel enerjiler oldukça önemli, yaşananlardan dersler çıkararak etkin olamayacağınız olaylar karşısında duygusal hareket etmekten kaçının ve sabırlı davranın. Bu enerjiler içinde büyük umutlarla beklenen ve tüm hayatı etkileyecek bir yenilik veya başarı ortaya çıkabilir.
Günün Olumlaması: Her yeni gün bana sayısız küçük mucizeler taşır. Ben onları fark etmeyi seçiyorum. Hayatın beni güzellikleri ile şaşırtmasına izin veriyorum.
AKREP
İş hayatınızda çok önemli gelişmeler olacak. Var olan düzeninizi yükseltip yenileyeceğiniz bir dönemin içerisine gireceksiniz. Bu süreç içinde çok sabırlı olun ve sakın yılmayın. Büyük başarılar sabır ve emekle gelir. Kariyerinizle ilgili çok ciddi şanslar kapınızı çalacak. Şimdi arınma zamanı, hayatınızı baştan aşağı yenileyin. Özel ve iş hayatınızda tam anlamıyla yenileneceğiniz, geçmişte sizi üzen konuları geride bırakıp, yepyeni kararlar alacağınız bir dönemin içerisindesiniz.
Günün Olumlaması: Olayları olduğu gibi kabul ediyorum. Böylece yaşamımı güvenle sürdürürüm. Geçmişin pişmanlıklarını ve geleceğin kaygılarını bırakıyorum. Ben sadece anın muhteşemliğine odaklanıyorum.
YAY
Göksel enerjiler iş hayatınızda ilerleme kaydedebileceğiniz fırsatlarla karşılaştırıyor sizleri. İşlerinizi tamamlamak ve daha da fazlasını yapmak için harekete geçme zamanı. İlerleyen günlerle beraber işlerinizde ki yoğunluğun artmasıyla, bugünlerde enerji toplayıp zihninizi dinlendirmeniz faydanıza olacaktır. Enerjinizi toplayın, işle ilgili sıkıntılarınızdan kurtuluyorsunuz. Bu dönemde büyük işler başarabilirsiniz. Hedeflerinizi planlı bir şekilde uygulamaya başlayın.
Günün Olumlaması: En yüksek akıl yetilerimi geliştiriyorum. Duygularımı kusursuz biçimde eğitiyorum. Bilinçaltımın en derinlerine varıyor ve oradan günlük hayatıma yardım edecek olan sessizliği, olgunluğu ve inancı çıkarıyorum.
OĞLAK
Bugün çevrenizdeki bazı insanlar sizleri öfkelendirecekler. Kesinlikle sakinliğinizi muhafaza edin. Hiçbir eğriyi siz düzeltemezsiniz, gerçekleri görmeniz gereken bir sürecin içerisindesiniz. Dobra tavrınızı kendinize saklayın ve öfkeye kapılıp başkalarının amaçlarına ulaşmalarına izin vermeyin. Egolar ve güç oyunları bu sıkıntıları daha da içinden çıkılmaz bir hale getirebilir. Mümkün mertebe bu oyunların içinde olmamaya çalışın, bu mümkün değilse kendinizi ön plana atmayın, birileri bunu yapmanız için size kendinizi sorumlu hissettirme çabası içine girebilir. Dikkatli davranın.
Günün Olumlaması: Yaradan şimdi bana yolumu gösteriyor. İçsel bilgeliğim bana rehberlik ediyor ve ben hayrıma olan her şeye kolaylıkla ulaşıyorum.
KOVA
Bugün beraber çalıştığınız insanlar yüzünden sorunlar yaşayabilirsiniz. Aceleci davranmamaya özen gösterin. Yüksek enerjinize eklenen telaş bir takım aksaklıklara sebep olabilir. Mantığınızı kullanın ve harekete geçmeden önce her şeyi ayrıntıları ile düşünün. Kariyerinize odaklanın ve yapmak istedikleriniz üzerinde düşünün, ayrıntılara takılmadan sadece yapmak istediklerinize giden yolda nelere öncelik vermeniz gerektiğini belirleyin. Bu dönemde kendinize güvenin ve olmanız gereken yere gelmeniz için kesin kararlar alın ve uygulamaya geçin.
Günün Olumlaması: Geçmiş zamanlarımda deneyimlediğim, beni üzen olayları genel hayatıma yansıtmayı bırakıyorum. Biliyorum ki yeteneklerimi geliştirip kullandıkça tüm kapılar bana açılır.
BALIK
Gezegensel enerjiler, gerçek mutluluğu ve huzuru yakalamanız için, öncelikle sorumluluklarınızı gözden geçirerek, kendinize öz eleştiride bulunmanız için uyarıcı. Özel yaşamınızda sevmek ve sevdiklerinize emek vermenin zevkini, önemini daha derinden anlayacaksınız. Sevdiğiniz insanların sorumluluklarını her zamankinden daha fazla üzerinize alacağınız bir gündesiniz. Özel yaşamınızdaki uyumun etkisi iş hayatınıza da olumlu bir şekilde yansıyacak. Bu zamanın keyfini doya doya çıkarın. Bu gelişmeler sosyal ilişkilerinizle bağlantılı şekilde ilerleyecek. Bu sebeple şimdi size fayda sağlayacak insanlarla iletişime geçin ve çevrenizi geliştirmek için fırsatlar yaratın.
Günün Olumlaması: Kendimi ruhumun derin bilgeliğine bırakıyorum. Benim ruhsal zekam, bu konuda gereken her şeyi benim adıma yapar. Ruhsal zekama güveniyor ve izin veriyorum.
Alıntıdır...