17 Eylül Günlük Burç Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.918
koc-50.jpg
KOÇ
Gökyüzü bugün iş hayatınızda yaptıklarınızı gözden geçirmeniz, eksiklerinizi kontrol ederek hareket etmeniz için uyarıyor sizleri. Ufacık bir dikkatsizlik kendi kendinizi sıkıntıya sokmanıza sebep olabilir. Bugün çalışma arkadaşlarınızın söylediklerini dikkate alın. Yakın çevrenizde gelişen olumlu olaylar size de iyi etkilerle yansıyacak. Maddi şartlarınızı daha iyi hale getirebileceğiniz fırsatlar söz konusu; işlerinizi bir an evvel düzene sokmalı ve girişimci davranarak fırsatları değerlendirmelisiniz.

Günün Olumlaması: Aşkın kutsal coşkusu yüreğimi ve ruhumu kuşatırken sarıyor yaralarımı. Beni bana armağan ediyor, yeniden doğmuş bir bebek gibi saf, temiz ve tüm masumiyetimle. Aşka ve aşkı yaşatan engin gönüllere müteşekkir ömrüm. Aşkla doğan her güne şükürler olsun.

Günün Rengi: Beyaz

Günün Kristali: Labradorit

boga-50.jpg
BOĞA
Bugün yakın çevreniz arkadaşlar ya da komşularla gerginlikler söz konusu olabilir. Haksız eleştirilerle karşılaşabilir, hiç beklemediğiniz insanlardan hiç beklemediğiniz tepkiler alabilirsiniz. Mümkün olduğu kadar gerginliklerden uzak durmaya çalışın. Gün sakinlik günüdür sizler için, eğer öfkenize yenilirseniz köprüleri yakabilir ve gözünüz hiçbir şeyi görmeden tepkiye tepki ile karşılık verebilirsiniz. İş hayatınızda da sakin davranmalı ve işinize konsantre olmalısınız. Finansal konularda akılcı yaklaşımlarda bulunacak ve olumlu gelişmeler yaşayacaksınız. Özel yaşamınızda ise uzlaşmacı tavırlar sergilemekte oldukça zorlanabilirsiniz, eş ya da sevgilinizin sizden sakladığı bir gerçeği garip bir tesadüfle öğrenebilirsiniz.

Günün Olumlaması: Her bir deneyimim beni olgunlaştırıp güçlendirirken ben de kendime güvenerek bunun bilinciyle doğru sözlerle kendimi ifade eder ve işlerimi kolaylaştırmaya katkıda bulunurum.

Günün Kristali: Akuamarin

ikizler-50.jpg
İKİZLER
Gökyüzü bugün güzellikleri müjdeliyor sizlere. Birçok sıkıntınızı arkanızda bırakarak yepyeni ve özel bir döneme giriyorsunuz. Özellikle iş ve özel hayatınızı ilgilendiren konularda yaşadığınız olumsuzlukları geçmişte bırakarak hareket etmeyi başarabildiğinizde başarınızı başarı katacak ve ilişkilerinizi iyileştirerek mükemmel bir hale getirebileceksiniz. Çok çalışarak azminizle birçok bilgi ve başarıya ulaşabileceğiniz, statünüzü yükseltebileceğiniz bu özel zamanı çok iyi değerlendirin. Ortaklaşa yaptığınız işlerde ise büyük bir başarı ve maddi kazançlar elde edebilirsiniz.

Günün Olumlaması: Ayın kutsal ışıkları ruhumu ve karanlık düşüncelerimi aydınlatıyor şimdi. Bembeyaz arınmış ruh ve düşüncelerimle hedeflerime güvenle yürüyor, kendime güveniyorum.

Günün Kristali: Ametist

yengec-50.jpg
YENGEÇ
Bugün iş hayatınızda önemli teklifler alabilirsiniz. Gelen her teklifi değerlendirmeye almalı ve sezgilerinize göre hareket ederek karar vermelisiniz. Yeni arkadaşlıklar, eski dostlarla dargınlıkların ortadan kalkması sizleri fazlasıyla memnun edecektir. Bugün yapmak istediğiniz hiçbir şeyi ertelemeyin. İletişime önem verin, duygu ve düşüncelerinizin ahenk içinde olduğu bu süreçte isteklerinizi ifade etmekten çekinmeyin. Özel hayatınızda önemli bir değişim yaşayabilirsiniz, ilişkiniz varsa bir anda resmiyet kazanabilir.

Günün Olumlaması: İlişkilerime gereken değer ve önemi gösteriyor. Yaşamımdaki herkese hak ettiği saygı ve sevgiyi vererek ilerliyorum. Ben onlardan, onlar benden sürekli olarak yeni şeyler öğreniyor. Birbirimize destek vererek gelişiyoruz.

Günün Kristali: Ay taşı

aslan-50.jpg
ASLAN
Gökyüzü bugün iş hayatınızda başarılara işaret etmekte. Maddi konularda yaşanan keyifli gelişmelerle kendinize olan güveninizi yineleyeceksiniz. Fakat bu güzel etkiyi aşırı gereksiz harcamalarda bulunup har vurup harman savurmadan değerlendirmelisiniz. İş hayatınızda bazı alışkanlıklarınızı tamamen bırakacak, yeni yaklaşımlarınızla yeniden yapılandırmalar gerçekleştirerek başarılı bir çıkış yapabileceksiniz. Bekar Aslan’lar özel yaşamınızda ise uzun süredir devam eden bir arkadaşlığınız aşka dönüşebilir.

Günün Olumlaması: Kurak toprakları canlandıran yağmurlar gibi bolluk ve bereket yaşamıma canlılık ve zenginlik getiriyor şimdi. Kazandıklarım için şükrediyor ve en yüce hayrıma olacak şekilde değerlendiriyorum.

basak-50.jpg
BAŞAK
Gökyüzü bugün işle ilgili önemli görüşmelerinizi yapmamanız için uyarıyor sizleri. Sizin dışınızda yaşanan aksilikler hakkınızda yanlış fikirler edinilmesine sebep olabilir. Özel yaşamınızda ise evli Başak’lar kararlarını tekrar gözden geçirerek evlilikleri hakkında kesin kararlar alacakları bir süreçteler. Bugün özel yaşamınızı ilgilendiren konular ön plana çıkıyor, bozulan ilişkilerinizi toparlayabileceğiniz ve seçimlerinizi yaşadıklarınızdan dersler çıkararak belirleyebileceğiniz bir gündesiniz. İkili ilişkilerinizde eskiden davrandığınız haliyle yaklaşımlar sergilerseniz bu size sadece zarar getirir ve bir arpa boyu kadar yol alamamanıza neden olur.

Günün Olumlaması: Hayata sevgiyle yürekten bir “merhaba” diyorum bugün. Bana sunacağın tüm güzellikleri sevgiyle kabul ediyorum. Bana sunulan armağanın değerini biliyor, kendimi yeniliyor ve şansımı en güzel haliyle değerlendiriyorum.

Günün Kristali: Zümrüt

terazi-50.jpg
TERAZİ
Bugün iş hayatınızda sizin dışınızda gelişen olumlu olaylar kariyerinizi yükseltmeniz için sizlere yardım edecek adeta. Fakat bu süreç içinde yoğunluğunuz artacağından yapmanız gerekenleri gözden kaçırabilir ve zor durumda kalabilirsiniz, dikkatli davranın. Bu süreçte var olan şartları güçlendirmeye çalışmak faydanıza olacaktır. İşinizle ilgili yeni girişimlerde bulunmak yerine her şeyi gözden geçirmek ve içinde olduğunuz durumu değerlendirmek sizler için çok daha olumlu sonuçları beraberinde getirecektir. Özel yaşamınızda da öfkeyle karar vermemeye özen göstermelisiniz.

Günün Olumlaması: Yaşanmışlıklarımdan aldığım olgunluklar yüreğimde ve gözlerimdeki derinlikte gizlidir. Bunlar benim değerlerimdir. Şimdi değerlerimi koruyor, fırsatları en doğru ve en yüce hayrıma olacak şekilde değerlendiriyorum.

Günün Kristali: Selenit

akrep-50.jpg
AKREP
Gökyüzü bugün zihninizin çok yüksek bir enerji ile donatıldığını müjdelemekte. Yaptığınız işte önemli konuşmalar, görüşmeler ve kalıcı iş birlikleri olabilir. Bu olumlu enerjiyi kariyer hayatınızı yeniden şekillendirmek için kullanabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise uzun zaman önce ayrıldığınız eş ya da sevgiliniz pişmanlık içinde tekrar karşınıza çıkabilir. Aman dikkat! Duygusal davranır ve geçmişin izlerini bir anda unutup yeni bir başlangıç içine girerseniz canınız bir hayli yanabilir. Uzun süreli bir beraberlik ya da evlilik içindeyseniz ve problemlerinizi çözülemez haldeyse, eşiniz size karşı duyarsız ve umursamaz tavrını sürdürmeye devam ediyorsa fedakarlıklar yalnızca sizin tarafınızdan yapılıyorsa ilişkinizi bitirme kararı alabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Hatalarımı, yanılgılarımı, gözyaşlarımı ve gülüşlerimi seviyorum. Hayatın bana öğrettiklerini özümsüyor, her gelen günle olgunlaşırken ruhumdaki çocuğu sevgi ile büyütüyor ve özgür bırakıyorum. Hayatımın akışı ile kucaklaştıkça sağlığım, şansım, param ve sevgim artıp çoğalıyor.

Günün Kristali: Akuamarin

yay-50.jpg
YAY
Gökyüzü bugün harcamalarınızı kontrol altında tutmanız yönünde uyarıyor sizleri. Gereksiz şeyler için harcamalarda bulunarak kendinizi zor duruma sokabilirsiniz. İşinizle ilgili konularda yanılgılar yaşayabilirsiniz, iddia ettiğiniz konularda haksız duruma düşebilirsiniz. Zihninizi toparlayın ve değerlendirmelerinizi buna göre yapın. Bugün kendinizi oldukça gergin ve huzursuz hissedebilir, ne olacaksa olsun tarzında davranışlar içinde bulanabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizi anlamaya çalışarak hareket etmeli ve kalbini kıracak davranışlar sergilemekten kaçınmalısınız.

Günün Olumlaması: Kendimle yüzleşmenin verdiği huzur ve güven yaşamımın her alanında etkili ve olumlu sonuçlar almamı sağlıyor. Hatalarımı, keşkelerimi farkındalıkla olgunluğuma katmanın yüksek bilinciyle yaşamın bana sunduğu mucizeleri sevgiyle fark ediyor ve en yüksek akıl yetilerimle bütünün hayrına değerlendiriyorum.

oglak-50.jpg
OĞLAK
Gökyüzü iş hayatınızda yaptırım gücünüzle istediklerinizi elde etmenin huzurunu yaşayabileceğinize işaret etmekte. Zam talebiniz varsa bugün şansınızı denemelisiniz. Sahip olduğunuz olumlu enerji iş hayatınızda sizin düşüncelerinizin üzerinde güzel ve maddi olarak kazançlı çıkabileceğiniz gelişmelere sebep olabilir. Özel hayatınızda ise geçmişte kalmış biri tekrar karşınıza çıkarak yaşamınızda yer almak için size ısrarcı tavırlar sergileyebilir. Bir an bile etkilenseniz aklınıza neden ayrılmış olduğunuzu getirerek karar vermeden önce bir kez daha düşünün. Bu süreç size yenilikleri getirirken eskimiş olan tüm düşüncelerinizden ve geçmişte kalan insanlardan tamamen uzaklaşmalısınız.

Günün Olumlaması: Gökyüzünüzün muhteşem gezegenlerinin olumlu enerjilerini ruhumda ve bedenimde hissediyorum. Yaşama gücüm, kendime olan sevgim ve saygım artıyor. Sahip olduğum yüksek enerji hayatımın her safhasında karanlık yanlarımı aydınlatarak bana yeni kapıların kolaylıkla açılmasını sağlıyor.

Günün Kristali: Hematit

kova-50.jpg
KOVA
Gökyüzü bugün, iş arkadaşlarınıza karşı tutumunuzun oldukça önem taşıdığı konusunda sizleri uyarıyor. Durup dururken alınganlıklar ve agresif tavırlar sergileyerek onları kıracak davranışlarda bulunabilirsiniz. Kontrollü olmanızda fayda var. İşlerinizin planladığınız hızda gitmemesi sizleri gergin bir ruh hali içine soksa da öfkenizi sizi önemseyen insanlardan çıkarmamayı öğrenmelisiniz. Bugün maddi konularda alacaklarınız konusunda ısrarcı olmamalısınız. Sizin tutumunuza karşılık yersiz bir inatla karşılaşabilir ve buna bağlı problemler yaşayabilirsiniz. Huzurlu olmak ve akışa ayak uydurmak sizleri isteklerinize ulaştıracaktır. Yeter ki olumsuz düşüncelerinizden bir an önce uzaklaşın ve işinize her zamankinden daha fazla önem gösterin. Özel yaşamınızda ise birlikteliği olan Kova’lar eş ya da sevgilinize daha fazla vakit ayırmalı ve onun da ilgisini çeken aktiviteler hazırlayarak ilişkinizi canlandırmalısınız.

Günün Olumlaması: Bugün ve her gün kendimi çok daha sağlıklı, güvende ve güçlü hissediyorum. Yaşamımdaki tüm olumsuzlukları sevgiyle evrene iade ediyor, yenilenen ruhumun getirdiği tüm olumlu enerjileri yüksek bilincimle birleştirerek doğru adımlarla ilerliyorum.

Günün Kristali: Zirkon

balik-50.jpg
BALIK
Gökyüzü bugün ben merkezli düşünmemeniz için uyarıyor sizleri. Her konuda kendinizi haklı görmekten ve bunu ispatlamak adına agresif tavırlar sergilemekten uzak durmalısınız. Sezgilerinize kulak verin ve içinizde yükselen isyan duygusunun size olumsuz etkiler getireceğinin bilinci ile bu duygunun sizi olduğunuzdan farklı gösterebilecek davranışlar içine sokmasına izin vermeyin. Farkındalığınızın oldukça yüksek olduğu bir gündesiniz. Daha önce farkına varamadığınız birçok ayrıntıyı fark edebilir, bunların üzerine düşünerek bilinç düzeyinizi yükseltecek çalışmalara başlayabilirsiniz. Değerlerinize daha fazla sahip çıkacağınız, kendinize her zamankinden daha fazla değer vermeye başlayacağınız özel zamanlardasınız. Yaşamınızdaki dengelerin yer değiştirmeye başlaması ile birlikte hem iş hem de özel yaşamınızda isteklerinizi net bir şekilde ortaya koyacak ve rotanızı belirleyerek hareket edeceksiniz.

Günün Olumlaması: Farkındayım geçiciliğinin öfkenin, sahte sevgilerin ve sözde dostlukların. Farkındayım yapabildiklerimin ve yapabilecek olduklarımın. Bugün ruhumun derin uykusundan uyandım ve içimdeki gerçeği buldum. Gerçeğin işaret ettiği doğrultuda yaşamımın yeni rotasını belirliyor, inançlarımla ve yeteneklerimle emin adımlarla bu yolda ilerliyorum.

Günün Kristali: Turkuaz

HürriyetAile

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.918
koc-50.jpg

KOÇ
Gökyüzü bugün iş hayatınızda yaptıklarınızı gözden geçirmeniz, eksiklerinizi kontrol ederek hareket etmeniz için uyarıyor sizleri. Ufacık bir dikkatsizlik kendi kendinizi sıkıntıya sokmanıza sebep olabilir. Bugün çalışma arkadaşlarınızın söylediklerini dikkate alın. Yakın çevrenizde gelişen olumlu olaylar size de iyi etkilerle yansıyacak. Maddi şartlarınızı daha iyi hale getirebileceğiniz fırsatlar söz konusu; işlerinizi bir an evvel düzene sokmalı ve girişimci davranarak fırsatları değerlendirmelisiniz.

Günün Olumlaması: Aşkın kutsal coşkusu yüreğimi ve ruhumu kuşatırken sarıyor yaralarımı. Beni bana armağan ediyor, yeniden doğmuş bir bebek gibi saf, temiz ve tüm masumiyetimle. Aşka ve aşkı yaşatan engin gönüllere müteşekkir ömrüm. Aşkla doğan her güne şükürler olsun.

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
TERAZİ
Bugün iş hayatınızda sizin dışınızda gelişen olumlu olaylar kariyerinizi yükseltmeniz için sizlere yardım edecek adeta. Fakat bu süreç içinde yoğunluğunuz artacağından yapmanız gerekenleri gözden kaçırabilir ve zor durumda kalabilirsiniz, dikkatli davranın. Bu süreçte var olan şartları güçlendirmeye çalışmak faydanıza olacaktır. İşinizle ilgili yeni girişimlerde bulunmak yerine her şeyi gözden geçirmek ve içinde olduğunuz durumu değerlendirmek sizler için çok daha olumlu sonuçları beraberinde getirecektir. Özel yaşamınızda da öfkeyle karar vermemeye özen göstermelisiniz.

Günün Olumlaması: Yaşanmışlıklarımdan aldığım olgunluklar yüreğimde ve gözlerimdeki derinlikte gizlidir. Bunlar benim değerlerimdir. Şimdi değerlerimi koruyor, fırsatları en doğru ve en yüce hayrıma olacak şekilde değerlendiriyorum.

Günün Kristali: Selenit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar