17 Kasım Günlük Burç Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
KOÇ
Bugün iş ve özel hayatınızda aniden gelişen olaylara karşı dikkatli olmalı ve hemen tepki vermekten kaçınmalısınız. Ailenizi ilgilendiren konularda tartışmalar ve kırgınlıklar söz konusu olabilir. Tüm aksiliklerin üzerinize yağdığı hissine kapılıp karamsar bir ruh hali içine girebilirsiniz. Sakin davranın ve bugün sessizliğin gücünü seçin. Herhangi bir konuda acil karar vermeden önce bunun çıkarlarınıza ne kadar uygun olduğunu iyi araştırmalısınız. Duygusal davranmadan gerçekçi hareket etmelisiniz. Bugünün sizler için şifresi, isteklerinizi mantıklı bir şekilde çözümlemek ve acele kararlardan uzak durmaktır.

Günün Olumlaması: Ruhumun derinliklerinde keşfetmemiş olduğum özelliklerimi fark ediyorum. Sezgilerimin rehberliğinde kendimi geliştiriyor, görmezden geldiğim her şeyi en yüksek haliyle fark etmeyi seçiyorum. Korkularımın, egomun, zayıflıklarımın, aşırı duygusallığımın üzerine gidiyorum ve tüm bu duygularımı yeniyorum. Tüm gücümle yenilenerek kendimi yenebilmenin şahane huzuru yaşıyorum.

Günün Rengi: Siyah

Günün Kristali: Yakut
BOĞA
Gökyüzünün sizlere mesajı: ‘’Başarıya Odaklan.’’ Kariyeriniz ve eğitim hayatınızla ilgili konularda uğramış olduğunuz haksız ve baskıcı tavırlardan kurtuluyorsunuz. Bu sayede tüm dikkatinizi iş ve eğitim hayatınıza vermenizi engelleyen enerjiler de arkanızda kalıyor. Bunun vermiş olduğu huzurla yeni anlaşmalar yapabilir, girişimlerde bulunabilir ve kendinizi tam olduğunuz gibi doğru sözcüklerle ifade ederek birlikte hareket ettiğiniz insanların desteğini görebilirsiniz. Şimdi sizler için büyük işlere imza atma zamanı. Özel yaşamınızda ise romantizm rüzgarının yoğun olarak yaşanacağı aşk dolu bir gündesiniz.

Günün Olumlaması: Evrenin engin bilgeliğinin ruhuma kattığı zenginliklerle daha çok öğreniyor, irademle öğrendiklerimi uygulayarak kendi farkındalığımı arttırıyorum. Yaşamı bana sunduğu tüm nimetleri seviyor ve tüm kalbimle kabul ediyorum.

Günün Kristali: Lapis Lazuli
İKİZLER
Gökyüzü bugün yaşadığınız sorunlardan bir tanesinin daha sona ermesiyle motivasyonunuzu güçlendirirken yorgun ruhunuzu diriltmeye devam edecek. Artık sadece kendinize ve iç sesinize güvenerek hareket etmeli, yeteneklerinizi ortaya koymalısınız. İşinizle ilgili hemen her konuda söz alın ve olabildiğince ön planda olmaya gayret gösterin. Bugün özel yaşamınızda da eş ya da sevgilinizin yakınları huzurunuzu kaçırmak için bir takım sözlerle size rahatsızlık vermeye çalışabilirler. Sakin olun, daha önce yaşadıklarınızı düşünün ve sözlerin vurucu gücünü kullanın. Öyle bir ders verin ki birbirini seven insanların arasına girilemeyeceğini tüm benliklerinde hissetsinler.

Günün Olumlaması: İnançlarım, sezgilerim, yeteneklerim beni ben yapan değerlerimdir. İyi ki varsınız, iyi ki doğmuşum, beni dünyaya getiren anne ve babama teşekkür ediyorum. Ben olmaktan mutluyum. Deli dolu yüreğimi, cesaretimi, mertliğimi, çaresiz anlarımda kendi kendimi motive edebilmemi seviyorum. Ey hayat bana sunduğun ve sunacağın tüm güzellikler için şükürler olsun.

Günün Kristali: Yeşim
YENGEÇ
Göklerin size mesajı: ‘’Öfkeni aklınla yen.’’ Sabah saatlerinde yaşanabilecek gerginliklere karşı sakin davranmalısınız. Ev hanımıysanız eşinizle çalışan biriyseniz iş arkadaşlarınızla sudan sebeplerle tartışmalar yaşanabilir, durduk yerde insanları kırabilirsiniz. Öğleden sonra daha sakin ve uyumlu bir ruh halinde olacak. Sabahki gerginliğinizden eser kalmayacağını bilerek hareket etmeli, öfkenizi kontrol altında tutmalısınız. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgiliniz çok güvendiği zaman zaman onlar için sizi kırdığı kişi ya da kişilerin gerçek yüzlerini göreceği bir günde. Kral çıplak! Ve gerçek daima ortaya çıkar haklının haklı olduğunun eninde sonunda doğrulanacağı gibi.

Günün Olumlaması: Coşup durulmayı, ağlayıp susmayı, düşüp kalkmayı yaşama aşkla bağlanmayı seviyorum. Sabrın erdemini, vefanın kıymetini, aşkın kudretini, inancın gücünü tüm benliğimde yaşıyor ve yaşatıyorum.

Günün Kristali: Hematit
ASLAN
Göklerin size mesajı ‘’ Ruhunun güzelliklerini keşfet ve özgür bırak.’’ Ruhunuzdaki güzel enerji çevrenizdeki tüm insanlara yayılacak ve çözümsüz diye değerlendirdiğiniz konuların çözüme kavuşması için mucizevi bir başlangıçlar sunacak sizlere. Şimdi işinizle ilgili konularda yeni arayışlara yönelmelisiniz. Özel yaşamınızda beraberliği olmayan Aslan’lar her an kendinizi bir ilişki içinde bulabilir ve kısa sürede yaşanan gelişmelerle sürpriz kararlar alabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Değişim beni korkutmuyor, özüme sadık kalarak gelişiyorum. Var olan yeteneklerimi şimdi coşkuyla ortaya koyuyor ve yeteneklerimin getirdiği bolluğu, bereketi şükürle artırarak değerlendiriyorum.

Günün Kristali: Akik
BAŞAK
Göklerin size mesajı: ‘’Kendini sev ve yaşamının kıymetini bil.’’ Kuşku ve kuruntularınızdan hak etmeyen insanlara hak ettiğinden fazla değer vermekten uzaklaşmanın zamanıdır sizler için. Kendinizi sevin ve değer verin. Bugün güvenliğinizle ilgili konularda daha duyarlı davranmalısınız. Değerli bir eşyanızı kaybedebilir, bir hırsızlık olayının mağduru olabilirsiniz. Dikkatli olduğunuz takdirde oldukça keyifli bir gün sizler için. İşlerinizin istediğiniz şekilde ilerlemesi ile moral bulacak ve başarıyla ilerlemeye devam edecek enerjiye sahip olacaksınız. Özel yaşamınızda ise birlikteliğinizde keyifli ve dürüst paylaşımlar sizi mutlu edecek. İlişkiniz hakkında daha ciddi düşünceler içine girmenizi sağlayacak.

Günün Olumlaması: Yaşamımdaki kargaşa ve çok sesliliğe kararlılıkla, sessizliği ve huzuru davet ediyorum. Ruhumda yaşadığım ikilik halini kontrol altına alıyor, hakkımda başkalarının kararlar verip beni istemediğim şeyler mecbur bırakmalarına izin vermiyorum.

Günün Kristali: Çeroit
TERAZİ
Gökyüzünün sizlere mesajı: ‘’Zekice davranın ve hakkınız olanı alın.’’ İş hayatınızda duygularınızla değil tamamen mantığınızla hareket etmeniz gereken bir gündesiniz. Eğer duygusal davranırsanız kariyer hayatınızda ilerlemenize engel olabilecek bir kurgunun içinde bulabilirsiniz kendinizi. Özel yaşamınızda ise aşkın coşkusu tüm ruhunuzu saracak. Yeni bir ilişkiye adım atabileceğiniz gibi var olan ilişkinizi aşkın heyecanıyla canlandırabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Kendi yaşamımı yüksek irademle, sezgimle, bilgimle tecrübelerimle idare edebiliyor olmanın gücü ile cesur kararlar alıyor ve uyguluyorum. Gereksiz her şeyi yaşamımdan kolaylıkla uzaklaştırarak yaşam şartlarımı güzelleştiren bolluğu, bereketi ve aşkı kendime çekiyorum.

Günün Kristali: Turkuaz
AKREP
Gökyüzü iş hayatınızda sizleri desteklemeye devam ediyor. Yaptığınız işe göre sizden istenilen talepler fazlalaşacak ve para akışında oldukça önemli gelişmelerle siz de yatırım yapma şansını yakalayabileceksiniz. Bu yatırım önemli bir borcun kapatılması olabileceği gibi kendinize ait bir mülk için atacağınız ilk adım da olabilir. Düşüncelerinizin kabul göreceği, sizi alt etmeye çalışanlara karşı galip geleceğiniz günlerdesiniz. Sizi zaman zaman kelimelerinizin esiri edenler şimdi kendinizi güçlü bir şekilde ifade etmenizin karşısında neye uğradıklarını şaşıracaklar. Siz iş ve özel yaşamınızda yavaş ve emin adımlarla kalıcı olmak için düşe kalka, savrula durula bugünlere geldiniz. Şimdi yürüyün, başarınıza başarı katmak ve yaşamınızdaki engelleri kaldırmak için…

Günün Olumlaması: Ben kendime, doğrularıma, yeteneklerime, sabrıma, ilahi olana inanmanın şükretmenin getirdiği şansa erişmenin huzurundayım. Yaşamımda her şey olması gerektiği hızda ve güzellikte gerçekleşmekte. Benim hayrıma olan her şey kendiliğinden kolaylıkla bana geliyor; sağlık, başarı, huzur, aşk, barış. Her birine Hoş geldin diyor, sevgiyle kabul ediyorum.

Günün Kristali: Kalsedon
YAY
Gökyüzünün sizlere mesajı: ‘’Sahip olduğun gücün farkına var.’’ İş hayatınızda kendinize olan güveninizi tazeleyecek gelişmeler yaşayabilirsiniz. Övgü dolu sözlerle takdir edilebilir ve kariyerinize katkıda bulunacak bir oluşumun içinde bulabilirsiniz kendinizi. Bu durum yakın çevrenizde sizi sevenleri de mutlu edecek ve haklı mücadelenizdeki başarınızla gururlanmalarını sağlayacaktır. Özel yaşamınızda ise eski aşkınız karşınıza çıkabilir ve bir anda duygularınızı altı üst edecek açıklamalarda bulunabilir. Var olan bir ilişkiniz varsa dikkatli olmalısınız, bir anda karar vererek ait olduğunuzu hissettiğiniz kişiye aşkın davetine doğru yol alabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Anlıyor, bağışlıyor ve teşekkür ediyorum. Hayatımı bu şekilde planladığım için kendimi kutluyorum ve rabbime, meleklerine teşekkür ediyorum. Beni üzenler, anlamayanlar, kendimi keşfetmemi, ifade gücümü arttırmak için benimleydiler. Hepsine teşekkür ediyorum.

Günün Kristali: Rodokrozit
OĞLAK
Göklerin size mesajı: ‘’Hedefini belirle ve ilerle.’’ İş hayatınızda yenilikler sizleri bekliyor. Güçlü insanlarla takım ruhu içerisinde hareket etmek, sizi hak ettiğiniz yere taşıyacaktır. Kendi değerinizin farkına varma zamanı geldi. Yeteneklerinizden asla şüphe etmeyin. Kendi benliğinizi, fikirlerinizi ortaya koyarak diğer insanlarla ortaklaşa düşünüp işbirliği içinde bulunmayı, kendinize görev edindiğiniz takdirde her şey sizler için çok daha kolay ilerleyecek. Özel yaşamınızda ise geçmişte çözümleyemediğiniz sorunları sakin ve adil bir şekilde birlikte olduğunuz insanla yeniden değerlendirebilirsiniz. Tüm sorunlarınızı geçmişte bırakacak şekilde çözüme kavuşturabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Karanlık girdaplardan ışığa yürümenin aydınlığı tüm ruhumu sarıyor. Yaşadığım her şeyi adil bir yaklaşımla değerlendiriyor, kendimi yeniliyor, sürekli öğrenerek gelişiyorum. Böylelikle bana sunulan ruhsal planla bütünleşiyor, doğru kararlar alıyor ve uyguluyorum.

Günün Kristali: Kuvars
KOVA
Gökyüzü bugün yakın çevrenizde ve iş hayatınızda yaşanacak keyifli gelişmelere işaret etmekte. Gururunuz okşanacak ve yetenekleriniz için şükredeceksiniz. Kendinizi, yaşadıklarınızı ve yaptıklarınızı değerlendirerek öz disiplininizin sizi yönlendirdiği doğrultuda önemli kararlar alarak var olan şartlarınızı daha ileri seviyelere taşıyabileceksiniz. Özel yaşamınızda sevdiklerinize sahip çıkmanız, muhteşem duyarlılığınız sayesinde yıkılmaz bir kalenin içinde mutluluğunuzu pekiştireceksiniz. Bekar Kova’lar hayat arkadaşınız olacak kişiyle karşılaşabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Her gelen günle kendimi daha çok seviyorum. Kendime değer veriyor ve ruhumun bana gönderdiği mesajların anlamları çözüyor, kendimle barışıyorum. Yedi veren gülleri gibi her gün bir yeteneğim gün yüzüne çıkıyor. Hayat yolunda başarılarıma bir yenisi ekleyerek yenileniyorum.

Günün Kristali: Sitrin
BALIK
Duygusal doluluğunuz kendinizi olduğunuzdan farklı yansıtmanıza sebep olabilir. İnsanlar üzerinde yanlış bir izlenim bırakabilir ve sonrasında sizin için düşüncelerini değiştirmekte bir hayli zorlanabilirsiniz. Hakkınızı aradığınızı düşünürken geri dönüşü güç hatalar içinde olmamaya özen gösterin. Sakinleşin, ağlayın, gülün ve duygusal anlamda kendinizi rahatlatın. Önemli konuşmaları gün içinde yapmamaya özen gösterin. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinize karşı anlayışlı ve sevgi dolu yaklaşımlarınızla aşkın tüm huzurunu yaşamınızın her alanında hissedeceksiniz.

Günün Olumlaması: Yolum yolundur, canım canındır, ruhum senindir diyebilen aşığı çağırıyorum. Bana değer veren, güvenle seven aşkı istiyorum. Ey yüce aşk gel bul beni, ruhumu ruhuna, canıma canına yoldaş et ve yücelt beni.

Kaynak Hürriyet ailem.

OP
sıladayım

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
BALIK
Duygusal doluluğunuz kendinizi olduğunuzdan farklı yansıtmanıza sebep olabilir. İnsanlar üzerinde yanlış bir izlenim bırakabilir ve sonrasında sizin için düşüncelerini değiştirmekte bir hayli zorlanabilirsiniz. Hakkınızı aradığınızı düşünürken geri dönüşü güç hatalar içinde olmamaya özen gösterin. Sakinleşin, ağlayın, gülün ve duygusal anlamda kendinizi rahatlatın. Önemli konuşmaları gün içinde yapmamaya özen gösterin. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinize karşı anlayışlı ve sevgi dolu yaklaşımlarınızla aşkın tüm huzurunu yaşamınızın her alanında hissedeceksiniz.

Günün Olumlaması: Yolum yolundur, canım canındır, ruhum senindir diyebilen aşığı çağırıyorum. Bana değer veren, güvenle seven aşkı istiyorum. Ey yüce aşk gel bul beni, ruhumu ruhuna, canıma canına yoldaş et ve yücelt beni.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar