KOÇ
Gökyüzü bugün, kanuni konularda dikkatli olmanız için uyarıyor sizleri. Bu yanlış anlaşılmadan kaynaklanan bir durum olabileceği gibi finansal konularda gözden kaçmış bir konu yüzünden de olabilir. Özellikle ortak işleri olan Koç’lar bugün resmi evraklarınızı gözden geçirmeniz faydanıza olacak, olası bir aksiliğin önüne geçebilirsiniz. Bugün maddi konularda oldukça şanslısınız, yaptığınız her işte şans sizden yanadır. Şans oyunlarında da sürprizler yaşanabilir. Özel yaşamınızda ise, eşinizin maddi durumundaki dengesizlik sizleri bir hayli zorlayabilir. Bu süre içinde birbirinize destek olmalı, daha önce yaşadığınız zorluklardan aldığınız deneyimlerle hareket etmelisiniz. Beraberliği devam eden Koç’lar, sudan sebeplerle sevgilinizle tartışmaların yaşanacağı bir gündesiniz.
Günün Olumlaması: Doğan her günü farkındalığın idrakinde değerlendirmeyi, yaşadığım acılarla olgunlaşan yüreğimdeki bilgeliği seviyorum. Ruhumdan gelen sevginin yüzüme yansıyan tezahürünü, gelişirken değişmeyen yüreğimi ve beni ben yapan özelliklerimi seviyorum. Ey hayat, sana teşekkür ediyorum, yaşadıklarım ve yaşayacaklarım için.
Günün Rengi: Turuncu
Günün Kristali: Beril
BOĞA
Gökyüzü bugün, yakın çevrenizde baskı kurmaya çalışan insanlara karşı dikkatli olmanız için uyarıyor sizleri. Sizi haklıyken haksız duruma düşürme çabası içinde olabilirler. Bugün hür iradenizi sonuna kadar kullanın ve kimsenin size böyle bir duyguyu ve haksızlığı yaşatmasına izin vermeyin. İşinizle ilgili konularda da sakin davranmalı, ilk sözü söyleyen kişi siz olmayın. Beklemede kalın ve son sözü söyleyecek kişi siz olacaksınız, lakin o gün bugün değil, sabır! Özel yaşamınızda ise, bekar Boğa’lar çevrenizi saran aşk enerjisini görmezden gelmemeli, karşınıza çıkan fırsatları fark etmeli ve değerlendirmelisiniz. Evli Boğa’lar, sizler ise birlikteliğinizi sorguladığınız ve eşinize olan güveninizi gözden geçirdiğiniz bir gündesiniz. Duygularınızı kendi içinizde yaşayarak ruhunuzu hapsetmemeli, ağlamak istiyorsanız gözyaşlarınızı özgür bırakmalı ve sözlerinizi, düşüncelerinizi haykırmalısınız.
Günün Olumlaması: Biri bitmeden diğeri ile mücadelede kaldığım tüm güçlükleri inancımla, emeğimle, sevgimle yenebilmiş olmanın şükründeyim bugün. Yaşamımın en güçlü, en sağlıklı, en hayırlı ve bereketli zamanlardayım. Sapla samanı ayırt edebilmiş olmanın sırrındayım. Sakin, dengeli ve huzurluyum. Ruhumun 4 mevsiminin baharındayım ben bugün.
Günün Rengi: Sarı
Günün Kristali: Krizoberil
İKİZLER
Gökyüzü bugün, yakın çevrenizde bulunan insanları gözlemlemenizi tavsiye ediyor. İş ve özel yaşamınızda birlikte olduğunuz güvendiğiniz insanları tarafsızca gözlemleyin. Belki farkına varamadığınız olumlu ya da olumsuz yönlerini keşfedeceksiniz. Sizin tanıdığınız insanların farklı yüzlerini göreceksiniz. Bu süreçte yüzleşmeler sizlere biraz sarsıcı gelse de ilerleyen zamanla birlikte olumlu etkilerini deneyimleyeceksiniz. İş hayatınızda maddi çıkar ve menfaatlerin ön plana çıkması ile tartışmalar yaşanabilir. Özel yaşamınızda ise, birlikte olduğunuz insana ne kadar yabancılaştığınızı, yakınınızdayken ne kadar uzağınızda olduğunu fark edebilirsiniz. Ciddi bir şekilde ilişkinizle ilgili düşünmeye başlayabilirsiniz. Bekar İkizler burçları, yeni bir beraberliğe adım atmadan önce karşınızdaki insanı tanımaya çalışmanız sizin için çok daha iyi olacaktır.
Günün Olumlaması: Aynı yolda yürüyüp farklı yönlere gittiğim insanlardan kazandığım deneyimlerin özünü alıyor, karanlıklardan uzaklaşarak ışığa doğru yürüyorum. Sürekli yenileniyor, ruhsal ve fiziksel olarak arınıyorum. Gençleşiyor ve doğan her günle daha sağlıklı oluyorum.
Günün Kristali: Mavi Zoisit
YENGEÇ
Gökyüzü bugün, fevri çıkışlar sergilemekten ve ani kararla alıp uygulamaktan uzak durmanız için uyarıyor sizleri. Sonuçları oldukça sıkıntılı olabilir. Sakinleşin, derin derin nefes alın ve kimsenin kızgın, öfkeli ruh halinizden faydalanmasına izin vermeyin. Ne yaparsanız yapın sakinleşmeyi başaramadıysanız, bulunduğunuz ortamdan kısa süreli de olsa uzaklaşın ve tartışmaların size sadece zarar getireceğini bilerek hareket etmeye çalışın. Bugün iç dünyanıza yönelin, kızgınlıklarınızı, kalbinizdeki yaraları, yaşadıklarınızı, yaşayacaklarınızı ve yapmanız gerekenleri düşünün. Meditasyon ve dua ile ruhunuzu dinlendirin. Aile bireyleri ile ilişkilerinize önem verin ve onların tavsiyelerini mutlaka dikkate alın. Özel yaşamınıza ise, beklemediğiniz insanlardan gördüğünüz davranışlar sizleri incitti. Değiştiremeyeceğiniz gerçekleri kabullenin ve onlara karşı tavrınızı değiştirerek siz değişin.
Günün Olumlaması: Biliyor ve inanıyorum ki ilahi adalet hiçbir zaman şaşmaz. Uğramış olduğumuz haksızlıkların hakkını, bu yüce sisteme havale ediyorum. Ben bugünü bolluğu, bereketi ve sevgisiyle bütünün ve kendimin hayrına olacak şekilde, en adil ve hakkaniyetli hali ile değerlendiriyorum.
Günün Kristali: Tanzanit
ASLAN
Gökyüzü bugün, oldukça pozitif ve enerjik bir ruh hali içinde olacağınızı müjdeliyor. İş hayatınızda kendinize olan güveniniz ve pozitif enerjiniz birçok insanın dikkatini çekecek. Bu da size birçok yeni teklif ve fırsatın kapılarını aralayacak. Zamanı ne kadar iyi değerlendirirseniz o denli kazançlı çıkacaksınız. Bugün kendinizi ifade ediş tarzınız ve olaylar karşısındaki yaklaşımınız çok etkileyicidir. İstek ve taleplerinizi bugün dile getirebilirsiniz. Yeni anlaşmalar için de oldukça uygun bir gündesiniz. Özel yaşamınızda ise, evli Aslan’lar çocuklarınızla iletişim kurmakta zorlandığınız konuları bugün ele almalı ve onları anlamaya çalışarak hareket etmelisiniz. Bekar Aslan’lar gün sizin gününüz, olabildiğince ruhunuzu şımartın.
Günün Olumlaması: Kendimi sorgulayıp keşfetmenin yüksek bilinci ile aşka doğru yürüyorum. Öğrendikçe gelişiyor, geliştikçe tevazuun önemini fark ediyor ve ruhuma katarak zenginleşiyorum. Her gülüş, her gözyaşı, her söz ayrı bir önem ve ayrı bir değer kazanıyor gönlümde. Gülmelerimi de üzüntülerimi de seviyorum. Ruhuma kattıkları zenginlikle büyüyorum.
Günün Kristali: Dyopsit
BAŞAK
Gökyüzü bugün, duygularınızı kontrol altında tutmanız ve iş hayatınızda karşılaştığınız olaylara karşı soğukkanlılığınızı koruyarak hareket etmenizin getireceği olumlu olaylara işaret etmekte. Sakinliğiniz ve olgunluğunuz karşısında birçok insanın takdirini kazanarak kariyer hayatınızda yeni bir başlangıcın olumlu etkilerini yaşayacaksınız. Bugün harcamalarınız konusunda da dikkatli olmalısınız. Mümkünse ödeme ve yatırımlarınızı daha sonraki bir zamana ertelemelisiniz. Böyle bir şansınız yoksa yaptığınız ödemeleri belgelendirmelisiniz. Özel yaşamınızda ise, bekar Başak’lar yeni bir ilişki için korkularınızı ve karamsarlıklarınızı yenmeyi başarmalısınız. Geçmişte yaşadığınız olumsuz etkilerin esiri olmayın. Karşınızdaki insana bir şans vermeli, onu tanımaya çalışmalısınız. Evli Başak’lar bugün sevginizi ifade edin ve aşkınıza sahip çıkın.
Günün Olumlaması: Hiç kimse beni üzemez, kıramaz ve yargılayamaz. Ben kendi içimde ruhumu, yaptıklarımı, yaşadıklarımı adil bir şekilde sorguluyorum. Kendim ve sevdiklerim için ruhumda var olan tüm güzellikleri keşfediyorum. Emekle, inançla, kararlılıkla geliştiriyor ve yaşamımın her safhasında kullanarak başarıya ve huzura doğru yürüyorum.
Günün Kristali: Peridot
TERAZİ
Gökyüzü bugün, özel hayatınızda rahatlamalara işaret etmekte. Bekarsanız hayatınıza heyecan katacak biri girebilir ancak birden duygularınızın seline kapılmamanızda fayda var. Anın keyfini sürün ve ilişkinin seyrini zamana bırakın. Aceleci davranmamaya özen gösterin, yüksek enerjinize eklenen telaş bir takım aksaklıklara sebep olabilir. Mantığınızı kullanın ve harekete geçmeden önce her şeyi ayrıntıları ile düşünün. Bugün kendinize güvenin ve olmanız gereken yere gelmeniz için kesin kararlar alıp uygulamaya geçin. Bu etki aynı zamanda yakın ilişkide olduğunuz insanlarla da uyumunuzu kuvvetlendirecek. Özel yaşamınızdaki bu uyumun etkisi iş hayatınıza da olumlu bir şekilde yansıyacak. Bu zamanın keyfini çıkarın.
Günün Olumlaması: Sağlıkla uyandığım her güne şükürler olsun. Sahip olduğum zenginliklerin bilinci ile bana bahşedilmiş yeteneklerimi en yüce hayrıma olacak şekilde değerlendiriyorum. Yaşam şartlarımı daha güzel, bereketli ve keyifli hale getirmek için var gücümle bu yolda aşkla ve inançla ilerliyorum.
Günün Kristali: Kaplan gözü
AKREP
Gökyüzü bugün, işinizle ilgili konularda ağır davranmamanız ve zamanı boşa harcamamanız için uyarıyor sizleri. Gözünüzden kaçabilecek ufak bir detay zor durumda kalmanıza sebep olabilir. Pratik olmalı ve çalışma arkadaşlarınızın da yetersiz kaldığı konularda siz çözüm odaklı hareket etmelisiniz. Bu biraz yorucu olsa da göreceğiniz takdir ve maddi mükafat sizleri mutlu edecektir. Bugün aile bireylerinizle ilişkilerinize de dikkat etmelisiniz, söylenenleri yanlış anlayarak kalp kırabilir ve üzüntü duyabilirsiniz. Her konuda siz haklı olamayacağınıza göre aile bireylerinizin zaman zaman eleştirel yaklaşımlarına karşı da hoşgörülü davranmalısınız. Özel yaşamınızda ise, duygusallığınız oldukça yoğundur. Kalmakla gitmek arasındaki sancılı bir geçiş halindeyseniz durum sizin için çok daha karışık olabilir. Bugün sabırlı davranmanız yaşanacak birçok olumsuz durumun gerçekleşmesini engelleyebilir.
Günün Olumlaması: Beni ben yapan değerlerimle olgunlaşıyor ve ruhumda gezen ikilik halini aşarak tercihlerimi netleştiriyorum. Sevgiyle emek vermeyi seçerek yoluma istediğim şekilde devam etmeyi seçiyorum.
Günün Kristali: Zümrüt
YAY
Gökyüzü yüreğinizi, kalbinizi aşkla çarptıracak, yaşamınızda yeni bir sayfa açacak bir beraberliğin sinyallerini veriyor. Duygularınızı özgür bırakın, bilinçaltınızda yarattığınız olumsuz düşüncelerden uzaklaşın ve yeniliklere açık olun. Aşkın getirdiği tüm coşkunun yaşamınızı sarmasına izin verin. İş hayatınızda ise var olan işlerinizde düzenlemelerde bulunmalı ve şartlarınızı iyileştirme yönünde çalışmalar yapmalısınız. Yeni gelen teklif ve projeleri bekletmeli, acele kararlar almamaya özen göstermelisiniz. Bugün dikkat etmeniz gereken konu ise; dikkatsizlik sonucu yaşanabilecek kazalar ve bunun sebep olacağı tartışmalar.
Günün Olumlaması: Yorgunluklarımdan, yaşanmışlıklarımın getirdiği bıkkınlıktan uzaklaşmanın mutluluğu iliklerime kadar işledi. Günün getirdiği güzellikleri sevgiyle kabul ediyor, yaşamı yeniden keşfetmenin mucizesine eriyorum.
Günün Kristali: Peridot
OĞLAK
Kendinizi yeniden keşfettiğiniz özel ve keyifli bir gündesiniz. Kendinize olan güveniniz, neler yapabileceğinizi bilerek hareket etmeniz iş ve özel yaşamınızda huzuru yakalamanızı sağlayacak. İş hayatınızda önemli bir teklif alabilir, uzun zamandır hayalini kurduğunuz bir projenizi iş verenlerinizden aldığınız destekle hayata geçirebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise, aşkın heyecanı ruhunuzu sarabilir. Uzun zamandır devam eden bir arkadaşlığınız özel bir ilişkiye dönebilir. Sizi anlayan, mutluluğunuzla mutlu olan özel bir insanla aşka ve yaşama olan bakış açınız köklü bir değişiklik kazanabilir. Evli Oğlak’lar eşinizin mert tavırları, size verdiği değer karşısında oldukça duygulanacak ve sahip olduğunuz şans için şükredeceksiniz.
Günün Olumlaması: Öğrendiğim her şeyi sabır ve emekle geliştiriyor, her yeni günle büyük bir coşkuyla hayata geçiriyorum. Haklı başarılara ulaşıyorum. Maddi konularda şans benden yana. Kazandığım her lira katlanarak artıyor ve yaşam seviyemi daha iyiye, daha güzele taşımaya devam ediyor.
Günün Kristali: Kırmızı Spinel
KOVA
Gökyüzü bugün, çevrenizde kıskançlıkları ile size zarar verecek ya da vermek için elinden geleni yapmaya çalışacak kişilere karşı dikkatli davranmanız yönünde uyarıyor sizleri. Bugün doğuştan gelen sezgilerinizin rehberliğine güvenin, böylelikle etrafınızda dönen entrikaların farkına vararak gardınızı alabilirsiniz. Bu tarz kişilerin başarılı olmasına izin vermeyebilirsiniz. Artık çevrenizde temizlik yapma zamanı geldi çattı. Sizler arkadaşlığa, dostluğa çok önem veren kişilersiniz. Dostla düşmanı ayırt ederek kararlar almalısınız. İş hayatınızda ise kendinizi gösterme zamanı. Sessiz kalıp bir kenara çekilmeden, gür bir sesle yaptıklarınızla “ben de buradayım” mesajını vermelisiniz. Özel yaşamınızda ise, fırtına öncesi yaşanan sessizlik sizleri bir hayli tedirgin edebilir.
Günün Olumlaması: Korkularımdan sıyrılmış olmanın huzuru ile güçlenen ruhumun bana verdiği mesajı büyük bir duyarlılıkla dinliyor, anlıyor ve bilerek akıllıca kararlar alıp uyguluyorum. Yaşamımın her yönünde yenilikler gerçekleşiyor ve ben akışa sevgiyle ayak uyduruyorum.
Günün Kristali: Malahit
BALIK
Gökyüzü beraberliği devam eden Balık’ları, eş ya da sevgilinize karşı daha duyarlı, anlayışlı ve hak ettiği ilgiyi göstererek hareket etmeniz yönünde uyarılarda bulunuyor. İş yoğunluğunuz, yaşam şartları ona gerektiğinden daha az ilgi göstermenize neden olmuş olabilir. Fakat gerekçeniz ne olursa olsun birlikte zaman geçirmek için romantik ve ikinizin de keyif alacağı aktiviteler yaratmalısınız. Onun, sizin ilgi ve sevginize ihtiyacı olduğunu unutmamalısınız. Yaşadığınız sorunları onunla paylaşın, görüş ve önerilerine açık olduğunuzu ifade edin. İş hayatınızda ise şanslı bir gündesiniz, maddi olarak güzel gelişmeler yaşanabilir. Nakit akışınızdaki sürekliliği akıllıca değerlendirmeli, varsa borçlarınızı kapatarak birikim yapmaya bakmalısınız. Bugün kaslarınızla ilgili ufak tefek ağrılarınızı önemseyin. İlerleyen günlerle ciddi rahatsızlıklara dönüşmeden müdahale etmeniz faydalı olacaktır.
Günün Olumlaması: Meleklerimin yanında olduğunu biliyor, tüm kalbimle bana sunduğu nimetler için Rabbime şükrediyorum. İlahi gücün koruması, yaşamımın her alanında kendini hissettiriyor. Güvendeyim.
Günün Kristali: Septerian
HürriyetAile