17 Mayıs Günlük Burç Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tılsım

Daimi Üye
Tepki
6.212

koc-50.jpg

KOÇ
Gökyüzü enerjisi yüksek, pozitif etkilerle uyanacağınız bir günü müjdeliyor sizlere. Bugün kendinizi pek çok alanda ifade edeceğiniz imkanlar bulabilir, insanların üzerinde hayranlık uyandırabilirsiniz. Bu olumlu etkiyi iş ve eğitim hayatınızda iyi değerlendirmeye bakın. Özel yaşamınızda ise romantizm ve tutkunun yoğun olduğu bir gündesiniz.

Günün Olumlaması: Ben aşka yürüyorum, yüreğimi sevgiyle kuşatıyor, aydınlığıma erişebilmiş olmanın şükrünü yaşıyorum. Bolca para kazanıyor ve her işimde kolaylıkla başarıya ulaşıyorum.

Günün Rengi: Mor

Günün Kristali: Ametist

boga-50.jpg

BOĞA
Gökyüzü bugün aşk hayatınızda sabrınızı bir hayli zorlayacak olan eş ya da sevgilinize, aynı tutumda davranmamanız için uyarıyor sizleri. Sabrınızı zor olsa da koruyun. Haklılık çabası içine girmeden sakinliğinizi muhafaza edin. Gökyüzünden yansıyan bu sert enerjileri daha da güçlendirecek tavırlar içinde olmamaya özen gösterin. Bugün gizli düşmanlıklara karşı da dikkatli olmanızda fayda var. Özellikle iş hayatınızda gözünüzü kulağınızı dört açın ve çevrenizde olan biteni gözlemleyerek hareket edin.

Günün Olumlaması: Ruhumu aşkla besliyorum. Adil olabilmenin sayısız mükafatı ile yaşamımı yeniden şekillendiriyorum. Aşkla yürüyor, başarıya, huzura erişiyorum.

Günün Kristali: Kalsedon

ikizler-50.jpg

İKİZLER
Bugün hukuksal sorunları olan İkizler burçları iyi haberler alacak. Uzun zamandır sıkıntı ettikleri bir konu istedikleri gibi sonuçlanacak ve rahatlayacaklar. İş ve eğitim hayatı devam eden İkizler burçları, bugün hiç beklemediğiniz insanların aracılığı ile önemli fırsatlar yakalayabilir. Başarı çıtanızı hızla yükseltmeye başlayabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise tartışmaların sona ermesi ile rahat bir nefes alacaksınız. Birbirinizi anlayabilmiş ve güvenmiş olmanın huzurunu deneyimleyeceksiniz.

Günün Olumlaması: Gönlümü aşkla arındırıyor, ruhumu inançla beyaza kavuşturuyorum. Özümle, sözümle bir oluyor ve yaşamın bana sunduğu her şeyi şükürle, tevekküle kabul ediyorum.

Günün Rengi: Mavi

Günün Kristali: Carnelian

yengec-50.jpg

YENGEÇ
Gökyüzü işbirliklerinin iş ve özel yaşamınızda getireceği olumlu etkilere işaret etmekte. Bugün duygularınızla değil mantığınızla hareket ederseniz, sürekli uğraşmak zorunda kaldığınız pek çok problemi iş birlikleri sayesinde bir daha tekrarlanmamak üzere çözüme kavuşturabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise uzun zamandır aşka küskün kalbinizi müthiş bir heyecan saracak. Özel bir insanla karşılaşabilir, tanışabilir, duygusal hayatınızda sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Sevdiğim kadar sevilmeyi, aşkı huzurla ve emekle yüceltmeyi seçiyorum. Emeklerimin karşılığını, hakkım olanı bolca alıyorum. Kazandığım her liranın hayrını ve bereketini görüyorum.

Günün Kristali: Kehribar

aslan-50.jpg

ASLAN
Gökyüzü bugün yaşamınızın her alanında olumlu gelişmelere işaret etmekte. Bugün kendinizi şımartın ve sizi ne mutlu ediyorsa o yöne ilerleyin. Gökyüzü duygularınızı harekete geçirdiğinden değer yargılarınız daha da gelişecek. Her şeyden önemlisi başkaları için yaşamayı bir kenara bırakıp kendinize değer verecek ve kendi isteklerinizi hayata geçirmek için cesur adımlar atacaksınız. Kendinize güvenin ve ilerleyin. Bekar Aslan’lar, alınganlığa bağlı duygusal tepkileriniz birlikte olduğunuz insanı bezdirebilir. Sevgilinizi kaybetmek istemiyorsanız daha net ve kararlı olmayı denemelisiniz.

Günün Olumlaması: Gerçeğin farkına varamayanların karanlıklarından uzaklaşıp aydınlığa giden yolda yürüyebilmenin hazzındayım. İyiyi, kötüyü, doğruyu, yanlışı fark edebilmenin şükründeyim. Sahip olduğum yeteneklerimi, birikimi en yüce ve değerli haliyle bütünün hayrına kullanıyorum. Emek verdikçe kazanıyor ve başarı ile yürümeye devam ediyorum.

basak-50.jpg

BAŞAK
İş hayatınızda önemli gelişmeler söz konusu. İş arıyorsanız bugün beklediğiniz haberi alabilir, yeni ve başarılı bir dönemin kapılarını aralayabilirsiniz. Gökyüzü bugün ayrıldığınız eş ya da sevgilinizle ilgili yaşanacak gelişmelere işaret etmekte. Onunla ilgili bir haber alabilir ve tekrar bir araya geleceğiniz bir fırsatla karşılaşabilirsiniz. Gereksiz yere gurur ya da inat yapmadan harekete geçin ve aşkı bu engellerin esiri etmeyin

Günün Olumlaması: Susup söyleyemediğim tüm duygularımı, düşüncelerimi özgür bırakıyorum bugün. Rüzgarla savuruyor, aşkla sana gönderiyorum. Hissetmen, anlaman ve beni seninle tamamlaman için. Aşkın gücü ile, imkansızı başarabilmenin mucizesi ile yeniden doğuyorum. Yaralarımdan aşkla iyileşiyor ve şifa buluyorum.

Günün Kristali: Peridot

terazi-50.jpg

TERAZİ
İş hayatınızda önemli gelişmeler söz konusu. İş arıyorsanız bugün beklediğiniz haberi alabilir, yeni ve başarılı bir dönemin kapılarını aralayabilirsiniz. Gökyüzü bugün ayrıldığınız eş ya da sevgilinizle ilgili yaşanacak gelişmelere işaret etmekte. Onunla ilgili bir haber alabilir ve tekrar bir araya geleceğiniz bir fırsatla karşılaşabilirsiniz. Gereksiz yere gurur ya da inat yapmadan harekete geçin ve aşkı bu engellerin esiri etmeyin.

Günün Olumlaması: Susup söyleyemediğim tüm duygularımı, düşüncelerimi özgür bırakıyorum bugün. Rüzgarla savuruyor, aşkla sana gönderiyorum. Hissetmen, anlaman ve beni seninle tamamlaman için. Aşkın gücü ile, imkansızı başarabilmenin mucizesi ile yeniden doğuyorum. Yaralarımdan aşkla iyileşiyor ve şifa buluyorum.

akrep-50.jpg

AKREP
Bugün ikna edici bir tutumla çevrenizi etkileyebilir ve sizin bakış açınızın haklılığında hemfikir olmalarını sağlayabilirsiniz. Sezgileriniz oldukça kuvvetlidir, sezgilerinizin sesine kulak verin. Pozitif düşünün, geçmişte kalması gereken düşüncelerinizden arının. Yeni başlangıçlar için içinizdeki enerjiyi doğru yönlendirin. Bugün sevdiğiniz insanla ilişkiniz hakkında karşılıklı fikir alışverişleri yapın. Böylelikle tutkunuz ve birbirinize olan bağınızın daha da artması kaçınılmazdır.

Günün Olumlaması: Gecenin karanlığında kaybolup giden mum ışığı gibi yüreğimde tükenen ümitlerim, şimdi güneşin günü aydınlattığı gibi ışıldıyor dünyama. Ruhum ve bedenim yenileniyor doğan günle. Sevginin ve inancın büyük gücüyle ben çevreme, çevrem bana zenginlikler katıyor.

Günün Kristali: Oniks

yay-50.jpg

YAY
İş ve özel yaşamınızda özünüzden gelen sese kulak vererek doğru seçimler yapmaya çalışın. İlerleyen günlerle birlikte her şeyin yoluna girmeye başlayacak ve tam anlamıyla toparlanmaya başlayacaksınız. Ruh ve bedensel enerjiniz tazelenerek yenilenecek. Özel hayatınızda yapmış olduğunuz fedakarlıkların, anlayışınızın ödülünü fazlasıyla alacaksınız. Yaptığınız işte hedeflerinizi yüksek tutmalı ve cesur adımlarla ilerlemelisiniz. Popülaritenizin oldukça yükseleceği bu şanslı süreci iyi değerlendirin. Bugün sevdiğiniz insanla ilişkiniz hakkında karşılıklı fikir alışverişleri yapın. Böylelikle tutkunuz ve birbirinize olan bağınızın daha da artması kaçınılmazdır

Günün Olumlaması: Kendimi seviyorum ve yaşamımda değiştiremeyeceğim gerçekleri sevgiyle kabulleniyorum. Hiç kimseye bir şey öğretemem fakat kişisel gelişmelerine kendime has tavır ve davranışlarımla katkıda bulunabilirim. Ben bunu yapmayı seçiyor ve yaşamımı dengeliyorum.

Günün Kristali: Akik

oglak-50.jpg

OĞLAK
Gökyüzü güne iş hayatınızla ilgili güzel haberlerle başlayacağınızı müjdeliyor sizlere. Uzun zamandır beklediğiniz bir haberi alabilirsiniz. Maddi anlamda beklentilerinizi fazlası ile karşılayacak yeni bir imkana kavuşabilirsiniz. Bugün kendinizi ifade gücünüz son derece yüksektir. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insanın sevgisini tüm içtenliği ile ifade etmesi ile ilişkiniz farklı bir boyut kazanacak.

Günün Olumlaması: Kelimelerin esiri olmadan, yaptıklarımın ve yapılanların değerini ölçüyorum bugün. Kendime ve çevremdeki herkese karşı adilim. Evrenin ve kendimin en yüce hayrına olacak gelişmeleri takip ediyor ve gerçekleştirmek için gücümü ele alıyorum.

Günün Kristali: Sitrin

kova-50.jpg

KOVA
Tüm çabalarınıza rağmen umudunuzu kesmek üzere olduğunuz kariyer hayatınızda, başarılı olmanızı engelleyen enerjileri arkanızda bırakmaya başlıyorsunuz. Maddi konularda dikkatli davranmaya devam etmelisiniz. Fırsat olarak değerlendirebileceğiniz finansal konular hiç tahmin etmediğiniz şekilde sonuçlanabilir. Planlı hareket etmeli ve kazancınızı herkesle paylaşmamalısınız. Uzun süredir devam eden beraberlikler de daha sıcak yakınlaşmalar ve ilişkinin bu yönde ilerlemesi adına çok güzel paylaşımlarda bulunabilirsiniz. Emek verdiğiniz her şeyin meyvesini toplayacaksınız.

Günün Olumlaması: Yüreğimdeki en saf ve masum duygularımın, ruhuma yansıyan gökkuşağı gibi büyüleyici renklerini yaşamıma yansıdığı çok değerli anlardayım. İstek ve dileklerime kolaylıkla ulaşıyor, şansım için tüm kalbimle şükrediyorum.

Günün Kristali: Aventurin

balik-50.jpg

BALIK
Kendinize güvenip tereddütte kalmadan hareket etmeniz gereken bir gündesiniz. Yaptığınız işten hakkınız olanı elde edebilmek için yaratıcı ve güçlü yönlerinizi ortaya koymalısınız. Yaptıklarınız takdir görecek ve ön plana çıkmanızı sağlayacaktır. İşinizle ilgili konularda oldubittiye getirilecek anlaşmalardan, başlangıçlardan uzak durmalısınız. Bu konularda kararlı ve ciddi tutumunuzu sergilemekten çekinmemelisiniz. Özel yaşamınızda ise duygusal ve hassas olduğunuz bir gündesiniz.

Günün Olumlaması: Unuttuğum güveni, aşkı, kaybettiğimi sandığım masumiyetimi bulduğum ve adım adım huzuru yakaladığım zamanlardayım. Kendimi sevebilmenin gücünü deneyimliyorum. Bir bebek saflığı ve temizliğinde yepyeni bir hayata kucak açıyorum.

Günün Kristali: Hematit

OP
T

Tılsım

Daimi Üye
Tepki
6.212
KOÇ
Gökyüzü enerjisi yüksek, pozitif etkilerle uyanacağınız bir günü müjdeliyor sizlere. Bugün kendinizi pek çok alanda ifade edeceğiniz imkanlar bulabilir, insanların üzerinde hayranlık uyandırabilirsiniz. Bu olumlu etkiyi iş ve eğitim hayatınızda iyi değerlendirmeye bakın. Özel yaşamınızda ise romantizm ve tutkunun yoğun olduğu bir gündesiniz.

Günün Olumlaması: Ben aşka yürüyorum, yüreğimi sevgiyle kuşatıyor, aydınlığıma erişebilmiş olmanın şükrünü yaşıyorum. Bolca para kazanıyor ve her işimde kolaylıkla başarıya ulaşıyorum.

ferah

Daimi Üye
Tepki
9.342
YENGEÇ
Gökyüzü işbirliklerinin iş ve özel yaşamınızda getireceği olumlu etkilere işaret etmekte. Bugün duygularınızla değil mantığınızla hareket ederseniz, sürekli uğraşmak zorunda kaldığınız pek çok problemi iş birlikleri sayesinde bir daha tekrarlanmamak üzere çözüme kavuşturabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise uzun zamandır aşka küskün kalbinizi müthiş bir heyecan saracak. Özel bir insanla karşılaşabilir, tanışabilir, duygusal hayatınızda sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Sevdiğim kadar sevilmeyi, aşkı huzurla ve emekle yüceltmeyi seçiyorum. Emeklerimin karşılığını, hakkım olanı bolca alıyorum. Kazandığım her liranın hayrını ve bereketini görüyorum.

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319

TERAZİ
İş hayatınızda önemli gelişmeler söz konusu. İş arıyorsanız bugün beklediğiniz haberi alabilir, yeni ve başarılı bir dönemin kapılarını aralayabilirsiniz. Gökyüzü bugün ayrıldığınız eş ya da sevgilinizle ilgili yaşanacak gelişmelere işaret etmekte. Onunla ilgili bir haber alabilir ve tekrar bir araya geleceğiniz bir fırsatla karşılaşabilirsiniz. Gereksiz yere gurur ya da inat yapmadan harekete geçin ve aşkı bu engellerin esiri etmeyin.

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.046
İKİZLER
Bugün hukuksal sorunları olan İkizler burçları iyi haberler alacak. Uzun zamandır sıkıntı ettikleri bir konu istedikleri gibi sonuçlanacak ve rahatlayacaklar. İş ve eğitim hayatı devam eden İkizler burçları, bugün hiç beklemediğiniz insanların aracılığı ile önemli fırsatlar yakalayabilir. Başarı çıtanızı hızla yükseltmeye başlayabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise tartışmaların sona ermesi ile rahat bir nefes alacaksınız. Birbirinizi anlayabilmiş ve güvenmiş olmanın huzurunu deneyimleyeceksiniz.

Günün Olumlaması: Gönlümü aşkla arındırıyor, ruhumu inançla beyaza kavuşturuyorum. Özümle, sözümle bir oluyor ve yaşamın bana sunduğu her şeyi şükürle, tevekküle kabul ediyorum.

Günün Kristali: Carnelian

Ahraz

Daimi Üye
Tepki
2.292
KOÇ

Bolca para mı hani nerde

OP
T

Tılsım

Daimi Üye
Tepki
6.212
KOÇ

Bolca para mı hani nerde

Uygun değil o cümle bize.:kahkaha::kahkaha:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar