KOÇ
Gökyüzü bugün, gerginlikler ve tartışmalara karşı sakinliğinizi koruyarak hareket etmeniz için uyarıyor sizleri. Tahammül gücünüz oldukça zayıftır. Her zaman olağan karşıladığınız şeyler bugün sizi bir hayli kızdırabilir. Özellikle birlikte çalıştığınız insanlardan kaynaklanan sorunlara karşı hazırlık olmalısınız. Onların yapmadığı ya da yapamadığı işleri siz tamamlamaya bakmalısınız. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin birbirini tutmayan ifadeleri ondan şüphelenmenize ve buna bağlı tartışmalar yaşamanıza yol açabilir.
Günün Olumlaması: Ay’ın ve yıldızların gökyüzünü süslediği gibi; aşk, saflık ve doğruluk süslüyor benliğimi. Bana emanet olan bedenimi ve ruhumu seviyorum. Sürekli gelişiyor, yenileniyorum. Doğan her günle farkındalığım artıyor, uyuduğum derin uykulardan sağlıkla uyanıyorum.
Günün Rengi: Parlak Kırmızı
Günün Kristali: Kırmızı Mercan
BOĞA
Gökyüzü bugün, ailenizi ilgilendiren konularla ilgilenebileceğinize işaret etmekte. Sizin fikir ve önerileriniz önemli kararlar almalarına yardımcı olabilir. Olabildiğince geniş kapsamlı düşünmeli ve görüşlerinizi dürüstçe paylaşmalısınız. İş hayatınızda ise birtakım karışıklıklar yaşanabilir. Önemli bir evrak ya da belge kaybolabilir. Bugün olabildiğince işinizle kendiniz ilgilenmelisiniz. Birlikte çalıştığınız insanlara itimat ederek hareket etmemelisiniz. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizden gelecek olan sevgi dolu mesaj ya da sözlerle stresten uzaklaşacaksınız.
Günün Olumlaması: Hayatı, acısıyla ve tatlısıyla yasamanın, hür irademin bana verdiği gücü kullanabiliyor olmanın şükründeyim. İsyan etmeden yaşadıklarımı yok sayıp, kendimi kandırmadan gerçeklerle yüzleşebilmenin huzuru ile ruhumun en olgun ve en bilinçli zamanlarındayım.
Günün Rengi: Kor Kırmızı
Günün Kristali: Yeşim
İKİZLER
Gökyüzü bugün, oldukça pozitif bir ruh halinde olacağınıza işaret etmekte. Çevrenizde ve iş hayatınızda olup biten her şeyi son derece akılcı bir şekilde değerlendirmelisiniz. Kendinizle ilgili faydalı kararlar alıp bunları uygulayabilirsiniz. İş hayatınızda beklentilerinizin üstünde olumlu gelişmeler yaşanabilir. Bugün ruhsal enerjiniz oldukça kuvvetlidir. Deneyimlerinizden kazandıklarınızı uygulamaya başladığınız günlerdesiniz. Geçmişte sizi üzen, size zarar veren her şeyi ve herkesi bir bir yaşamınızdan ayıklıyorsunuz adeta ve en önemlisi ayna olmayı başarıyorsunuz. Kişisel gelişiminizin en üst seviyelerindesiniz. Karşınızdakiler size nasıl davranıyorsa sizde kendilerini görmeye başlayacaklar. Bu süre içinde dikkat etmeniz gereken: Endişeye kapılmamak. Sizi siz yapan değerlerinizden uzaklaşmıyorsunuz. Sadece herkese hak ettiği gibi davranmaya başlıyorsunuz.
Günün Olumlaması: İçimde bana güç veren, beni canlandıran isteklerimi uygulamam için beni tetikleyen büyük bir enerji var. Korkularımı, endişelerimi ve kayıplarımı dünümde bırakarak bugünümü en güzeliyle değerlendiriyor, yarınlarıma güvenle yürüyorum.
Günün Rengi: Kırmızı
Günün Kristali: Peridot
YENGEÇ
Bugün iş yaşamınızla ilgili konularda kendinize olan güveninizi kuvvetlendirmenize sebep olacak olumlu gelişmeler, mesleki konularda yeteneklerinizi daha da geliştirip hedeflerinize hızla ilerlemenizi sağlayacaktır. Bu süreç içinde çabalarınızın karşılığını almaya başlayıp, kazanımlarınızı akılcı bir şekilde değerlendirebilirsiniz. Fikirlerinizi net bir şekilde ortaya koymalı ve birlikte çalıştığınız insanların desteğiyle hızlı sonuçlar almaya yönelik girişimlerde bulunmalısınız. Gerçekçi ve belirli bir hedefin üstüne gitme tutkunuzun yoğun olacağı bugün, kendinizi tanıtmak ve topluluk içinde yer almak gayet kolaydır. İşte bu kolaylık size maddi getiriler sağlayabilir. Kafanızın içindeki bazı projeleri önemli kişilerle bir araya gelerek paylaşmak ve onların desteğini alarak parasal anlamda güç kazanmak bugünün size hediyesidir.
Günün Olumlaması: Ben her yeni günle birlikte engellendiğim ve sınırlandırıldığım tüm negatif etki ve enerjilerden uzaklaşırım. Her gün kendimde olumlu yönlerimin farkına vararak, kişisel gelişimimde etkili olacak olumlu enerjileri kendime çekerim.
Günün Rengi: Kor kırmızı
Günün Kristali: Lapis Lazuli
ASLAN
Gökyüzü bugün, iş hayatınızda sizin dışınızda gelişecek aksiliklere işaret etmekte. Beklenmedik ve düşüncesizce yapılan harcamalar zor durumda kalmanıza neden olabilir. Bugün hemen her konuyu inceleyin ve ayrıntılara fazlasıyla önem verin. Birlikte çalıştığınız insanların kraldan çok kralcı tavırları yeni kapıları aralarken problemler yaşamınıza neden olabilir. Uzlaşmacı ve ikna edici bir tutumla çevrenizi etkileyebilir ve sizin bakış açınızın haklılığında hemfikir olmalarını sağlayabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insanın verdiği sözleri yerine getirememesi ona olan yaklaşımınızı tamamen değiştirerek ondan uzaklaşmanızı sağlayabilir.
Günün Olumlaması: İşimi, yeteneklerimi, bulunduğum çevre ve şartları seviyorum. İrademi yeteneklerimle güçlendiriyor ve isteklerim için kararlılıkla mücadele ediyorum. Her doğan günle yeni bir şans kapısı bollukla ve zenginlikle bana aralanıyor.
Günün Rengi: Bordo
Günün Kristali: Çeroit
BAŞAK
Bugün işinizle ilgili konularda eleştirel davranmayın. Sözlerinize dikkat edin, iyi işler çıkarayım derken boş yere gerilim yaratmayın. Size göre olmayan monoton veya sevmediğiniz bir işte çalışıyorsanız, meydana gelebilecek huzursuzlukların bilincinde olarak dikkatli olun. En azından bunların olabileceği ihtimaline karşı kendinizi ayarlayın. Gezegenlerin size mesajı: Birleştirmek ve bütünleştirici düşünceden geçmek. Eğer böyle hareket ederseniz çalışma hayatınızla ilgili olumlu planlamalarda bulunabilirsiniz. Projeler hazırlayabilir, zekice ve yaratıcı çalışmaların altına imza atabilirsiniz. Başkalarına danışmaktan asla çekinmeyin.
Günün Olumlaması: Güneşin tüm sıcaklığı ve parlaklığı gibi pırıl pırıl bir ruha sahip olmanın verdiği huzurla gelen her güne umutla, sevgiyle, kararlılıkla, sevinçle “merhaba” diyorum. Bilerek ya da bilmeyerek kendimde oluşturduğum tüm blokajlarımı dünde bırakıp yarına güvenle ilerliyorum.
Günün Kristali: Kedi gözü
TERAZİ
Her sözünüz, her davranışınız beğeni kazanacak ve iş hayatınızda yaptırım gücünüzle istediklerinizi elde etmenin huzurunu yaşayabileceksiniz. Zam talebiniz varsa bugün şansınızı denemelisiniz. Sahip olduğunuz olumlu enerji, iş hayatınızda sizin düşüncelerinizin üzerinde güzel ve maddi olarak kazançlı çıkabileceğiniz gelişmelere sebep olabilir. Özel hayatınızda ise sürpriz bir evlilik teklifi alabilirsiniz. Bu süreç size yenilikleri getirirken eskimiş olan tüm düşüncelerinizden ve geçmişte kalan insanlardan tamamen uzaklaşmalısınız.
Günün Olumlaması: Gökyüzünüzün muhteşem gezegenlerinin olumlu enerjilerini ruhumda ve bedenimde hissediyorum. Yaşama gücüm, kendime olan sevgim ve saygım artıyor. Sahip olduğum yüksek enerji, hayatımın her safhasında karanlık yanlarımı aydınlatarak, bana yeni kapıların kolaylıkla açılmasını sağlıyor.
Günün Rengi: Ateş kırmızı
Günün Kristali: Topaz
AKREP
İş hayatınızı ilgilendiren konularda kendinize göre geliştireceğiniz taktiklerle zorlandığınız konuları olumlu yönde lehinize çevirebilirsiniz. Maddi olarak şanslı bir gün sizler için. Çevrenizdeki insanlar, yaşanan olumlu gelişmelerden huzursuz olabilirler. Tam düştüğünüzü düşünürlerken kuvvetli bir şekilde ayağa kalkmanızın hazımsızlığıdır bunlar. Şimdi yaşamış olduğunuz olayların bir değerlendirmesini gözünüzün önünden geçirerek tavırlarınızı buna göre belirleyin. Karşılaştığınız fırsatların uzun süreli olması için bu fırsatları çok iyi değerlendirin. Özel yaşamınızda ise yalnız kalma ihtiyacınızın çok yüksek olduğu bir gündesiniz.
Günün Olumlaması: Yaşanmışlıklarımdan aldığım olgunluklar yüreğimde ve gözlerimdeki derinlikte gizlidir. Bunlar benim değerlerimdir. Şimdi değerlerimi koruyor ve fırsatları en doğru, en yüce hayrıma olacak şekilde değerlendiriyorum.
Günün Kristali: Lapis lazuli
YAY
Gökyüzü bugün, özel yaşamınızla ilgili konulara dikkat çekmekte. Siz ya da beraber olduğunuz kişi, ilişkinizi sarsacak gerçekliği olmayan bir suçlama ile karşılaşabilir. İnsanların mutsuzluğu ile beslenen kötü niyetli kişilerin isteklerine ulaşmalarına izin vermemeli ve birbirine olan güveninizin ne kadar güçlü olduğunu herkese göstermelisiniz. İş hayatınızda ise gecikmeler, verilen sözlerin yerine getirilmemesi, ödemelerin zamanında yapılmaması gibi sıkıntılarla karşılaşabilirsiniz.
Günün Olumlaması: Yaşamımda bana bahşedilen nimetlerin bütün güzelliği ile farkına vardığım zamanlardayım. İyi niyetim, karakterim ve güçlü özelliklerimle karşılaştığım her olayı en yüce hayrıma olacak şekilde değerlendiriyor, yüksek bilincimle var olan şartlarımı daha iyiye ve güzele taşıyorum.
Günün Kristali: Ametist
OĞLAK
Bugün, eş ya da sevgilinizi ilgilendiren konularda duyarlı olmalı ve bildiğini okuyan tarzda davranışlar içinde bulunmamaya özen göstermelisiniz. İş hayatınızda ise her türlü engellemeye karşı kariyerinizde yaşanacak olumlu gelişmeler, yakın çevrenizde bulunan bazı insanların gerçek yüzlerini de görmenizi sağlayacak. Bu durum sizleri hiç şaşırtıp üzmemeli, siz geçmiş dönemlerde de insanların türlü türlü halleriyle karşılaştınız. Bu kez sadece görmekten çok anlamalı, iyi bir insanı kötü edemeyeceğiniz gibi kötü birini de iyi edemeyeceğinizi bilmeli, bu kişilere karşı tavrınızı duvarlarınızı örerek göstermelisiniz. Ak kara olur mu hiç?
Günün Olumlaması: Ben emeğin, ben sevginin, ben hakkın değerini bilmenin şükrü ile bana bahşedilmiş olan tüm yeteneklerimin, bedenimin, sağlığımın, sevdiğim ve sevenlerimin kıymetini biliyorum. Onları sevgimle koruyor ve onlara sahip çıkıyorum.
Günün Kristali: Akuamarin
KOVA
Gökyüzü bugün, bencilce davranacak kişilere karşı gardınızı almanız konusunda uyarıyor sizleri. Birçok fırsat, iş yerinde yaşanan “sen-ben” tartışması yüzünden geldiği gibi değerlendirilemeden elinizden uçup gidebilir. Aklınızı ve otoritenizi kullanmamanız için hiçbir sebep yok. Özel yaşamınızda ise yakın arkadaş ve dostlarınızla bir araya gelip günün stresinden uzaklaşacak, keyifli aktiviteler içinde olacaksınız. Bu esnada sürpriz bir karşılaşma ile aşk hayatınız canlanabilir.
Günün Olumlaması: Ruhumda ve bedenimde var olan tüm rahatsızlıklarımdan, hastalıklarımdan şifa bulmuş olmanın şükrü ile kendimi her zamankinden daha güçlü, kuvvetli, sağlıklı ve arınmış hissediyorum.
Günün Kristali: Firuze
BALIK
Gökyüzü bugün, ticari anlamda risk almaktan uzak durmanız için uyarıyor sizleri. Büyük umutlarla beklediğiniz bir işiniz hiç de umduğunuz gibi gerçekleşmeyebilir ve işin içinden çıkmakta bir hayli zorlanarak resmi kurumlarla oldukça ciddi sorunlar yaşayabilirsiniz. Bugün sağlığınıza da özen göstermeli ve yorgunluğunuzu ciddiye alarak hareket etmelisiniz. Evli Balık’lar, bugün eşinizin aşırı kıskanç ve her yaptığınızı kontrol eder tarzdaki davranışlarına isyan edebilir ve bir anda ilişkiyi bitirme kararı alabilirsiniz. Ayrıca sağlığınıza da dikkat etmelisiniz. Mide ve bağırsaklarla ilgili problemler yaşanabilir.
Günün Olumlaması: Hayatın akışına uyum sağlıyor, bana sunduklarını en yüksek akıl yetilerimle değerlendirerek, bütünün hayrına en doğru olanı seçerek uyguluyorum. Böylelikle olması gerekeni yerine getiriyor, seçtiklerimin sorumluluğunu alarak mutluluğa doğru yürüyorum.
Günün Rengi: Parlak Kırmızı
Günün Kristali: Sodalit
HürriyetAile