18 Haziran Günlük Burç Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.862
koc-50.jpg

KOÇ
Gökyüzü bugün, iş ve özel yaşamınızda hızlı gelişmeler olduğuna işaret etmekte. Parlak zekanızı kullanmanız gereken bir gündesiniz. Yaşanan gelişmelere göre aynı hızda karar ya da kararlar vermeniz gerekebilir. Bugün gelişen her şey sizin iyiliğiniz içindir. Devam eden bir işinizin son bulması, özel yaşamınızdaki insanın hayatınızdan çıkıp gitmesi gibi. Her son yeni bir başlangıçtır ilkesinden yola çıkın ve gelişmelere müdahale etmeden sakinlikle karşılamaya özen gösterin. Sizi yoran, size engel olan her şey yaşamınızdan çıkıp gidecek. Yeni enerjilerle yeniden doğduğunuzu hissedeceğiniz harika deneyimler yaşayarak gücünüze güç katacaksınız.

Günün Olumlaması: Kötülükle beslenen ruhların verdiği zararlardan arınmış ve özgürleşmiş olmanın şükründeyim. Yeni başlangıçlara hazırım. Tüm cesaretimle, aklımla, inancımla yaşamı dolu dolu yaşayacağım. Ruhumu özgürleştirdikçe dünyanın güzelliklerini fark edeceğim ve fark edebildiğim kadar gelişip büyüyeceğim.

Günün Rengi: Beyaz

Günün Kristali: İnci
boga-50.jpg

BOĞA
Gökyüzü bugün, yakınlarınızla ilişkilerinizde koruyan kollayan tavırlarınızla ön plana çıkacağınıza işaret etmekte. Sevdikleriniz söz konusu olduğunda akan sular durur sizler için. Bugün de öyle bir gün. Onlardan birinin zor durumda kalması ya da onları hedef alan sözlerle karşılaşabilirsiniz. Tepkiniz öylesine büyük ve güçlü olacak ki buna yeltenenler derslerini oldukça iyi alacaklar. İş hayatınızda ise, şanslı bir gün olacak. Maddi gelirlerinizde oluşan artışı iyi değerlendirmeli, gerçekçi yatırımlarda bulunarak paranızı değerlendirmelisiniz. Özel yaşamınızda ise, eş ya da sevgilinizin duygusal davranışları ona olan kızgınlığınızı söküp atacak yüreğinizden.

Günün Olumlaması: Aşkla başlanan her işe şükürler olsun. Aşkın kutsallığı ve gücü bütünün üstüne olsun. Aşkla beslenen gönüllerin yüceliğine ulaşıyor, arınıyor, güçleniyor. Aşkı kuşanan ruhumla ve bedenimle yenileniyor, gelişiyor, kendi ışığıma ulaşmanın mucizelerini yaşıyorum.

Günün Rengi: İnci beyazı

Günün Kristali: Kuvars
ikizler-50.jpg

İKİZLER
Gökyüzü, fiziksel çekiciliğinizin oldukça yüksek olduğu bir günü müjdelemekte. Bugün cilt ve saç bakımınızı yaptırabilirsiniz. İletişimin yoğun olacağı bir gündesiniz. Zamanı iyi değerlendirmeli ve yapacaklarınızı planlayarak disiplinli bir şekilde hareket etmelisiniz. Maddi ve manevi güzellikler yaşamınızın karanlık yanlarını aydınlatmaya başlarken bunu yapmanız şarttır. Aksi halde birçok fırsat gelir ve gider sizin haberiniz dahi olmayabilir. Özel yaşamınızda ise, birlikte olduğunuz insanın hesap sorar şekilde davranışlarda bulunması öfkelenmenize sebep olabilir. Bu süreçte aşkın gezegeni Venüs, sizleri tüm gücü ile desteklerken bitirmeniz gereken bir ilişkiyi sürdürmek sadece kendinize değil, sizi gerçekten seven ve mutlu olmanızı isteyen yakınlarınızı üzmekten başka bir şeye yaramayacaktır. Daha sonra neden yapmadım, keşke gibi düşünceler içinde boğulup kalmak istemiyorsanız bu süreci akıllıca değerlendirmelisiniz.

Günün Olumlaması: Korkularımdan, kaygı ve tereddütlerimden tüm cesaretimle uzaklaşıyorum. Kimsenin beni benden almasına, beni bana yabancılaştırıp değerlerimden uzaklaştırmasına izin vermiyorum. İnançlarımdan aldığım güçle ayağa kalkıyorum. Dağılan kalbimin her bir parçasını aşkla toparlıyor, aşkla yeniden doğuyorum.

Günün Rengi: Mor

Günün Kristali: Ametist
yengec-50.jpg

YENGEÇ
Gökyüzü, günlerdir yaşadığınız gölgeli günlerden sonra, güneşin yüksek enerjisi ile aydınlatıyor yaşamlarınızı. Değiştiremeyeceğiniz ve yaşamak zorunda olduğunuz olay ve kişileri kabullenerek hareket ederseniz, her şey sizler için daha kolay ve anlaşılabilir olacaktır. İşinizle ilgili konularda biraz daha cesaretli olmalı ve geri planda kalıp kaderinizi başkalarının eline bırakmadan hareket etmelisiniz. Bırakın kim ne derse desin korkularınızın üzerine gidin, eleştirileceğim kaygısını söküp atın yüreğinizden. Donanımınıza, yeteneklerinize güvenin ve cesaretle ön planda olabilmek için çaba gösterin. Emin olun sonunda başarıya ulaşacak kişi siz olacaksınız. Özel yaşamınızda ise, tartışmalardan uzak durup sakinliğinizi muhafaza edin ve gerçekleri kabullenir bir tutum içinde olun. Kısa bir süre sonra keyif alacağınız gelişmeler yaşayacaksınız. Biraz sabır size çok fazla şey kazandırabilir, bunu aklınızdan çıkarmayın.

Günün Olumlaması: Korkmuyorum eleştirilmekten ve kendimi olduğum gibi yansıtmaktan. Seviyorum ruhumu, bedenimi ve yeteneklerimi. Cesaretle silkiniyor, özümden gelen sesin rehberliğinde ilerliyorum. İyi ve güzel yanlarımı geliştirerek yaşamımı zenginleştirip güzelleştiriyorum.

Günün Rengi: Pudra pembesi

aslan-50.jpg

ASLAN
Gökyüzü bugün, ailenizi ilgilendiren konularda tek taraflı düşünerek hareket etmemeniz yönünde uyarıyor sizleri. Bugün işinizle ilgili konularda detaylara önem vermeli ve yeni tanıdığınız insanların fikirlerini kabullenir tarzda hareket etmekten kaçınmalısınız. Yaptığınız işte yeniyseniz, kendinizi geliştirmeye ve işinizi her yönü ile öğrenmeye çalışmalısınız. Bugün maddi konularda oldukça şanslınız. Gereksiz harcamalarda bulunmadan borçlarınızı kapatabilir ya da paranızı biriktirmeyi tercih edebilirsiniz. Evli ve çocuk sahibi Aslan’lar, bugün çocuk ya da çocuklarınızla ilgili konularda daha duyarlı olmalı ve onların ruhuna inerek paylaşımlarda bulunmaya özen göstermelisiniz. Bekar Aslan’lar ise karşı cinsin yoğun ilgisi sizi bunaltabilir.

Günün Olumlaması: Zihnim, ruhum ve bedenim mükemmel bir uyum içinde. Ruhsal ve bedensel olarak sağlıklıyım. Sağlıkla aldığım her nefes için tüm kalbimle şükrediyor, bana nasip olan her şeyin kıymetini biliyorum. Kendime değer veriyor, yeteneklerimi sürekli olarak geliştiriyor, kendimi ve sevdiklerimi daha iyi şartlara ulaştırıyorum.

Günün Kristali: Sitrin
basak-50.jpg

BAŞAK
Gökyüzü, haftanın ilk gününden itibaren yaşanacak olumlu gelişmelerle iş ve özel yaşamınızda rahatlamalara işaret etmekte. Uzun zamandır iş görüşmelerine gidip olumlu cevap alamıyorsanız, bugün sürpriz bir haber alabilir ve yeni bir başlangıcın içine girebilirsiniz. Terfi, zam gibi beklentiler içindeyseniz sabırlı olun, hafta boyunca birçok olumlu gelişme yaşayabilirsiniz. Yeter ki kendinize güvenin ve başkalarına karşı duyduğunuz sorumluluk duygusunun yeteneklerinizi bastırmanıza, kendinizi yeterince iyi ifade edememenize sebep olmasına izin vermeyin. Kaygılarınızdan kurtulamadığınız sürece isteklerinize ulaşmakta zorlanacağınızı bilmelisiniz. Özel yaşamınızda ise kördüğümün çözülmesi ile huzuru yakalayacaksınız. Bekar Başak’lar, aşk her an kapınızı çalabilir.

Günün Olumlaması: Başta kendim olmak üzere yaşamımda bulunan herkese hak ettiği gibi davranıyor ve olumlu sonuçlar alıyorum. Kendimi seviyor, güveniyor ve değer veriyorum. Gerçeklerle yüzleşiyor, olgunlaşıyor bir o kadar da özgürleşiyorum.

Günün Kristali: Opal
terazi-50.jpg

TERAZİ
Gökyüzü huzurlu bir günü müjdeliyor sizlere. Yaşadıklarınız sizleri ne kadar yormuş olsa da bugün yaşamdan fazlasıyla keyif alabilirsiniz. İş hayatınızda uzun zamandır süre gelen, sizin dışınızda gelişen olayların kontrol altına alınması ile rahat bir nefes alacaksınız. Belirsiz bir yolda yürümekten kurtuluyorsunuz. Maddi konulara da yansıyacak bu olumlu etki ile kariyer hayatınız yeniden şekilleniyor diyebiliriz. Bu dönemde iletişime önem verin, işinizle ilgili planlar yapın, yeniliklere açık olun ve aynı meslekten arkadaşlarınızla fikir alışverişlerinde bulunun. Kendinizi ne kadar çok eğitirseniz maddi anlamda da o denli fazla kazanacağınızı bilmelisiniz. Özel yaşamınızda ise çekiciliğiniz öylesine kuvvetli ki, evli ya da uzun süredir bir beraberlik içindeyseniz partnerinizin size olan yaklaşımının olumlu yönde değiştiğini kısa bir süre içinde fark edeceksiniz. Kendinize değer verin, fiziksel bakımınızı yaparak ruhunuzu şımartmayı da ihmal etmeyin.

Günün Olumlaması: Hatalarımı seviyorum, ruhumu eğitip geliştirmeme katkıda bulundukları için. Düşmanlarıma teşekkür ediyorum, özüme dönüp kendimi keşfedip yenilenmeme yardımcı oldukları, beni güçlendirdikleri, savaşmayı ve kendimle barışmamı sağladıkları için. Rabbim sana teşekkür ediyorum, sağlıklı bir bedenle beni dünyaya gönderip nimetlerinle mükafatlandırdığın için.

Günün Kristali: Havlit
akrep-50.jpg

AKREP
Gökyüzü bugün, ruhsal yönünüzün oldukça kuvvetli olduğuna, sezgilerinizin sesine kulak vererek hareket etmenin getireceği avantajlara işaret ediyor. Bugün mistik yönünüzü geliştirme adına bir adım atabilirsiniz. Bu yönünüz yaradanın size bahşettiği şahane bir armağandır. Özellikle iş hayatınızla ilgili konularda kararsızlıklar söz konusu olursa sezginizin yardımına başvurabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise, karmaşık duygular içinde olabilir, birlikte olduğunuz insanın davranışlarını itici ve samimiyetten uzak bulabilirsiniz. Anlık tepkiler vermemeye çalışın. Sakinliğinizi sağladığınızda duygu ve düşüncelerinizi net bir şekilde ifade edin. Sizler samimiyetten uzak, yapmacık tavır ve davranışlara tahammül edebilecek kişiler değilsiniz. Fakat bugün her doğruyu her yerde söylememeye özen gösterin. Günün sizler için şifresi; sabır.

Günün Olumlaması: Ben olmaktan çıkıp biz olmanın huzurundayım. Aşkımın, sevgimin, emeğimin en büyük mükafatı budur. Bize ve birlikte sahip olduğumuz her şeye sahip çıkıyor, değer veriyor, aşkla birlikte yürümeye söz veriyorum.

Günün Kristali: Carnelian
yay-50.jpg

YAY
Gökyüzü bugün, özel yaşamınızda yaşanabilecek hareketli gelişmelere dikkat çekmekte. Uzun süredir arkadaş olduğunuz bir insanın size karşı beslediği özel duygularını itiraf etmesi ile şaşırabilirsiniz. Bir beraberlik içindeyseniz ve ilişkinizin adını bir türlü koyamıyorsanız bugün partnerinizden evlilik teklifi alabilirsiniz. Ayrıca siz boşanma arifesindeyseniz, eşiniz bugün barışmak için ondan hiç beklemeyeceğiniz yaklaşımlarda bulunabilir. Anlayacağınız duygusal konuların sürpriz gelişmelerle ön planda olduğu bir gündesiniz. İş hayatınızda ise bugün ortaklaşa yapacağınız işler gözünüzü korkutmasın. Sorumluluğu paylaştığınız sürece sonucun başarılı olacağından emin olabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Her düştüğümde, zorlandığımda beni ayağa kaldıran ve yaşama tutunduran kutsal aşka şükürler olsun. Her nefeste aşkı soluyor, her adımda aşkla yürüyorum. Eşimi aşkla seviyor, ruhumu ruhu ile tamamlıyorum. Aşkla seviliyor, aşkla gelişiyor, aşkla ebedi mutluluğu yaşıyor ve yaşatıyorum.

Günün Kristali: Selenit
oglak-50.jpg

OĞLAK
Gökyüzü bugün, iş hayatınızda başkalarının sebep olacağı zorluklarla karşılaşabileceğinize işaret etmekte. Yaşananlar sizi bir hayli bunaltabilir fakat bu durumda olmanıza sebep olan kişilere karşı tavrınızı koymalı, iyi niyetinizin bu şekilde suistimal edilmesine izin vermemelisiniz. Bunu yapmadığınız sürece benzer olayları farklı şekillerde yaşayacağınızı bilmelisiniz. Bugün ikili ilişkilerde sabırlı davranmakta zorlanabilir ve hiç hak etmeyen insanlara kırıcı davranışlarda bulunabilirsiniz. Gözlerinizi kapayın, derin bir nefes alın, sakinleşin ve sevdiklerinizi kırmamaya özen gösterin. Üzdüğünüz kadar üzülebilirsiniz, dikkatli ve hassas davranın. Özel yaşamınızda ise, özellikle evli Oğlak’lar bugün yanlış anlaşılabilecek davranışlar içinde bulunmamaya özen gösterin.

Günün Olumlaması: İnsanların karanlık yüzlerini ve karanlığa teslim olmuş ruhlarının her türlü ihanetini gördüm. Koşarken düşmeyi, düştüğümde yürümememe engel olanları gördüm. Şimdi özüme, kendime, yüreğime döndüm. Güçlendim, inandım ve başardım.

Günün Kristali: Ay taşı
kova-50.jpg

KOVA
Gökyüzü bugün, isteklerinize ulaşmak için tüm gücü ile destekliyor sizleri. Maddi ve manevi gelişmelerle keyifleneceğiniz bir gündesiniz. Önemli iş görüşmelerinizi bugün gündeminize alabilir, günün her saatini akıllıca değerlendirebilirsiniz. Maddi konularda yaşadığınız zorluklar varsa hukuksal haklarınızı kullanarak kısa sürede alacaklarınızı tahsil edebilirsiniz. Yaptırım gücünüzün oldukça yüksek olduğu bir süreçtesiniz. Bugün akşam saatlerinde dua ya da meditasyon yapabilir, iyi niyetle isteklerinizin kabul edilmesini dileyebilirsiniz. Aşk hayatınızda ise, şans sizden yana bu süre içinde olabildiğinizce sosyal olmalısınız. Aşk tesadüfleri sever derler ya, siz de ruh eşinizi hoş bir tesadüfle bulabilirsiniz. İlişkisi devam eden Kova’lar, romantizmi yoğun olarak yaşayacağınız bir gündesiniz.

Günün Olumlaması: İç sesimin beni yönlendirmesine izin veriyorum. Sevgimi aklımla, sezgimi ruhumla birleştiriyorum. İnsani değerlerime sahip çıkıyor ve ilahi öğretileri kolaylıkla öğrenip benimsiyor başarı ile uyguluyorum. Kavgalara bir son veriyor, çözüme odaklanıyor ve sabrımın yüksek mükafatı ile onurlandırılıyorum.

balik-50.jpg

BALIK
Gökyüzü, içinizde biriken isyan duygusunun yarattığı baskıdan bir an evvel kurtulmanız için uyarıyor sizleri. Aksi halde ruhsal sağlığınız ciddi anlamda bozulabilir. Kendinizi rahatlatmalı ve enerjinizi dengelemelisiniz. Yürüyüş yapın, spor yapın, deniz kenarına gidip bir çay için ve içinizde biriken öfke, kızgınlık ne varsa haykırın ve atın yüreğinizden. Bunu yaptığınız anda üzerinizdeki büyük bir ağırlıktan kurtulacak, iş ve özel yaşamınızda daha doğru değerlendirmelerde bulunarak kararlar alabileceksiniz. İş hayatınızla ilgili şanslı bir dönemdesiniz, tembellik yapmanın zamanı değil. Kendinizi toparlayın ve işinize sahip çıkın. Aşk hayatınızdaki belirsizlik ortadan kalkmaya başlıyor, her şey netleşecek ve daha kolay karar verebileceksiniz.

Günün Olumlaması: Derin derin nefes alıyorum ve her nefes alışımda yaşamın, evrenin muhteşemliğinin farkına varıyorum. Sahip olduğum sağlık, sevdiklerim ve bana ait olan her şey için şükrediyorum. Öfkemi, kırgınlık ve kızgınlıklarımı bir kenara bırakıyorum. Sevgimi akıl gücümle birleştirmeyi seçiyorum.

Günün Kristali: Çeroit

HürriyetAile

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.862
koc-50.jpg

KOÇ
Gökyüzü bugün, iş ve özel yaşamınızda hızlı gelişmeler olduğuna işaret etmekte. Parlak zekanızı kullanmanız gereken bir gündesiniz. Yaşanan gelişmelere göre aynı hızda karar ya da kararlar vermeniz gerekebilir. Bugün gelişen her şey sizin iyiliğiniz içindir. Devam eden bir işinizin son bulması, özel yaşamınızdaki insanın hayatınızdan çıkıp gitmesi gibi. Her son yeni bir başlangıçtır ilkesinden yola çıkın ve gelişmelere müdahale etmeden sakinlikle karşılamaya özen gösterin. Sizi yoran, size engel olan her şey yaşamınızdan çıkıp gidecek. Yeni enerjilerle yeniden doğduğunuzu hissedeceğiniz harika deneyimler yaşayarak gücünüze güç katacaksınız.

Günün Olumlaması: Kötülükle beslenen ruhların verdiği zararlardan arınmış ve özgürleşmiş olmanın şükründeyim. Yeni başlangıçlara hazırım. Tüm cesaretimle, aklımla, inancımla yaşamı dolu dolu yaşayacağım. Ruhumu özgürleştirdikçe dünyanın güzelliklerini fark edeceğim ve fark edebildiğim kadar gelişip büyüyeceğim.

Günün Kristali: İnci

:dance2::dance2:

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
TERAZİ
Gökyüzü huzurlu bir günü müjdeliyor sizlere. Yaşadıklarınız sizleri ne kadar yormuş olsa da bugün yaşamdan fazlasıyla keyif alabilirsiniz. İş hayatınızda uzun zamandır süre gelen, sizin dışınızda gelişen olayların kontrol altına alınması ile rahat bir nefes alacaksınız. Belirsiz bir yolda yürümekten kurtuluyorsunuz. Maddi konulara da yansıyacak bu olumlu etki ile kariyer hayatınız yeniden şekilleniyor diyebiliriz. Bu dönemde iletişime önem verin, işinizle ilgili planlar yapın, yeniliklere açık olun ve aynı meslekten arkadaşlarınızla fikir alışverişlerinde bulunun. Kendinizi ne kadar çok eğitirseniz maddi anlamda da o denli fazla kazanacağınızı bilmelisiniz. Özel yaşamınızda ise çekiciliğiniz öylesine kuvvetli ki, evli ya da uzun süredir bir beraberlik içindeyseniz partnerinizin size olan yaklaşımının olumlu yönde değiştiğini kısa bir süre içinde fark edeceksiniz. Kendinize değer verin, fiziksel bakımınızı yaparak ruhunuzu şımartmayı da ihmal etmeyin.

Günün Olumlaması: Hatalarımı seviyorum, ruhumu eğitip geliştirmeme katkıda bulundukları için. Düşmanlarıma teşekkür ediyorum, özüme dönüp kendimi keşfedip yenilenmeme yardımcı oldukları, beni güçlendirdikleri, savaşmayı ve kendimle barışmamı sağladıkları için. Rabbim sana teşekkür ediyorum, sağlıklı bir bedenle beni dünyaya gönderip nimetlerinle mükafatlandırdığın için.

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
TERAZİ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar