18 Kasım Günlük Burç Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
KOÇ
Uzun zamandır arkadaşlık ya da komşuluk ilişkisi içinde olduğunuz bir insanın beklenmedik davranışları, ona olan sabrınızı taşırarak tamamen yaşamınızdan çıkarma kararınızı almanıza neden olabilir. Özel yaşamınızda beraberliği devam eden Koç’lar eş ya da eşin ailesinden kaynaklanacak problemlere karşı dikkatli olmalısınız. Öfkeyle vereceğiniz tepkilerin sonucunda hiç hoş olmayan karşılıklar alabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Başarıya giden yolumda üzerime kapanan tüm kilitli kapıları bir bir açıyorum. Hiçbir olay ve hiçbir insanın yeteneklerimi körelterek beni ve ruhumu hapsetmesine izin vermiyorum. Haklarımı geri alıyor, kendimle barışıyor ve tüm gücümle mücadele ediyorum.

Günün Rengi: Parlak kırmızı

Günün Kristali: Lapis Lazuli
BOĞA
Gökyüzü bugün sizleri, geçmişte kalan bir ilişkinin yüreğinizi saran fırtınasıyla baş başa bırakabilir. O dönemde yaşadığınız zorlu şartların etkisi ile yanlış ilişkilere yol alarak yüreğinizin sahibi kişiyle tekrar bir araya gelebilirsiniz. Özellikle ilişkisinde sorun olanlar aranızı düzeltmek için harika bir gün. İlişkisi olmayan Boğa’lar ise arkadaşları aracılığı ile romantik bir birlikteliğe adım atabilirler.

Günün Olumlaması: Göklerin enerjilerinin ruhumu besleyerek her gün farkında olmadığım, gizli kalan, çözemediğim yeteneklerimin ortaya çıkmasını sağladığının bilincindeyim. Kusursuz bir düzenden işleyen gezegenler, yeryüzünü ve beni yine yeni yeniden şekillendirerek yüceltiyor.

Günün Rengi: Kırmızı

Günün Kristali: Diaspora
İKİZLER
Gökyüzü bugün kimsenin sizi değerlerinizden uzaklaştırmasına fırsat vermemeniz için uyarıyor. Özel yaşamınızda gerçeklerden kaçan bir tutum içinde olursanız ilişkiniz işin içinden çıkılmaz bir hal alabilir. Anlık öfkeler farklı arayışlar içine girmenize sebep olabileceğinden geri dönüşü mümkün olmayan hatalar yapmanıza neden olabilir.

Günün Olumlaması: Yaptığım işe ruhumdan gelen güzellikleri yansıtıyorum. İnsanların da ruhlarına hitap etmeyi başarıyorum. Mistik dünyanın gizemli kapılarını araladıkça daha çok öğreniyor, bilgeliğe giden yolda ilerliyorum. Benden çıkıp hiç olmayı, hiçten çıkıp var olmayı ve tüm kalbimle paylaşmayı öğreniyorum.

Günün Kristali: Yakut
YENGEÇ
Bugün yaşamınıza ait her şeyi gözden geçirecek ve sahip olduğunuz maddi-manevi değerler üzerinde önemli kararlar alarak haklarınıza sahip çıkacaksınız. Deneyimlediğiniz zorlukların farkındasınız ve bunlar ruhunuzu olgunlaştıran zenginliklerin. Köklü değişiklikler yapmak için kolları sıvayacağınız, sizi engelleyen tavırlarınızdan insanlardan uzaklaşacağınız bir sürecin başlangıcındasınız. Özel hayatınızda ise aile ile olan ilişkilerinizi daha samimi bir hale getirmek sizin elinizde.

Günün Olumlaması: Yüreğimden geçen tüm güzel dileklerimin kabul olduğu gündeyim. Diliyor, istiyor, inanıyor ve gerçekliğine şahitlik ediyorum. Şükürler olsun gelen her günle, doğan güneşe, aldığım nefese, sağlıkla geçen her ana.

Günün Kristali: Ametist
ASLAN
Geçmişte yaşadığınız, çözüme kavuşturulmadan üstü kapanmış olaylar tekrar gündeminize gelebilir. Bu kez son derece net tavırlar sergileyerek duygu ve düşüncelerinizi ifade etmelisiniz. Kendinizi geliştirebileceğiniz alanlara yönelebilir, farkında olmadığınız yeteneklerinizi keşfedebilirsiniz. Ayrıca sevdiğiniz insanla iletişiminiz oldukça kuvvetli olacağı için beraber ikinizin de keyif alacağı ortamlar ilişkinize heyecan katacaktır.

Günün Olumlaması: Değişim enerjisini sevgiyle kabul ediyorum. Değiştirmekte zorlandığım tüm alışkanlıklarımı ve davranışlarımı yüksek irademle değiştiriyor ve yenileniyorum. Sağlıklı ve huzurluyum. Özüme sadık kalarak gelişmenin keyfiyle yepyeni başlangıçlara cesaretle yol alıyorum.

Günün Kristali: Pirit
BAŞAK
Bugün kendi yakınlarınızla İlişkilerinizde gerginlikler yaşanabilir, kardeşler akrabalar ya da anlamadan dinlemeden arkadaşlarınızla sorunlar yaşayabilirsiniz. Sabırlı davranmayı elden bırakmayın ve bu sürecin ilişkileriniz üzerinde kalıcı zararlar vermesine izin vermeyin. Evli Başak’lar ise birlikte olduğunuz kişinin ailesinden kaynaklanan sorunlara karşı tedbirli olmalı ve sizi haksız yere üzmelerine izin vermemelisiniz.

Günün Olumlaması: Biri bitmeden diğeri ile mücadelede kaldığım tüm güçlükleri inancımla, emeğimle, sevgimle yenebilmiş olmanın şükründeyim bugün. Yaşamımın en güçlü, en sağlıklı, en hayırlı ve bereketli zamanlardayım. Sapla samanı ayırt edebilmiş olmanın sırrındayım. Sakin, dengeli ve huzurluyum. Ruhumun 4 mevsiminin baharındayım ben bugün.

Günün Kristali: Hematit
TERAZİ
Aşk hayatınızda devam eden beraberliğinizde tartışmaları büyütmemeye çalışmalı, fikir ayrılığı yaşadığınız konularda uzlaşmacı tutumunuzla olayları yumuşatmalısınız. Yine bugün dikkat etmeniz gereken bir diğer noktada eş ya da sevgilinizle birlikte harcamalarınızı kontrol altına almalı, ödemekte zorlanacağınız yatırımlardan sakınmalısınız. Bekar Terazi’ler bugün ilgi odağı olacaksınız.

Günün Olumlaması: Ruhumun derinliklerinde saklı kalan küçük çocuğun o güzel ve hiç bitmeyen enerjisini bulup yaşamıma şans ışık yoldaş olması için saklı yerinden çıkarıyor, kendime rehber ediyorum. Bu sayede daha olumlu düşünüyor, paylaşıyor ve üreterek yaşamımı zenginleştiriyorum.

Günün Rengi: Koyu kırmızı

Günün Kristali: Kırmızı mercan
AKREP
Gökler bugün yüksek enerjinizin davranışlarınıza olumlu bir şekilde yansıyacağına işaret etmekte. Fırsatların kapınızı çalmasını beklemeden kendi fırsatınızı kendiniz yaratacağınız süreçtesiniz. Özel yaşamınızda ise duygularınızı bastırmaktan vazgeçmeli ve bir an evvel ruhunuzun size gönderdiği mesajları dikkate alarak kendinizle yüzleşmeyi öğrenmelisiniz. Aşkınıza, kalbinize haksızlık etmeden hareket etmelisiniz.

Günün Olumlaması: Kendim olmaktan mutluyum, ruhumu tüm negatif enerjilerden arındırmış olmanın huzuru ile yepyeni başlangıçlara yürüyorum. Burada ve şimdiyi kabulleniyorum. Kendimi seviyorum ve hayatıma sevgi dolu ilişkileri çekiyorum.

Günün Kristali: Labradorit
YAY
Günlük sıkıntıların, aile ve özel yaşamınızı etkilemesine izin vermeyin. Kendinizi geliştirmenin ve öğrenmenin tam zamanı şimdi. Yaşadığınız gergin olayların bilinçaltınızda yer ederek sizi daha da olumsuz bir ruh haline taşımasına izin vermemelisiniz. Ya bu iradeyi gösterip yaşanacak güzel gelişmeleri akıllıca değerlendirip yeni bir başlangıç yapmayı seçer ya da karamsarlıklarınızda boğuşmaya devam edersiniz.

Günün Olumlaması: Kara bulutlardan sonra gelen güneşin ışığıyla aydınlanmış olmanın sevinci ile güller açtı yüreğimde. Sözümle, özümle bir olmanın demindeyim şimdi. Ruhum sarhoşluğunda sevdanın, aşkın mucizesi ile en yüce makamdayım bugün.

Günün Kristali: Yakut
OĞLAK
Hızla ilerleme kaydedeceğiniz keyifli bir döngünün içindesiniz, bu döngüde bazı insanların imalı sözleri ve kıskançlıkları ile karşılaşabilirsiniz. Hiç birine aldırmayın ve yolunuza bakın. Siz bunu fazlasıyla hak ettiniz. Maddi konularda önemli fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insanı kendi kuruntularınızla suçlamamalı, böyle bir tavır içindeyseniz otokontrolünüzü sağlamalı ve özür dilemeyi bilmelisiniz.

Günün Olumlaması: Doğan her günü farkındalığın idrakinde değerlendirmeyi, yaşadığım acılarla olgunlaşan yüreğimdeki bilgeliği seviyorum. Ruhumdan gelen sevginin yüzüme yansıyan tezahürünü, gelişirken değişmeyen yüreğimi ve beni ben yapan özelliklerimi seviyorum. Ey hayat, sana teşekkür ediyorum, yaşadıklarım ve yaşayacaklarım için.

Günün Kristali: Aragonit
KOVA
Bugün duygusal konularda fazlasıyla hassas davranabilirsiniz. Bir beraberliğiniz söz konusuysa zamanında konuşmaktan çekindiğiniz rahatsızlıkların patlamasını bugün tartışmalarla gündeme taşıyabilirsiniz. Bunu yapmak yerine uygun bir konuşma ortamı hazırlayarak birlikte olduğunuz insana konuşmanız gerektiğini ifade edip sakinlikle yaklaşırsanız ilişkiniz ve sizin için çözümlenemez diye düşündüğünüz konular bir daha tekrar etmemek üzere ortadan kalkacaktır.

Günün Olumlaması: Geçmişte kırıldığım, canımı yakan, öfkelendiğim, nefret ettiğim tüm yaşanmışlıklarımı ve buna sebep olan insanları bütün kalbimle affetmeyi seçiyorum. Affedebilmenin verdiği huzuru deneyimlemenin hazzını yaşıyor; nefret, kırgınlık ve öfke gibi duygularımdan arınmayı seçiyorum.

Günün Kristali: Dumanlı Kuvars
BALIK
Aşk hayatınızda uzun süredir devam eden bir beraberlik içindeyseniz ilişkinizi resmileştirmek için önemli bir adım atabilir ve yakınlarınızın desteğini alarak hareket edebilirsiniz. Duygusal ve maddi konularda sezgilerinizin sesine kulak vererek hareket etmeniz gereken bir gündesiniz. Evli Balık’lar aileye katılacak bir bebeğin haberi ile sevinebilirler.

Günün Olumlaması: Evrenin muhteşem uyum ve dengesi ruhuma yansıdıkça, kendimi daha iyi tanıyorum. Nedenlerimi, niçinlerimi, keşkelerimi ardımda bırakıp anın getirdiğini en güzeliyle yaşamayı seçiyorum.

Günün Kristali: Firuze

OP
sıladayım

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
BALIK
Aşk hayatınızda uzun süredir devam eden bir beraberlik içindeyseniz ilişkinizi resmileştirmek için önemli bir adım atabilir ve yakınlarınızın desteğini alarak hareket edebilirsiniz. Duygusal ve maddi konularda sezgilerinizin sesine kulak vererek hareket etmeniz gereken bir gündesiniz. Evli Balık’lar aileye katılacak bir bebeğin haberi ile sevinebilirler.

Günün Olumlaması: Evrenin muhteşem uyum ve dengesi ruhuma yansıdıkça, kendimi daha iyi tanıyorum. Nedenlerimi, niçinlerimi, keşkelerimi ardımda bırakıp anın getirdiğini en güzeliyle yaşamayı seçiyorum.

Günün Kristali: Firuze
Kaynak Hürriyet ailem.

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.918
KOÇ
Uzun zamandır arkadaşlık ya da komşuluk ilişkisi içinde olduğunuz bir insanın beklenmedik davranışları, ona olan sabrınızı taşırarak tamamen yaşamınızdan çıkarma kararınızı almanıza neden olabilir. Özel yaşamınızda beraberliği devam eden Koç’lar eş ya da eşin ailesinden kaynaklanacak problemlere karşı dikkatli olmalısınız. Öfkeyle vereceğiniz tepkilerin sonucunda hiç hoş olmayan karşılıklar alabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Başarıya giden yolumda üzerime kapanan tüm kilitli kapıları bir bir açıyorum. Hiçbir olay ve hiçbir insanın yeteneklerimi körelterek beni ve ruhumu hapsetmesine izin vermiyorum. Haklarımı geri alıyor, kendimle barışıyor ve tüm gücümle mücadele ediyorum.

Günün Kristali: Lapis Lazuli

:cikolata:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar