18 Mart Günlük Burç Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
koc-50.jpg
KOÇ
Gökyüzü bugün, enerji depolamanız ve dinlenerek sevdiğiniz aktivitelerde bulunmanız için destekliyor sizleri. Uzun zamandır fırsat bulamadığınız sosyal aktiviteleri sevdiklerinizle birlikte gerçekleştirebilirsiniz. İletişim gücünüzün yüksek olduğu bir gündesiniz. Duygularınızı ifade ediş tarzınız oldukça etkileyicidir. Sevdiğiniz insanın kalbini tekrar fethedebileceğiniz bir gündesiniz. Bekar Koç’lar, bugün dışarı çıkın ve sosyal olun. Şansın sizi nerede ve nasıl karşılayacağını bilemezsiniz.

Günün Olumlaması: Gökkuşağının muhteşem renginin sarmalında ve dolaşan ruhumun derinliklerinde saklı hazineyi fark ediyor, buna sahip çıkıyorum. Yaşamımın en zengin, en şanslı dönemini tüm akıl yetilerimle bütünün hayrına kullanıyorum.

Günün Rengi: Kırmızı
boga-50.jpg
BOĞA
Gökyüzü bugün, aceleciliğinizden kaynaklanabilecek ev kazalarına dikkat etmeniz için uyarıyor sizleri. Bu dönem sorumluluklarınızı sonuna kadar sahiplenerek hareket etmelisiniz. Kariyerinizi ilgilendiren konularda istekli çalışmanız sayesinde birilerinin dikkatini çekmeyi başaracak ve iş yaptığınız alanlarda yeni kapıların açılmasıyla heyecanlanacaksınız. Hayatınızın durgun ve kötüye giden yanlarında hızla yaşanacak gelişmeler ne kadar doğru bir yol seçtiğinizi daha iyi idrak edebilmenizi sağlayacak. Başkalarından önce kendinize güvenerek hareket etmelisiniz, olayların sizi götürdüğü yere değil. Sizin girişimlerinizin karşılığında isteklerinizi yönlendirebilen kişi olmanız önemlidir.

Günün Olumlaması: Aşkı doyasıya yaşıyorum, aşkla besleniyorum, her geçen gün verdiğim ve aldığım aşk büyüyor. Sevginin gücüyle güçleniyor, yaşamın keyfine varıyorum.

ikizler-50.jpg
İKİZLER
Gökyüzü bugün, ruhsal ve fiziksel olarak oldukça enerjik ve verimli bir günde olduğunuzu müjdeliyor sizlere. İşinizle ilgili konularda yoğun görüşmeler ve planlarınızı uygulamaya geçmeniz için fırsatlar sizleri bekliyor. Bugün enerjiniz öylesine yüksektir ki birlikte çalıştığınız insanlar sizin olumlu enerjinizle aydınlanacaktır adeta. Yurt dışı bağlantılı eğitim ve iş görüşmeleriniz için cesur davranmalısınız. Bir başlangıç yapmayı düşünüyorsanız bugün oldukça uygundur. Özel yaşamınızda ise beraberliği olmayan İkizler, işiniz dolayısı ile birlikte olduğunuz insanla aranızda duygusal bir bağ oluşabilir. Beraberliği devam eden İkizler, bugün birlikte olduğunuz insanın rahatsız edici davranışlarına tahammül etmekte bir hayli zorlanacaksınız.

Günün Olumlaması: Ben kendi özümden gelen fikirlerimi ifade ediyorum ve böylece dünya; daha zevkli, daha huzurlu ve zengin bir dünya olur. Herkes özünden geldiği gibi davrandığında her birimiz bilinçli olarak kendi dünyamızdaki cennetimizi yaşarız.

Günün Rengi: Gülkurusu

yengec-50.jpg
YENGEÇ
Gökyüzü bugün, sizin dışınızda gelişen olaylar yüzünden gergin bir ruh hali içinde olacağınıza işaret etmekte. Özel hayatınızla ilgili yapmayı düşündüğünüz bir aktiviteniz hiç beklemediğiniz kişi ya da kişiler tarafından engellenmek istenebilir, dürüst olmayan entrikalarla karşılaşabilirsiniz. Ne olursa olsun sakinliğinizi korumalı, kişilerin gerçek yüzünü görerek gerekli tepkinizi ortaya koymalısınız. Yaşanan gerginlikle içine kapanık bir ruh hali içinde olmanız aileniz ve sevdiklerinizi kaygılandırabilir. Biraz kendinize zaman ayırın ve sessiz bir yerde kafanızı dinleyin. Bugün tepkilerinizi kontrol altında tutmayı başarabilirseniz aleyhinize gelişen her şeyi lehinize çevirebileceksiniz.

Günün Olumlaması: Yaşamımı yeniden keşfettiğim ve şekillendirdiğim çok özel zamanlardayım. Sevgiyle, aşkla ve inançla ilerliyor, eskiye ait tüm rahatsızlıklarımı yaşamımdan çıkarıyorum.

Günün Rengi: Turuncu

aslan-50.jpg
ASLAN
Gökyüzü ruhsal ve fiziksel olarak güçlendiriyor sizleri. Ne istediğinizi bilerek hareket etmeniz size hemen her konuda avantaj sağlayacaktır. Yaşamınızın önemli kararlarından birini almayı düşündüğünüz zamanlarda olabilirsiniz. İkna gücünüzün kuvveti ve olaylara hakimiyetiniz, çevrenizdeki insanların destek ve kabulünü göreceğinize işaret ediyor. Çevrenizde gelişen olayların içinde olmamaya özen göstermelisiniz. Rahatsızlıklarınızı gidermek için şimdi her zamankinden daha kararlısınız, bu rahatsızlıklar kendi içinizde sahip olduklarınız ve çevrenizde size rahatsızlık verenler de olabilir. Objektif yaklaşımlarda bulunarak hem kendinizi hem de rahatsızlık duyduğunuz her şeyi düzeltebilirsiniz.

Günün Olumlaması: Bugün aynanın arkasındaki beni görmeyi seçiyorum. Ruhumun derinliklerine iniyor; bencil, öfkeli, sağlıksız düşüncelerimi sevgiyle evrene iade ediyorum. Kendi iç disiplinimi uygulamayı seçiyorum.

basak-50.jpg
BAŞAK
Bugün eşiniz ya da sevgilinizle aranızdaki iletişim oldukça iyi olacaktır. Bu süreçte var olan problemlerin üzerinde konuşabilir ve birbirinize anlayışlı davranarak ortak çözümler üretebilirsiniz. Gün içinde kendinize zaman ayırın, kişisel bakım yapın veya bedeninizi dinlendirmeye yönelik aktivitelerde bulunun. Zihninizin yorgunluğu tüm bedeninizde kendini hissettirmektedir. Ne kadar özel ve değerli olduğunuzu hissedin. Bugün enerjinizi sezgilerinizle birleştirdiğinizde çözümsüz kaldığınız konularda dahi olumlu ve sonuca yönelik fikirler edinecek, hafta başıyla birlikte de uygulamaya geçeceksiniz. Özel yaşamınızda ise bir beraberlik içinde değilseniz bile, kimsenin huzurunuzu kaçırmamasına izin vermeyin ve bu insanların iğneleyici sözler söylemesine fırsat vermeyin. Anın getirdiği huzurlu enerjinin keyfini çıkarın.

Günün Olumlaması: Ruhumdaki ışık, güneş gibi aydınlatıyor her yanı. Sevginin, huzurun, aşkın içindeyim. Sağlıkla başladığım her güne hamd ediyor, yaşamımın her anını bütünün hayrına en güzel haliyle değerlendiriyorum.

Günün Rengi: Mor

terazi-50.jpg
TERAZİ
Sosyal ilişkilerinizin güçlü olduğu bir gündesiniz ve ortaklaşa aldığınız kararları başarı ile uygulayabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insanın yoğun ilgisi ve size olan sevgisini tüm davranışlarıyla yansıtması, sizi daha da güçlü kılacaktır. İlişkinizi resmileştirmek için karar aşamasındaysanız bugün bu kararınızı kesinleştirebilirsiniz. Bugün dikkat etmeniz gereken konu, ev ve iş yerinizdeki elektronik eşyalarınızda olabilecek arızalar. Mümkünse tedbirli davranmanızda fayda var. Bilgisayarınızın ve cep telefonunuzun yedeğini alıni arızayı kendi başınıza düzeltmeye kalkışmayın.

Günün Olumlaması: Yüreğimdeki bilge bugün iş başında. Yönümü tayin edebilmem, artı ve eksileri dengeleyerek yoluma devam edebilmem için bana rehberlik etmekte. Söylediklerine kulak veriyor ve tüm benliğimle onun işaret ettiği yönde kararlılıkla ilerliyorum.

Günün Rengi: Bal sarısı

akrep-50.jpg
AKREP
Gökyüzünden gelen olumlu enerjiler bugün sizi son derece ılımlı bir ruh haline büründürüyor. Çevrenizde bulunan kişilerle iletişiminizde oldukça sakin bir tavır içinde olmanız, insanlar üzerinde size olan hayranlığı fazlasıyla artıracak etkide. Bugün kişiliğinize yönelik olumlu sözler sizi memnun ederken dikkat etmeniz gereken konu, bu halinizden yararlanmaya çalışacak kurnaz kişilere meyil vermeyin. Duyduğunuz övgüler sizi bu kişilerin oyununa düşürmemeli. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insanla baş başa kalmak istemeyebilirsiniz, ona olan kırgınlığınızı ifade etmekten kaçmayın, bu durumun gününüzü zehir etmesine de izin vermeyin. Arkadaşlarınızla katılacağınız aktiviteler belirleyin ve ilişkinize bir şans daha verin.

Günün Olumlaması: Sıkıldığım, yorulduğum, zorlandığım tüm konularda kendime olan güvenim ve sevdiklerimden aldığım güçle mücadele etmeyi seçiyorum. Biliyorum ki ben haklı mücadelemde kararlı oldukça zorlandığım tüm kapılar bana bir daha kapanmamak üzere açılır.

Günün Rengi: Siyah

yay-50.jpg
YAY
Bugün ruhsal enerjiniz oldukça kuvvetlidir. Deneyimlerinizden kazandıklarınızı uygulamaya başladığınız günlerdesiniz. Geçmişte sizi üzen, size zarar veren her şeyi ve herkesi bir bir yaşamınızdan ayıklıyorsunuz adeta ve en önemlisi ayna olmayı başarıyorsunuz. Kişisel gelişiminizin en üst seviyelerindesiniz. Karşınızdakiler size nasıl davranıyorsa, sizde kendilerini görmeye başlayacaklar. Bu süre içinde dikkat etmeniz gereken, endişeye kapılmamak ve sizi siz yapan değerlerinizden uzaklaşmamak. Herkese hak ettiği gibi davranmaya başlıyorsunuz. Özel yaşamınızda ise sevdiğiniz arkadaşlarınızla bir arada olmanın keyfini çıkaracağınız bir gündesiniz. Eski dostlarla bir araya gelebilir, uzun zamandır görüşemediğiniz arkadaşlarınızla karşılaşarak güzel ve keyifli bir gün geçirebilirsiniz.

Günün Olumlaması: Ben ruhumdan aldığım güçle kendimi daha çok seviyor ve başarılı olacağıma inanıyorum. İnandığım tüm değerlerimin peşinden gidiyor, emek veriyor, karşılığını alacak olmanın şükrü ve azmi içinde ilerlemeye devam ediyorum.

oglak-50.jpg
OĞLAK
Gökyüzü bugüne kadar ertelemiş olduğunuz birçok konuyu ele almanız, değerlendirip üzerinde çalışmalar yapmanız için destekliyor sizleri. Bu evinizi toplamak da olabilir. Yaşamınıza ait her ne varsa bugün gündeminizi bu yönde belirleyin. Yakın çevrenizdeki herkes, sizdeki bu hızlı gelişmenin şaşkınlığını yaşayacak. İletişime fazlasıyla önem vermelisiniz, sözlerinizi itinayla seçin. Özel yaşamınızda ise kalbinizle mantığınız arasındaki ses tartışma içindedir. Haksızlık ettiğinizi kabul edin ve özür dilemekten çekinmeyin. Aşkın keyfini çıkarın ve ruhunuzu aşkın kutsallığına teslim edin.

Günün Olumlaması: Her doğan günle ruh ve bedenim yenileniyor; daha genç, daha sağlıklı, huzurlu, coşkulu bir güne uyanıyorum. Sahip olduğum en güzel zenginlik budur.

Günün Rengi: Turuncu

kova-50.jpg
KOVA
Gökyüzü bugün, olumlu enerjileri ile yaşamınızı aydınlatıyor adeta. Fiziksel çekiciliğinizin çok yüksek olduğu bir gündesiniz. Kişisel bakımınıza zaman ayırabilirseniz olumlu sonuçlar elde edersiniz. Karşı cinsin yoğun ilgisiyle karşılaşabilirsiniz. Bu durum beraberliği olmayan Kova’lar için olumlu iken beraberliği devam edenler için ise oldukça stresli tartışmaları beraberinde getirebilir. Bugün bozulan ilişkilerinizi ve sürekli tekrarlayan iletişim problemlerinizi zekanızı kullanarak, kimseyi rahatsız etmeyecek şekilde ortadan kaldırabilirsiniz. Çocuk sahibi olanlar ise yaşanacak hoş gelişmelerle gururlanacaksınız.

Günün Olumlaması: Biliyorum ki şans kapımı bir kez çaldığında açıp ben buradayım demeliyim. Hiçbir tereddüt yaşamadan bana gelen şansı ve fırsatı en yüksek akıl yetilerimle değerlendirecek, var olan şartlarımı şu an ve daima hep daha iyiye, daha güzele taşımaya devam edeceğim.

Günün Rengi: Siyah
balik-50.jpg
BALIK
Bugün herkes üzerinize geliyor gibi hissedebilirsiniz. Çalışmak zorunda olanlar tartışmalardan uzak durmaya çalışarak günü tamamlamaya çalışmalısınız. Anne-baba ya da eşle ilgili konularda birtakım yanlış anlaşılmalar ya da dedikodular yüzünden canınız sıkılabilir. Moralinizi bozup enerjinizi düşürmek yerine bu olayların önüne geçmeniz sizler için daha olumlu sonuçlar doğuracaktır. Dikkat dağınıklığı önemli bir eşyanızın kaybolmasına sebep olabilir. Bekar ve beraberliği olmayan Balıklar ise özel yaşamınızda isteklerinizin gerçekleşmemesi sizi farkı arayışlar içine itebilir. Bunun sonucunda yaşayacağınız deneyim sizin için hiç de iyi sonuçlar doğurmayabilir, dikkatli davranmalısınız. Günün Olumlaması: Kendimi hayatın akışına bırakıyorum. Sevgiyle iletişim kuruyorum. Evren beni onaylıyor, her şey yolunda. Sağlık, zenginlik ve mutluluk hayatımı sürekli olarak renklendirir.

Günün Rengi: Gri

OP
sıladayım

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
BALIK
Bugün herkes üzerinize geliyor gibi hissedebilirsiniz. Çalışmak zorunda olanlar tartışmalardan uzak durmaya çalışarak günü tamamlamaya çalışmalısınız. Anne-baba ya da eşle ilgili konularda birtakım yanlış anlaşılmalar ya da dedikodular yüzünden canınız sıkılabilir. Moralinizi bozup enerjinizi düşürmek yerine bu olayların önüne geçmeniz sizler için daha olumlu sonuçlar doğuracaktır. Dikkat dağınıklığı önemli bir eşyanızın kaybolmasına sebep olabilir. Bekar ve beraberliği olmayan Balıklar ise özel yaşamınızda isteklerinizin gerçekleşmemesi sizi farkı arayışlar içine itebilir. Bunun sonucunda yaşayacağınız deneyim sizin için hiç de iyi sonuçlar doğurmayabilir, dikkatli davranmalısınız. Günün Olumlaması: Kendimi hayatın akışına bırakıyorum. Sevgiyle iletişim kuruyorum. Evren beni onaylıyor, her şey yolunda. Sağlık, zenginlik ve mutluluk hayatımı sürekli olarak renklendirir.

Günün Rengi: Gri

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
TERAZİ
Sosyal ilişkilerinizin güçlü olduğu bir gündesiniz ve ortaklaşa aldığınız kararları başarı ile uygulayabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insanın yoğun ilgisi ve size olan sevgisini tüm davranışlarıyla yansıtması, sizi daha da güçlü kılacaktır. İlişkinizi resmileştirmek için karar aşamasındaysanız bugün bu kararınızı kesinleştirebilirsiniz. Bugün dikkat etmeniz gereken konu, ev ve iş yerinizdeki elektronik eşyalarınızda olabilecek arızalar. Mümkünse tedbirli davranmanızda fayda var. Bilgisayarınızın ve cep telefonunuzun yedeğini alıni arızayı kendi başınıza düzeltmeye kalkışmayın.

Günün Olumlaması: Yüreğimdeki bilge bugün iş başında. Yönümü tayin edebilmem, artı ve eksileri dengeleyerek yoluma devam edebilmem için bana rehberlik etmekte. Söylediklerine kulak veriyor ve tüm benliğimle onun işaret ettiği yönde kararlılıkla ilerliyorum.

Günün Rengi: Bal sarısı

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.923
KOÇ
Gökyüzü bugün, enerji depolamanız ve dinlenerek sevdiğiniz aktivitelerde bulunmanız için destekliyor sizleri. Uzun zamandır fırsat bulamadığınız sosyal aktiviteleri sevdiklerinizle birlikte gerçekleştirebilirsiniz. İletişim gücünüzün yüksek olduğu bir gündesiniz. Duygularınızı ifade ediş tarzınız oldukça etkileyicidir. Sevdiğiniz insanın kalbini tekrar fethedebileceğiniz bir gündesiniz. Bekar Koç’lar, bugün dışarı çıkın ve sosyal olun. Şansın sizi nerede ve nasıl karşılayacağını bilemezsiniz.

Günün Olumlaması: Gökkuşağının muhteşem renginin sarmalında ve dolaşan ruhumun derinliklerinde saklı hazineyi fark ediyor, buna sahip çıkıyorum. Yaşamımın en zengin, en şanslı dönemini tüm akıl yetilerimle bütünün hayrına kullanıyorum.

Sağol canım :evet:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.884
İKİZLER
Gökyüzü bugün, ruhsal ve fiziksel olarak oldukça enerjik ve verimli bir günde olduğunuzu müjdeliyor sizlere. İşinizle ilgili konularda yoğun görüşmeler ve planlarınızı uygulamaya geçmeniz için fırsatlar sizleri bekliyor. Bugün enerjiniz öylesine yüksektir ki birlikte çalıştığınız insanlar sizin olumlu enerjinizle aydınlanacaktır adeta. Yurt dışı bağlantılı eğitim ve iş görüşmeleriniz için cesur davranmalısınız. Bir başlangıç yapmayı düşünüyorsanız bugün oldukça uygundur. Özel yaşamınızda ise beraberliği olmayan İkizler, işiniz dolayısı ile birlikte olduğunuz insanla aranızda duygusal bir bağ oluşabilir. Beraberliği devam eden İkizler, bugün birlikte olduğunuz insanın rahatsız edici davranışlarına tahammül etmekte bir hayli zorlanacaksınız.

Günün Olumlaması: Ben kendi özümden gelen fikirlerimi ifade ediyorum ve böylece dünya; daha zevkli, daha huzurlu ve zengin bir dünya olur. Herkes özünden geldiği gibi davrandığında her birimiz bilinçli olarak kendi dünyamızdaki cennetimizi yaşarız.

Günün Rengi: Gülkurusu

:utan:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.884

:eek::eek:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar