18 Mart Günlük Burç Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
koc-50.jpg
KOÇ
Bugün kendinizi coşkuyla ifade eder, insanların üzerinde büyüleyici bir etki bırakabilirsiniz. İş, aşk ve aile hayatınızda yenileniyor, güçlü enerjilerle yeni başlangıçlara doğru yol alıyorsunuz. Bugün araç kullanırken dikkatli olun, özellikle de trafikte tartışmalara girmemeye özen gösterin. Bir anda öfkenize yenilerek geri dönüşü olmayan sıkıntılı durumlarla karşı karşıya gelebilirsiniz. İşinizle ilgili oldukça keyifli gelişmelerin yaşanacağı bir gündesiniz; takdir görecek, maddi konularda yaşanan sürpriz gelişmelerle sevineceksiniz.

Günün Olumlaması: Evren engin bir deniz, ben ise bu denizde yol alan kaptanım. Yaşamımı huzurlu, sağlıklı, mutlu ve aşk dolu sürdürebilmek için rotamı bu amaca giden yola çeviriyorum. İnançlarımdan aldığım güçle hızla ilerliyor, olumlu sonuçlara ulaşarak başarıdan başarıya koşuyorum.

Günün Rengi: Beyaz

Günün Kristali: Alacataşı

boga-50.jpg
BOĞA
Bugün iş hayatınızda düşüncelerinizi herkesle paylaşmamaya özen gösterin. Düşünce ve uygulamalarınızı sessiz ve akıllıca gerçekleştirin. Özel yaşamınızda ise Bekar Boğa’lar, arkadaşlarınızın vesilesi ile ruh eşinizi tanıma şansını elde edebilirsiniz ve aşk kapınızı çalabilir. Beraberliği devam edenler ise yersiz tartışmalardan kaçınmalı, ilişkiyi zedeleyecek kıskanç tavırlardan uzaklaşmalısınız. Kendinize yapılmasını istemediğiniz bir davranışı, sevdiğiniz insana yapmak büyük bir haksızlık olacaktır.

Günün Olumlaması: Her sonda yeni bir başlangıç yaşamayı öğrendim. Döktüğüm her gözyaşının kattığı olgunluğu, yaşanmışlıkların ruhuma kattığı bilgeliği fark ettim. En değerli zamanlarımdayım, her anımı doyasıya yaşıyor ve değerlerime sahip çıkarak yola devam ediyorum.

Günün Kristali: Ay taşı

ikizler-50.jpg
İKİZLER
Gökyüzü maddi anlamda oldukça şanslı bir günü müjdelemekte. Aklınızı işinizle ilgili konulara verin ve kazanın. Öğrenme gücünüzün oldukça kuvvetli olduğu zamanlardasınız, bunu fırsat bilin ve kendinizi iş, eğitim hayatınızda geliştirin. Herhangi bir konu ile ilgili kursa başlamayı düşünüyorsanız tam zamanı. Bugün eş ya da sevgilinizin yakınları, arkadaşları huzursuz olmanız ve ilişkinizde şüphenin uyanması adına hiç gerçekleşmemiş bir olayı kurgulayarak karşınıza gelebilir. Dikkatli olun, sezgilerinize ve birlikte olduğunuz insana olan sevginize güvenerek hareket edin. Duygusal hayatınızda uyum ve huzur sizinleyken, siz sevginizin arkasında duvar gibi durduğunuz sürece hiçbir şey bunu bozamaz.

Günün Olumlaması: Ruhumu, bedenimi, düşüncelerimi tüm karanlıklarından arındırıyorum. İlahi müziğin melodilerinde dans ediyor, ritmin titreşimleri ile bütünleşiyorum. Yüreğimdeki yaraları iyileştiriyor, ilahi gücün kuvvetini hissediyorum. Düştüğüm yerden çok sağlıklı, çok güçlü bir halde ayağa kalkıyor ve hayata sıkı sıkı tutunarak ilerliyorum.

yengec-50.jpg
YENGEÇ
Gökyüzü bugün yoğun bir duygusal geçiş yaşayacağınıza işaret ediyor. Dost ve yakınlarınızla düşüncelerinizi paylaşın, sizi rahatsız eden olumsuzluklara çözümler arayın. İsteklerinizin üzerine kararlılıkla gidin, başardığınızda alacağınız mükafat sizi hem şaşırtacak hem de kendinize olan güven duygunuzu güçlendirecektir. Bugün süregelen işinizle ilgili yeni başlangıçlarda bulunabilirsiniz. Kendinizi şımartın; ruhunuzu rahatlatacak geziler, dostlarla yapılacak fikir alışverişleri gününüze zenginlik katacaktır. Geçmiş dönemlerde beraber olduğunuz birinden alacağınız bir haber sizi bir hayli şaşırtabilir. Duygularınıza kapılarak hareket ederseniz yine üzülebilirsiniz, dikkatli davranın.

Günün Olumlaması: Sağlıkla uyandığım her güne şükürler olsun. Sahip olduğum zenginliklerin bilinci ile bana bahşedilmiş yeteneklerimi en yüce hayrıma olacak şekilde değerlendiriyorum. Yaşam şartlarımı daha güzel, bereketli ve keyifli hale getirmek için var gücümle bu yolda aşkla ve inançla ilerliyorum.

Günün Kristali: Kristal Kuvars

aslan-50.jpg
ASLAN
Yaptığınız iş her ne olursa olsun maddi-manevi kazançlı çıkacak, yeni fırsat ve tekliflerle karşılaşacaksınız. Eğitim hayatı devam eden Aslan’lar, önemli fırsatlarla karşılaşabilir ve sınavlarda beklediğinizin üstünde başarı sağlayabilirsiniz. İş ve eğitim hayatınızda bugünlerde başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin size olan sevgisinin gitgide artması, ilişkinizde güven ve saygının getirdiği güzelliklerin en güzel karşılığı olacaktır. Bekar ve ilişkisi olmayanlar ise bugün ilgi duyduğunuz insanın duygularını açması ile kendinizi bir anda harika bir ilişkinin içinde bulabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Ben emeğin, ben sevginin, ben hakkın değerini bilmenin şükrü ile bana bahşedilmiş olan tüm yeteneklerimin, bedenimin, sağlığımın, sevdiğim ve sevenlerimin kıymetini biliyorum. Kendime hak ettiğim değeri verdikçe daha çok değer görüp saygınlığımı artırıyorum.

Günün Kristali: Akuamarin

basak-50.jpg
BAŞAK
Gökyüzü olumlu etkileriyle sizleri güçlendiriyor. Fiziksel ve ruhsal anlamda kendinizi çok güçlü hissedeceğiniz, oldukça keyifli zamanlardasınız. Bu süre içinde iş hayatınızda yerinde çıkışlarınızla dikkat çekecek ve insanların hayranlığını kazanarak meslek dalınıza göre yeni teklif ve şansların size doğru hızla gelmesini sağlayacaksınız. Bu süre içinde zihninizi dinlendirecek meditasyonlar yapmalı ve iç sesinize güvenerek hareket etmelisiniz. Özel yaşamınızda ise son 2,5 yıl ve sonrasında acı deneyimlerin, haksızlıkların hakkını ilahi adaletin hiç şaşmayan yüceliği ile alacağınız bir dönemdesiniz. Sabrınızı iradeli şekilde, duruşunuzun mükafatı ile ebedi huzuru, aşkı, mutluluğu yaşayacağınız çok özel günlerin keyfini çıkarın. Etrafınızda olan biten her şeyi izleyin.

Günün Olumlaması: İnancımın gücü, yaşadıklarım karşısında irademi güçlendirirken beni hep daha iyiye ve daha güzele yöneltti. Öğrendikçe aydınlanıyor, farkına vardıkça gelişiyorum. Önem verdiklerimle vermediklerimin yerlerini hayrıma olacak şekilde değiştiriyorum. Dünya denen bu çok sesli, bazen de çok sessiz, bazen çok dolu, bazen de bomboş yüce ve büyük evrende sağlıkla nefes alıyorum. Bu muhteşem sistemin bir parçası olabilmenin, en önemlisi de farkına varabilenlerden olmanın özelliğini tüm kalbimle hissediyor, yaşıyor ve yaşatıyorum.

Günün Kristali: Carnelian

terazi-50.jpg
TERAZİ
Gökyüzü bugün hırsızlıklara, kayıplara karşı dikkatli olmanız yönünde uyarıyor sizleri. Çantanızı, değerli eşyalarınızın yerinde olup olmadığını kontrol ederek olabilecek olan durumların önüne geçebilirsiniz. Bugün iş arkadaşlarınızla ya da işiniz dolayı muhatap olduğunuz insanlarla tartışmamaya özen gösterin. Haklıyken haksız duruma düşebilir, hiç hak etmediğiniz davranışlarla karşılaşabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise kararlı olmanız gereken zamanlardasınız. Duygularınızı yok sayarak hareket edemeyeceğinize göre, içinde bulunduğunuz şartları istediğiniz yöne çevirebilmek için harekete geçmelisiniz. Duygusal hayatınızda yaşanan belirsizlik yaşamınızın geneline yansımaya devam ettiği sürece huzurlu olabilmeniz çok güç.

Günün Olumlaması: Aşkıma, duyguma, istek ve arzularıma sahip çıkıyorum. Beni benden uzaklaştıran tüm düşüncelerimden kararlılıkla uzaklaşıyorum. Sevgiyle besliyorum ruhumu ve aydınlanıyorum. Arınmış olmanın verdiği huzurla daha sağlıklı kararlar alıyor ve uyguluyorum.

Günün Kristali: Krizopras

akrep-50.jpg
AKREP
Bugün maaşınızda bir artış olabileceği gibi hukuksal konularda da sizi sevindirecek önemli gelişmeler yaşayabilir. Uzun zamandır mücadele ettiğiniz bir konuda maddi-manevi kazançlı çıkabilirsiniz. Bugün iletişime çok önem verin. Detaylara takılıp kalmadan sahip olduğunuz şansı sezgilerinize güvenerek değerlendirin. İş hayatınızda yaşanacak hızlı ve şanslı gelişmeler gözünüzü korkutmasın. Sizler merdivenleri teker teker çıkan, sorumluluk duygusu gelişmiş, işinin ehli deneyimli kişilersiniz. Özel yaşamınızda ise sevdiğiniz insanın yaşadığı sıkıntılara karşı yanında olmanız ve sevginiz onu güçlendiriyor. Bu durum yaşadıkları ile mücadele etmesini kolaylaştırıyor.

Günün Olumlaması: Ben hep adil olabilmenin, yaşadığım zorluklar karşısında inançla dimdik durabilmenin şansını deneyimledim. Yaptığım her şeyin sorumluluğunu taşıyorum. Ektiğimi biçecek olmanın bilincinde ve kabulündeyim. Ruhumu özgür bırakıp bedenimi seviyor ve dinlendiriyorum. Böylelikle akışa ayak uyduruyor, onun bana sunduklarını aklım, yeteneklerim ve yüreğimle değerlendiriyor, olumlu sonuçlar elde ederek ilerliyorum.

Günün Kristali: Yıldız Taşı

yay-50.jpg
YAY
Başkalarının dertlerine çözüm aramaktan kendinizi ne kadar ihmal ettiğinizin farkında mısınız? İnsanlara yardımcı olmak, dertlerine ortak olmak iyidir fakat dozunda olmak şartıyla. Enerjinizi bu gibi konularla düşürmemeli ve sizi ruhsal anlamda besleyecek, enerjinizi yüksek tutacak işlerle meşgul olmalı, her şeyden önemlisi kendinize değer vermeyi öğrenmelisiniz. Özel yaşamınızda beraberliğiniz devam ediyorsa bugün eş ya da sevgilinize sevginizi sözleriniz ve davranışlarınızla ifade edin. Bu tavrın aranızda yaşanan ufak tefek problemleri tamamen ortadan kaldıracağına emin olun. Sevginin gücünün ne denli büyük olduğun farkına varacaksınız. Beraberliği olmayan Yay’lar, lütfen sosyal yaşamınıza önem verin; dışarı çıkın ve yaşamın güzelliklerini fark edin.

Günün Olumlaması: Yaşamımın her anı özel ve değerli. Düşünerek, özümden gelen sese kulak vererek hareket ettiğimde yanlışa düşmem. Bu da benim karşılaştığım zorluklarla baş edebilmemi sağlayan çok kuvvetli bir enerjidir. Şimdi irademe güveniyor ve tüm negatif düşüncelerimden arınarak güçleniyorum.

Günün Kristali: Selenit

oglak-50.jpg
OĞLAK
Maddi ve manevi değerler üzerinde önemli kararlar alarak haklarınıza sahip çıkacaksınız. Deneyimlediğiniz zorlukların farkındasınız. Köklü değişiklikler yapmak için kolları sıvayacağınız, sizi engelleyen tavırlarınızdan ve insanlardan uzaklaşacağınız bir sürecin başlangıcındasınız. Aşk hayatınızı ilgilendiren konularda her zamankinden daha hassas olmalı ve sizin çevreniz ya da yakınlarınızdan kaynaklanan sinir bozucu durumlar dur demeyi bilmeli, dengeleri korumayı sağlamalısınız. Kariyerinizle ilgili hiçbir şeyi ertelememeli ve yeteneklerinizi ortaya koymakta tereddüt etmemelisiniz. İşinizle ilgili konularda önemli fırsatlarla karşılaşabilir, kariyerinizde büyük bir çıkış gerçekleştirebilirsiniz.

Günün Olumlaması: Ey aşk neredeysen gel bul beni. Ölmüş duygularımı yeşert, can ol canıma. Güçlendir, ayağa kaldır ve varlığında yücelt beni. Aşkla beslenen, aşka gelen, aşkla geçen her güne şükürler olsun.

Günün Kristali: Topaz

kova-50.jpg
KOVA
Bugün, finansal konularda ayrıntılara önem vermeli ve başkalarının sizi yönlendirmesine izin vermemelisiniz. Her türlü fikir alışverişine açık olun ama son kararı ve gerekli düzenlemeleri kendiniz yapın. İş birlikleri ve ortaklıklar kazançlı çıkmanızı sağlayacaktır. Yaşanan bu olumlu gelişmelerle, var olan şartları bir adım ötesine taşımak için yapmayı düşündüğünüz yatırımları bu süre içinde gerçekleştirmeniz kazançlı çıkmanızı sağlayacaktır. Özel hayatınızda ise var olan sorunları aşacak ve ilişkinizi yeni bir boyuta kavuşturarak huzur bulacaksınız. Bekar Kova’lar hayatınızın aşkıyla karşılaşabilirsiniz. Yine ilişkisi devam eden Kova’lar, ilişkinizi resmiyete dökme kararı alabilirsiniz. Biraz cesaretli olun ve keyifli günlerin tadını çıkarın.

Günün Olumlaması: Mucizelerin gerçekliğini biliyor ve inanıyorum. Tüm olumsuzlukları kalbimden, yaşamımdan uzaklaştırıyorum. Sevgiyi, saygıyı, aşkı, parayı tüm kalbimle kendime çekiyorum.

Günün Kristali: Kalsedon

balik-50.jpg
BALIK
Gökyüzü bugün, iş hayatınızda duygularınızla değil tamamen mantığınızla hareket etmeniz konusunda uyarıyor sizleri. Eğer duygusal davranırsanız, kariyer hayatınızda ilerlemenize engel olabilecek bir kurgunun içinde bulabilirsiniz kendinizi. Zekice davranmalı ve bugün sezgilerinizin sesine kulak vererek hareket etmeli, acele kararlardan uzak durmalısınız. Bugün son derece akılcı hareket etmeli ve yanlış yönlendirmelere karşı dikkatli davranmalısınız. Özel yaşamınız da ise bir dönem kapanıyor ve yeni bir dönem başlıyor sizler için. Hak ettiğiniz değer ve sevgiyi görebileceğiniz, aşkın kutsallığının galip geleceği özel bir süreç sizleri karşılamakta. Bu dönemde beklentilerinizi netleştirmeli ve kararlarınızı bir an evvel vererek uygulamaya geçmelisiniz.

Günün Olumlaması: Bugün kendimle yüzleşmeyi seçiyorum. Öz eleştiride bulunuyor, görmezden geldiğim özelliklerimi kabul ediyor, kendi farkındalığım doğrultusunda özümden gelen güzelliklerin yaşamıma rehberlik etmesi için kararlar alıyor ve uyguluyorum.

Günün Kristali: Zümrüt

OP
sadiye

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
TERAZİ
Gökyüzü bugün hırsızlıklara, kayıplara karşı dikkatli olmanız yönünde uyarıyor sizleri. Çantanızı, değerli eşyalarınızın yerinde olup olmadığını kontrol ederek olabilecek olan durumların önüne geçebilirsiniz. Bugün iş arkadaşlarınızla ya da işiniz dolayı muhatap olduğunuz insanlarla tartışmamaya özen gösterin. Haklıyken haksız duruma düşebilir, hiç hak etmediğiniz davranışlarla karşılaşabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise kararlı olmanız gereken zamanlardasınız. Duygularınızı yok sayarak hareket edemeyeceğinize göre, içinde bulunduğunuz şartları istediğiniz yöne çevirebilmek için harekete geçmelisiniz. Duygusal hayatınızda yaşanan belirsizlik yaşamınızın geneline yansımaya devam ettiği sürece huzurlu olabilmeniz çok güç.

Günün Olumlaması: Aşkıma, duyguma, istek ve arzularıma sahip çıkıyorum. Beni benden uzaklaştıran tüm düşüncelerimden kararlılıkla uzaklaşıyorum. Sevgiyle besliyorum ruhumu ve aydınlanıyorum. Arınmış olmanın verdiği huzurla daha sağlıklı kararlar alıyor ve uyguluyorum.

Günün Kristali: Krizopras

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.397
ASLAN
Yaptığınız iş her ne olursa olsun maddi-manevi kazançlı çıkacak, yeni fırsat ve tekliflerle karşılaşacaksınız. Eğitim hayatı devam eden Aslan’lar, önemli fırsatlarla karşılaşabilir ve sınavlarda beklediğinizin üstünde başarı sağlayabilirsiniz. İş ve eğitim hayatınızda bugünlerde başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin size olan sevgisinin gitgide artması, ilişkinizde güven ve saygının getirdiği güzelliklerin en güzel karşılığı olacaktır. Bekar ve ilişkisi olmayanlar ise bugün ilgi duyduğunuz insanın duygularını açması ile kendinizi bir anda harika bir ilişkinin içinde bulabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Ben emeğin, ben sevginin, ben hakkın değerini bilmenin şükrü ile bana bahşedilmiş olan tüm yeteneklerimin, bedenimin, sağlığımın, sevdiğim ve sevenlerimin kıymetini biliyorum. Kendime hak ettiğim değeri verdikçe daha çok değer görüp saygınlığımı artırıyorum.

Günün Kristali: Akuamarin

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.862
KOÇ
Bugün kendinizi coşkuyla ifade eder, insanların üzerinde büyüleyici bir etki bırakabilirsiniz. İş, aşk ve aile hayatınızda yenileniyor, güçlü enerjilerle yeni başlangıçlara doğru yol alıyorsunuz. Bugün araç kullanırken dikkatli olun, özellikle de trafikte tartışmalara girmemeye özen gösterin. Bir anda öfkenize yenilerek geri dönüşü olmayan sıkıntılı durumlarla karşı karşıya gelebilirsiniz. İşinizle ilgili oldukça keyifli gelişmelerin yaşanacağı bir gündesiniz; takdir görecek, maddi konularda yaşanan sürpriz gelişmelerle sevineceksiniz.

Günün Olumlaması: Evren engin bir deniz, ben ise bu denizde yol alan kaptanım. Yaşamımı huzurlu, sağlıklı, mutlu ve aşk dolu sürdürebilmek için rotamı bu amaca giden yola çeviriyorum. İnançlarımdan aldığım güçle hızla ilerliyor, olumlu sonuçlara ulaşarak başarıdan başarıya koşuyorum.

Sağol sadiye :hhhhhh:

Tılsım

Daimi Üye
Tepki
6.212
KOÇ

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.047
İKİZLER
Gökyüzü maddi anlamda oldukça şanslı bir günü müjdelemekte. Aklınızı işinizle ilgili konulara verin ve kazanın. Öğrenme gücünüzün oldukça kuvvetli olduğu zamanlardasınız, bunu fırsat bilin ve kendinizi iş, eğitim hayatınızda geliştirin. Herhangi bir konu ile ilgili kursa başlamayı düşünüyorsanız tam zamanı. Bugün eş ya da sevgilinizin yakınları, arkadaşları huzursuz olmanız ve ilişkinizde şüphenin uyanması adına hiç gerçekleşmemiş bir olayı kurgulayarak karşınıza gelebilir. Dikkatli olun, sezgilerinize ve birlikte olduğunuz insana olan sevginize güvenerek hareket edin. Duygusal hayatınızda uyum ve huzur sizinleyken, siz sevginizin arkasında duvar gibi durduğunuz sürece hiçbir şey bunu bozamaz.

Günün Olumlaması: Ruhumu, bedenimi, düşüncelerimi tüm karanlıklarından arındırıyorum. İlahi müziğin melodilerinde dans ediyor, ritmin titreşimleri ile bütünleşiyorum. Yüreğimdeki yaraları iyileştiriyor, ilahi gücün kuvvetini hissediyorum. Düştüğüm yerden çok sağlıklı, çok güçlü bir halde ayağa kalkıyor ve hayata sıkı sıkı tutunarak ilerliyorum.

maviboncuk

Daimi Üye
Tepki
16.859
OĞLAK
Maddi ve manevi değerler üzerinde önemli kararlar alarak haklarınıza sahip çıkacaksınız. Deneyimlediğiniz zorlukların farkındasınız. Köklü değişiklikler yapmak için kolları sıvayacağınız, sizi engelleyen tavırlarınızdan ve insanlardan uzaklaşacağınız bir sürecin başlangıcındasınız. Aşk hayatınızı ilgilendiren konularda her zamankinden daha hassas olmalı ve sizin çevreniz ya da yakınlarınızdan kaynaklanan sinir bozucu durumlar dur demeyi bilmeli, dengeleri korumayı sağlamalısınız. Kariyerinizle ilgili hiçbir şeyi ertelememeli ve yeteneklerinizi ortaya koymakta tereddüt etmemelisiniz. İşinizle ilgili konularda önemli fırsatlarla karşılaşabilir, kariyerinizde büyük bir çıkış gerçekleştirebilirsiniz.

Günün Olumlaması: Ey aşk neredeysen gel bul beni. Ölmüş duygularımı yeşert, can ol canıma. Güçlendir, ayağa kaldır ve varlığında yücelt beni. Aşkla beslenen, aşka gelen, aşkla geçen her güne şükürler olsun.

Günün Kristali: Topaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar