18 Şubat Günlük Burç Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.862
koc-50.jpg
KOÇ
Gökyüzü bugün, girişimci yönünüzü ortaya koyarak arzu ve istekleriniz için kendi şansını kendinizin yaratabileceğini müjdelemekte. Tereddüt etmeyin, aklınıza ilk gelen, ilk hissettiğiniz doğrudur. Sezgilerinize güvenin ve harekete geçin. Özel yaşamınızda ise korkularınızla yüzleşmeniz gereken bir gündesiniz. Sırf başkaları ne der, alışkanlıklarınız ve sorumluluklarınız rutininiz değişir endişesi ile sizi sürekli eleştiren, yaptığınız hiçbir şeyden memnun olmayan hakaretleri ile sizi size yabancılaştıran insana daha nereye kadar tahammül edebilirsiniz? Daha fazla başkaları için yaşamayın, kendinizi ve duygularınızı yok sayarak hareket etmeyin.

Günün Olumlaması: Ben bugün yaşamın bana sunduğu tüm güzellikleri görmeye niyet ediyorum. Aldığım nefes, sağlıkla uyandığım her gün için şükürler olsun. Yaptığım işi seviyorum, ruhumdan gelen güzel enerji tüm yaşamsal alanlarıma sevgiyle yansıyor ve gerçek mutluluğu yaşıyorum.

Günün Rengi: Beyaz

Günün Kristali: Kuvars

boga-50.jpg
BOĞA
Gökyüzü fiziksel çekiciliğinizi yükseltiyor. Diyete başlayabilir, ruh ve bedeninizi dinlendirecek, arındıracak bir programa katılarak kısa sürede olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Bugünlerde biraz ben merkezli düşünmeli ve yaşamın size sunduklarını akıllıca değerlendirmelisiniz. Kendinize değer vererek yaşam kalitenizi arttırmak için harekete geçmelisiniz. İş hayatınızda sorumluluk almaktan korkmayın, zamanla yarışmak yerine zamanı iyi değerlendirmeyi öğrenin ve her koşulda başarılı, kazançlı çıkın. Özel yaşamınızda ise tutku ve duygunun yoğun olduğu bir gündesiniz. Sevginizi dokunarak, sözlerinizle, hal ve tavırlarınızla göstermekten korkmayın. Yaşam sevdikçe ve sevildikçe zenginleşir unutmayın.

Günün Olumlaması: Evrenle bütünleşiyor, kainatın güzellikleri ile tamamlanıyorum. Kalp kırıklıklarımı, olumsuz alışkanlık ve davranışlarımı ruhumdaki güçlü inançla aşıyorum. Dünümde yaşadığımın olgunluğunu alarak yarınıma katıyorum. Sağlıklı, dinç ve huzurluyum.

Günün Kristali: Labradorit

ikizler-50.jpg
İKİZLER
Gökyüzü bugün, iş hayatınızda haklı başarılarınıza bir yenisini daha büyük emeklerden sonra ekleyebilir. Yaşamınızda karanlık bir dönem kapanıyor. Yeni başlangıçlar, yeni insanlar, alacağınız radikal kararlar bu dönemin getirileri arasında. Gün içinde kiminle, nerede, ne konuştuğunuza dikkat edin. Akşama doğru sizin söyledikleriniz çarptırılarak çok farklı bir şekilde başkalarının kulağına çalınabilir ve sevdiğiniz, değer verdiğiniz insanlarla kısa sureli problemler yaşayabilirsiniz. Özel yaşamınızda eş ya da sevgilinizle yollarınızı ayırmayı düşünüyorsanız cesur ve kararlı davranın. Olumsuz bir ilişkiye geri dönüş sizlere ilerleyen günlerle daha büyük pişmanlıklar yaratabilir.

Günün Olumlaması: Sahip olduğum, olacağım tüm güzellikler için şükürler olsun. Düştüğüm yerden kalkabildiğim için, düşmanlarıma galip gelip dostlarımla, sevenlerimle güçlenerek doğruyu gördüğüm, isteklerime azimle aşkla emekle ulaştığım için şükürler olsun.

Günün Kristali: Yakut

yengec-50.jpg
YENGEÇ
İş hayatınızda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Özel yaşamınızda eşten kaynaklanan problemler gün boyu canınızın sıkılmasına sebep olabilir. Tahammül sınırlarınızı zorlayan hakaretler ilişkiyi sonlandırmanıza sebep olabilir. Her ne olacaksa sizin ve geleceğiniz için iyi olacak. Korkularınızın üstüne gidin, haklı cesaretiniz sizi huzura kavuşturacak. Siz vicdanınız açısından rahatsanız ilişkiyi devam ettirmek adına elinizden gelen her şeyi yaptığınıza inanıyorsanız… Akışa ayak uydurun.

Günün Olumlaması: Korkulardan, kaygılardan, yanılgılardan arındırıyorum ruhumu, cesur bakıyor ve cesur yaşıyor. Yaşamın bana sunduklarını görmeyi seçiyorum. Fark edemediklerimin farkına varıyorum. Karanlık perdeleri aralayarak göremediklerimi görmeyi seçiyor, yeni kararlar alıyor ve uyguluyorum.

aslan-50.jpg
ASLAN
İş hayatınızda oldukça yükselecek birçok sürpriz teklif alacaksınız. Bugün kararlarınızı sezgilerinizin sizi yönlendirdiği yöne göre belirleyin. Aile yaşamınızda ev ve aileyi ilgilendiren konularda birçok imkanla karşılaşabilirsiniz. Maddi konularda hiç beklemediğiniz insanlardan destek görerek bu alanlarda da önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Özel yaşamınızda başkalarından kaynaklanan etkilerin huzurunuzu bozmasına izin vermemelisiniz. Duyduğunuz her söze inanarak eş ya da sevgilinize haksızlık etmemelisiniz. Üzülmek istemiyorsanız üzmemeyi öğrenmelisiniz.

Günün Olumlaması: Gecenin siyahının, gündüzün ışığının sırrına eriyorum. Var oluşun önemini kavrıyor, aşkın kutsallığına inanıyorum. Sahip olduğum değerlerimi koruyor ve muhafaza ediyorum. Değerlerimle güçleniyor, yeteneklerimin, sayısız nimetinin şükrünü tüm kalbimle yaşıyorum.

Günün Kristali: Aragonit

basak-50.jpg
BAŞAK
İş hayatınızda başarı çıtanızın hızla yükseldiği pırıl pırıl bir dönemdesiniz. Yeteneklerinizi doğru zamanda doğru yerde bulunmanın şansı ile ortaya koyabilmenin şansını yakalayarak kariyerinize yeni bir yön verebileceksiniz. Maddi-manevi şanslı günlerdesiniz. Bugünlerde iletişime önem verin, dostlarınızdan gelecek destek sizleri daha da güçlü bir konuma taşıyacak. Yenilikçi devrimlere hazır olun. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin tartışma anında söylediği sözlere pişman olduğunu bilmelisiniz. Zihninizde farklı düşünceler oluşmasına, sevginizin kelimelerin esiri olmasına izin vermeyin. Sevgi emek, sevgi sabır, sevgi anlayış demektir. Sevginizden ikiniz adına da eminseniz…

Günün Olumlaması: Acısı ve tatlısı ile seviyorum hayatı. Doğan her gün yeni bir nefes, yeni bir mucize benim için. Aldığım nefes, yüzümdeki gülücük, eşim, işim, ailem, sağlığım, bedenim: işte budur benim mucizem. Şükrediyor, her an öğreniyor, gelişiyor, büyüyor ve zenginleştiğimi hissediyorum. Bolluk, bereket, aşk, şans, sevgi benimle birlikte, attığım her adımda daha da büyüyor.

Günün Kristali: Yeşim

terazi-50.jpg
TERAZİ
Gökyüzü kararsızlık ve umutsuzluklarınızdan uzaklaştırıyor sizleri. Düşünceleriniz netlik kazanacak ve başarılı girişimlerin altına cesurca imzanızı atacaksınız. Yaşadıklarınızın ağırlığı omuzlarınıza yorgunluk düşürmüş olsa da sizler güçlü insanlarsınız. Silkinecek, bir anda enerjinizi toplayarak iş ve özel yaşamınızda her şeyi kontrol altına alabileceksiniz. Öylesine güçlü bir dönemdesiniz ki tıkandığınız, nefes almakta zorlandığınızı hissettiğiniz hemen her konuda rahatlamalar yaşayacak, kararlarınızı başarı ile uygulayabileceksiniz. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin davranışlarına karşı aşırı hassas davranacağınız günlerdesiniz.

Günün Olumlaması: Aşkınla beslenen yüreğim gün oldu ağladı, gün oldu güldü. Seni sevmenin coşkusu ile görmediğim, görmezden geldiğim her davranışının arkasındaki manayı bir bir çözüyorum. Sevgimin gerçekliğinin bana armağanı olan sezgilerimin sesine kulak veriyorum. Kendim için en doğru, en hayırlı kararları alıyor ve uyguluyorum.

akrep-50.jpg
AKREP
Gökyüzü iş hayatınızda sizin dışınızda gelişen olaylara adapte olmanız ve sabırlı davranmanız için uyarıyor sizleri. Sabırsız davranırsanız zararlı çıkabilirsiniz. Kısa süreli gecikmeler ve işlerin beklediğiniz şekilde ilerlemesi biraz zaman alsa da istediğiniz hale gelecektir. Ailevi ilişkileriniz bugün önem kazanıyor. Onların sevgi ve ilgisini karşılıksız bırakmamalı, daha fazla zaman ayırmaya özen göstermelisiniz. Özel yaşamınızda ise fırtınadan önceki sessizliği dağıtmanın zamanı geldi. Duygularınızı özgür bırakın ve içinize biriktirdiğiniz her şeyi cesurca ifade edin. Kaybetmek korkusu gerçek duygularınızı ifade etmenize engel olmasın.

Günün Olumlaması: Duygularımı kelimelere döküyor, sevginin rüzgarına teslim ediyorum. Dipsiz kuyulardan çıkıyor, özgürleşiyor, aşkla buluşmanın huzuruna eriyorum. Aşkın kutsallığına bürünüyor, korunuyor ve kendi dünyamı aşkla keşfetmenin sırrına eriyorum.

Günün Kristali: Akik

yay-50.jpg
YAY
İletişime ne kadar çok önem verirseniz o denli şanslı çıkacaksınız. Bugün işiniz gereği bir arada olduğunuz kişilerden oldukça önemli bir teklif alabilirsiniz. Ailenizi ilgilendiren konularda yaşanacak maddi gelişmelerle rahatlayacak, uzun zamandır sıkıntı duyduğunuz önemli bir konunun olumlu sonuçlanması ile sevineceksiniz. Özel yaşamınızda ise “gitmek mi çözüm, kalıp mücadele etmek mi?” sorusu gün boyu zihninizi meşgul edebilir. Birlikte olduğunuz insanla düşüncelerinizi, korkularınızı, rahatsızlıklarınızı paylaşmadığınız sürece sadece kendinize değil ilişkinize de haksızlık eder ve yanlış kararlar alabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Bugün kendimle yüzleşmeyi seçiyorum. Ruhumu, bilinçaltımı tüm negatif düşüncelerimden, kuruntularımdan arındırıyorum. Ben kendi kendime yetebilmenin gücünü kavrıyor, inançlarımla arınıyor ve güçleniyor. Yapabileceklerimi fark ediyor, dengeyi buluyor, sağlıklı kararlar alıyor ve uyguluyorum.

Günün Kristali: Mavi Akik

oglak-50.jpg
OĞLAK
Gökyüzü bugün hırsınızı kontrol altına almanız için uyarıyor sizleri. Ben merkezli düşünerek öfkenize yenildiğiniz takdirde karşılaşacaklarınız hiç tahmin ettiğiniz şekilde olmayabilir. Dikkatli davranın. Öncelikle kendinize adil olmalı ve yaşanan olaylar her ne olursa olsun empati kurarak hareket etmelisiniz. İş hayatınızda bugün eleştirileri yapıcı yönde almalı, sizden yaşça büyük insanların tecrübelerine itibar etmelisiniz. Özel yaşamınızda da öfkenizi kontrol etmelisiniz. Aksi halde birlikte olduğunuz insanı kırabilir, siz de kırılabilirsiniz. Beraberliği olmayan Oğlak’lar ise bugün kendinizle baş başa kalın, sevdiğiniz bir hobinizle ilgilenin ve sakinleşin.

Günün Olumlaması: Ben merhametimi, duygusallığımı ön plana çıkarıyor, öfke ve kızgınlığımı sevgiyle ruhumdan gönderiyorum. Beni ben yapan değerlerime sahip çıkıyor, seviyor ve onaylıyorum. Yaşamın akışıyla uyumlu ve dengedeyim.

Günün Kristali: Carnelian

kova-50.jpg
KOVA
Maddi konularda oldukça şanslısınız, unuttuğunuz ya da uzun zamandır tahsil edemediğiniz bir alacağınız bugün gelebilir. Ev hayatınızı ilgilendiren konular da ise gerginlikler yaşayabilirsiniz. Ani çıkışlar yapmamalı ve ilk sözü söyleyen taraf siz olmamalısınız. Bekar Kova’lar ise bugün karşı cinsin yoğun ilgisi ruhunuzu okşayacak fakat birden fazla insanın ilgisi doğru karar vermenize engel olabilir. Anlık kararlar almaktan uzak durmalısınız. Bugün burkma ve çarpmalara karşı dikkatli olmalısınız. Bedeninize gereken önemi vermeyi öğrenmelisiniz.

Günün Olumlaması: Yenilik enerjisini tüm ruhumla çağırıyor, beni de içine katarak yoluma rehber olmasını diliyorum. Eskimiş ruh ve bedenimde ağırlık yaratan tüm enerjileri, sevgi ve kararlılıkla evrene iade ediyorum. Pozitif enerjileri sevgiyle kendime çekerek her alanda sağlıkla, aşkla başarılı oluyorum.

Günün Kristali: Lapis lazuli

balik-50.jpg
BALIK
Gökyüzü bugün uzun yıllardır arkadaşlık ettiğiniz insanların iğneleyici sözlerinin sinirlerinizi gerebileceğine işaret etmekte. Siz kimsenin işine gücüne, yaptıklarına karışmazken insanların sizin hemen her işinize müdahale etmeye çalışmaları karşısında sabrınız taşabilir. Haksız da sayılmazsınız. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insanın sevgi dolu yaklaşımları ile gergin ruh halinizden kolayca sıyrılarak hayatın keyifli yönlerine yönelerek enerjinizi yükselteceksiniz. Bu olumlu enerjinizde iş hayatınıza yansıyacak, sizlere başarı ve kazanç olarak geri dönecek. Olabildiğince negatif insanları çevrenizden uzaklaştırın ve siz yolunuza bakın.

Günün Olumlaması: Değiştirmekte güçlük çektiğim tüm alışkanlıklarımdan, geçmişe bağımlı ruh halimden sevgiyle ve kararlılıkla uzaklaşıyorum. Ben ruhumu, zihnimi yeniledikçe yaşamımda rahatsızlık duyduğum, mutluluğumu engelleyen her şey yaşamımdan müdahalem olmadan çıkıp gider ve ben gerçek huzuru, mutluluğu yakalarım.

Günün Kristali: Ateş Opali

HürriyetAile

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.862
koc-50.jpg
KOÇ
Gökyüzü bugün, girişimci yönünüzü ortaya koyarak arzu ve istekleriniz için kendi şansını kendinizin yaratabileceğini müjdelemekte. Tereddüt etmeyin, aklınıza ilk gelen, ilk hissettiğiniz doğrudur. Sezgilerinize güvenin ve harekete geçin. Özel yaşamınızda ise korkularınızla yüzleşmeniz gereken bir gündesiniz. Sırf başkaları ne der, alışkanlıklarınız ve sorumluluklarınız rutininiz değişir endişesi ile sizi sürekli eleştiren, yaptığınız hiçbir şeyden memnun olmayan hakaretleri ile sizi size yabancılaştıran insana daha nereye kadar tahammül edebilirsiniz? Daha fazla başkaları için yaşamayın, kendinizi ve duygularınızı yok sayarak hareket etmeyin.

Günün Olumlaması: Ben bugün yaşamın bana sunduğu tüm güzellikleri görmeye niyet ediyorum. Aldığım nefes, sağlıkla uyandığım her gün için şükürler olsun. Yaptığım işi seviyorum, ruhumdan gelen güzel enerji tüm yaşamsal alanlarıma sevgiyle yansıyor ve gerçek mutluluğu yaşıyorum.

Günün Kristali: Kuvars

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.052
İKİZLER
Gökyüzü bugün, iş hayatınızda haklı başarılarınıza bir yenisini daha büyük emeklerden sonra ekleyebilir. Yaşamınızda karanlık bir dönem kapanıyor. Yeni başlangıçlar, yeni insanlar, alacağınız radikal kararlar bu dönemin getirileri arasında. Gün içinde kiminle, nerede, ne konuştuğunuza dikkat edin. Akşama doğru sizin söyledikleriniz çarptırılarak çok farklı bir şekilde başkalarının kulağına çalınabilir ve sevdiğiniz, değer verdiğiniz insanlarla kısa sureli problemler yaşayabilirsiniz. Özel yaşamınızda eş ya da sevgilinizle yollarınızı ayırmayı düşünüyorsanız cesur ve kararlı davranın. Olumsuz bir ilişkiye geri dönüş sizlere ilerleyen günlerle daha büyük pişmanlıklar yaratabilir.

Günün Olumlaması: Sahip olduğum, olacağım tüm güzellikler için şükürler olsun. Düştüğüm yerden kalkabildiğim için, düşmanlarıma galip gelip dostlarımla, sevenlerimle güçlenerek doğruyu gördüğüm, isteklerime azimle aşkla emekle ulaştığım için şükürler olsun.

Günün Kristali: Yakut

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar