18 Temmuz Günlük Burç Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.864
koc-50.jpg

KOÇ
Bugün iş ve özel yaşamınızda olumsuz olayları düzene sokabilmek için zihninizdeki hedefiniz bellidir. Artık yanlış insanlara verdiğiniz emek ve değerden dolayı yaşamınızda sevgileriyle yanınızda olan insanları üzmemelisiniz. Bunun için de hedeflerinizi gerçekleştirmek adına planlı hareket etmeye başlamalısınız. Bugün yakın çevrenizdekilerin imalı ve rahatsız edici, baskıcı tutumlarına karşı siz de patlamalar yaşayabilir ve içinizde biriktirdiğiniz her şeyi sözlerinizle haykırabilirsiniz. Duygusal olarak kendinizi teskin edebilmek oldukça zordur. Yaşadıklarınız oldukça güç ve bunaltıcı olmasına rağmen sizler bugün çevrenizeki hemen herkese karşı toleranslı davranmalısınız. İçinde bulunduğunuz şartlar bu süreçte yapacağınız tüm karşı çıkışların size daha fazla olumsuzluk getireceğine işaret etmekte. Kolay olanı herkes başarır, siz bugün zor olanı yapmaya çalışın.

Günün Olumlaması: Tüm yetenek ve birikimlerimin kullanıldığı, bolca para kazandığım, mutlu ve huzurlu olduğum harika bir işim var. Çalıştıkça kendime olan güvenim artıyor ve başarılı işlerin altına gururla imza atıyorum.

Günün Rengi: Sarı

Günün Kristali: Sarı Topaz
boga-50.jpg

BOĞA
Gün içinde daha önceden kararlaştırılmış ve elinize geçmesi muhtemel paralarla ilgili görüşmeler gündeme gelebilir. Bu konuda tavırlarınız oldukça serttir. Uzlaşmacı bir tutum izleseniz de eğer dışarıdan size uymayan bir teklif veya baskı gelirse, bu konuda taviz vermeyeceğiniz açıktır. Gerek aşk gerek iş ve gerekse maddi konularda sabırlı, uyumlu hareket etmeye çalışmalısınız. Kariyerinizi ilgilendiren konularda yeni tanışacağınız insanlardan hiç beklemediğiniz şekilde önemli teklifler ve başarılı olabileceğiniz orijinal fikirler alabilirsiniz. Kendinize olan güveniniz ve iletişimdeki başarınız sizlere pek çok kapıyı aralayacaktır. Yakın çevrenizde sizin dışınızda gelişen olaylarla karşılaşabilirsiniz. Bu olaylar olumlu da olabilir olumsuz da. Özel yaşamınızda sorumluluklarınızın farkına vararak hareket etmelisiniz. Beraber olduğunuz insanın size manevi olarak fazlasıyla ihtiyacı olduğu bir süreçtesiniz.

Günün Olumlaması: Karşılaştığım her olay ve buna bağlı olarak verdiğim tepkilerimi şu anda kontrol altına alıyor, sakinleşiyor ve durup düşündükten sonra kararlarımı veriyorum.

Günün Kristali: Lapis Lazuli
ikizler-50.jpg

İKİZLER
Gökyüzü bugün, ikili ilişkileriniz konusunda temkinli hareket etmeniz konusunda uyarıcıdır. Partnerinizi yanlış anlayarak ve öfkeli tavırlar sergileyerek kalbini kırabilirsiniz. Sakin ve duyarlı davranmalı, öfkenize yenilerek hareket etmemelisiniz. İş hayatınızda, fikirlerinize karşı çıkılması ile tartışmalar söz konusu olabilir. Sakinliğinizi korumalı, karşınızdakileri anlamaya çalışmalısınız. Beraber çalıştığınız insanlarla ilişkilerinizde açık görüşlü olursanız sizin için uygun olan bir şeyin başkaları için uygun olmayabileceğini anlayabilirseniz. Dürüst ama taktiksel bir konuşmayla uzun zamandır yaşadığınız sorunları kökten çözüme kavuşturabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Gücümü geri alıyorum ve kendi kendimi yönetiyorum. Ben özgürüm. Yaşama güveniyorum, yaşamımda her şey yeterli ve yolunda.

Günün Kristali: Carnelian
yengec-50.jpg

YENGEÇ
Bugün kendinize güveniniz oldukça yüksektir. İş hayatınızı ilgilendiren konularda önemli görüşmeler ve hızla gelişen olaylar yaşayabilirsiniz. Uzun zamandır mücadele ettiğiniz ve sabır gösterdiğiniz konularda çıtanızı bir anda yükseltebileceğiniz süreçtesiniz. Akıllı hareket etmeli, duygularınızı kontrol altında tutmayı başarmalısınız. Engelleri geride bırakarak, hür bir şekilde yeni başlangıçları karşılayabileceğiniz özel zamanlardasınız. Özel yaşamınızda birlikte olduğunuz insanın kurnazca üzerinizde baskı kurmaya kalkışması, tepkilerinizi sert bir dille ifade etmenize sebep olabilir.

Günün Olumlaması: Düşündükçe anlıyorum ki sadece kendimden sorumlu değilim bu yaşamda, sevdiklerimden de sorumluyum sevmediklerimden de. Yaşadıklarımı sadece kendi yönümden değerlendirip haklı çıkma gayemi bir yana bırakıyor, adil bir yaklaşımla değerlendirmelerde bulunuyorum. Önemli olanın haklı olmam değil, mutlu olup mutlu etmemin olduğunun idraki içinde hareket etmeyi seçiyorum.

Günün Rengi: Turuncu

Günün Kristali: Güneş taşı
aslan-50.jpg

ASLAN
Gökyüzü iş yerinizde kendinizi daha huzurlu ve verimli hale getirebilmeniz için bazı kişisel değişiklikler yapmak adına harekete geçmeniz için destekliyor sizleri. Maddi konularda dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Ortaklaşa yaptığınız işlerle ilgili disiplinli davranarak haklarınızı korumalısınız. Öfkeniz sadece kendinize karşı yaptığınız bir engeldir. Gerçekleri görmezden gelecek bir yapıda olmadığınıza göre şimdi harekete geçmeli ve rahatsızlık duyduğunuz tüm konularda fikirlerinizi söyleyerek yapmanız gereken hiçbir şeyi ertelememelisiniz. Kaybetme korkusunun ruhunuzda gezinerek sizi engellemesine izin vermemelisiniz.

Günün Olumlaması: Ruhumda gezinen korku, endişe ve kaygılarımdan en yüksek akıl yetilerimi kullanarak uzaklaşıyorum. Gerçeği tüm yanlarıyla kabul ederek ve iyileştirmem gereken alanların farkına vararak haklarıma sahip çıkıyorum.

Günün Kristali: Kuvars
basak-50.jpg

BAŞAK
Gökyüzü, iş hayatınızda birlikte çalıştığınız insanlar sebebiyle kendinizi huzursuz hissedeceğinize işaret etmekte. Sizi kapsayan birtakım konuşmaların kulağınıza gelmesiyle birlikte bu gerginlik daha da artabilir. Kendinizi üzmemeli ve daha kararlı olmayı başarmalısınız. Kelimelere takılıp kalmadan istek ve hedeflerinize giden yolda yeteneklerinizi sergilemelisiniz. Kendinizle yarışmalısınız. Her yaptığınız işle ve davranışla kendi kendinizin bir adım daha önüne geçmelisiniz. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insanın söyleyecekleri zihninizi bulandırabilir. Gereksiz kıskançlıklar ilişkinizi zedeleyebilir.

Günün Olumlaması: Tüm yetenek ve birikimlerimin kullanıldığı, bolca para kazandığım, bana doyum veren bir şekilde yaratıcılığımı ifade ettiğim harika bir işim var. Birlikte çalışmayı sevdiğim insanlarla çalışıyor, onlardan sevgi ve saygı görüyorum.

Günün Kristali: Azurit
terazi-50.jpg

TERAZİ
Gökyüzü bugün, önemli kararlar almadan önce bir kez daha düşünmeniz için uyarıyor sizleri. İşinizle ilgili konuları şansa bırakmadan her şeyi dikkatli ve özenli bir şekilde gözden geçirerek hareket etmelisiniz. Alınacak kararları uygulamaya geçmeden önce hesaplamalarınızı en ince ayrıntısına kadar değerlendirmelisiniz. Arkadaş ilişkilerinizde sizin dışınızda gelişen olaylar canınızı sıkabilir, yaşanan olaylara karşı sakince çözüm önerileri bularak onları uygulamaya bakın, kimseyle söz düellosu içerisine girmeyin. Özel yaşamınızda ise üçüncü şahısların evlilik ya da beraberliğinizi kıskanarak huzurunuzu kaçıracak söz ve davranışlarına itibar etmeyin.

Günün Olumlaması: Yaşamdan, sevmekten, çalışıp üretmekten korkmuyorum. Sevdikçe, ürettikçe daha da verimli olur ve hak ettiğim kazancı, değeri fazlasıyla alırım. Bu hepimiz için çok karlı bir alışveriştir. Ben diğerlerinden, diğerleri benden kazandıkça bolluk ve bereket olgusu daha da güçlenir.

Günün Kristali: Granat
akrep-50.jpg

AKREP
Bugün beklediğinizin dışında gelişebilecek aksaklıklar ve gelişmeler ne yapacağınızı şaşırmanıza neden olabilir. Bazı şeylere müdahale edemeyebilirsiniz. İsyan etmek yerine sakinlikle yaşananların getirisi doğrultusunda en doğru olanı yapmaya çalışmanız daha doğru bir davranış olacaktır. İş arkadaşlarınızla tartışmalardan, pişman olacağınız sözler sarf etmekten kaçının. Ailenizi ilgilendiren maddi bir konuyla ilgili önemli görüşmeler söz konusu olabilir. Özel yaşamınızda ise yanlış anlaşılmalar sert tartışmalara neden olabilir, öfkenizi kontrol etmeye çalışmalısınız.

Günün Olumlaması: Daha önce olmadığım kadar kararlı ve cesaretliyim. Yaşamımda beni engelleyen, huzursuz kılan her şeyi uzaklaştırma kararı aldım. Yeniden şekillenen hayat yolumda isteklerimi gerçekleştirebilecek inanç ve güce sahibim.

Günün Kristali: Krizopras
yay-50.jpg

YAY
Gökyüzü bugün, kendinizle kavga içinde olacağınıza işaret etmekte. “Neden ben? Ben bunu hak etmedim” tarzında düşünceler zihninizi fazlasıyla meşgul edebilir. Özellikle geçmişte yaşadığınız bir olayın derin etkileri sizi bir girdap gibi içine çekebilir. İş hayatınızda yeni fikir ve atılımlarınızı beklemede tutmanız sizler için daha hayırlı olacaktır. Özel yaşamınızda ilişkinizi gözden geçirmeli ve artık bir karar vermelisiniz, ya kalacaksınız ya da gideceksiniz. Sürüncemede bıraktığınız sürece hem kendinize hem de birlikte olduğunuz insana haksızlık edebilirsiniz. Yaşamınızı yeniden yapılandıracağınız bu süreçte doğru kararlar alabilmeniz için bugün bol bol dinlenerek, ruh ve zihninizi tüm negatif düşüncelerden arındırmalısınız.

Günün Olumlaması: Kendime söz veriyorum; zorlandığım, kaçtığım her şeyin üzerine gideceğim ve mücadele edeceğim. Düştüğüm yerden sahip olduğum inançla güçlü bir şekilde kalkacağım ve bana sunulan yaşamı sil baştan yeniden yaşayacağım.

Günün Kristali: Septerian
oglak-50.jpg

OĞLAK
Bugün kurgulama gücünüz bir hayli yüksek. Hemen her konuda kendinizi haklı görüp, haklı çıkmak adına yakın çevrenizde bulunan insanların kalplerini yaralayabilirsiniz. Dikkatli olun ve bu duygunun sizi yanlış tavırlar içine sokmasına izin vermeyin. Öfkelenmeden, sevgiyle iletişim kurmaya çalışın. İşinizle ilgili konularda eleştirilere açık olmalı, tavır ve davranışlarınızı gözden geçirmelisiniz. Sakinliğinizi koruyun, çok özel ve şanslı bir süreçtesiniz. Bu sürecin nimetlerinden faydalanabilmek tamamen sizin olumlu ya da olumsuz tutumunuzun neticesi olacaktır.

Günün Olumlaması: İnsan olmanın getirdiği tüm onurlu yanlarımı sevgiyle kucaklıyorum. Değerlerime sahip çıkıyor, özgüvenimi tazeliyorum. Manen sahip olduğum gücümü maddi güç ve kazanımlara dönüştürebilmek için beceri ve yeteneklerimi işimde başarılı bir şekilde uygulamayı seçiyorum. Hayallerimi gerçeğe dönüştürmek için ilk adımımı atıyorum.

Günün Kristali: Akuamarin
kova-50.jpg

KOVA
Gökyüzü, olumlu enerjileriyle cesaretinizi toplayarak yeniliklere açık bir ruh halinde olmanızı sağlıyor. Ertelediğiniz, peşinden gitmeye korktuğunuz tüm düşüncelerinizi uygulamaya başlayabilirsiniz. Kendinize hak ettiğiniz değeri verdiğiniz sürece karşılığını olumlu sonuçlar elde ederek alabileceksiniz. Sahip olduğunuz müthiş zekanızı, iş ve eğitim hayatınızda en yüksek haliyle kullanarak size sunulan şansları en iyi şekilde değerlendirebileceksiniz. Ruhunuzdan gelen bilgelik zekanızla birleştiğinde isteyip de başaramayacağınız hiçbir şey yok.

Günün Olumlaması: Başımı kaldırıp gökyüzüne baktığımda, sonsuzluğun derinliğinde varlığımın ne kadar değerli olduğunu idrak ediyor, kendime ve sevdiklerime vermem gereken kıymeti bir kez daha anlıyorum.

Günün Kristali: Turmalin
balik-50.jpg

BALIK
Bugün seyahatler ve hukuksal konularda sıkıntılar, aksamalar gündeminizi meşgul edebilir. Hakkınızı almakta zorlanabileceğiniz bir gündesiniz. Ailenizi ilgilendiren konularda taraf olmaktan kaçınmalısınız. Yakınlarınız orta yolu bulmak yerine sizi yapmadığınız şeylerle suçlayıp kırabilirler. Özel yaşamınızda ise kötü bir dönemin bitişi, yeni ve olumlu bir dönemin başlangıcı sizler için. Evli ve birbirine gönül bağı kuvvetli Balık’lar, aşkınıza sahip çıkın ve beraberliğinizin temellerini kuvvetlendirip hayat yolunda birlikte yaşlanmak için yeni bir adım atın.

Günün Olumlaması: Derbederliğimden, kederlerimden, görüp de görmediğim gerçeklerden kaçmıyorum artık. An bu andır; yüzleşiyorum kendimle, yenileniyor, zorlandığım ve eksik kaldığım tüm yönlerimi ele alıyor, en yüce hayrıma olacak şekilde geliştiriyorum.

Günün Kristali: Mavi Safir

HürriyetAile

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.864
koc-50.jpg

KOÇ
Bugün iş ve özel yaşamınızda olumsuz olayları düzene sokabilmek için zihninizdeki hedefiniz bellidir. Artık yanlış insanlara verdiğiniz emek ve değerden dolayı yaşamınızda sevgileriyle yanınızda olan insanları üzmemelisiniz. Bunun için de hedeflerinizi gerçekleştirmek adına planlı hareket etmeye başlamalısınız. Bugün yakın çevrenizdekilerin imalı ve rahatsız edici, baskıcı tutumlarına karşı siz de patlamalar yaşayabilir ve içinizde biriktirdiğiniz her şeyi sözlerinizle haykırabilirsiniz. Duygusal olarak kendinizi teskin edebilmek oldukça zordur. Yaşadıklarınız oldukça güç ve bunaltıcı olmasına rağmen sizler bugün çevrenizeki hemen herkese karşı toleranslı davranmalısınız. İçinde bulunduğunuz şartlar bu süreçte yapacağınız tüm karşı çıkışların size daha fazla olumsuzluk getireceğine işaret etmekte. Kolay olanı herkes başarır, siz bugün zor olanı yapmaya çalışın.

Günün Olumlaması: Tüm yetenek ve birikimlerimin kullanıldığı, bolca para kazandığım, mutlu ve huzurlu olduğum harika bir işim var. Çalıştıkça kendime olan güvenim artıyor ve başarılı işlerin altına gururla imza atıyorum.

Günün Kristali: Sarı Topaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar