18 yaşındaki kız 'erkek' kaçırdı

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
Dünya tersine döndü..hep erkekler kızları kaçıracak değil ya diye düşündüler sanırım:ilknur::ilknur:

18 yaşındaki kız 'erkek' kaçırdı

E.K., M.T. ile birlikte kaçtıklarını ve terk edilmiş bir evde geceyi geçirdiklerini belirterek, “Kendi rızamla kaçtım. Kendi isteğimle de M.T. ile birlikte oldum” dedi

570180_detay.jpg

Bahadır ÖKTEM / AHT

Trabzon Değirmendere’de yaşayan lise son sınıf öğrencisi E.K. (18) adlı kız, 3 gün önce kayboldu. Aynı gün komşusunun ilköğretim okulu 7. sınıf öğrencisi oğlu M.T. (13) de kayıplara karıştı. Bunun üzerine her iki aile de polise giderek kayıp başvurusunda bulundu.

‘O, BENİ KANDIRDI’
Polis kayıp iki öğrenciyi aramaya başlarken; olaydan bir gün sonra E.K. evine döndü. Geceyi M.T. ile birlikte geçiren E.K.’nin ailesi, 13 yaşındaki öğrencinin kızlarını zorla kaçırdığını iddia ederek şikâyetçi oldu. M.T.’nin ailesi de genç kızın çocuklarını kandırarak kaçırdığını belirterek E.K. ve ailesinden şikâyetçi oldu. E.K., M.T. ile birlikte kaçtıklarını ve terk edilmiş bir evde geceyi geçirdiklerini belirterek, “Kendi rızamla kaçtım. Kendi isteğimle de M.T. ile birlikte oldum” dedi. M.T.’nin ise “Kimseyi kaçırmadım. O beni kandırdı. Boş bir eve götürdü ve televizyonda izlediğim filmlerdeki gibi birlikte olduk” dediği öğrenildi.

AİLELER ŞİKAYETÇİ OLMADI KIZ SERBEST KALDI
Hakkında “reşit olmayan kişiyle cinsel ilişkide bulunmak” suçundan işlem yapılan E.K. ailelerin şikayetçi olmaması üzerine savcılık talimatıyla Emniyet’ten serbest bırakıldı. M.T.’nin babası Bahri T. “Ne yapacağımızı şaşırdık. Çocuklar bir cahillik yapmış. Birlikte olmuşlar, kızın ailesinin durumuna da üzülüyoruz. Onlar da kızları için endişeleniyor. İşi uzatmanın bir âlemi yok. Mecburen anlaşacağız. Belki önce bir yüzük takar, sonra da 1-2 yıl sonra evlendiririz” diye konuştu.

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
bu inanılmaz bişey bi de anne ne diyo 1 2 sene sonra evlendiririz 2 sene sonra kız 20 oğlan 15 yaşında olacak şaka gibi.... bu sefer kız suçlu manya mıdır nedir...benim oğlum olsa o bunu keserim....-kizgin

rüzgar gülü

Daimi Üye
Tepki
10.147
dünya tersine dönüyor sanırım..... bakalım 1-2 sene sonra birbirlerini beğeneceklermi.. bu kadar delirmiş olan sapıtmış olan insandan herşey beklenir... Allah akıl fikir versin...

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
bence o kızın psikolojik sorunları var...evlendirmek yerine tedavi ettirmeleri lazım:ilknur:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar