19 Aralık Günlük Burç Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
KOÇ
Bugün işinizle ilgili ertelediğiniz ve gereken önemi göstermediğiniz ya da gösteremediğiniz konuları gündeminize almalı, birlikte çalıştığınız insanların da görüşlerine başvurarak disiplinli bir şekilde çalışmalı, düzenlemelerde bulunmalısınız. Başlamayı düşündüğünüz işleri bir an evvel hayata geçirmelisiniz. Oyalanma ve erteleme lüksünüzün olmadığının bilinci ile hareket edin. Özel yaşamınızda ise sürpriz ve keyifli gelişmeler bekliyor sizleri. Aşkın gücünü yüreğinizin derinliklerinde hissedeceksiniz.

Günün Olumlaması: Şimdi evrenin muhteşem müziğinin eşliğinde dans ediyor, kendi dünyamı yeniden keşfediyorum. Bu muhteşem keşfin öğretilerine ve getirilerine açığım. En yüksek tepelere çıkıyor, bir anda kuyunun en dibine düşüyorum, böylelikle olgunlaşıyor ve şükretmek için ne kadar fazla sebebim olduğuna idrak ediyorum. Sorumluluklarımın bilinciyle hareket etmeye karar veriyorum.

Günün Rengi: Yeşil

Günün Kristali: Zümrüt
BOĞA
İş hayatınızı ilgilendiren konularda kendinize göre geliştireceğiniz taktiklerle zorlandığınız konuları olumlu yönde kendinize çevirebilirsiniz. Maddi olarak şanslı bir gün sizler için. Çevrenizdeki insanlar yaşanan olumlu gelişmelerden kendilerine payeler çıkarmaya kalkabilirler ve sizi bu şekilde düşünmeniz için etkilemeye çalışabilirler. Şimdi yaşamış olduğunuz olayların bir değerlendirmesini gözünüzün önünden geçirin ve tavırlarınızı buna göre belirleyin. Karşılaştığınız fırsatların uzun süreli olması için çok iyi değerlendirin. Özel yaşamınızda ise tutkunun yoğun olduğu bir gündesiniz.

Günün Olumlaması: Yaşanmışlıklarımdan aldığım olgunluklar yüreğimde ve gözlerimdeki derinlikte gizlidir. Bunlar benim değerlerimdir. Şimdi değerlerimi koruyor ve fırsatları en doğru, en yüce hayrıma olacak şekilde değerlendiriyorum.

Günün Kristali: Turkuaz
İKİZLER
Güne son derece huzurlu ve dinamik hissederek başlayacaksınız. Kararlı oluşunuz ve değişimi tüm benliğinizle kabul etmeniz her geçen gün sizleri daha da güçlendirecek. Kendinizle yaşadığınız ikilik halini yenebilmiş olmanın başarısıdır bu. Bugünlerde yurt dışı ile bağlantılı eğitim ya da işinizle ilgili önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Korkularınızı, başkalarının bu konuda ne düşündüğünü bir tarafa bırakın ve içinizdeki ışığı eğitimle geliştirmeye bakın. Özel yaşamınızda ise yaşanan gelişmelere karşı tedbirli davranmalı, duygularınızı belli etmemeye özen göstermelisiniz.

Günün Olumlaması: Yenilik enerjisini tüm ruhumla çağırıyor, beni de içine katarak yoluma rehber olmasını diliyorum. Eskimiş, ruh ve bedenimde ağırlık yaratan tüm enerjileri sevgi ve kararlılıkla evrene iade ediyor, pozitif enerjileri sevgiyle kendime çekerek her alanda sağlıkla, aşkla başarılı oluyorum.

Günün Kristali: Ay taşı
YENGEÇ
İş hayatınızda maddi olarak yaşanacak sürpriz gelişmelerle emeğinizin karşılığını alıyor olmanın haklı mutluluğunu yaşayacaksınız. Yeni bir iş arıyorsanız bugün olumlu haberler alabilir, kısa sürede bir başlangıç yapabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise, evli olanlar ya da uzun süredir beraberliği devam edenler, sevdiklerinize olan sahiplenme içgüdünüzün artması ile yaşanacak bazı olumsuz olayların önüne geçebilirsiniz. Sevdiğiniz insanlar ile ilgili sezgilerinizin size verdiği mesajı onlarla paylaşın. Ruhsal enerjiniz oldukça yüksektir. Dua, meditasyon ve ritüeller için oldukça uygun bir gündesiniz.

Günün Olumlaması: Yaptığım işe ruhumdan gelen güzellikleri yansıtıyor, insanların da ruhlarına hitap etmeyi başarıyorum. Mistik dünyanın gizemli kapılarını araladıkça daha çok öğreniyor, bilgeliğe giden yolda ilerliyorum. Benden çıkıp hiç olmayı, hiçten çıkıp var olmayı ve tüm kalbimle paylaşmayı öğreniyorum.

Günün Kristali: Kehribar
ASLAN
Bugün iş ve eğitim hayatınızda, kendinizi geliştirebileceğiniz konulara yönelebilir, farkında olmadığınız yeteneklerinizi keşfedebilirsiniz. Bugün işinizle ilgili tüm planlarınızı yapmalı ve maddi gelirlerinizi, kendinizi mesleki anlamda geliştirmeye yönelik eğitimler içinde kullanmalısınız. Özel yaşamınızda ise sevdiğiniz insanla iletişiminiz oldukça kuvvetli, ikinizin de keyif alacağı ortamlar ilişkinize heyecan katacaktır. Beraberliği olmayan Aslan’lar, aşka olan inancınızı yitirme noktasına getiren beraberliklerden sonra doğru insanla tanışabilir ve aşkın muhteşemliğini yeniden yaşayabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Hayatımın her alanında sevgi ve aşk var. Eşimi aşkla seviyorum. İşimi, çocuğumu, ailemi ve dostlarımı her geçen gün büyüyen bir sevgiyle seviyorum. Yaşamıma mana kazandıran en güzel duygudur sevgi. Ben onunla beslendikçe yaşamımda hiçbir olumsuzluk olmaz. Onun bana verdiği güçle her zorluğun üstesinden gelerek kendim ve sorumlu olduklarım için her zaman doğru kararlar alırım.

Günün Kristali: Topaz
BAŞAK
Enerjisi farklı bir gündesiniz. Bugün yaşamınızın her noktasında gerçekleri görmezden gelerek hareket ederseniz tahmin bile edemeyeceğiniz sonuçlarla karşılaşabilir, derin üzüntü ve pişmanlıklar yaşayabilirsiniz. Gerçekler hoşumuza gitmese de acıdır. Herkesten önce kendinize dürüst davranmalısınız. Seçimlerimizin bedeli hepimiz için olumlu ya da olumsuz sonuçları beraberinde getirir. Zamanında doğru gelen konular şimdi size rahatsız edici gelebilir. İçinizde kopan fırtınaları birlikte olduğunuz insanla paylaşmalı ve birlikte neler yapabilirsiniz, yanlış giden konuları nasıl çözme kavuşturabilirsiniz diye düşünmeli, kararlar almalısınız. Bugünün şansı ise talih oyunları olabilir sizler için.

Günün Olumlaması: Kendimi seviyorum. Merhametimi öncelikle kendime gösteriyor, sonra sevdiklerime yansıtıyorum. Kendime değer vermem gerektiğini öğrendim ve bunu uyguluyorum. Sevdiklerim benim için, ben de onlar için kıymetliyim. Ruhumu aşkla besliyor, yaşama sevgiyle ve güçlü bir şekilde bağlanıyor, karşılaştığım tüm zorlukların üstesinden yüksek iradem sayesinde geliyorum.

Günün Kristali: Labradorit
TERAZİ
Maddi konularda dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Ortaklaşa yaptığınız işlerle ilgili disiplinli davranarak haklarınızı korumalısınız. Öfkeniz sadece kendinize karşı yaptığınız bir engeldir. Gerçekleri görmezden gelecek bir yapıda olmadığınıza göre şimdi harekete geçmeli ve rahatsızlık duyduğunuz tüm konularda fikirlerinizi söyleyerek yapmanız gereken hiçbir şeyi ertelememelisiniz. Kaybetme korkusunun ruhunuzda gezinerek sizi engellemesine izin vermemelisiniz. Özel yaşamınızda ise dargınlıkları ve kırgınlıkları sona erdirmeniz için yapacağınız tek şey bir adım atmak.

Günün Olumlaması: Ruhumda gezinen korku, endişe ve kaygılarımdan en yüksek akıl yetilerimi kullanarak uzaklaşıyorum. Gerçeği tüm yanlarıyla kabul ederek, iyileştirmem gereken alanların farkına vararak haklarıma sahip çıkıyorum.

Günün Kristali: Topaz
AKREP
Sizler duyguları ile yaşayan, aşkla beslenen özel insanlarsınız. Pek çok olay ve haksızlıktan dolayı mücadele gücünüz zayıfladı. “Kim haklı, kim haksız? Neden ben?” sorgulamalarını bir yana bırakmak zorundasınız artık. Zorundasınız diyorum çünkü gökler kaçınılmaz bir değişim sürecinin içinde olduğunuzu söylüyor. Sizler yeter ki yapmak istediklerinizi gerçekleştirmek için bir kez karar verin. Şimdi elinizi çabuk tutmalı ve her fırsatı değerlendirmelisiniz. Küçük büyük demeden her işle ilgilenmeli, bir başlangıç yapmalısınız. Özel yaşamınızda ise romantik gelişmeler yaşanabilir. Yeni başlangıçlara doğru yol alabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Ben aşkım, ben sağlığım, ben huzurum. Ben bulunduğum ortamın dengesiyim. Bilinçaltımın derinliklerinde esir kalmış isteklerimi ifade etmeyi seçiyorum. Böylelikle tüm blokajlarımı ortadan kaldırıyor ve sözlerimi gerçekliğim kılarak her türlü zenginliği, şansı ve başarıyı en yüce hayrıma olacak şekilde kendime çekiyorum.

Günün Kristali: Rodokrozit
YAY
İş hayatınızda ve yakın çevrenizde bulunan insanlar sizi ve gayretlerinizi destekleyecek, size yardımcı olmak isteyeceklerdir. Bu özellikle süregelen profesyonel ilişkileriniz için oldukça iyi olacak bir etkidir. Size yeni fikirler kazandıracak insanlarla iletişim kuracaksınız. Bugün arkadaşlarınız size önemli tavsiyelerde bulunacaklar. Bu tavsiyeleri mutlaka dikkate almalı ve uygulamak için harekete geçmelisiniz. Özel yaşamınızda ise aşkın coşkusu ile eşinizle bir olabilmenin yüceliğini deneyimleyeceğiniz özel bir gündesiniz. Aşkın gücünü tüm benliğinizle yaşayacak ve yaşatacaksınız.

Günün Olumlaması: Ruhumdaki ışık, güneş gibi aydınlatıyor her yanı. Sevginin, huzurun ve aşkın içindeyim. Sağlıkla başladığım her güne hamdediyor, yaşamımın her anını bütünün hayrına en güzel haliyle değerlendiriyorum.

Günün Kristali: Ametist
OĞLAK
Gökler, iş ve özel yaşamınızda tekrar eden sorunlar üzerine düşünmeniz ve insan ilişkilerinizi gözden geçirerek düzenlemelerde bulunmanız için uyarıyor sizleri. Kendinize öz eleştiride bulunmanız, yaşamınızdaki olumsuz olaylara kendinizi değiştirerek kalıcı çözümler bulmanızı sağlayacaktır. İşinizle ilgili yeni fikirlere açık olmalı ve çalışma arkadaşlarınızın da görüşlerine başvurmalısınız. Maddi anlamda yatırım yapmayı düşünüyorsanız acele etmemeli, ayrıntılara önem vererek beklemede kalmalısınız. Bekar Oğlak’lar, iki aşk arasında kalabilir, seçim yapmakta oldukça zorlanabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Gökkuşağının 7 renginin muhteşem ışıltıları ruhumu sarmışken yenileniyorum. Doğan her günle daha sağlıklı nefes alıyor, ruh ve bedenimi yoran tüm alışkanlıklarımdan sevgi ve kolaylıkla uzaklaşıyorum. Sevgiyle besleniyor, aşkla güçleniyorum.

Günün Kristali: Rodokrozit
KOVA
Bugün birlikte çalıştığınız insanlarla üstün gelme mücadelesi yerine iş birliği içinde hareket etmeniz faydanıza olacaktır. Kendi fikirlerinize muhalefet edilmesini boyun eğdiriliyormuş hissine kapılmadan değerlendirirseniz (tabi ki haklarınıza saygılı olmaları kaydıyla), istediğiniz ilerlemeyi kaydedersiniz. Maddi konularda ise dikkatli davranmalı, hemen karar vermemelisiniz. Özel yaşamınızda ise yeni bir ilişkiye adım attıysanız doğru bir birliktelik olduğundan emin olabilirsiniz. Evli veya uzun süredir beraberliği devam edenler, sevginiz ve birbirinize olan dürüstlüğünüz ilişkinizi öylesine kuvvetli bir zırhla sarmış ki, dışarıdan hiçbir müdahale sizin huzurunuzu kaçıramaz.

Günün Olumlaması: Egomun, ruhumun kutsal yanlarını gölgeleyerek beni alt etmesine izin vermiyorum. Tam bir trans halindeyim. Beni eksiye düşüren tüm olumsuz yanlarımdan uzaklaşıyor ve aydınlanıyorum.

Günün Kristali: Aragonit
BALIK
Çalışma arkadaşlarınızla maddi konularda tartışmalar içine girmemeye özen gösterin. İşinizle ilgili olumlu bir devrenin içindeyken gereksiz karamsarlıklarla kendinizi engellememelisiniz. İçinizde adeta iki kişinin birbiriyle çatışmasını yaşarsınız; biri sakinken, diğeri öfkeli. İradenizi kontrol altına almayı başardığınız takdirde enerjileri doğru kullanabilirsiniz. Bugün kendinize vakit ayırın ve ruhsal enerjinizi yükseltecek aktiviteler gerçekleştirin. Dost ve arkadaş kavramını birbirinden ayırt etmeniz gereken bir dönemdesiniz. İşinizle ilgili konularda sizin dışınızda gelişen olaylardan dolayı gecikmeler yaşanabilir. Ev ve aileniz için beklenmedik harcamalarla karşılaşabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise beraberliği devam edenler, eş ya da sevgilinizin ailesinden kaynaklanan problemler ilişkinizde tartışmalara yol açabilir, sabırlı davranın.

Günün Olumlaması: Maskeli yüzlerin arkasına sığınan sahte yüzlerin farkındayım artık. Anlıyor ve biliyorum. Kararlarımı en yüce hayrıma olacak şekilde, duygularımın aklımın önüne geçmesine izin vermeden, yaşadığım olgunlukla ilerliyorum.

Günün Kristali: Malahit

Kaynak Hürriyet ailem.

OP
sıladayım

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
BALIK
Çalışma arkadaşlarınızla maddi konularda tartışmalar içine girmemeye özen gösterin. İşinizle ilgili olumlu bir devrenin içindeyken gereksiz karamsarlıklarla kendinizi engellememelisiniz. İçinizde adeta iki kişinin birbiriyle çatışmasını yaşarsınız; biri sakinken, diğeri öfkeli. İradenizi kontrol altına almayı başardığınız takdirde enerjileri doğru kullanabilirsiniz. Bugün kendinize vakit ayırın ve ruhsal enerjinizi yükseltecek aktiviteler gerçekleştirin. Dost ve arkadaş kavramını birbirinden ayırt etmeniz gereken bir dönemdesiniz. İşinizle ilgili konularda sizin dışınızda gelişen olaylardan dolayı gecikmeler yaşanabilir. Ev ve aileniz için beklenmedik harcamalarla karşılaşabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise beraberliği devam edenler, eş ya da sevgilinizin ailesinden kaynaklanan problemler ilişkinizde tartışmalara yol açabilir, sabırlı davranın.

Günün Olumlaması: Maskeli yüzlerin arkasına sığınan sahte yüzlerin farkındayım artık. Anlıyor ve biliyorum. Kararlarımı en yüce hayrıma olacak şekilde, duygularımın aklımın önüne geçmesine izin vermeden, yaşadığım olgunlukla ilerliyorum.

Günün Kristali: Malahit
:yeniyıl::yeniyıl:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.642
İKİZLER
Güne son derece huzurlu ve dinamik hissederek başlayacaksınız. Kararlı oluşunuz ve değişimi tüm benliğinizle kabul etmeniz her geçen gün sizleri daha da güçlendirecek. Kendinizle yaşadığınız ikilik halini yenebilmiş olmanın başarısıdır bu. Bugünlerde yurt dışı ile bağlantılı eğitim ya da işinizle ilgili önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Korkularınızı, başkalarının bu konuda ne düşündüğünü bir tarafa bırakın ve içinizdeki ışığı eğitimle geliştirmeye bakın. Özel yaşamınızda ise yaşanan gelişmelere karşı tedbirli davranmalı, duygularınızı belli etmemeye özen göstermelisiniz.

Günün Olumlaması: Yenilik enerjisini tüm ruhumla çağırıyor, beni de içine katarak yoluma rehber olmasını diliyorum. Eskimiş, ruh ve bedenimde ağırlık yaratan tüm enerjileri sevgi ve kararlılıkla evrene iade ediyor, pozitif enerjileri sevgiyle kendime çekerek her alanda sağlıkla, aşkla başarılı oluyorum.

Günün Kristali: Ay taşı

:durbun:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar