19 Ekim Günlük Burç Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
KOÇ
Gökyüzü bugün cesur tavrınız ve fiziksel enerjinizdeki müthiş enerji ile tüm çevreniz üzerinde olumlu bir etki yaratarak fazlası ile dikkat çekeceğinize işaret etmekte. Adeta yeniden yapılanıyor, kendinize değer vermenin ne kadar önemli olduğunun farkına varıyorsunuz. Dağılan, kırılan kalbinizin ve ruhunuzun her bir parçasını onararak, hayatın değerinin bilincine vararak tercihler yapıyor ve isteklerinize ulaşıyor, takdir topluyorsunuz. İş hayatınızda sürpriz gelişmelerle karşılaşabilir ve içinizden gelen sese güvenerek hareket ederek başarılı sonuçlara ulaşabilirsiniz. Aşk hayatınızda ise tutku ve heyecanın yoğun olduğu bir gündesiniz.

Günün Olumlaması: Kalbimin mührünün açılmasının lütfuyla ışığı bulmanın şükründeyim. Farkına varabilmenin mucizesinin sırrına erdiğim gündeyim. Işığa doğru yol alıyor, inançlarımla güçleniyorum.

Günün Rengi: Mor

Günün Kristali: Akik
BOĞA
Gökyüzü enerjisi yüksek bir günü müjdelemekte. Basın, medya ya da sanata yönelik bir alanda çalışmalar yapan Boğa’lar için bir anda parlayıp tüm dikkatleri üzerlerine çekebilecekleri çok şanslı bir gün. Şimdi var olan potansiyelinizi ortaya koyun, sahne sizin. Belki de bugünün yıldızı siz olacaksınız. Bu süreçte sizinle hemfikir olmayan, yaptığınız seçimleri eleştiren ve anlamaya çalışmayan yakınlarınızla problemler söz konusu olabilir. Anlayışlı olun ve işinize konsantre olarak başarılı sonuçlar elde etmeye çalışın. Bu sürecin sonunda verdiğiniz emeğe saygı gösterecek ve sizi destekleyeceklerdir. Özel yaşamınızda ise sürpriz gelişmelere hazır olmanız gereken bir gündesiniz.

Günün Olumlaması: Bugün doğan güneşin tüm enerjisini ruhumda ve bedenimde hissediyor, tüm ışığım ve içtenliğimle yaptığım işe yansıtıyorum. Bu yansımanın bana getireceklerine hazırım ve kabul ediyorum.

Günün Rengi: İndigo

Günün Kristali: Labradorit
İKİZLER
Bugün kendinizden emin, istekleri konusunda taviz vermeyen kararlı tavırlarınızla çevrenizdeki insanların saygı ve desteğini alacaksınız. Uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz bir işiniz çaba harcamaksızın size sunulabilir. Bu statünüzü yükseltmeniz için önemli bir fırsat olabilir. Bu konu hakkında tek başınıza karar almaktan ziyade konusunda uzman insanların görüşlerine başvurmanız olabilecek aksaklıkların önüne geçeceği gibi sizi karşı tarafa daha da profesyonel davranmanız yönünde teşvik edecektir. Özel yaşamınıza gelince, evli İkizler burçları eşinizle çocuk ve iş dengesini yeterince sağladığınızı düşünüyor musunuz? Gökyüzü bu konuda biraz daha hassas davranmanız ve oturup neler yapabileceğiniz konusunda düşünmeniz için uyarıyor sizleri.

Günün Olumlaması: Potansiyellerimin farkına vardıkça keşfedilmiş bir madenin işlenmesi gibi kendi değerimin farkına varıyor ve yaşamımın tüm alanlarında hak ettiğim değeri görüyor, değerlenerek gelişiyorum.

Günün Rengi: Mavi

Günün Kristali: Rodokrozit
YENGEÇ
Bugün sezgilerinizin gücü her zamankinden çok daha yüksek ve yönlendiricidir. Yakınlarınıza karşı duygusal tepkiler verebilirsiniz, özel hayatınızı ilgilendiren konularda aşırı hassas davranışlarınızı dışa vuramamanız içinize kapanmanıza neden olabilir. Hissettiklerinizi paylaşın. Duygularınız olumlu da olabilir olumsuz da… Bir beraberlik içindeyseniz ve birlikte olduğunuz insan sizi gerçekten seviyorsa ruh halinizi anlayarak düşündükleriniz, hissettikleriniz için sizi aydınlatmaya çalışacak açıklamalarda bulunacaktır. Bugün meditasyon, dua gibi ruhsal enerjinizi yükseltecek çalışmalarda bulunmalısınız.

Günün Olumlaması: Gökkuşağının muhteşem renginin sarmalında dolaşan, ruhumun derinliklerinde saklı hazineyi fark ediyor ve sahip çıkıyorum. Yaşamımın en zengin, en şanslı dönemini tüm akıl yetilerimle bütünün hayrına kullanıyorum.

Günün Kristali: Akuamarin
ASLAN
Bugün iş hayatınızda yapmak zorunda olduklarınız ve kendi istediklerinizi gerçekleştirememenin huzursuzluğunu yaşayabilirsiniz. Şu anda size olumsuz gibi görünen bu duruma isyan etmemeli ve kararlılıkla sorumluluklarınızı yerine getirerek isteklerinizi gerçekleştirme yolunda ilerlediğinizi aklınızdan çıkarmadan hareket etmelisiniz. Bugünlerde dikkat etmeniz gereken konu; sizin bu düşünceli halinizden faydalanmak isteyen kişilerin dolduruşlarına gelmemek olmalı. İşinizle ilgili kaygı ve düşüncelerinizi herkesle paylaşmamaya özen gösterin. Özel yaşamınızda ise kendinizi baskı altında hissedebilir, birlikte olduğunuz insanın kırıcı davranışları ile üzülebilirsiniz. Beraberliği olmayan Aslan’lar, sizler ise geçmişte kalan bir ilişkide yaşanacak gelişmeler söz konusu olabilir.

Günün Olumlaması: Aşkla beslenen ruhum karanlıklarından aydınlanarak ışığa yürüyor. Karanlığın verdiği huzursuzluklardan, yanlış düşüncelerden sevgiyle yıkanıyor, yepyeni başlangıçlara büyük bir aşkla ve heyecanla yürüyorum.

Günün Kristali: Agat
BAŞAK
Gökyüzü bugün aşk hayatınızda yaşanacak gelişmelere dikkat çekmekte. Aşk hayatınızdaki kara bulutların yerini pırıl pırıl aşkın enerjisi aydınlatıyor adeta. Eğer bir ilişki içindeyseniz ve sorunlarınızı bir türlü çözüme kavuşturamıyorsanız bugün sizin için harika bir gün olabilir. Yeter ki kararlı olun, bu ilişkide kalmak mı istiyorsunuz gitmek mi? Tercihinizi belirledikten sonra adımlarınızı atın, her şey sizin istediğiniz gibi ilerleyecektir. Bir ilişki içinde olmayan Başak’lar ise tatlı bir heyecan, yeni bir beraberlikle birlikte ruhunuzu sarabilir. Uzun zamandır devam eden bir arkadaşlığınız özel bir hal alabilir, aşk rüzgarları çevrenizde eserken iş hayatınızda yaşadığınız stresten bir an evvel uzaklaşarak daha sosyal olmaya çalışmalısınız.

Günün Olumlaması: Aşkın gücüne ve kutsallığına tüm kalbimle inanıyorum. Doğru insanla buluşacağıma daima inandım ve kazandım. Aşkı aşkla, dürüstlükle, saygıyla yaşıyor olmanın mutluluğu ile yaşamımın en özel, en keyifli zamanlarındayım.

Günün Kristali: Lal
TERAZİ
Bugün kendinizi darmadağın bir ruh hali içinde bulabilirsiniz. Emek vermekten yoruldunuz, her şeyden önemlisi de kendinizi anlatmaktan ve sizi anlamaya çalışmaları beklemekten. Değiştiremeyeceğiniz gerçekleri kabullenin ve kendiniz için farklı bir yol denemeyi seçin. İnsanları değiştiremezsiniz ama onlara nasıl yaklaşmanız gerektiğini belirleyebilirsiniz. İş hayatınızda işverenler ya da birlikte çalıştığınız insanların samimiyetten uzak yaklaşımları işinize olan bağlılığınızı etkilememeli. Bunu söylemenin kolay olduğunu söylediğinizi duyar gibiyim. Sizler Zodyak’ın insancıl yanları en gelişmiş kişilerisiniz. Empati yapabilen, kendisine yapılmasını istemediği bir şeyi karşısındaki insana yapmayan bir burcun insanlarısınız. Yapınız dolayısı ile göz göre göre gelen haksızlıklara isyan etmekte haklı olsanız bile akışa teslim olmak yerine kulaç çekerek kıyıya ulaşmayı hedef seçerseniz. Başarı ve huzur sizin mükafatınız olacaktır.

Günün Olumlaması: Ben yüreğimin sesine güveniyorum ve bana rehberlik etmesine izin veriyorum. Yanılgılarımdan uyandım, hatalarımın farkındayım, olgunlaştım ve her zamankinden güçlüyüm. Hatalarımı deneyime, başarısızlıklarımı başarıya dönüştürebilmenin yüksek bilinci ile sözlerimi düşünerek ifade ediyor, zafere doğru inançlarımdan aldığım destekle yürüyorum.

AKREP
Bugün ani kararlar vermeden, kendinize öz eleştiride bulunarak hareket etmeniz olumlu sonuçlar almanızı sağlayıcıdır. Bir ilişki içindeyseniz tereddüt ve kaygılarınızdan uzaklaşacak ilişkinize yeni bir boyut kazandırabileceksiniz. Beraberliği olmayan Akrep’ler ise bugün özel yaşamınızda önemli kararlar almamaya özen göstermelisiniz. Yanıltıcı duygular hayal kırıklığı yaşamanıza sebep olabilir. Bu süre içinde iş ve özel yaşamınızda isteklerinizi gerçekleştirebilmek için yapılması gerekenleri planlamanız sizin için çok daha iyi olacaktır. Sizin gibi engin yürekli küçük hesaplar peşinde olmayan Akrep’ler için planlı davranmak, olumlu sonuçları da beraberinde getirecektir.

Günün Olumlaması: Ruhsal planımla uyumlu yaşamayı öğrendiğimden beri, Çok huzurlu sağlıklı mutlu ve başarılıyım. Kendime değer veriyor ve seviyorum. Öz değerlerime sahip çıktıkça fikirlerimi daha çok kitlelere ulaştırıyor kabul görüyor ve başarıya ulaşıyorum.

Günün Rengi: Açık mavi

Günün Kristali: Akuamarin
YAY
Gökyüzü bugün harcamalarınız konusunda dikkatli olmanız yönünde uyarıyor sizleri. Geleceğini düşündüğünüz bir paraya güvenerek yatırımda bulunmaktan kaçınmalı, ayrıca hırsızlık ve kayıplara karşı da dikkatli olmalısınız. Beklediğiniz ödemeler gecikebilir. Bugün alacaklarınız için kendiniz uğraşmalı, bir başkasının idaresine bırakmadan hareket etmelisiniz. İş hayatınızda biraz sorunlu bir gün olsa da özel yaşamınızda huzurlu bir gündesiniz. Eş ya da sevgilinizden alacağınız güzel bir mesaj ilişkinizi güçlendirecek, birbirinize olan yakınlığınızı arttıracaktır. Bekar Yay’lar yeni bir ilişki içindeyseniz karşınızdaki insana kendini ifade edebilmesi için şans tanımalısınız.

Günün Olumlaması: Karanlıklarımdan aydınlanmış bir sabahı sevgi dolu bir merhaba ile karşılıyorum günü. Farkındayım yaşamımın değerinin ve hazinem olan sevdiklerimin kıymetinin. Değerlerimin farkındayım hiç olmadığım kadar. Hüzünle sevincin dengesinin, aşkla nefretin ince çizgisinin yaşattığı gelgitlerin ve sonrasında sevginin galibiyeti ile gelen gücün bilinciyle yeniden bir sayfa açarak hayatıma yön verebilmenin şükründeyim bugün.

Günün Kristali: Yeşim
OĞLAK
Bugün iş hayatınızda yoğun ve tempolu bir gün sizleri karşılamakta. Bu durum sizi beden ve zihinsel olarak yorsa da başarı çıtanızın yükseldiği, hakkınız olan maddi-manevi karşılığı alacağınız zamanlardasınız. Geçmişe takılıp kalmadan gökyüzünün olumlu enerjilerini doğru kullanmalı ve başarıya doğru kararlılıkla yol almaya devam etmelisiniz. Bugün özel yaşamınızla ilgili neye ihtiyacınız olduğunu, birlikte olduğunuz insandan beklentilerinizi net bir şekilde düşünebilir ve kendi içinizde düşüncelerinize kesinlik getirebilirsiniz. İlişkisi olmayan Oğlak’lar ise yaşam sadece kariyerinizden ibaret değildir. Yalnızlığı tercih ederek kendinizi güzelliklerden mahrum etmemeli ve bilinçaltınızda bu tarz blokajlar oluşturmamalısınız.

Günün Olumlaması: Omuzlarımı yorgun düşüren kararsızlıklarımdan, kaygılarımdan ve umutsuzluklarımdan arınmanın hafifliğindeyim. Huzura ve aşka giden yolda gönüllüyüm. Sevginin gücünün inançlarımla birleştiği andayım. Yaşama yenilenmiş ruhumla yeniden doğduğum gündeyim bugün.

Günün Kristali: Sitrin
KOVA
Bugün son birkaç aydır yaşadıklarınızın tarafsız bir değerlendirmesini yaparak özel yaşamınızda birlikte olduğunuz insana karşı tutumunuzu gözden geçirmeli ve kendinizi onun yerine koyarak yaptıklarınızı değerlendirmeyi seçmelisiniz. Bunu yaptıktan sonra kendinize vereceğiniz cevapla duygularınızı dengelemeli, haksız ve kırıcı davranışlarınızın telafisini sevginizle bir an önce gerçekleştirmelisiniz. İş hayatınızda ise sıkıntılı süreçlerden geçiyorsunuz, sizin dışınızda gerçekleşen olaylara müdahale etme şansınız olmadığını kabullenerek hareket etmeniz faydanıza olacaktır. Dik başlılık ettiğiniz ya da yaşananları kendi bakış açınız doğrultusunda değerlendirdiğinizde maddi olarak olumsuz sonuçlarla karşılaşabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Kendi kendimi keşfetmenin büyük heyecanı içindeyim. Sezgilerim, duygularım, isteklerim ve yaşama olan sevgim her gelen günle artıyor. Böylelikle daha güçlü ve kararlıyım. Şanslarımın farkına varıyor, onları sevgiyle kucaklıyor ve tüm becerilerimle en yüce hayrıma olacak haliyle değerlendirip isteklerime emekle, sabırla, bilgiyle ulaşıyorum.

Günün Rengi: indigo

Günün Kristali: Carnelian
BALIK
Gökyüzü fırsatlarla karşılaşabileceğiniz bir günü müjdelemekte sizlere. İş hayatınızda öngörüleriniz doğrultusunda yaptığınız yorum ve davranışlar iş arkadaşlarınız üzerinde şok etkisi yaratabilir. Bu durum hayranlıklarından ya da size karşı yaptıkları planların suya düşmesinden olabilir. Gün içinde karşılaşacağınız eski bir arkadaşınızdan sürpriz bir iş teklifi alabilirsiniz. Yaşadığınız yorgunlukla acele kararlar almamaya özen gösterin. Özel yaşamınızda ise ilgi duyduğunuz birinin sevecen yaklaşımlarıyla yeni bir ilişkiye başlangıç yapabilirsiniz, bu konuda sezgilerinize güvenmeniz yeterlidir. Size doğruyu işaret edeceğinden emin olabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Korkmadan karşılıyorum hayatın bana sunduklarını, değişimin özüme dokunmadan gelişmeme yardım edeceğini biliyorum. Düşümü gerçeğe, gerçeğimi başarıya götüren yolda yeteneklerim ve inançlarım arasındaki kuvvetli bağla ilerliyorum. Aşkla başarıya ulaşıyor, tevazu ile büyüyorum şimdi.

OP
sıladayım

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
BALIK
Gökyüzü fırsatlarla karşılaşabileceğiniz bir günü müjdelemekte sizlere. İş hayatınızda öngörüleriniz doğrultusunda yaptığınız yorum ve davranışlar iş arkadaşlarınız üzerinde şok etkisi yaratabilir. Bu durum hayranlıklarından ya da size karşı yaptıkları planların suya düşmesinden olabilir. Gün içinde karşılaşacağınız eski bir arkadaşınızdan sürpriz bir iş teklifi alabilirsiniz. Yaşadığınız yorgunlukla acele kararlar almamaya özen gösterin. Özel yaşamınızda ise ilgi duyduğunuz birinin sevecen yaklaşımlarıyla yeni bir ilişkiye başlangıç yapabilirsiniz, bu konuda sezgilerinize güvenmeniz yeterlidir. Size doğruyu işaret edeceğinden emin olabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Korkmadan karşılıyorum hayatın bana sunduklarını, değişimin özüme dokunmadan gelişmeme yardım edeceğini biliyorum. Düşümü gerçeğe, gerçeğimi başarıya götüren yolda yeteneklerim ve inançlarım arasındaki kuvvetli bağla ilerliyorum. Aşkla başarıya ulaşıyor, tevazu ile büyüyorum şimdi.

_____________:huhuu::huhuu::huhuu::huhuu:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.642
İKİZLER
Bugün kendinizden emin, istekleri konusunda taviz vermeyen kararlı tavırlarınızla çevrenizdeki insanların saygı ve desteğini alacaksınız. Uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz bir işiniz çaba harcamaksızın size sunulabilir. Bu statünüzü yükseltmeniz için önemli bir fırsat olabilir. Bu konu hakkında tek başınıza karar almaktan ziyade konusunda uzman insanların görüşlerine başvurmanız olabilecek aksaklıkların önüne geçeceği gibi sizi karşı tarafa daha da profesyonel davranmanız yönünde teşvik edecektir. Özel yaşamınıza gelince, evli İkizler burçları eşinizle çocuk ve iş dengesini yeterince sağladığınızı düşünüyor musunuz? Gökyüzü bu konuda biraz daha hassas davranmanız ve oturup neler yapabileceğiniz konusunda düşünmeniz için uyarıyor sizleri.

Günün Olumlaması: Potansiyellerimin farkına vardıkça keşfedilmiş bir madenin işlenmesi gibi kendi değerimin farkına varıyor ve yaşamımın tüm alanlarında hak ettiğim değeri görüyor, değerlenerek gelişiyorum.

Günün Rengi: Mavi

Günün Kristali: Rodokrozit

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
TERAZİ
Bugün kendinizi darmadağın bir ruh hali içinde bulabilirsiniz. Emek vermekten yoruldunuz, her şeyden önemlisi de kendinizi anlatmaktan ve sizi anlamaya çalışmaları beklemekten. Değiştiremeyeceğiniz gerçekleri kabullenin ve kendiniz için farklı bir yol denemeyi seçin. İnsanları değiştiremezsiniz ama onlara nasıl yaklaşmanız gerektiğini belirleyebilirsiniz. İş hayatınızda işverenler ya da birlikte çalıştığınız insanların samimiyetten uzak yaklaşımları işinize olan bağlılığınızı etkilememeli. Bunu söylemenin kolay olduğunu söylediğinizi duyar gibiyim. Sizler Zodyak’ın insancıl yanları en gelişmiş kişilerisiniz. Empati yapabilen, kendisine yapılmasını istemediği bir şeyi karşısındaki insana yapmayan bir burcun insanlarısınız. Yapınız dolayısı ile göz göre göre gelen haksızlıklara isyan etmekte haklı olsanız bile akışa teslim olmak yerine kulaç çekerek kıyıya ulaşmayı hedef seçerseniz. Başarı ve huzur sizin mükafatınız olacaktır.

Günün Olumlaması: Ben yüreğimin sesine güveniyorum ve bana rehberlik etmesine izin veriyorum. Yanılgılarımdan uyandım, hatalarımın farkındayım, olgunlaştım ve her zamankinden güçlüyüm. Hatalarımı deneyime, başarısızlıklarımı başarıya dönüştürebilmenin yüksek bilinci ile sözlerimi düşünerek ifade ediyor, zafere doğru inançlarımdan aldığım destekle yürüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar