Gökyüzü bugün yüksek enerjinizle ışıldayacağınızı müjdeliyor sizlere. Gerek fiziksel gerekse ruhsal enerjiniz karşısında karşı koyulmaz olacağınız kesin. Bugün iş görüşmeleriniz olumlu neticelenir ve isteklerinize kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Birlikte çalıştığınız insanların kıskanç bakışları sizi rahatsız etmesin. Ön planda olmanın getirileridir bunlar. Sizi bu tür hareketler daha da motive etmeli, enerjinizi muhafaza etmeye çalışmanıza katkıda bulunmalı. Özel yaşamınızda ise evli Koçlar, eşinizin sorumluluğu tek taraflı size yüklemesinden duyduğunuz rahatsızlığı ifade etmeli ve daha paylaşımcı olması için bir an evvel kendine gelmesi adına onunla küçük bir konuşma yapmalısınız. Bunu yaptığınız anda olumlu ve romantik etkileri harekete geçireceksiniz.
Günün Olumlaması: Ruhumun yüksek enerjisi tüm bedenimi kuşatıyor. Güneşin tüm güçlü enerjisini hissediyor, ne kadar özel ve kıymetli olduğumun bilincine varıyor ve şükrediyorum. Ben beni seviyor, ben beni sevenlerle birlikte yaşamaktan çok mutlu oluyorum. Şahane bir sevgi alışverişi ile ruhumdan dünyaya güzellikler katarak hayat yolumda güvenle ilerliyorum.
Günün Rengi: Turuncu
Günün Kristali: Carnelian
Gökyüzü bugün, özel yaşamınızla ilgili konuların ön plana çıkacağına işaret etmekte. Uzun süredir devam eden bir beraberlik içindeyseniz ve haksızlığa uğradığınız bir konunun kapanmak bilmeyen izlerini taşıyorsanız lehinize yaşanacak sürpriz gelişmelere hazır olun. Haklılığınızın ortaya çıkması ile güçlenecek, önemli gelişmelerle moral bulacaksınız. İş hayatınızda ise beklemede kalan işleriniz bugün hızlı bir şekilde ilerleyecek, belirsizliğin ortadan kalkması ile maddi manevi rahatlayacaksınız. Bugün tüm dikkatinizi bireysel anlamda sizi ilgilendiren konulara yöneltin ve başkalarının sorunlarından mümkün olduğu kadar uzak durun.
Günün Olumlaması: Aşkla başlıyorum hayatı yaşamaya. Tüm korkularımdan, kaygılarımdan, takıntılarımdan ve beni zorlayan davranışlarımdan uzaklaşarak yepyeni başlangıçlara yol alıyorum. Kendimi seviyorum, hayatı seviyorum, beni bu olgunluğa taşıyan tüm yaşanmışlıklarıma şükürler olsun.
Günün Rengi: Sarı
Günün Kristali: Yakut
Gökyüzü bugün zihninizin çok yüksek bir enerji ile donatıldığını müjdelemekte. Yaptığınız işte önemli konuşmalar, görüşmeler ve kalıcı iş birlikleri olabilir. Bu olumlu enerjiyi kariyer hayatınızı yeniden şekillendirmek için kullanabilirsiniz. Bugün özel yaşamınızda da sevindirici gelişmeler yaşayabilir, beklediğiniz bir haberi alarak yeni başlangıçlar için hazırlık sürecine girebilirsiniz.
Günün Olumlaması: Yaşamı farklı gözlerle değerlendiriyor, rahatsızlıklarımdan sevgi ve kararlılıkla uzaklaşıyorum. Anı yaşıyor, öğrenirken sürekli yenilenmeyi başarıyorum. İş ve özel yaşamımda aşkın hakimiyeti ile korunuyor, emeğimin hakkını büyük bir sevgi ve bolca kazançla alıyorum.
Günün Kristali: Krizokol
Gökyüzü iş hayatınızda yaşanacak şanslı gelişmeleri müjdelemekte. Uzun zamandır uzlaşma sağlayamadığınız bir işiniz bugün gerçekleşebilir. Aşırı heyecana kapılarak ayrıntıları gözden kaçırmamaya özen gösterin. Bugün maddi konularda şans sizden yana, alacaklarınızı kolaylıkla tahsil edebilir ve unuttuğunuz bir alacağınızın aniden gelmesi ile şaşırabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise uzun zaman önce ayrıldığınız eş ya da sevgiliniz pişmanlık içinde tekrar karşınıza çıkabilir, aman dikkat! Duygusal davranır ve geçmişin izlerini bir anda unutup yeni bir başlangıç içine girerseniz canınız bir hayli yanabilir.
Günün Olumlaması: Hatalarımı, yanılgılarımı, gözyaşlarımı ve gülüşlerimi seviyorum. Hayatın bana öğrettiklerini özümsüyor, her gelen günle olgunlaşırken ruhumdaki çocuğu sevgi ile büyütüyor ve özgür bırakıyorum. Hayatımın akışı ile kucaklaştıkça sağlığım, şansım, param, sevgim artıp çoğalıyor.
Günün Kristali: Lapis Lazuli
Gökyüzü bugün hemen her konuda adımlarınızı dikkatli atmanız yönünde uyarıyor sizleri. Düşüncesizce yapacağınız her davranışınız zorluklarla karşılaşmanıza sebep olabilir. Özellikle işinizle ilgili konularda anlık kararlar almamalı ve başkalarının ne dediğinden çok sezgilerinize güvenerek hareket etmelisiniz. Özel yaşamınızda ise kendi yakınlarınızdan göreceğiniz destek sizleri şu anda olduğunuzdan çok daha güçlü bir duruma getirecek. Bekar Aslanlar çekiciliğiniz öylesine yüksek ki karşı cinsin yoğun ilgisi gün boyu üzerinizde olacak.
Günün Olumlaması: Evrenin ışığını yakalıyor, bu yolda ilerliyor, yeteneklerimi aşkla ve bilgiyle zenginleştirerek kendime olan güvenimi güçlendiriyor, başarılı ilişkiler kuruyor, isteklerime ulaşıyorum. Şükürle ve emekle ilerlemeye devam ediyorum.
Günün Kristali: Zümrüt
Finansal konularda şans sizlerden yana bugün. Beklediğiniz ya da beklemediğiniz maddi gelişmeler yaşanabilir, yaptığınız işlerden tatmin edici sonuçlar alarak kendinize yeni iş imkanları yaratabileceğiniz fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Bugün iletişime önem verin ve düşüncelerinizi özgür bırakmaya özen gösterin. Sizden yaşça büyük otorite konumundaki insanların dikkatini çekecek, belki de hayalini kurduğunuz pozisyona ulaşabilme imkanını yakalayacaksınız. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insanın bir yalanını yakalayabilir ve ona olan güveninizi kaybedebilirsiniz. Eğer yeni bir ilişki içindeyseniz dikkatli davranmayı seçmelisiniz. Uzun süredir devam eden bir ilişkiniz varsa neden böyle bir şey yaptığını sormalı ve alacağınız cevap doğrultusunda net kararınızı vermelisiniz.
Günün Olumlaması: Bugün yüreğimin şarkısını söylüyor, evrenle bütünleşiyor, var oluşumun şükrünü tüm kalbimle yaşıyorum. Her bir deneyimimi sevgi ile harmanlıyor, almam gereken mesajı alıyorum. Olgunlaşan ruhumla daha sağlıklı, daha güzel, daha huzurlu ve zengin günlere doğru ilerliyorum.
Günün Kristali: Akik
Gökyüzü bugün yaşanabilecek tartışmalara karşı uyarıyor sizleri. Özellikle yakın çevrenizde bulunan insanlardan gelebilecek tepkisel davranışlar ve kırıcı sözler sinirlerinizi bozabilir. Bu durum merkezi sinir sisteminizdeki hastalıkları tetikleyecektir, bunun bilinci ile hareket etmelisiniz. İş hayatınızda ise son derece verimli bir gündesiniz. Düşünceleriniz kabul görecek ve iş hayatınızdaki saygınlığınız hızla yükselecek. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgiliniz başkalarının etkisi altında kalarak size öfkeli davranışlar sergileyebilir. Bu kısa süreli etkilenmenin ilişkinizde huzursuzluk çıkarmasına izin vermemek elinizde. Onunla konuşun ve gerçeği fark etmesini sağlayın.
Günün Olumlaması: Aşkla başlıyorum hayatı yaşamaya. Tüm korkularımdan, kaygılarımdan, takıntılarımdan ve beni zorlayan davranışlarımdan uzaklaşarak yepyeni başlangıçlara yol alıyorum. Kendimi seviyorum, hayatı seviyorum, beni bu olgunluğa taşıyan tüm yaşanmışlıklarıma şükürler olsun.
Günün Kristali: Pirit
Ruhsal ve fiziksel olarak kendinizi oldukça enerjik hissedeceğiniz pırıl pırıl bir gün sizleri karşılıyor. Bugün her işiniz yolunda gidecek. Dikkat etmeniz gereken konu, çevrenizde bulunan sinsi bakışlar ve kıskanç tavırlar sergilemekten çekinmeyen insanlar olmalı. Yüksek enerjiniz ve sezgilerinizin kuvveti ile kimsenin negatif enerjilerinin sizi etkilemeyeceğini aklınızdan çıkarmayın. Bugün evinize ait konularla ilgili son derece aktif ve girişken tavırlar sergilemeli, tüm düşünce ve isteklerinizi ortaya koymakta tereddüt etmemelisiniz. Özel yaşamınızda ise beraberliği devam eden Akrepler, eş ya da sevgiliden gelecek hoş bir sürpriz karşısında bir hayli duygulanacaksınız.
Günün Olumlaması: Yaşamın her anı öylesine değerli, öylesine öğretici ki, farkındalığımın doğrultusunda yaşamıma yeniden yön verdiğim zamanlardayım. Eğriyi doğruya çevirmekten vazgeçtiğim, gereksiz emekten sakındığım, doğruyu görmeyenden uzaklaştığım, kendi doğrularıma sahip çıkıp geliştirdiğim zamanlardayım.
Günün Kristali: Akuamarin
Gökyüzü bugün, bağımsızlık duygunuzun bir hayli yüksek olacağına dikkat çekiyor. Uyumsuz davranışlarından yorulduğunuz insanları tamamen yaşamınızdan uzaklaştırabilirsiniz. İşinizle ilgili konularda ise son derece cazip fikirler üretebilir ve insanların takdiriyle karşılaşabilirsiniz. Aileniz ve ev hayatınızla ilgili harcamalar bütçenizi zorlayabilir. Kırıcı olmadan, ufak uyarılarda bulunup tasarruflu olmaları yönünde aile bireylerinize öğüt ve uyarılarda bulunabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise huzurlu günlerin tadını çıkarmaya bakın. Dış etkenlerin ilişkiniz üzerinde olumsuz etkiler yaratmasına izin vermeyin. İlişkisi olmayan Yaylar ise yeni bir ilişkiye adım atabilirler.
Günün Olumlaması: Ben hür irademle kendi hayrıma olacak tüm güzel davranışlarımı ortaya koymayı seçiyorum. Seçimlerimin olumlu sonuçlarıyla kendimi ve sevdiklerimi mutlu ediyorum.
Günün Kristali: Azurit
Gökyüzü sizleri her zamankinden daha cesaretli adımlar atmanız için destekliyor. Mecburiyetlerden dolayı sabır ve fedakarlık gösterdiğiniz konularda yapacağınız çıkışlarla kimsenin size iyi niyetinizi suiistimal edecek davranışlar içinde bulunmasına fırsat vermeyeceksiniz. Ses tonunuzdaki kararlık ve davranışlarınızdaki tutarlık karşısında şaşkına dönecek insanları karşınızda görmeye hazır olun. İş hayatınızda maddi gelişmelerle moral bulacak ve sürpriz alımlar gerçekleştirebileceksiniz. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizden gelecek haberlerle mutlu olacak, size duyduğu saygı ve sevginin gücünü bir kez daha iliklerinize kadar hissedeceksiniz. Beraberliğinde sorunlar olan Oğlaklar, tutsaklığından kurtulmuş biri gibi zincirlerinizi koparıp atacak, yeni başlangıçlara doğru yol alacaksınız.
Günün Olumlaması: Evrenle bütünleşiyor, kainatın güzellikleri ile tamamlanıyorum. Kalp kırıklıklarımı, olumsuz alışkanlık ve davranışlarımı ruhumdaki güçlü inançla aşıyor, dünümde yaşadığımın olgunluğunu alarak yarınıma katıyorum. Sağlıklı, dinç ve huzurluyum.
Arkadaşlık ilişkilerinizde fikir ayrılıkları yaşamanız olası. Böyle bir durumla karşı karşıya kaldığınızda geri çekilin ve tartışmaya girmeyin. Aynı şekilde aşk hayatınızda da bu sorunu yaşamanız olası. Sebep parasal konular da olabilir. Sağduyulu davranın ve sonrasında pişman olacağınız ani kararlardan ve fevri davranışlardan kaçının. Bu dönemde hiç aklınızda yokken bir mülk edinebilirsiniz. Ruhsal dengeleri, kuralları ve ilahi gerçekleri anlamakta deneyimleriniz çoğalacaktır. Geçmişte kalması gereken düşünce kalıplarından vazgeçmek ve yeniliklere başlamak için favori bir gün.
Günün Olumlaması: Beni güçsüz bırakan ve sınırlandıran yanlış anlaşılmalar yaşamam sebep olan bütün davranışlarımı, hareketlerimi değiştiriyorum. Yerlerine beni geliştiren, kendimi en iyi şekilde ifade etmemi sağlayan, ruhsallığımı ve akıl yetilerimi geliştiren düşünceleri koyuyorum.
Günün Kristali: Carnelian
Bugün yönünüzü iyi belirlemeli ve özellikle işinizle ilgili konularda kararlı davranarak hareket etmelisiniz. Yaşanmışlıkların ruhunuza kattığı olgunlukla geçmişin olumsuz izlerini silmenizi sağlayacak durumlarla karşılaşacaksınız. Öfkenizi ve acılarınızı aklınızla yenebilmenin, bilgeliğinizle üstün gelmenin, ilahi adaletin tecelli etmesinin mutluluğunu yaşayacağınız özel bir dönemdesiniz. İş ve özel yaşamınızda dengelerin yerine oturmaya başladığı bu süreçte yeteneklerinize güvenerek hareket etmenin maddi manevi olumlu gelişmelerini yaşayabilirsiniz.
Günün Olumlaması: Negatif ruhların olumsuz enerjilerine karşı en kuvvetli korumam olan inançlarımdan aldığım güçle korunuyor ve hiç kimsenin ruhsal enerjimi bozmasına izin vermiyorum.
HürriyetAile