Bugün yeniden var olma ve yapılanma zamanıdır sizler için. Kendinizi ispatlamak arzunuz bugün oldukça kuvvetlidir. İşinizde emeğinizin karşılığını alarak ve sürpriz maddi gelişmeler yaşayarak rahatlayabilirsiniz. Gökyüzü problem yaşadığınız insanlarla ortak noktalarda buluşmanız ve kişisel çıkarlarınızı koruyarak doğru adımlar atmanız için destekliyor sizleri. Ruhsal dengeleri, kuralları ve ilahi gerçekleri anlamakta deneyimleriniz çoğalacaktır. Geçmişte kalması gereken düşünce kalıplarından vazgeçmek ve esaslı yeniliklere başlamak için favori bir gündür.
Günün Olumlaması: Hayatın akışına uyum sağlayıp, onunla birlikte akarken hep yenilendiğimi olgunlaştığımı bilirim. Bana değer katan olumlu özelliklerimden ayrılmam, hiçbir zaman da bir önceki gibi olmam. İşimdeki ışık, yaşamımın her alanını aydınlatmaya devam ediyor.
Gökyüzü bugün çevrenizde gelişen olaylara karşı tepki vermek yerine duygularınızı, hissettiklerinizi tüm netliğinizle ifade edin ve sizin düşüncelerinizi anlamalarını sağlamaya çalışın. Sizi rahatsız eden konulara, tek başınıza çözüm aramaktansa birlikte değerlendirmeler de bulunmak içinde bulunduğunuz durumu düzeltebilmek için çok daha etkili bir yoldur. Geçmişi dünde bırakmayı öğrenmeli ve kendinizi gereksiz endişelerle üzmeyin. Siz güçlü bir burcun temsilcisisiniz. Yaşamı hakkıyla yaşayın. Üzüntüler, kırgınlıklar, kayıplar yaşam denilen yolculuktaki deneyimleriniz. Olgunluğunuzla yaşanmışlıklardan aldığınız bilgelikle kendinize güvenin, değer verin ve isteklerinizin peşinden büyük bir şevkle koşun.
Günün Olumlaması: Ben kendi özümden gelen fikirlerimi ifade ettikçe, başkaları bunu kabul etmese de saygı duyarlar ve böylece dünya daha zevkli daha huzurlu ve zengin bir dünya olur. Herkes özünden geldiği gibi davrandığında, her birimiz bilinçli olarak kendi dünyamızdaki cennetimizi yaşarız.
Gökyüzü bugün kelimelerinizin gücü ile zorlandığınız tüm etkileri ortadan kaldırabilecek güçte olacaktır. Finansal konularda akılcı yaklaşımlarda bulunacak ve olumlu gelişmeler yaşayacaksınız. İkili ilişkinizde duygusal tepkileriniz, birlikte olduğunuz insanla gerginliklere sebep olabilir, özel yaşamınızda ise uzlaşmacı tavırlar sergilemekte oldukça zorlanabilirsiniz. Sakin olun ve beraber olduğunuz insanı da sakinliğe davet edin.
Günün Olumlaması: Her bir deneyimim beni olgunlaştırıp ve güçlendirirken, ben de kendime güvenerek bunun bilinciyle doğru sözlerle kendimi ifade eder, işlerimi kolaylaştırmaya katkıda bulunurum.
Gökyüzü bugün birçok sıkıntınızı arkanızda bırakarak yepyeni ve özel bir güne işaret etmekte. Özellikle iş ve özel hayatınızı ilgilendiren konularda, yaşadığınız olumsuzlukları geçmişte bırakarak hareket etmeyi başarabildiğinizde; başarınıza başarı katacak ve ilişkilerinizi iyileştirerek mükemmel bir hale getirebileceksiniz. Bu özel zamanı çok iyi değerlendirin. Ortaklaşa yaptığınız işlerde ise büyük bir başarı ve maddi kazançlar elde edebilirsiniz.
Günün Olumlaması: Hayatımda karşılaştığım değişim enerjisine ayak uyduruyorum. Değişim ve yeniliğin olumlu enerjileri yaşamımın her noktasında heyecanı, dinamizmi ve şansı beraberinde getiriyor. Bende bunları sonuna kadar değerlendirmeyi seçiyorum.
Bugün yapmak istediğiniz hiçbir şeyi ertelemeyin. İletişime önem verin, duygu ve düşüncelerinizin ahenk içinde olduğu bu süreçte isteklerinizi ifade etmekten çekinmeyin. Bugün eliniz ayağınız gibi önem verdiğiniz bir eşyanız arızalanabilir. Kendiniz tamire kalkışmadan işin uzmanı birinden yardım almalısınız. Özel yaşamınızda ise duygularınızı kontrol altında tutmanız oldukça güç olabilir. Birlikte olduğunuz insanın ısrarcı tavırları bunu daha da artırabilir. Her ne olursa olsun sakinliğinizi korumaya çalışmalısınız.
Günün Olumlaması: Başkalarının yaptığı hatalardan zarar görmemek için tüm irademle olayların farkına varıyor ve perdenin arkasında kalan kısmı görmeyi seçiyorum. Yeteneklerime, sevgime, aileme, işime sahip çıkıyorum. Onlar benim en kıymetli hazinemdir.
Gökyüzü hayata karşı daha cesur ve kararlı adımlar atmanız için destekliyor sizleri. Maddi alanlarda başarılı olma arzunuz yükselecek ve doğru kararlar almanızı sağlayacaktır. Kimsenin etkisi altında kalmadan, kendiniz için en faydalı olacak kazanımları değerlendirmeli ve elinizi çabuk tutmalısınız. Her şeyin en iyisine sahip olma arzunuz kuvvetleniyor ve sonunda kendinize hak ettiğiniz değeri vermeyi başarıyorsunuz. Aile ve yakınlarınızla ilgili konularda dikkatli ve hassas davranmanız gereken bir gündesiniz.
Günün Olumlaması: Ruhumda barındırdığım lider ve küçük çocuk çatışma içinde. Biri “Sevgini haykır” derken diğeri “Sus anlamalarını bekle” diyor. Yaşadığım ikilik halini ele alıyor, kendimle yüzleşiyor, yapmam gereken doğruyu iç sesim ve aklımla buluyor ve uyguluyorum.
Gökyüzü bugün hayatınızın getirdiği yoğunluktan bunalacağınıza işaret etmekte. Bir anlık dikkatsizlik önemli bir evrakla ilgili hata yapmanıza neden olabilir. Kısa sürede olsa gün içinde zihninizi dinlendirmenizde fayda var. Bugünlerde yaptığınız her şey size maddi-manevi zenginlikler olarak geri dönecek. Özel yaşamınızda ise kardeşlerinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz.
Günün Olumlaması: Ben bugün ışık olup dünyayı ve çevremi aydınlatmayı seçiyorum. Karanlık yanlarımı, korkularımı huzursuzluklarımı, alt ederek en yüksek sevgimle hayatımda yeni bir başlangıç yapmayı, paylaşmayı, üretmeyi, sevmeyi, bolluğu ve bereketi coşkuyla etrafıma yansıtmayı seçiyorum.
Gökyüzü bugün sorumluluklarınızı yoğun bir şekilde hissedeceğiniz bir güne başladığınıza işaret etmekte. İş ve özel yaşamınızda birlikte olduğunuz insanların sizden beklentileri fazlasıyla yükselecek. Beklenenleri sağlamakta özellikle finansal konularda zorlanabilirsiniz. Şimdi birlikte hareket etmekte zorunda olduğunuz konu ve insanlara karşı akılcı yaklaşımlarda bulunarak, maddi kaynakları arttırmanın ve düzenli hale getirmenin yollarını bulmalı, uygulamaya başlamalısınız. Özel yaşamınızda ise sorunlardan kaçmak yerine üzerine gitmeli ve gerçekleri kabul ederek uzlaşmacı bir tutum içinde birlikteliğiniz adına en doğru kararı vermelisiniz. Bu konuda iç sesinizin size rehberlik etmesine izin verin.
Günün Olumlaması: Dış dünyadan uzaklaşıp ruhumun derin yolculuğuna yöneldiğimde kendi analizimi tüm netliğiyle yapıyor ve eğitip geliştirmem gereken yönlerimin farkına varıyorum. Kendimi var gücümle eğitiyor disipline ediyor ve geliştiriyorum. İçimde taşıdığım ruhu ve onun giysisi bedenimi seviyorum. Kendimi sevip değer verdikçe daha çok seviliyor, kazanıyor, huzur buluyorum.
Bugün içe kapanma duygusal hesaplaşmalar sezgiselliğiniz ve gizliliğe verdiğiniz önemin yoğun olduğu bir gündesiniz. Son 6 aydan bugüne kadar olan süreci bir film şeridi gibi zihninizden geçirir ve yaşananlar üzerinde değerlendirmeler yaparak atladığınız detayları yakalarsınız. Kendinizi daha da geliştirebilmek adına yapmanız gerekenler için önemli ipuçlarıdır bunlar. Sezgilerinize güvenerek hareket edin, sizi asla yanıltmayacaktır. Ruhsal enerjinizi arttırmak için meditasyon yapın. Ruhunuzu ne kadar arındırıp özgürleştirirseniz, iş hayatınızda motivasyonunuz o denli kolay olacak ve daha başarılı çalışmalar içinde olmanızı sağlayacaktır.
Günün Olumlaması: Burada ve şimdiyi kabul ediyorum, ruhum ve aklım uyum içinde. Zorlanmakta olduğum konularda inançlarım ve düşüncelerim beni kuvvetlendirir. Başarılı değerlendirmelerde bulunur ve uygularım, bunun sonucunda da maddi ve manevi yönde kazançlı çıkarım .
Bugün kendi düşüncelerinizi kelimelerle ifade etme isteğinizi harekete geçiriyor. Yakınlarınız ve birlikte çalıştığınız insanlarla ortak menfaatler üzerinde çatışmalar yaşanabilir. Sakinliğinizi korumalısınız, vereceğiniz tepkiler maddi olarak isteklerinizi elde edemeyeceğiniz gibi zararlarla karşılaşmanıza sebep olabilir. Bugün duygusal duyarlılığınız, beraber olduğunuz insan ile aranızda zorluklar çıkmasına neden olabilir. Olaylara ve davranışlarınıza egonuzu yansıtmadan önce diğer insanların da duygularını düşünerek harekete edin. Haklıyken haksız duruma düşebilirsiniz.
Günün Olumlaması: Hayatımın her alanında sevgi ve aşk var. Eşimi aşkla seviyorum. İşimi, çocuğumu, ailemi ve dostlarımı her geçen gün büyüyen bir sevgiyle seviyorum. Yaşamıma mana kazandıran en güzel duygudur sevgi. Ben onunla beslendikçe yaşamımda hiçbir olumsuzluk olmaz ve onun bana verdiği güçle her zorluğun üstesinden gelerek kendim ve sorumlu olduklarım için her zaman doğru kararlar alırım.
Gökyüzü bugün maddi konularda artışlara işaret etmekte fakat bu güzel etkiyi aşırı gereksiz harcamalarda bulunup har vurup harman savurmadan değerlendirmelisiniz. İş hayatınızda bazı alışkanlıklarınızı tamamen bırakacak, yeni yaklaşımlarınızla yeniden yapılandırmalar gerçekleştirerek başarılı bir çıkış yapabileceksiniz. Özel yaşamınızda ise beraberliği devam edenler için oldukça hassas bir gün, birlikte olduğunuz insanın ilgisiz davranışları sizi oldukça rahatsız edebilir ve sabrınız taşabilir.
Günün Olumlaması: Ruhumda beni geliştiren yönlendiren, öğreten, sevgi dolu bir bilge var. Ben onun öğretilerine kulak verdiğimde madalyonun diğer yüzünü görür ve gerçeklerle karşılaşırım. Gördüğüm gerçekler doğruluğa giden yolda benim rehberimdir.
Gökyüzü bugün geçmişte yaşadığınız korku ve hareketlerinizi sınırlandırmanıza neden olan bir olayın zihninizde canlanarak, kendinizi yersiz korkuların içine sokabileceğinize işaret etmekte. İyi bir dönemin içine girmişken geçmişe takılıp kalmak, hayatı kendinize zehir etmekten başka bir şey değildir. Yaşadıklarınızı affedin ve korkularınızı geçmişinizle birlikte ardınızda bırakmayı öğrenin. Aksi halde korku ve kaygılar harekete geçerek bu güzel dönemi değerlendirememenize neden olacaktır.
Günün Olumlaması: Bilinçaltım ve bilinç üstüm mükemmel bir uyum içinde. Tüm negatif düşünce ve olayları yaşamımdan sevgiyle uzaklaştırıyorum. Kendimi tam olduğum gibi ifade ederek meslek ve özel hayatımda isteklerime sahip olmak için mücadele etmeyi seçiyorum.
kaynak Hürriyet Aile