Gökyüzü, oldukça yoğun geçecek bir güne işaret etmekte. Biriken işleriniz bugün adeta önünüze serilir. Kendinize bir çalışma tarzı benimsemeli ve sisteminizi oturtmalısınız. Bugün resmi dairelerde çalışan Koçlar için oldukça zorlu bir gün olabilir. Amirlerinizin denetlemesi ile karşılaşabilirsiniz, sakin tavrınızı korumalı ve işinize olan saygınızı karşınızdaki kişilere hissettirmelisiniz. Özel yaşamınızda ise, eşinizin yakınları ile gerginlikler söz konusu olabilir. Geçmişte yaşadıklarınızı hatırlayarak aynı hataları tekrar etmemeye özen gösterin.
Günün Olumlaması: Yaşadığım her şeyin özünü alıyor, bana gerekli olmayan tüm düşüncelerimden arınıyorum. Sevgimi, emeğimi, merhametimi koruyarak güçlendiriyor ve layık olanlarla cömertçe paylaşıyorum.
Günün Rengi: Açık pembe
Bugün yaptığınız işe bağlı olarak orijinal fikirleriniz kabul görecek ve yeni fırsatlarla karşılaşacak hiç beklemediğiniz önemli tekliflerle karşılaşacaksınız. Başarı çıtanızın hızla yükselmeye başladığı bu dönemde sistemli bir çalışma programı yapıp gelen her fırsatı değerlendirmelisiniz. Maddi olarak çok şanslı bir gündesiniz. Bu sürekli olarak devam edecek bir şans sizler için, paranızı biriktirmeli ve ilerleyen günlerde yatırıma yönelmelisiniz. Özel yaşamınızda ise, bekarsanız hayatınıza aniden girecek biri ile bambaşka duyguların içinde bulabilirsiniz kendinizi. Aşırı şüpheci yaklaşımlarda bulunmadan, sezgilerinizin sesiyle hareket etmelisiniz.
Günün Olumlaması: Ben yüreğime, yeteneklerime inanıyor ve güveniyorum. Yaptığım işe emek veriyor, ruhumun güzelliklerini yansıtıyorum. Bolluk ve bereket benimle birlikte kazancım her geçen gün artarak yükseliyor. Sahip olduğum her şey için minnettarım.
Günün Rengi: Gülkurusu
Gökyüzü, bugün içinde bulunduğunuz şartlara karşı yüreğinizden taşan isyan duygunuzu kontrol altına almanız için uyarıyor sizleri. Radikal kararlar almak için biraz daha beklemeli, fevri davranışlarda bulunmadan sabırla hareket etmelisiniz. Aksi halde yaşamınızda süregelen sessizlik, büyük fırtınalara dönüşebilir. En iyisi uygun zamanı beklemek ve isteklerinizi gerçekleştirebilmek için akıllıca alt yapıyı hazırlamak olacaktır. İş hayatınızda ise, bugün elektronikle ilgili problemler yaşayabilirsiniz. Bilgisayarınızın yedeğini almanız faydanıza olabilir. Araç kullanırken de dikkatli olmanızda fayda var.
Günün Olumlaması: Sabırla bekliyor, inançla güçlenerek adımlarımı dikkatli atıyor ve sözlerimi seçerek ifade ediyorum kendimi. Geceden sabaha dönen günün ağırlığını ardımda bırakıyor, güneşi aşkla karşılıyorum.
Günün Rengi: Beyaz
Gökyüzü, bugün kendinizi duygularınızla mantığınız arasında bir savaşın içinde gibi hissedebileceğinize ve bunun getirdiği ruhsal gerginliklere işaret etmekte. Bugün düşüncelerinizi herkesle paylaşmamaya dikkat etmelisiniz. Çevrenizdeki kişiler sizi anlamayabilirler. Hatta anlamadıkları için size ve düşüncelerinize haksızca eleştirilerde bulunarak cesaretinizin kırılmasına sebep olabilirler. Özel yaşamınızda ise, farklı duygular hakimdir. Neyin yanlış neyin doğru olduğunu anlayamazsınız, bundan dolayı yanlış kararlar vermemeye dikkat etmelisiniz.
Günün Olumlaması: Yaşamımın bana bahşedilen nimetlerin bütün güzelliği ile farkına vardığım zamanlardayım. İyi niyetim, karakterim ve güçlü özelliklerimle karşılaştığım her olayı en yüce hayrıma olacak şekilde değerlendiriyorum. Yüksek bilincimle var olan şartlarımı daha iyiye ve güzele taşıyorum.
Günün Rengi: Şarap kırmızısı
Gökyüzü, bugün fikir hırsızlarına dikkat etmeniz için uyarıyor sizleri. Fikirlerinizi işinizle ilgili çalışma ve planlarınızı ulu orta söylememelisiniz. Yazılı dokümanlarınız varsa size ait olduğuna dair güvence altına almalısınız. Yeni bir iş anlaşması ya da yeni bir proje başlangıcındaysanız bugün aceleci davranmayın. Kendinizi yeterince iyi ifade edemeyebilir buna bağlı sorunlar yaşayabilirsiniz. Birlikte çalıştığınız insanların güvenilirliğinden emin olmadan ortak çalışmalar içine girmemelisiniz. Özel yaşamınızda ise, beraberliği devam eden Aslanlar, birlikte olduğunuz kişinin her hareketini kontrol altında tutmaya çalışmaktan vazgeçmelisiniz. Empati kurun ve karşınızdaki insanı anlamaya çalışarak hareket edin.
Günün Olumlaması: İnançlarım, yaşanmışlıklarım her geçen gün doğrularımı bulmama yardımcı olup yaşamdaki yönümü tayin etmeme mucizevi bir destek vermekte. Mucizelere inandıkça şahit oluyor ve değişim enerjini sevgiyle kabul ediyorum.
Günün Rengi: Altın sarısı
Bugün telefonunuz, bilgisayarınız ve ev eşyalarınızla ilgili mekanik arızalarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz, buna bağlı birçok aksaklık yaşayabilirsiniz. Gökyüzü bugün ruhsal yönünüzün oldukça kuvvetli olacağını işaret etmekte, sezgiler ve akıl uyum içindedir. Bugüne kadar farkına varamadığınız birçok şeyi sezebilir ve sizi engelleyen durumlar için yapmanız gerekenleri uygulayarak tüm engelleri başarıyla taşıyabilirsiniz. Bugün sizler için dua, meditasyon ve ritüeller için oldukça uygundur. Kendinizle baş başa kalın, sizi yoran enerjilerden arının. İş hayatınızda ise, maddi olarak yaşanacak sürpriz gelişmelerle, emeğinizin karşılığını alıyor olmanın haklı mutluluğunu yaşayacaksınız. Özel yaşamınızda ise, eşinizin kendi sorunlarından kaynaklanan nedenlerden dolayı size olan yaklaşımı anlayışla karşılamaya çalışın.
Günün Olumlaması: Ruhumun derinliklerinden gelen sesin söyledikleri ile düşüncelerimi netleştiriyor, var olan yeteneklerimi sevgi ile ortaya çıkarıyorum. Huzurum, başarım ve bana sunulan şansları en yüce, en güzel haliyle değerlendirebilmek ve hayırlı sonuçlar elde etmek için sevdiğim her şeye yansıtarak ilerliyorum.
Günün Rengi: İnci beyazı
Gökyüzü, bugün iş hayatınızda kurnaz kişilerin oyununa gelmemeniz için uyarıyor sizleri. Cazip görünün tekliflerle karşınıza gelebilir, sizi cezbetmek için ikna etmeye çalışabilirler. Gelen teklifin büyüsüne kapılarak maddi ve manevi zarar görebileceğiniz bir karar alabilirsiniz, dikkatli olun. Yeni tanıdığınız insanlarla böyle bir iş ilişkisine girmeden önce iki kez düşünün. Özel yaşamınızda ise, birlikte olduğunuz insana iğneleyici sözler söyleyerek ne elde etmeyi umuyorsunuz? Anlayış, saygı beraberliği güçlendiren en önemli faktörlerden, karşınızdaki insanın sabrını taşırdığınız anda size vereceği tepkileri düşünerek hareket edin. Bekar Teraziler ise, bugün size yaklaşan insanlara karşı temkinli davranmalısınız. Sağlığınıza da dikkat etmelisiniz, mideniz ile ilgili problemler yaşayabilirsiniz.
Günün Olumlaması: Bugün kendimle, kimliğimle barışmayı seçiyorum. Artılarımla, eksilerimle kendimi seviyorum. Geçmişte deneyimlediğim her şeyi sevgiyle kabullenerek almam gerekenleri alıp, yük ettiklerimi sevgiyle evrene iade ediyorum.
Günün Rengi: Tozpembe
Sezgileriniz öylesine yoğundur ki, bu durum sizi rahatsız edecek boyutta olabilir. İç sesinizi susturmak için mücadele edersiniz adeta, bunu mümkün olduğu kadar yapmamalısınız. Sezgilerinizin sesine kulak vererek hareket etmeniz gereken bir gündesiniz. İşinizle ilgili, sorumluluğunuz dahilinde olan hiçbir şeyi ertelememeli ve bir başkasının yapmasını talep etmemelisiniz. Özel yaşamınızda ise, ilişkinize zarar veren davranışlarınızdan uzaklaşacak ve kendinize öz eleştiride bulanarak sorunlarınızın üstesinden gelebileceksiniz. Bekar Akrepler, sizler de karşı cinsin yoğun ilgisi ile karşılaşacağınız bir gündesiniz.
Günün Olumlaması: Bugün kendimle yüzleşmeyi seçiyorum. Öz eleştiride bulunuyor, görmezden geldiğim ve yok saymaya çalıştığım özelliklerimi kabul ediyorum. Kendi farkındalığım doğrultusunda, özümden gelen güzelliklerin yaşamıma rehberlik etmesi için kararlar alıyor ve uyguluyorum.
Günün Rengi: Yağ yeşili
Bugün kendinizi oldukça huzurlu ve heyecanlı bir ruh hali içinde hissedebilirsiniz. Bu haliniz iş hayatınızda başarılı girişimlerde bulunarak olumlu sonuçlar elde etmenize de faydalı olacaktır. Dostlarınızdan gelecek destek sizleri cesaretlendirecektir. Kendinize güvenin ve başladığınız her işin sonunu getirmek için mücadele etmekten korkmayın. Korkularınızı alt etmeyi başardığınızda kendinize yeni bir yaşam kurmayı başarabileceksiniz. Aşk hayatınızda sıkıntılı süreçlerden geçiyorsanız, kararlar almadan önce ilişkinizin ilk gününden bugüne kadar yaşadıklarınızı düşünmeniz ve bundan sonra kararlar almanız uygun olacaktır.
Günün olumlaması: İlerlemem ve olumlu sonuçlara ulaşmam için değişmem gerekiyor. Her değişim ruhsal bir bitiş ve tekrar diriliştir. Küllerimden yeniden doğuyor, yenileniyorum.
Günün Rengi: Açık mavi
Günlerdir yaşananlar ne kadar iyi olursa olsun ruhsal gerginliklerinizin etkisiyle gerçek anlamda huzurlu olamadınız ve yapmanız gerekenlere dikkatinizi yöneltemediniz. Gökyüzü, bugün ruhsal enerjinizi yükselterek yaşanan gelişmeleri gerçekçi ve doğru bir şekilde değerlendirerek yapmanız gerekenleri planlamanız ve uygulamaya geçmeniz için sizleri harekete geçiriyor. Şimdi işinize dört elle sarılın ve ruhunuzdaki yüksek enerjiyi tüm gücüyle mesleğinize yansıtın. Özel yaşamınızda ise, sergileyeceğiniz kıskançlıklar, kuşkucu tavırlar toparlanmak üzere olan ilişkinizi bir anda alt üst edebilir. Güven her şeyin temelidir. Birlikte olduğunuz insana karşı güven duymuyorsanız, başkalarından duyduğunuz en ufak şey sizi bu duruma sokabiliyorsa eğer, durup düşünmeli ve kendinizle yüzleşmelisiniz.
Günün Olumlaması: Hayat seni seviyorum. Muhteşem bilgeliğinle bana öğrettiklerin için sana teşekkür ediyorum. Kendi mükemmelliğime giden yolda rehberim oldun sen. Beni daima destekleyen, ileri taşıyan yegane güçsün. Tüm parlaklığının ve ihtişamının bir parçası olmaktan mutlu ve huzurluyum.
Günün Rengi: Gümüş grisi
Gökyüzü, bugün iş ve özel yaşamınızda yaşanacak şanslı gelişmelere işaret etmekte. Özellikle işinizle ilgili uzun zamandır emek verdiğiniz her şey hak ettiği değeri görecek ve sizlerin popülaritenizi yükselterek maddi manevi zenginlikleri sizlere getirecektir. Bu süre içinde mesleğinizle ilgili yapacağınız her şey size uzun vadeli başarı getirecek ve kalıcılık sağlayacaktır. Sizler sahip olduğunuz kararlılık ve sabrınızla her şeyin üstesinden gelebilecek güçlü insanlarsınız. İlmek ilmek dokuduğunuz hayatınızı yeniden yapılandırdığınız bu süreçte hedeflerinizi yükseltin. Gökyüzü, bugün ikili ilişkilerinizde yanlış anlaşılmalara dikkat etmeniz yönünde uyarıyor sizleri. Kendinizi haklı görerek yanlışın üstüne giderseniz bir anda gelişen tartışmaların şiddeti artabilir ve ani bitişler yaşayabilirsiniz.
Günün Olumlaması: Yüreğimdeki en saf ve masum duygularımın ruhuma yansıyan gökkuşağı gibi büyüleyici renklerinin mucizevi yansımalarının, yaşamıma yansıdığı çok değerli anlardayım. İstek ve dileklerime kolaylıkla ulaşıyor, şansım için tüm kalbimle şükrediyorum.
Günün Rengi: Zümrüt yeşili
Gökyüzü, bugün iş ve eğitim hayatınızda kendinizi haklı görerek ilişkide bulunduğunuz insanlara kırıcı davranışlarda bulunmamanız için uyarıyor sizleri. Bir anda yükselen öfkeniz kırıcı durumların yaşanmasına sebep olabilir. Bugün iş ve okul arkadaşlarınızla fikir ayrılıkları yaşasanız bile saygı duyarak hareket etmelisiniz. Akrabalarınızla ilişkilerinizde taraf olurken kimin haklı kimin haksız olduğuna dikkat etmelisiniz. Düşünmeden yapacağınız adaletsiz yaklaşımlar, ilerleyen günlerde canınızı sıkabilir. Ne ekersen onu biçersin atasözünden yola çıkarak hareket etmeniz faydanıza olacaktır. Özel yaşamınızda ise, duygularınızı ifade etmekten korkmayın ve aşk ruhunuzu sarmışken ondan kaçmak yerine sahip çıkmayı denemelisiniz.
Günün Olumlaması: Kendime ve çevremdeki herkese karşı adilim. Egomu, dalgalanan düşüncelerimi netleştiriyorum. Sezgilerimin rehberliğinde özümden gelen güzelliklerle davranışlarımı belirliyorum. Mutlu olup, mutlu ederek yola devam ediyorum.
Günün Rengi: Turuncu