19 Mart Günlük Burç Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.862
koc-50.jpg
KOÇ
Gökyüzü yaşam enerjinizi yükseltiyor. Düşünceleriniz, davranışlarınız olumlu yönde gelişirken sizler de iş hayatınızda başarılı çalışmalarınızla dikkat çekiyor. Maddi-manevi önemli gelişmelerle emeklerinizin karşılığında mükafatlandırılmaya başlıyorsunuz. Aşk hayatınızda yüksek enerjinizin getireceği heyecanlar söz konusu. Monotonlaşan beraberliğiniz, aşkın ve romantizmin rüzgarı ile yenilenecek adeta. Bekar Koç’lar, sizler de duygu dolu ve samimi bir birlikteliğe adım atabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Kendime değer veriyor, varlığım dünyam ve bana sunulan sayısız nimetler için tüm kalbimle şükrediyorum. Ruhumu bedenimi dinlendiriyor, zihnimi berraklaştırıyor. İnancımdan aldığım güçle her gelen günü bütünün hayrına, en yüce hali ile değerlendiriyorum. Bereketime bereket, şansıma şans, aşkıma aşk bularak ilerliyorum.

Günün Rengi: Kırmızı

Günün Kristali: Sitrin

boga-50.jpg
BOĞA
Gökyüzü finansal konularda yaşanacak rahatlamalarla, ödeme zorluklarından kurtulacağınızı müjdeliyor sizlere. İş hayatınızda hızlı ilerlemeler, yeni teklif ve başlangıçların içindesiniz. İş arıyorsanız, kredi başvurunuz ya da uzun zamandır beklediğiniz bir para, hayalini kurduğunuz önemli bir işiniz varsa bu süre içinde gerçekleşebilir. Finansal anlamda güçlü ve şanslı bir dönemdesiniz. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insanın sizin için özel bir konuda yalanını yakalayabilirsiniz. Tepkinizi ilk anda verin ve yalanın ilişkinizi zedelemesine izin vermeyin.

Günün Olumlaması: Gözlerimi kapatıyor, gecenin üstümü örten siyahıyla buluşuyorum. Ruhumla bütünleşiyor, yıldızlarının ışıltılarını tüm bedenimde hissediyor ve şifa buluyorum. Yalnızlığımdan, kızgınlıklarımdan, yaşanmışlıklarımın bilinçaltımda oluşturduğu tüm zorlu düşüncelerimden uzaklaşıyor ve arınıyorum. Özgürleşerek hayatımın her anını, aldığım her nefesimi sağlıkla, aşkla, huzurla yaşayacağıma kendime söz veriyorum.

Günün Kristali: Topaz

ikizler-50.jpg
İKİZLER
Gökyüzü bugün ikili ilişkilerinizdeki samimiyetiniz ve güvenilirliğiniz sayesinde iş hayatınızda yeni bir döneme girmenizi sağlayacak. Bulunduğu makam ve mevkinin getirisi ile üzerinizde yaptırım gücünü olumsuz yönde kullanmaya çalışan insanlara karşı dikkatli davranın ve kesinlikle dayatmalara razı gelmeyin. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin her şekilde desteğinin sizinle olduğunu bilmek, hissetmek sizleri daha da güçlendirecek. Bekar İkizler burçları havada aşk kokusu varken buna duyarsız kalabilmeniz çok zor… Zorlanmayın ve akışa teslim olun.

Günün Olumlaması: Acılarımı sevince, güçsüzlüğümü güce dönüştürdüğüm zamanlardayım. Duygularımın seline kapılarak düşünmeden adım atmıyorum. Yaşadıklarımın yüksek bilinciyle tüm çevreme ve yakınlarıma olması gerektiği gibi davranıyor, kendimden ve sahip olduklarımdan ödün vermeden yaşıyorum.

Günün Kristali: Malahit

yengec-50.jpg
YENGEÇ
Gökyüzü bugün çalışma arkadaşlarınızla ilişkilerinize dikkat çekmekte. İş birlikleri, uyum ve anlayış işlerinizi kolaylaştıracağı gibi kendinizi daha mutlu ve huzurlu hissetmenizi de sağlayacaktır. Paylaşmanın ve yardımlaşmanın ne kadar önemli olduğunu anlamak belki de yaşama bakış açınızı çok daha farklı bir hale getirecek. Ne dersiniz? Özel yaşamınızda ise çocuk sahibi Yengeç’ler, çocuk ya da çocuklarınızın eğitim hayatında kazanacakları bir sınav ya da burs sizleri sevindirebilir. Aşk hayatınızda ise sessiz kalmada,n duygularınızı ifade etmeniz gereken bir gündesiniz.

Günün Olumlaması: Her doğan günle ruh ve bedenim yenileniyor. Daha genç, daha sağlıklı, huzurlu, coşkulu bir güne uyanıyorum. Sahip olduğum en güzel zenginlik budur.

Günün Kristali: Peridot

aslan-50.jpg
ASLAN
İçe kapanma, duygusal hesaplaşmalar, sezgiselliğiniz ve gizliliğe verdiğiniz önemin yoğun olduğu bir gündesiniz. Yılbaşından bugüne kadar olan süreci bir film şeridi gibi zihninizden geçirir ve yaşananlar üzerinde değerlendirmeler yaparak atladığınız detayları yakalarsınız. Kendinizi daha da geliştirebilmek adına yapmanız gerekenler için önemli ipuçlarıdır bunlar. Sezgilerinize güvenerek hareket edin. Sizi asla yanıltmayacaktır. Ruhsal enerjinizi arttırmak için meditasyon yapın. Ruhunuzu ne kadar arındırıp özgürleştirirseniz iş hayatınızda motivasyonunuz o denli kolay olacak ve daha başarılı çalışmalar içinde olmanızı sağlayacaktır.

Günün Olumlaması: Dış dünyadan uzaklaşıp ruhumun derin yolculuğuna yöneldiğimde, kendi analizimi tüm netliğiyle yapıyor ve eğitip geliştirmem gereken yönlerimin farkına varıyorum. Kendimi var gücümle eğitiyor, disipline ediyor ve geliştiriyorum. İçimde taşıdığım ruhu ve onun giysisi bedenimi seviyorum. Kendimi sevip değer verdikçe daha çok seviliyor, kazanıyor ve huzur buluyorum.

Günün Kristali: Beyaz mercan

basak-50.jpg
BAŞAK
İş ve özel yaşamınızda süregelen olay ve durumları taşımakta zorlanabilirsiniz. Bugün oldukça yorulabilir, isyan duygunuzu fazlasıyla hissedebilirsiniz. İsyanınız neye ve kime? Bir başkası siz olmayacağına göre, kendi başarınız, kazancınız için emeğinizi esirgemeden hareket edin ve bu duygunun sizi engellemesine izin vermeyin. Özel yaşamınızda ise duygusal olarak karmaşık bir ruh halinde olacaksınız. Sevgiyle merhamet arasındaki farkı iyi ayırt etmeli ve ilişkinizi hangi duyguyla devam ettirdiğinizi belirleyerek kararlar almalısınız.

Günün Olumlaması: Burada ve şimdiyi kabul ediyorum, ruhum ve aklım uyum içinde. Zorlandığım konularda inançlarım ve düşüncelerim beni kuvvetlendirir. Başarılı değerlendirmelerde bulunur ve uygularım. Bunun sonucunda da maddi ve manevi yönde kazançlı çıkarım.

Günün Kristali: Zirkon

terazi-50.jpg
TERAZİ
Kendi fikirlerinize, yaşayışınıza sahip çıkarken kaybedeceklerinizin de değerlendirmesini yapmalısınız. Karşınızdaki insanı ikna edemiyorsanız kırıcı davranmak yerine anlayış gösterip inandığınız yolda ilerlemeye devam edebilirsiniz. İş hayatınıza gelince, disiplinli bir şekilde çalışmalı ve zamanı iyi değerlendirmelisiniz. Bu süreç çok yorucu olsa da sizin için yenilik ve yükselişi getiren zamanlardır. Bu zamanları iyi değerlendirmeli, öfke ve isyan duygusuyla yapmanız gerekenleri ertelememelisiniz.

Günün Olumlaması: Bana ait olan değerlerimi koruyup sahip çıkarken yaşamımın bir parçası olan sevdiklerimi kırmamaya özen gösteriyorum. Onlara kendimi sevgiyle ifade etmeyi seçiyorum. Sorumluluklarımın bilincinde, yüksek enerjimle işlerimi başarıyla tamamlıyorum.

Günün Kristali: Labradorit

akrep-50.jpg
AKREP
Kariyerinizi ilgilendiren konularda, istekli çalışmanız sayesinde birilerinin dikkatini çekmeyi başaracak ve iş yaptığınız alanlarda yeni kapıların açılmasıyla heyecanlanacaksınız. Hayatınızın zorlandığınız yanlarında hızla yaşanacak gelişmeler, ne kadar doğru bir yol seçtiğinize daha iyi idrak edebilmenizi sağlayacak. Uyumsuz davranışlarından yorulduğunuz insanları tamamen yaşamınızdan uzaklaştırmak isteyecek ve her zaman gösterdiğiniz sabrı bugün göstermekte zorlanacaksınız. İstek ve amaçlarınıza ulaşabilmek için konsantrasyon ve irade gücünüzü ortaya koymalı, çalışmaya istekli olmalısınız. Hayatta hiçbir şey mücadele etmeden, bedel ödemeden istediğimiz gibi gerçekleşmez. Bugün sorumluluklarınızı sonuna kadar sahiplenerek hareket etmelisiniz.

Günün Olumlaması: İnançlarım ve sezgilerimin kuvvetli enerjileriyle karanlığımı aydınlığa, mutsuzluğumu mutluluğa çevirecek enerjiye sahibim. Şimdi bunu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamımı güzelleştirip zenginleştiriyorum.

Günün Kristali: Zümrüt

yay-50.jpg
YAY
Kariyerinizi ilgilendiren konularda, istekli çalışmanız sayesinde birilerinin dikkatini çekmeyi başaracak ve iş yaptığınız alanlarda yeni kapıların açılmasıyla heyecanlanacaksınız. Hayatınızın zorlandığınız yanlarında hızla yaşanacak gelişmeler, ne kadar doğru bir yol seçtiğinize daha iyi idrak edebilmenizi sağlayacak. Maddi konularda harcamalarınızı kontrol altında tutun. Özellikle de yatırımlar söz konusuysa ertelemeniz daha uygun olacaktır. Özel yaşamınızda ise üçüncü şahısların kıskançlıkları ilişkinize zarar verebilir.

Günün Olumlaması: Geçmişten bugünüme yansıyan, bana acı veren olayları çözüme kavuşturma şansına sahibim. Kırılan kalbimi onarıyor, geçmişte değerlendiremediğim detayların farkına varıyor ve bunu sevdiklerime en güzel duygularımla yansıtmayı seçiyorum.

Günün Kristali: Zümrüt

oglak-50.jpg
OĞLAK
İş hayatınızda kolay kolay karşılaşamayacağınız, başarılı girişimlerde bulabileceğiniz önemli fırsatlarla karşılaşacaksınız. Bugüne kadar göstermekte yetersiz kaldığınız potansiyelinizi gösterebileceğiniz olaylar gelişecek. Önemli bir iş teklifi alabilirsiniz. Yaşamınızın bu döneminde yaşanan değişimlerle taşlar yerine oturmaya başlayacak. Aynı olumlu etkiler aşk hayatınıza da yansıyacak, uzun süredir devam eden birliktelikler yeniden şekillenecek. Uzun süredir devam eden bir arkadaşlığınız aşka dönüşebilir. Bekar Oğlak’lar ise seyahatleriniz esnasında ruh eşinizle tanışabilir, kendinizi bir ilişkinin içinde bulabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Geçmişi bırakıyor ve yeni olanı sevgiyle kabul ediyorum. Her şey benim hayrıma çalışıyor. Tüm olumlu gelişmeleri en iyi haliyle değerlendiriyor ve uyguluyorum. Yaşama güveniyorum, yaşamımda her şey yeterli ve her şey yolunda.

kova-50.jpg
KOVA
Yaşamın omuzlarınıza yüklediği ağırlıklardan hafiflemiş olduğunuzu hissedeceğiniz keyifli bir gün karşılamakta sizleri. Keyifli haliniz iş hayatınıza da yansıyarak başarılı çalışmalar yapmanızı sağlayacak. Maddi olarak oldukça şanslı bir gündesiniz. Biriken borçlarınızı ödeyerek birikim yapacağınız güzel bir dönemdesiniz. Özel yaşamınızda da beraberliğinde sorun yaşayanlar, iletişime önem vererek sorunları aşabilecekler. Bekar ve uyumlu bir beraberlik içinde olan Kova’lar ise evlilik kararı alıp ilk adımı atabilirler. Bu dönemde yeni bir ortaklık ya da yatırımdan kaçınmalı, cazip görünen fırsatlara şüpheyle yaklaşmalısınız.

Günün Olumlaması: Yetenek ve potansiyellerimi kendi düşünce planımla sınırlandırmıyor, evrenin en yüce hayrına olacak şekilde değerlendirip geliştirmeyi seçiyorum. Seçtiğim bu yolda yüce yaratıcının, sevdiklerimin benimle olduğunun yüksek bilincindeyim. Sahip olduğum bu kutsal enerjiler, istek ve düşüncelerimi gerçekleştirmem için benim yolumu açar ve aydınlatır.

Günün Kristali: Pirit

balik-50.jpg
BALIK
Gökyüzü, iş hayatınızda harcama, yatırım ve beklediğiniz finansal kaynaklarla ilgili gelişmeleri yoğun olarak yaşayacağınıza işaret etmekte. Hesabınızı iyi yapmanız gereken süreçlerdesiniz. Yatırımlar için biraz daha beklemeniz çok daha karlı alışverişler yapmanızı sağlayacaktır. Borç ve alacak meseleleri yüzünden bir hayli zorlanabilirsiniz. Bu süreçte haklarınıza sahip çıkmalı ve uzlaşmacı tavırlar sergilemelisiniz. Kendinizi, yeteneklerinizi yeniden keşfedebileceğiniz değerli zamanlardasınız. Özel yaşamınızda ise sezgilerinize, iç sesinize güvenerek hareket etmelisiniz. Aklınız detaylara takılıp kalmanızı, sezgileriniz bunu yapmamanızı söylüyorsa ikinci şıkkı tercih ederek hareket etmelisiniz. Aşkla beslenen bir ruh yaşamın her alanında çok daha başarılı olacaktır, bunu unutmayın.

Günün Olumlaması: Aşkla başlanan her işe şükürler olsun. Aşkın kutsallığı ve gücü bütünün üstüne olsun. Aşkla beslenen gönüllerin yüceliğine ulaşıyor, arınıyor ve güçleniyorum. Aşkı kuşanan ruhumla ve bedenimle yenileniyorum. Gelişiyor, kendi ışığıma ulaşmanın mucizelerini yaşıyorum.

Günün Kristali: Lapis Lazuli

HürriyetAile

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.862
koc-50.jpg
KOÇ
Gökyüzü yaşam enerjinizi yükseltiyor. Düşünceleriniz, davranışlarınız olumlu yönde gelişirken sizler de iş hayatınızda başarılı çalışmalarınızla dikkat çekiyor. Maddi-manevi önemli gelişmelerle emeklerinizin karşılığında mükafatlandırılmaya başlıyorsunuz. Aşk hayatınızda yüksek enerjinizin getireceği heyecanlar söz konusu. Monotonlaşan beraberliğiniz, aşkın ve romantizmin rüzgarı ile yenilenecek adeta. Bekar Koç’lar, sizler de duygu dolu ve samimi bir birlikteliğe adım atabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Kendime değer veriyor, varlığım dünyam ve bana sunulan sayısız nimetler için tüm kalbimle şükrediyorum. Ruhumu bedenimi dinlendiriyor, zihnimi berraklaştırıyor. İnancımdan aldığım güçle her gelen günü bütünün hayrına, en yüce hali ile değerlendiriyorum. Bereketime bereket, şansıma şans, aşkıma aşk bularak ilerliyorum.

:bestas:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
BALIK
Gökyüzü, iş hayatınızda harcama, yatırım ve beklediğiniz finansal kaynaklarla ilgili gelişmeleri yoğun olarak yaşayacağınıza işaret etmekte. Hesabınızı iyi yapmanız gereken süreçlerdesiniz. Yatırımlar için biraz daha beklemeniz çok daha karlı alışverişler yapmanızı sağlayacaktır. Borç ve alacak meseleleri yüzünden bir hayli zorlanabilirsiniz. Bu süreçte haklarınıza sahip çıkmalı ve uzlaşmacı tavırlar sergilemelisiniz. Kendinizi, yeteneklerinizi yeniden keşfedebileceğiniz değerli zamanlardasınız. Özel yaşamınızda ise sezgilerinize, iç sesinize güvenerek hareket etmelisiniz. Aklınız detaylara takılıp kalmanızı, sezgileriniz bunu yapmamanızı söylüyorsa ikinci şıkkı tercih ederek hareket etmelisiniz. Aşkla beslenen bir ruh yaşamın her alanında çok daha başarılı olacaktır, bunu unutmayın.

Günün Olumlaması: Aşkla başlanan her işe şükürler olsun. Aşkın kutsallığı ve gücü bütünün üstüne olsun. Aşkla beslenen gönüllerin yüceliğine ulaşıyor, arınıyor ve güçleniyorum. Aşkı kuşanan ruhumla ve bedenimle yenileniyorum. Gelişiyor, kendi ışığıma ulaşmanın mucizelerini yaşıyorum.

Günün Kristali: Lapis Lazuli
Kristalimi beğenmedim bugün laz yazısı var içinde :ko

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
TERAZİ
Kendi fikirlerinize, yaşayışınıza sahip çıkarken kaybedeceklerinizin de değerlendirmesini yapmalısınız. Karşınızdaki insanı ikna edemiyorsanız kırıcı davranmak yerine anlayış gösterip inandığınız yolda ilerlemeye devam edebilirsiniz. İş hayatınıza gelince, disiplinli bir şekilde çalışmalı ve zamanı iyi değerlendirmelisiniz. Bu süreç çok yorucu olsa da sizin için yenilik ve yükselişi getiren zamanlardır. Bu zamanları iyi değerlendirmeli, öfke ve isyan duygusuyla yapmanız gerekenleri ertelememelisiniz.

Günün Olumlaması: Bana ait olan değerlerimi koruyup sahip çıkarken yaşamımın bir parçası olan sevdiklerimi kırmamaya özen gösteriyorum. Onlara kendimi sevgiyle ifade etmeyi seçiyorum. Sorumluluklarımın bilincinde, yüksek enerjimle işlerimi başarıyla tamamlıyorum.

maviboncuk

Daimi Üye
Tepki
16.859
OĞLAK
İş hayatınızda kolay kolay karşılaşamayacağınız, başarılı girişimlerde bulabileceğiniz önemli fırsatlarla karşılaşacaksınız. Bugüne kadar göstermekte yetersiz kaldığınız potansiyelinizi gösterebileceğiniz olaylar gelişecek. Önemli bir iş teklifi alabilirsiniz. Yaşamınızın bu döneminde yaşanan değişimlerle taşlar yerine oturmaya başlayacak. Aynı olumlu etkiler aşk hayatınıza da yansıyacak, uzun süredir devam eden birliktelikler yeniden şekillenecek. Uzun süredir devam eden bir arkadaşlığınız aşka dönüşebilir. Bekar Oğlak’lar ise seyahatleriniz esnasında ruh eşinizle tanışabilir, kendinizi bir ilişkinin içinde bulabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Geçmişi bırakıyor ve yeni olanı sevgiyle kabul ediyorum. Her şey benim hayrıma çalışıyor. Tüm olumlu gelişmeleri en iyi haliyle değerlendiriyor ve uyguluyorum. Yaşama güveniyorum, yaşamımda her şey yeterli ve her şey yolunda.

Tılsım

Daimi Üye
Tepki
6.212
KOÇ

dilo$

Daimi Üye
Tepki
342
koc-50.jpg
KOÇ

HürriyetAile

Bütün güüün ''sadece'' yattım :bayil: yaşam enerjim dipte bi gündü :tskler: Hiç uymuyor hiiç :sinifsinif:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar