KOÇ
Gökyüzü bugün disiplinli, kararlı ve riskleri hesaplayarak dikkatli hareket etmeniz için disipline ediyor sizleri. Özellikle işinizle ilgili konularda kontrolü başkalarına bırakmayın. Her işinizle kendiniz ilgilenmeli ve rahatsızlık duyduğunuz, endişelendiğiniz, ruhunuza sinmeyen işlerinizi sonlandırmalı ya da iyileştirerek istediğiniz hale getirerek devam etmelisiniz. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizden gelecek güzel bir haberle moral bulabilirsiniz.
Günün Olumlaması: Her gece huzurla yattığım uykuda dinleniyorum, yenileniyorum ve arınıyorum. Yepyeni bir günü umutla, aşkla gelişen ve büyüyen inançlarımla karşılıyorum. Enerjimi, birikimimi en yüce hayrıma olacak şekilde değerlendiriyorum.
Günün Rengi: Kırmızı
Günün Kristali: Ay taşı
BOĞA
Daha önce maddi olarak zarara uğradığınız konularda, hakkınız olanı alabilmenin huzurunu yaşayabilirsiniz. Bugün her konuda sabırlı davranmalı ve ilk sözü, ilk kararı veren taraf olmamaya özen göstermelisiniz. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin resmi kurumlarla yaşadığı problemleri aşmak için kararlarının değerlendirmesini birlikte yapmalı ve paniğe kapılarak yanlış kararlar vermesinin önüne geçmelisiniz.
Günün Olumlaması: Gerçeğin farkına varamayanların, karanlıklarından uzaklaşıp aydınlığa giden yolda yürüyebilmenin hazzındayım. İyiyi, kötüyü, doğruyu, yanlışı fark edebilmenin şükrüyle sahip olduğum yeteneklerimi ve birikimi en değerli haliyle bütünün hayrına kullanıyorum. Emek verdikçe kazanıyor ve başarı ile yürümeye devam ediyorum.
Günün Kristali: Opal
İKİZLER
Bugün olanca gücünüzle düşüncelerinizi pozitif yönde tutmaya gayret göstermeli ve gün içinde karşılaştığınız enerjileri bu doğrultuda değerlendirmelisiniz. Yanlış anlaşılmalar ve aşırı duygusal yaklaşımlarda bulunmanız, beklemediğiniz karşı çıkışlarla karşılaşabilir ve kendinizi zor bir durumun içine sokabilirsiniz. Bugün aile bireylerini ilgilendiren konularda iş birliği içinde olmalı ve sorumluluk almaktan çekinmemelisiniz. Özel yaşamınızda ise uzun zaman sonra gelen huzurlu bir günün keyfini çıkarmalısınız. Bekar ve ilişkisi olmayan İkizler burçları, size karşı ilgisini açıkça göstermekten çekinmeyen o özel insana, duygularının karşılıksız olmadığını hissettirmelisiniz.
Günün Olumlaması: Tüm güzel, aydınlık, hayırlı düşüncelerimle zihnimi dinlendiriyorum. Dünyanın endişe ve kaygılarından uzaklaşıyorum. Gökyüzünün derin mavisinin huzurunu tüm benliğimde hissediyorum. Güneşin ışığıyla aydınlanıyorum. Egomu, öfkemi, hırsımı, inatçılığımı ruhumdan sevgi ve kararlılıkla uzaklaştırıyorum.
Günün Kristali: Kalsedon
YENGEÇ
Gökyüzü sizi yaşamın her alanında daha gerçekçi ve cesaretli olmanız için destekliyor. İlişkilerinizi yeniden yapılandırabilir, daha önce geri çekildiğiniz her konuda cesaretle ön planda olmayı seçebilirsiniz. İş ilişkilerinizde beklentilerinizi hayata geçirmek için gereken her şeye sahipsiniz. Kimsenin etkisinde kalmadan iç sesinize güvenmeniz yeterlidir. Özel yaşamınızda ise bir dargın bir barışık süren bir ilişki içindeyseniz ve duygularınız yaşanan tüm tartışmalara rağmen yine ona doğru akıp gidiyorsa işte size fırsat! İlişkinizi iyileştirebilmek için tüm güç sizinle birlikte, değerlendirip değerlendirmemek ise sizin iradenizde
Günün Olumlaması: Daha önce olmadığım kadar kararlı ve cesaretliyim. Yaşamımda beni engelleyen, huzursuz kılan her şeyi uzaklaştırma kararı aldım. Yeniden şekillenen hayat yolumda isteklerimi gerçekleştirebilecek inanç ve güce sahibim.
ASLAN
Bugün iyi niyetli olmayan kişilerin sözlerine karşı dikkatli olmalısınız. İş ve özel yaşamınızda, değer verdiğiniz insanlarla aranızın açılmasını isteyenlere karşı gardınızı alın ve bu gibilerin konuşmasına dahi izin vermeyin. Ruhsal olarak enerjiniz oldukça güçlü bugün. Dua edin, meditasyon yapın ve ağırlıklarınızdan uzaklaşın. Özel yaşamınızda ise eşinizin yapıcı davranışları kırgınlıklarınızı unutturabilir. Ona bir şans verirken kendinize de şans verdiğinizi unutmayın. Bekar Aslanlar, aşk her an kapınızı çalabilir.
Günün Olumlaması: Ruhumun içinde barındığı renkler, işime ve hayatıma tüm güzel enerjisiyle yansıyor, yaşamıma her anlamda zenginlik katıyor. Sahip olduğum özelliklerimi en güzel haliyle iş hayatıma adapte ediyor ve ilerliyorum.
Günün Kristali: Ametist
BAŞAK
Süslü püslü sözler, büyük bir yanılgının içine girmenize sebep olabilir! Başkalarının etkisi altında kalabileceğiniz bu süreçte, eş ya da sevgilinizle ilişkinizde de tutumunuz önem kazanmakta. Yıkıcı değil yapıcı davranışlar içinde olmalısınız. Haksızlığa uğradığınızı düşünürken haksızlık edebilir, ilerleyen zamanlarda bunun zararları deneyimleyebilirsiniz. Sevdiğiniz insanı başkalarının sözlerinin etkisi altında kalarak kırmanız, büyük pişmanlıklar yaşamanıza sebep olabilir!
Günün Olumlaması: Hayatımda bol sevgi, bol para, yeterli zaman ve sonsuz bilgi her zaman mevcut. Onlar tam zamanımda karşıma çıkıyorlar ve ben de uzanıp onları alıyorum. Ben huzur içinde ve sağlıklıyım, sahip olduğum her şey için şükürler olsun.
Günün Kristali: Kehribar
TERAZİ
Gökyüzü, aşk ve iş hayatınızda mükafatlandırıyor sizleri. Zincirlerinizden kurtulmuşçasına özgürsünüz. İş hayatınızda hedeflerinizin üzerine kararlılıkla gidin. Ufak tefek aksilikleri büyütmeyin ve her şeyden önemlisi hiç vazgeçmeden, olana kadar çaba gösterin. Yaşamınızda yeni başlangıçlar sizleri karşılıyor. İhtiyacınız olan her şeye sahipsiniz, yeter ki bunların farkına varın. Hiç kimsenin sizi yolunuzdan ve kararlılığınızdan vazgeçirmesine izin vermeden ilerleyin. Özel yaşamınızda da bitiş ve yeni başlangıçlar zamanı. Sorunlu, sizi yoran, engelleyen eş ya da sevgilinizle yollarınız ayrılabilir. Bekar Teraziler, yeni bir ilişkiye başlamanız an meselesi.
Günün Olumlaması: Kaybettiklerimde var benim kazandıklarım da. Üzülmem yaşanmışlıklarıma, sevinirim ruhuma kattığı olgunluklara. Kayıplarımla kazançlarımı birleştirir, her gelen günle yenilenir ve ağırlıklarımdan kurtulurum. Sağlıkla nefes alır, daha çok çalışır, daha çok kazanır ve daha çok sevilmenin keyfi ile anın getirdiği güzelliklere şükrederim. Payıma düşeni sevgi ile kabul eder, hayat yolunda yürümeye devam ederim.
AKREP
Ailevi meselelerde insanların gerçekliği ile yüzleşeceksiniz. Bu deneyimi sadece görmek olarak değerlendirmeden çok iyi anlamalısınız. İyi bir insanı kötü edemeyeceğiniz gibi kötü birini de iyi edemeyeceğinizi bilmelisiniz. Bu kişilere karşı tavrınızı duvarlarınızı örerek göstermelisiniz. Özel yaşamınızda ise bekar ve ilişkisi olmayanlar ise bugün ilgi duyduğunuz insanın duygularını açması ile kendinizi bir anda harika bir ilişkinin içinde bulabilirsiniz.
Günün Olumlaması: Ben emeğin, ben sevginin, ben hakkın değerini bilmenin şükrü ile bana bahşedilmiş olan tüm yeteneklerimin, bedenimin, sağlığımın, sevdiğim ve sevenlerimin kıymetini biliyorum. Onları sevgimle koruyor ve sahip çıkıyorum.
Günün Rengi: Parlak kırmızı
Günün Kristali: Yakut
YAY
Gökyüzü bugün, ruhsal ve kişisel gelişiminizde deneyimleyeceğiniz olumlu gelişmelerle sizi yaşamın her alanında farklı noktalara taşıyacak enerjilere sahip. Farkındalığınızın oldukça yüksek olduğu bir gündesiniz. Daha önce farkına varamadığınız birçok ayrıntıyı fark edebilir, bunların üzerine düşünerek bilinç düzeyinizi yükseltecek çalışmalara başlayabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise birlikteliği devam eden Yaylar için gerginlikler devam etmekte. Özellikle de uzun zamandır beraber olanlarınız bu durumdan biraz daha fazla etkileneceksiniz.
Günün Olumlaması: Anlıyor, biliyor ve inanıyorum. Kendimi olduğum gibi kabul ediyor, geliştirip eğitiyorum. Ruhumdaki ikilik halini bu sayede aşıyor ve dengeleniyorum. Yaptığım her şeyin olumlu ya da olumsuz bir karşılığı olduğunu biliyorum. Davranışlarımı bu ölçüde belirliyor ve olumlu sonuçlar alıyorum.
Günün kristali: Lapis Lazuli
OĞLAK
Bugün özel yaşamınızda, sizin ve birlikte olduğunuz insanın dışında gelişecek olaylar sebebi ile ikinizin birden üzülebileceğine işaret etmekte. Bu durum birlikte olduğunuz insanın geçmişte beraber olduğu bir insan ya da kendi yakınları tarafından bilinçli bir şekilde ilişkiniz hedef alınarak tasarlanmış olabilir. Dikkatli olun ve kimsenin mutluluğunuz bozmasına izin vermeyin.
Günün Olumlaması: Düştüğüm yerden kalkmayı, acıyla olgunlaşmayı, güvenerek güvenmemeyi öğrendim ve güçlendim. Şimdi tercihlerimi, deneyimlerimden kazandığım zenginlikle belirliyorum. Kendim için en uygun ve doğru kararları alarak başarılı oluyorum.
Günün Rengi: Parlak kırmızı
Günün Kristali: Carnelian
KOVA
Beraberliği devam eden ve problemler yaşayan Kovalar evliliğinizi, ilişkinizi kurtarabilmek, var olan sorunların üstesinden gelebilmek ve aşkınızı kuvvetlendirebilmek için gökyüzü tüm gücüyle destekliyor sizleri. Ruhunuzdaki aşk sözlerinize dökülsün ve aşkınız hayat bulsun. Bu olumlu etkiler kariyer hayatınızda da maddi şanslar ve statünüzün yükselmesi açısından oldukça önem taşımakta. Oturup yaşadığınız sorunlara isyan etmek yerine kendinizi toparlayın ve bu güzel etkinin gücünden olabildiğince faydalanın.
Günün Olumlaması: Geçmiş zamanlarımdan bugüne kadar ruhumda taşıdığım tüm olumsuz düşünce ve blokajları yüksek iradem sayesinde ruhumun derinliklerinden ve bilinçaltımdan tamamen siliyorum. Yerini sevgiyle, bilgelikle, aşkla dolduruyorum. Yepyeni kazanımlarla yaşamımı zenginleştiriyorum.
Günün Kristali: Pembe kuvars
BALIK
Başkalarının dertlerine çözüm aramaktan kendinizi ne kadar ihmal ettiğinizin farkında mısınız? İnsanlara yardımcı olmak, dertlerine ortak olmak iyidir fakat dozunda olmak şartıyla. Enerjinizi bu gibi konularla düşürmemeli ve sizi ruhsal anlamda besleyecek enerjinizi yüksek tutacak işlerle meşgul olmalısınız. Her şeyden önemlisi kendinize değer vermeyi öğrenmelisiniz. Özel yaşamınızda ise kararlı olmanız gereken zamanlardasınız. Duygularınızı yok sayarak hareket edemeyeceğinize göre içinde bulunduğunuz şartları, istediğiniz yöne çevirebilmek için harekete geçmelisiniz. Duygusal hayatınızda yaşanan belirsizlik, yaşamınızın geneline yansımaya devam ettiği sürece huzurlu olabilmeniz çok güç.
Günün Olumlaması: Aşkıma, duyguma, istek ve arzularıma sahip çıkıyorum. Beni benden uzaklaştıran tüm düşüncelerimden kararlılıkla uzaklaşıyorum. Sevgiyle besliyorum ruhumu ve aydınlanıyorum. Arınmış olmanın verdiği huzurla daha sağlıklı kararlar, alıyor ve uyguluyorum.
Günün Kristali: Yakut