19 Ocak Günlük Burç Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
koc-50.jpg
KOÇ
Gökyüzü güçlü etkilerini yaşamınızın her alanında hissettirecek bugün. Kendinizi yeni doğmuş bir bebek gibi hissedebilirsiniz. Dinlenmiş, huzurlu ve enerjik. Çalışan Koç’lar, bugün insanlar üzerinde bırakacağınız etki sayesinde pek çok başarılı girişime ilk adımı atabilirsiniz. Maddi anlamda da şanslı etkiler söz konusu. Özel yaşamınızda ise ben merkezli davranışlarınız doğru kararlar almanızı sağlayacak.

Günün Olumlaması: Yaşamın her anı öylesine değerli ve öylesine öğretici ki, farkındalığımın doğrultusunda yaşamıma yeniden yön verdiğim zamanlardayım. Eğriyi doğruya çevirmekten vazgeçtiğim, gereksiz emekten sakındığım, doğruyu görmeyenden uzaklaştığım, kendi doğrularıma sahip çıkıp geliştirdiğim zamanlardayım.

Günün Rengi: Siyah

Günün Kristali: Carnelian

boga-50.jpg
BOĞA
Finansal konularda şanslı bir gündesiniz. Unuttuğunuz alacaklarınız gelebilir. İşinizle ilgili hesapta olmayan kazançlı anlaşmalar yapabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise huzurlu bir gün fakat sağlığınıza dikkat etmelisiniz, özellikle de yediklerinize. Midenizle ilgili sağlık problemleri yaşanabilir. İlişkisinde bir dargın bir barışık olan Boğa’lar, birlikte olduğunuz insanın kararlı tavırları ve sevginizin gücü sayesinde sorunların üstesinden gelerek yeni bir başlangıç yapabileceğiniz bir gündesiniz.

Günün Olumlaması: Eksik yönlerimi bilgiyle geliştiriyor, tüm yeni öğretileri kolayca öğrenerek yaşamımda başarı ile uyguluyorum. Şans benden yana, dilek ve isteklerim kolaylıkla gerçekleşiyor.

Günün Kristali: Kehribar

ikizler-50.jpg
İKİZLER
İş hayatınızda son derece aktif olmalı, tüm dikkatinizi işinize vererek hareket etmelisiniz. Sıra dışı fikirlerinizi ifade ederek, mücadelenizde başarılı olabilirsiniz. Yeteneklerinizi gösterebilmek ve saygı kazanarak önemli fırsatlar elde edebilmek adına güçlü olduğunuz bir gündesiniz. Yakın çevrenizde gelişen olaylara karşı adil davranmalı ve her konunun içinde yer almamaya özen göstermelisiniz. Özel hayatınızı ilgilendiren konuları ulu orta konuşmak size ilerleyen günlerde beklemediğiniz sonuçlar yaratabilir. Anlık duygular, büyük pişmanlıklar yaşamanıza neden olabilir.

Günün Olumlaması: Öfkemin yüreğimdeki sevgi ve merhameti körelterek adil davranmama engel olmasına izin vermiyorum. Susuyor, ruhumdan gelen sese kulak vererek farkına varamadığım yönlerimi keşfediyor, içimde var olan güzellikleri kabul ediyor ve tüm çevreme yansıtıyorum.

Günün Kristali: Opal

yengec-50.jpg
YENGEÇ
Gökyüzü bugün iş hayatınızda daha önce uğramış olduğunuz haksızlıklarla ilgili önemli gelişmelerin olabileceğine işaret etmekte. Sizler adalet duygusu oldukça gelişmiş kişiler olarak bu durumda hakkınızı aramalı ve duygusal davranarak yapılanları affeder tarzda bir tutum içinde olmamalısınız. Gün içinde karşılaşacağınız en ufak bir yenilik bile sizi var olan sıkıntılarınızdan uzaklaştırarak yeni adımlar atmanız için cesaretlendirecektir. Yaşamınızdaki her konuyla ilgili ayrıntılara önem vererek hedeflerinizi belirleyin. Özel yaşamınızda ise güvendiğiniz ve sevdiğiniz insanlardan beklemediğiniz davranışlar görebilir ve hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Dikkatli davranın, sizin görmek istediğinizle gerçekler aynı olmayabilir.

Günün Olumlaması: Sezgilerimin rehberliğinde ilerliyor, farkına varamadığım değerlerimi fark ederek kendimi sevgiyle geliştiriyor, iletişime her zamankinden daha fazla önem veriyorum. Özümden gelen değerlerimi sevgiyle ifade ediyor, inançlarımı geliştirerek, bolluk ve bereket dolu bir yıla merhaba diyorum.

Günün Kristali: Yeşim

aslan-50.jpg
ASLAN
Gökyüzü bugün paranızı doğru değerlendirip aşırı harcamalardan uzak durmanız için sizleri uyarıyor. Fırsat olarak değerlendirebileceğiniz finansal konular hiç tahmin etmediğiniz şekilde sonuçlanabilir. Planlı hareket etmelisiniz. Yakınlarınıza ve aile büyüklerinize karşı kırıcı tavırlar sergileyebilirsiniz. Sizin seçimlerinizin sorumlusu sevdikleriniz değil, bunun farkına geç olmadan varmalısınız. Özel yaşamınızda uzun süredir devam eden beraberliklerde daha sıcak yakınlaşmalar ve ilişkinin iyi yönde ilerlemesi adına çok güzel paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Cesaretimi aklımla ve sezgilerimin rehberliği ile birleştiriyorum. Şimdi yaşamım için en doğru kararları alabiliyorum. Düştüğüm yerden güvenle ayağa kalktım, buna katkıda bulunan her şeye ve herkese teşekkür ediyorum.

Günün Rengi: Kahverengi

Günün Kristali: Kehribar

basak-50.jpg
BAŞAK
Bugün başkalarına değil, kendinize ve yeteneklerinize güvenerek hareket etmelisiniz. Kendinizi ortaya koymaktan çekinmeyin. Sahip olduklarınıza siz sahip çıkmazsanız kim çıkacak? Yaşadığınız olaylar ne kadar can sıkıcı olursa olsun, yılmadan ve kararlılıkla hareket etmelisiniz. Emeklemeden yürümek, yürümeden koşmak yok. Özel yaşamınızda da önemli kararlarınızı bugün almamaya özen gösterin. Sağlıklı kararlar alamayabilir, durduk yere huzurunuzu kaçırabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Başarıya giden yolumda üzerime kapanan tüm kilitli kapıları bir bir açıyorum. Hiçbir olay ve hiçbir insanın yeteneklerimi körelterek beni ve ruhumu hapsetmesine izin vermiyorum. Haklarımı geri alıyor, kendimle barışıyor ve tüm gücümle mücadele ediyorum.

Günün Kristali: Lal

terazi-50.jpg
TERAZİ
Geçmişte kalan konular konuştukça hafızanızda canlanarak sizi daha da duygusal bir hale sokabilir. Hüzün de bazen güzeldir fakat geçmişe takılıp kalmamaya özen gösterin. Hüzün bir süre sonra yerini öfkeye bırakabilir ve yakın çevrenizle iletişiminiz de yanlış anlaşılmalara neden olabilir. Negatif insanlara karşı gardınızı aldın ve sakin bir şekilde düşüncelerinizi netlikle ifade edin. Bugün sorumluluk taşıyan davranışlarınız, uzun vadeli amaçlarınız için başarı vaad etmektedir. Özel yaşamda ufak tefek gerginlikler söz konusu olabilir, anlayışlı davranın ve olayları büyütmeyin.

Günün Olumlaması: Kendime ve yeteneklerime tüm kalbimle güvendiğim zaman kazanırım. Olaylar yaşanırken sezgim bana doğru yolu kendiliğinden gösterecektir. Sezgime güvendiğimde ve o anda aklıma geleni dile getirip disiplinle hareket ettiğimde daima kazanırım. Özel yaşamınızda daha anlayışlı davranarak problemleri aşabilirsiniz.

Günün Kristali: Oniks

akrep-50.jpg
AKREP
Bugün üzerinizde kimsenin denetimi olmasından hoşlanmayacağınız için başınıza buyruk bir şekilde hareket edebilirsiniz. Kendi isteklerinize düşkünlük, karşı cinsle ilişkinizde mutlak hakimiyet ve iradenizi zorla kabul ettirme yönünde tavırlar sergileyebilirsiniz. Aşk hayatınızda öncelikle kendinizi merkez almanız mümkündür. Bu enerjiyi, olumlu bir şekilde kullanmanın yolu, ilişkiniz olsun veya olmasın, bencil düşünmemek, kendinizi gözden geçirmek, isteklerinizi mantıklı bir şekilde çözümlemek ve acele kararlardan uzak durmaktır. Yani ne kadar bilinçli hareket ederseniz, hem geçmişi hem de bugünü olumlu manada değerlendirmiş olursunuz.

Günün Olumlaması: Hayatın bana öğreteceklerine hazırım. Düşüp kalkmaya, ağlayıp gülmeye, karışıp durulmaya hazırım. Bu benim ruhsal gelişimimin temel parçasıdır, ben bu sayede ruhsal enerjimi büyütür ve dengelerim.

Günün Kristali: Akuamarin

yay-50.jpg
YAY
İş ve aşk hayatınızda şans sizden yana. Gölgelerin yerini Güneş’in parlak ışıkları alıyor. Kariyerinizle ilgili konularda uğramış olduğunuz haksız ve baskıcı tavırlardan kurtuluyorsunuz. Bu sayede tüm dikkatinizi işinize vermenizi engelleyen enerjiler de arkanızda kalıyor. Bunun vermiş olduğu huzurla yeni anlaşmalar yapabilir ve kendinizi tam olduğunuz gibi doğru sözcüklerle ifade ederek birlikte çalıştığınız insanların desteğini görebilirsiniz. Şimdi sizler için büyük işlere imza atma zamanı. Özel yaşamınızda ise romantizm rüzgarının yoğun olarak yaşanacağı aşk dolu bir gündesiniz.

Günün Olumlaması: Evrenin engin bilgeliğinin ruhuma kattığı zenginliklerle daha çok öğreniyor, irademle öğrendiklerimi uygulayarak kendi farkındalığımı artırıyorum. Yaşamın bana sunduğu tüm nimetleri seviyor ve tüm kalbimle kabul ediyorum.

Günün Kristali: Akik

oglak-50.jpg
OĞLAK
Gökyüzü, kendinizi son derece dinamik hissederek, girişimci bir ruhla hareket edeceğinize işaret etmekte. İş hayatınızı ilgilendiren konularda kendinize göre geliştireceğiniz taktiklerle zorlandığınız konuları olumlu yönde kendinize çevirebilirsiniz. Maddi olarak şanslı bir gün sizler için. Çevrenizdeki insanlar yaşanan olumlu gelişmelerden kendilerine payeler çıkarmaya kalkabilir ve sizi bu şekilde düşünmeniz için etkilemeye çalışabilirler. Şimdi yaşamış olduğunuz olayların bir değerlendirmesini gözünüzün önünden geçirerek tavırlarınızı buna göre belirleyin. Karşılaştığınız fırsatların uzun süreli olması için çok iyi değerlendirin.

Günün Olumlaması: Yaşanmışlıklarımdan aldığım olgunluklar yüreğimde ve gözlerimdeki derinlikte gizlidir. Bunlar benim değerlerimdir. Şimdi değerlerimi koruyor ve fırsatları en doğru, en yüce hayrıma olacak şekilde değerlendiriyorum.

Günün Kristali: Zümrüt

kova-50.jpg
KOVA
Gökyüzü bugün, duygusal olarak kendinizi rahatsız hissedeceğinize işaret etmekte. Başkalarının sorumluluklarını hak ettiği gibi taşımaması ve sizin yaptığınız çalışmaların fark edilmediğini düşünebilirsiniz. Benim sizlere tavsiyem, başkalarının ne yaptığına değil, kendi yaptıklarınıza konsantre olun. Emek verdiğiniz, mücadele ettiğiniz her alanda ilerleyen günlerle birlikte olumlu gelişmelerle mükafatlandırılacaksınız. Ruhsal ve bedensel anlamda oldukça yoruldunuz, kendinizi rahatlatın arkadaşlarınızla bir araya gelin, günün yorucu enerjilerinden arınmaya bakın.

Günün Olumlaması: Fırtınalardan sonra gelen derin sessizlik gibi yorgun ve hırpalanmış ruhumun sesini dinlemedeyim sessizce. Bedenimin sağlıklı olabilmesi ve sağlıklı kalabilmem için çabalıyorum. Kendime ve sevdiklerime faydalı olabilmek için sabrın getirdiği gücü sonuna kadar kullanıyorum.

Günün Kristali: Ametist

balik-50.jpg

BALIK
Bugün alacağınız olumlu bir haberle güne başlayabilirsiniz. Enerjiniz oldukça yüksek ve yapıcı yöndedir. İş hayatınızda sizi zorlayan enerjiler bugün yerini sulha bırakmış olacak ve kendinizi daha huzurlu hissederek görüşmelerinizi, uygulamalarınızı büyük bir coşkuyla gerçekleştirebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise sevdiğiniz insanların desteği ve güven veren davranışlarıyla ilişkileriniz şu anda olduğundan daha iyi boyuta gelebilir. Beraberliğinde problemler yaşayan Balık’lar, sakin olun, başkalarının dolduruşuna gelmeden sadece kendi istekleriniz doğrultusunda tavırlar sergileyin. Bu beraberliği yaşayan sizsiniz, kimse sizin duygularınızı ve yaşadıklarınızı sizin kadar bilemez! Ne istediğinize ya da ne istemediğinize dair kararı siz vermelisiniz.

Günün Olumlaması: Ben bugün ışık olup dünyayı ve çevremi aydınlatmayı seçiyorum. Karanlık yanlarımı, korkularımı, huzursuzluklarımı alt ederek en yüksek sevgimle, hayatımda yeni bir başlangıç yapmayı, paylaşmayı, üretmeyi, sevmeyi, bolluğu ve bereketi coşkuyla etrafıma yansıtmayı seçiyorum.

Günün Kristali: Labradorit

hurriyetaile

OP
sadiye

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
terazi-50.jpg
TERAZİ
Geçmişte kalan konular konuştukça hafızanızda canlanarak sizi daha da duygusal bir hale sokabilir. Hüzün de bazen güzeldir fakat geçmişe takılıp kalmamaya özen gösterin. Hüzün bir süre sonra yerini öfkeye bırakabilir ve yakın çevrenizle iletişiminiz de yanlış anlaşılmalara neden olabilir. Negatif insanlara karşı gardınızı aldın ve sakin bir şekilde düşüncelerinizi netlikle ifade edin. Bugün sorumluluk taşıyan davranışlarınız, uzun vadeli amaçlarınız için başarı vaad etmektedir. Özel yaşamda ufak tefek gerginlikler söz konusu olabilir, anlayışlı davranın ve olayları büyütmeyin.

Günün Olumlaması: Kendime ve yeteneklerime tüm kalbimle güvendiğim zaman kazanırım. Olaylar yaşanırken sezgim bana doğru yolu kendiliğinden gösterecektir. Sezgime güvendiğimde ve o anda aklıma geleni dile getirip disiplinle hareket ettiğimde daima kazanırım. Özel yaşamınızda daha anlayışlı davranarak problemleri aşabilirsiniz.

Günün Kristali: Oniks

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.862
koc-50.jpg
KOÇ
Gökyüzü güçlü etkilerini yaşamınızın her alanında hissettirecek bugün. Kendinizi yeni doğmuş bir bebek gibi hissedebilirsiniz. Dinlenmiş, huzurlu ve enerjik. Çalışan Koç’lar, bugün insanlar üzerinde bırakacağınız etki sayesinde pek çok başarılı girişime ilk adımı atabilirsiniz. Maddi anlamda da şanslı etkiler söz konusu. Özel yaşamınızda ise ben merkezli davranışlarınız doğru kararlar almanızı sağlayacak.

Günün Olumlaması: Yaşamın her anı öylesine değerli ve öylesine öğretici ki, farkındalığımın doğrultusunda yaşamıma yeniden yön verdiğim zamanlardayım. Eğriyi doğruya çevirmekten vazgeçtiğim, gereksiz emekten sakındığım, doğruyu görmeyenden uzaklaştığım, kendi doğrularıma sahip çıkıp geliştirdiğim zamanlardayım.

Günün Kristali: Carnelian

Sağol sadiye :orgu:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar