Gökyüzü bugün ani kararlar almamanız için uyarıyor sizleri. Özellikle işinizle ilgili konularda anlık kararlar, zor durumda kalmanıza ve kendi işinizi çıkmaza sokmanıza sebep olabilir. Bugünü olabildiğince mantık çerçevesinde değerlendirip günlük akışın dışına çıkmamaya özen gösterin. Özel yaşamınızda ise güveni sorgulayacağınız, ait olma kavramının önemini düşüneceğiniz bir gündesiniz. Sevda mı, güven mi, aşk mı, korku mu? Duygularınız doğrultusunda düşünceleriniz netleşecek ve yeni başlangıçlar yapacaksınız. Bekar Koç’lar eski sevgiliden gelecek haberle duygularınız alt üst olabilir.
Günün Olumlaması: Evrenle bütünleşiyor, kainatın güzellikleri ile tamamlanıyorum. Kalp kırıklıklarımı, olumsuz alışkanlık ve davranışlarımı ruhumdaki güçlü inançla aşıyorum. Dünümde yaşadığımın olgunluğunu alarak yarınıma katıyorum. Sağlıklı, dinç ve huzurluyum.
Günün Rengi: Parlak kırmızı
Günün Kristali: Labradorit
Ortak iş yaptığınız kişilerle ortak noktalarda bulaşamadığınız takdirde, birlikte yola devam etmek yerine yola kendi başınıza devam etme kararı alın. Bu sizler için çok daha olumlu sonuçları beraberinde getirecektir. Cesur adımlar atmanız gereken bir dönem sizleri karşılamakta. Bugünlerde gerçekleştireceğiniz disiplinli çalışmalarınızın karşılığını maddi olarak almaya başlayacaksınız. Uzun zamandır satmaya çalıştığınız bir mülkü elinizden çıkarabilir, karlı yatırımlara adım atabilirsiniz. Sorumluluklarınızın bilincindesiniz, yapabileceklerinizin farkındasınız. Bu da sizleri güçlü kılacak. Özel yaşamınızda ise duygularınızı dengelemeyi başardığınız anda huzuru yakalayabileceksiniz.
Günün Olumlaması: Değişim enerjisini sevgiyle kabul ediyorum. Değiştirmekte zorlandığım tüm alışkanlıklarımı, davranışlarımı yüksek irademle değiştiriyor ve yenileniyorum. Sağlıklı ve huzurluyum. Özüme sadık kalarak gelişmenin keyfiyle yepyeni başlangıçlara cesaretle yol alıyorum.
Günün Rengi: Kırmızı
Günün Kristali: Kırmızı Spinel
Gökyüzü bugün sezgilerinizin olağanüstü yoğun olacağına işaret etmekte. Rüyalarınız ve sezgileriniz yolunuzu aydınlatan ışık gibidir adeta. Birçok sorunun cevabını bulabileceğiniz ve isteklerinizi netleştirerek rotanızı belirleyebileceğiniz bir gündesiniz. Özel yaşamınızda ise birlikteliği devam eden İkizler burçları, eşinizin size olan sevgisini tüm benliğiyle ifade etmesi, hissettirmesi ile moral bulacaksınız. Beraberliği olmayan İkizler burçları, bugün dışarı çıkın ve karşı cinsin ilgisine duyarsız kalmayın.
Günün Olumlaması: Doğan her günle sağlıkla nefes alıyor, şifa bularak gençleşiyorum. Bilinçaltımda yer eden tüm korkularımdan, olumsuz düşüncelerimden arınarak her anımı en güzel haliyle yaşamayı seçiyorum.
Günün Kristali: Safir
Gökyüzü sizleri her zamankinden daha cesaretli adımlar atmanız için destekliyor. Mecburiyetlerden dolayı sabır ve fedakarlık gösterdiğiniz konularda yapacağınız çıkışlarla kimsenin sizi suistimal edecek davranışlar içinde bulunmasına fırsat vermeyeceksiniz. Ses tonunuzdaki kararlık, davranışlarınızdaki tutarlık karşısında şaşkına dönecek insanları karşınızda görmeye hazır olun. İş hayatınızda maddi gelişmelerle moral bulacak ve sürpriz alımlar gerçekleştirebileceksiniz. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizden gelecek haberlerle mutlu olacaksınız. Size duyduğu saygı ve sevginin gücünü bir kez daha iliklerinize kadar hissedeceksiniz.
Günün Olumlaması: Evrenle bütünleşiyor, kainatın güzellikleri ile tamamlanıyorum. Kalp kırıklıklarımı, olumsuz alışkanlık ve davranışlarımı ruhumdaki güçlü inançla aşıyorum. Dünümde yaşadığımın olgunluğunu alarak yarınıma katıyorum. Sağlıklı, dinç ve huzurluyum.
Günün Kristali: Labradorit
Arkadaşlık ilişkilerinizde fikir ayrılıkları yaşamanız olası. Böyle bir durumla karşı karşıya kaldığınızda geri çekilin ve tartışmaya girmeyin. Aynı şekilde aşk hayatınızda da bu sorunu yaşamanız olası. Sebep parasal konularda olabilir. Sağduyulu davranın ve sonrasında pişman olacağınız ani kararlar ve fevri davranışlardan kaçının. Bu dönemde hiç aklınızda yokken bir mülk edinebilirsiniz. Ruhsal dengeleri, kuralları ve ilahi gerçekleri anlamakta deneyimleriniz çoğalacaktır. Geçmişte kalması gereken düşünce kalıplarından vazgeçmek ve yeniliklere başlamak için favori bir gündür.
Günün Olumlaması: Beni güçsüz bırakan, sınırlandıran, yanlış anlaşılmalar yaşamama sebep olan bütün davranışlarımı ve hareketlerimi değiştiriyorum. Yerlerine beni geliştiren, kendimi en iyi şekilde ifade etmemi sağlayan ruhsallığımı ve akıl yetilerimi geliştiren düşünceleri koyuyorum.
Günün Kristali: Carnelian
Gökyüzü bugün özgürlük duygunuzun yükselerek olumlu etkileri olacağına işaret etmekte. Bu özgürlük var olan şartlarınızı iyileştirerek çalışma ortamınızda daha iyi imkanlar sağlayabilmeniz için mücadele gücünüzü harekete geçirecek. Sorumluluğunu aldığınız projeleri daha verimli bir şekilde sonuca ulaştırabilmek için kararlar alacaksınız. Ailevi ilişkilerinizde bir takım kararsızlıklar kendinizi olduğunuz gibi ifade etmekte zorlanmanıza neden olabilir. Bugünün şifresi ne olursa olsun sakinliğinizi korumak ve olayları daha da işin içinden çıkılmaz bir hale getirmemeye çalışmak olmalıdır.
Günün Olumlaması: Ben bugün yaşamın bana sunduğu tüm güzellikleri görmeye niyet ediyorum. Aldığım nefes, sağlıkla uyandığım her gün için şükürler olsun. Yaptığım işi seviyorum, ruhumdan gelen güzel enerji tüm yaşamsal alanlarıma sevgiyle yansıyor ve gerçek mutluluğu yaşıyorum.
Günün Kristali: Kuvars
Ortak iş yaptığınız kişilerle ortak noktalarda bulaşamadığınız takdirde, birlikte yola devam etmek yerine yola kendi başınıza devam etme kararı alın. Bu sizler için çok daha olumlu sonuçları beraberinde getirecektir. Cesur adımlar atmanız gereken bir dönem sizleri karşılamakta. Bugünlerde gerçekleştireceğiniz disiplinli çalışmalarınızın karşılığını maddi olarak almaya başlayacaksınız. Uzun zamandır satmaya çalıştığınız bir mülkü elinizden çıkarabilir, karlı yatırımlara adım atabilirsiniz. Sorumluluklarınızın bilincindesiniz, yapabileceklerinizin farkındasınız. Bu da sizleri güçlü kılacak. Özel yaşamınızda ise duygularınızı dengelemeyi başardığınız anda huzuru yakalayabileceksiniz.
Günün Olumlaması: Değişim enerjisini sevgiyle kabul ediyorum. Değiştirmekte zorlandığım tüm alışkanlıklarımı, davranışlarımı yüksek irademle değiştiriyor ve yenileniyorum. Sağlıklı ve huzurluyum. Özüme sadık kalarak gelişmenin keyfiyle yepyeni başlangıçlara cesaretle yol alıyorum.
Günün Rengi: Beyaz
Günün Kristali: Kırmızı Spinel
Konsantrasyonunuzun çok yüksek olduğu bir gündesiniz. Dikkat gerektiren çalışmalarınızı bugün ele alabilirsiniz. Öğrenme gücünüz son derece yüksektir. Toplantılar, görüşme ve girişimler için olumlu sonuçlar alabileceğiniz bir zamandasınız. Popülaritenizin yükselmeye başladığı şanslı bir süreç sizler için. Tamamlanmamış, eksik kalmış tüm işlerinizi bugün gözden geçirip kısa bir süre içinde bitirebilirsiniz. Sizin gibi yaşamın getirileri ile olgunluğa ulaşmış bir ruh ne istediğini, neler yapabileceğini bilir ve rotasını istediği yönde tayin eder. Özel yaşamınızda ise keyifli gelişmelerle uzun zamandır eş ya da sevgilinizle mücadele ettiğiniz bir konuda kazanacağınız zaferle haklı galibiyetinizin sevincini yaşayacaksınız.
Günün Olumlaması: Sevdiklerim ve sevmediklerimin bana kattığı tüm olumlu enerjileri sevgiyle kucaklıyor, olgunluğa giden yolda gelişimime bulundukları katkıdan dolayı teşekkür ediyorum. Düşe kalka yürümeyi öğrendiğim bu yolda, ruhumun zenginliklerini yaşamımın her anına yansıtıyor sabırla güçlü adımlarla ilerliyorum.
Günün Kristali: Granat
Gökyüzü bugün, sizin dışınızda gelişen olaylar yüzünden gergin bir ruh hali içinde olacağınıza işaret etmekte. Özel hayatınızla ilgili yapmayı düşündüğünüz bir aktiviteniz, hiç beklemediğiniz kişi ya da kişiler tarafından engellenmek istenebilir, dürüst olmayan entrikalarla karşılaşabilirsiniz. Ne olursa olsun sakinliğinizi korumalı, kişilerin gerçek yüzünü görerek gerekli tepkinizi ortaya koymalısınız. Yaşanan gerginlikle içine kapanık bir ruh hali içinde olmanız, aileniz ve sevdiklerinizi kaygılandırabilir. Biraz kendinize zaman ayırın ve sessiz bir yerde kafanızı dinleyin. Bugün tepkilerinizi kontrol altında tutmayı başarabilirseniz aleyhinize gelişen her şeyi lehinize çevirebileceksiniz.
Günün Olumlaması: Derin derin nefes alıyorum ve her nefes alışımda yaşamın, evrenim muhteşemliğinin farkına varıyor. Sahip olduğum sağlık, sevdiklerim ve bana ait olan her şey için şükrediyorum. Öfkemi, kırgınlık ve kızgınlıklarımı bir kenara bırakıyorum. Sevgimi akıl gücümle birleştirmeyi seçiyorum.
Günün Kristali: Krizopras
Gökyüzü bugün, sizleri çevrenizde gelişen olumsuz olaylara rağmen tartışmalardan uzak durmanız konusunda uyarıyor. Bugün yakın çevrenize karşı her zamankinden daha duyarlı olmayı başarabilirseniz iş hayatınızda sizin için çok olumlu sonuçlar getirebilecek fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. İstediklerinizi gerçekleştirmek için ısrarla mücadele etmelisiniz. İşinize kuvvetli ruhsal enerjinizi yansıtarak ilerlemeler kaydedeceksiniz. Öğrenme gücünüz oldukça kuvvetli, hiçbir yeni başlangıç, öğreti sizleri korkutmamalı. Zorlandığınız ne varsa bugün ele alın, başarılı sonuçlar elde ettiğinizi göreceksiniz.
Günün Olumlaması: Gökte parlayan yıldız gibi ışıl ışıl bir ruha sahibim. Tüm karanlıklarımdan, yaralanmışlıklarımdan olgunlaştım. Dünümün getirdiği güzellikleri bugünüme taşıdım. Yarınlarıma güvenle, sevgiyle, aşkla dolu dolu öğretilerimle yürüyorum.
Günün Kristali: Turmalin
Bugün içe kapanma, duygusal hesaplaşmalar, sezgiselliğiniz ve gizliliğe verdiğiniz önemin yoğun olduğu bir gündesiniz. Yılın ilk gününden bugüne kadar olan süreci bir film şeridi gibi zihninizden geçirir ve yaşananlar üzerinde değerlendirmeler yaparak atladığınız detayları yakalarsınız. Kendinizi daha da geliştirebilmek adına yapmanız gerekenler için önemli ipuçlarıdır bunlar. Sezgilerinize güvenerek hareket edin. Sizi asla yanıltmayacaktır. Ruhsal enerjinizi arttırmak için meditasyon yapın. Ruhunuzu ne kadar arındırıp özgürleştirirseniz iş hayatınızda motivasyonunuz o denli kolay olacak ve daha başarılı çalışmalar içinde olmanızı sağlayacaktır.
Günün Olumlaması: Dış dünyadan uzaklaşıp ruhumun derin yolculuğuna yöneldiğimde kendi analizimi tüm netliğiyle yapıyor ve eğitip geliştirmem gereken yönlerimin farkına varıyorum. Kendimi var gücümle eğitiyor, disipline ediyor ve geliştiriyorum. İçimde taşıdığım ruhu ve onun giysisi bedenimi seviyorum. Kendimi sevip değer verdikçe daha çok seviliyor, kazanıyor, huzur buluyorum.
Günün Kristali: Kalsedon
Bugün yönünüzü iyi belirlemeli ve özellikle işinizle ilgili konularda kararlı davranarak hareket etmelisiniz. Yaşanmışlıkların ruhunuza kattığı olgunlukla geçmişin olumsuz izlerini silmenizi sağlayacak durumlarla karşılaşacaksınız. İş ve özel yaşamınızda dengelerin yerine oturmaya başladığı bu süreçte yeteneklerinize güvenerek hareket etmenin maddi-manevi olumlu gelişmelerini yaşayabilirsiniz.
Günün Olumlaması: Negatif ruhların olumsuz enerjilerine karşı en kuvvetli korumam inançlarımdır. Şimdi inançlarımdan aldığım güçle korunuyor ve hiç kimsenin ruhsal enerjimi bozmasına izin vermiyorum.
Günün Rengi: Parlak Kırmızı
Günün Kristali: Akik
Hürriyet Aile