19 Temmuz Günlük Burç Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.912
koc-50.jpg

KOÇ
Güne, gece gördüğünüz rüyanın etkisi ile başlayabilir, dalgın bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Rüyalarınızı dikkate alın ve doğru yorumlamak için bilgi sahibi insanlara başvurun. İşinizle ilgili konularda hakkınızı arayacağınız girişimlerde bulunabilirsiniz. Bu bir talep olabileceği gibi hukuksal konuları da kapsayabilir. Aleyhinize gelişen her şey olumlu yönde size geri dönecek ve netlik kazanacak. Yaşamınızdaki tüm belirsizliklerin netleşmesi ile hedeflerinizi belirleme şansını elde edeceksiniz. Evli ve ilişkisinde problemler yaşayan Koç’lar, tahammül gücünüzün bir hayli zayıflaması ve uzun zamandır ardı arkası kesilmeyen sorunlar ilişkinizi bitirme kararı vermenize neden olabilir.

Günün Olumlaması: Yaşadığım acılar ve olumsuzluklar ruhumu öldürürken inancım ve kendime saygımla tekrar dirilmenin sırrındayım. Mucizelere inanıyor ve kendi yaşamımda da deneyimliyorum. Aza kanaat edip çokla mükafatlandırılıyorum.

Günün Rengi: Yeşil

Günün Kristali: Septerian
boga-50.jpg

BOĞA
Gökyüzü bugün, ev ya da iş yeri ile ilgili taşınma planlarınız varsa yaşanabilecek pek çok aksiliğe işaret etmekte. Mümkünse bu kararınızı başka bir zamana ertelemeniz sizin için çok daha iyi olacaktır. İş hayatınızda da gün boyu stres altında olabilirsiniz. Birlikte çalıştığınız insanların farklı yaklaşımları ve arkanızdan çevirdikleri dolapları öğrenebilir, ikili tartışmalar yaşayabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin kırıcı sözleri ve her şeyde size bir kusur bulması ona olan sevginizi, güveninizi sarsabilir. Bugün onunla konuşmalı, kelimelerin gücünü sonuna kadar kullanmalısınız.

Günün Olumlaması: Gökyüzünü süsleyen ışıl ışıl parlayan bir yıldızım ben bugün. Tüm karanlıkları ardımda bırakabilmenin, yenilenebilmenin mutluluğunu yaşıyorum. Ağrılardan, acılardan, korkulardan uzaklaşabilmenin, mucizeyi yaşayabilmenin ve kendimle barışabilmenin huzurundayım ben bugün.

Günün Rengi: Turuncu

Günün Kristali: Labradorit
ikizler-50.jpg

İKİZLER
Bugün sizler için günün şifreleri: Sabır ve kararlılık. Bu iki olguyu gün boyu taşımalısınız. İsteklerinizi, taleplerinizi ve rahatsızlıklarınızı net bir dille ifade etmeli, aynı zamanda kontrolü elden bırakmamalısınız. Beklentilerinizi yüksek tutun ve hayallerinizden uzaklaşmadan hareket edin. Dünyayı siz değiştiremezsiniz belki ama yaşamınızı değiştirebilecek güce sahipsiniz. Sevdiklerinizle sevmediklerinizi belirlemeniz bile değişimin büyük bir parçasıdır. Hiç kimsenin sizi istemediğiniz bir şey yapmak zorunda bırakmasına izin vermemeli, kendinize değer vererek hareket etmelisiniz. Bugün özel yaşamınızda birtakım sorunlar yaşanabilir. Eş ya da sevgilinizin sizin önem verdiğiniz konulara karşı saygısız davranışları bir anda ilişkinizi kopma noktasına getirebilir.

Günün Olumlaması: Ben Rabbimin özenerek yarattığı çok değerli ve kıymetli bir varlığım. Bunun bilincinde ve şükründeyim. Kendime değer veriyor, saygı duyuyor ve kendimi seviyorum. Bedenim ve ruhum bana hediye edilmiş sorumluluğunu taşıdığım kutsal emanetlerimdir. Bu anla birlikte bana değer vermeyen, saygı duymayan, enerjisi ile enerjimi bozan her şeyi ve herkesi yaşamıma bir daha kabul etmemek üzere kendimden uzaklaştırıyorum. Kutsal emanetlerime sahip çıkıyorum.

Günün Kristali: Hematit
yengec-50.jpg

YENGEÇ
Gökyüzü bugün, iş hayatınızı ilgilendiren konularda iyi niyetinizden faydalanmaya çalışacak insanlara karşı dikkatli olmanız yönünde uyarıyor sizleri. Tam anlamı ile güvenmediğiniz insanlardan gelecek her türlü teklif ve öneriye şüphe ile yaklaşmalı, yatırım gerektiren işlerden kesinlikle uzak durmalısınız. 5 liralık bütçe ile 15 liralık bir işe yatırım yapma hevesi sizi ciddi anlamda ödeme sıkıntısı ve kayıpların içine sokabilir. Maddi konularda dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Bugün aile bireyleri ile keyifli görüşmeler yapabilir, işinizle ilgili önemli bir konuda onların da desteğini alarak sevinebilirsiniz. Özel yaşamınızda birlikte olduğunuz kişi kendini sorgulayacak. İlişkinize karşı tutumunu olumlu yönde değiştirecek ve sizi ne kadar çok önemseyip sevdiğini gösteren davranışlar içinde olacak. Duygusallığın yoğun olarak yaşanacağı bir gündesiniz.

Günün Olumlaması: Sahip olduğum ve olacağım tüm güzellikler için şükürler olsun. Düştüğüm yerden kalkabildiğim, düşmanlarıma galip gelip dostlarımla ve sevenlerimle güçlenerek doğruyu gördüğüm, isteklerime azimle, aşkla, emekle ulaştığım için şükürler olsun.

Günün Rengi: Sarı

Günün Kristali: Yakut
aslan-50.jpg

ASLAN
Bugün yönünüzü iyi belirlemeli ve özellikle işinizle ilgili konularda kararlı davranarak hareket etmelisiniz. Yaşanmışlıkların ruhunuza kattığı olgunlukla geçmişin olumsuz izlerini silmenizi sağlayacak durumlarla karşılaşacaksınız. Öfkenizi ve acılarınızı aklınızla yenebilmenin, bilgeliğinizle üstün gelmenin, ilahi adaletin tecelli etmesinin mutluluğunu yaşayacağınız özel bir dönemdesiniz. İş ve özel yaşamınızda dengelerin yerine oturmaya başladığı bu süreçte yeteneklerinize güvenerek hareket etmenin maddi manevi olumlu gelişmelerini yaşayabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Negatif ruhların olumsuz enerjilerine karşı inançlarımdan aldığım güçle korunuyor ve hiç kimsenin ruhsal enerjimi bozmasına izin vermiyorum.

Günün Kristali: Akik
basak-50.jpg

BAŞAK
Gökyüzü bugün, eşinizin etrafında bulunan içten pazarlıklı insanlara karşı dikkatli olmanız yönünde uyarıyor sizleri. Bu insanların güler yüzlü bir tutumla size yaklaşmasına izin vermeyin. Sizinle irtibat kurmayı başardıkları anda onların amaçlarına farkına varmadan hizmet etmiş olursunuz. Eşinizin ısrarı dahi olsa bu insanlardan olabildiğince uzak durun. İş hayatınızda ise maddi anlamda şans sizden yana, bu süreçte paranızı biriktirin ve gayrimenkule yatırım yapmaya bakın.

Günün Olumlaması: Sezgilerim kapıları aralayan yolumu bulmama yardım eden ilahi bir armağandır bana. Sezgime güveniyor, doğruyu buluyor, hayallerimi gerçeğe çevirerek yaşamın sırrına vakıf oluyorum.

Günün Kristali: Selenit
terazi-50.jpg

TERAZİ
Yaşamınızı yeniden yapılandırabileceğiniz bu dönemde eskiyle kıyaslamaları bir kenara bırakmalı ve geleceğinizi olumlu yönde şekillendirecek düşüncelerinizi netleştirmelisiniz. Kendi içinizde inandıklarınızla gerçek hayatta yaşadıklarınız arasındaki farklılıklar zihninizi fazlasıyla meşgul ediyor olabilir. Bugün meditasyon yapın ve kendinize zaman ayırarak ruhsal enerjinizi yükseltin. Bekar Terazi’ler, size zarar veren ilişkilerinizdeki yaşanmışlıklarınızı hatırlamamaya gayret gösterin. Bu, daha doğru seçimler yapmanız açısından bir hayli önem taşımakta.

Günün Olumlaması: Şimdi evrenin muhteşem müziğinin eşliğinde dans ediyor, kendi dünyamı yeniden keşfediyorum. Bu muhteşem keşfin öğretilerine ve getirilerine açığım. En yüksek tepelere çıkıyor, bir anda kuyunun en dibine düşüyorum. Böylelikle olgunlaşıyor ve şükretmek için ne kadar fazla sebebim olduğunu idrak ediyorum. Sorumluluklarımın bilinciyle hareket etmeye karar veriyorum.

Günün Rengi: Turuncu

Günün Kristali: Yeşim
akrep-50.jpg

AKREP
Gökyüzü bugün, geçmişte başarınızı kıskanan ve yüreğinizi kanatan kişilere karşı kazanacağınız zaferlere işaret etmekte. Bu zafer karşılıklı görüşmeler ve tartışmalarla gelecek bir durum değildir. Geçmişte size galip gelenlerle eşit şartlarda olmanın sağladığı aklın, sabrın ve acılardan olgunlaşmanın getirdiği muhteşem bir zafer olacak sizinki. Kendinize güvenin ve haklı galibiyetinizin sevincini doyasıya yaşayın. İş hayatınızda ise maddi konularda oldukça şanslısınız. Kendinize bir hedef belirlemeli ve birikimlerinizi yatırıma çevirmelisiniz. Özel yaşamınızda ise aşk, emek ve güvenin getirdiği güçlü etkilerle beraberliğinizin en özel, en keyifli günlerinden birini deneyimleyeceksiniz. Bu süre içinde istediğiniz şeyleri dileyin ki olsun. Emek verin, hedefinizi belirleyin ve ilerleyin.

Günün Olumlaması: Kırılan, dökülen, bin parçaya bölünen, kanayan yüreğimi, ölen duygularımı inançla, emekle ve sevgiyle yenileyip yeniden güçlü bir şekilde doğabilmenin şükründeyim. Ayağa kalkabilmenin, ardından koşabilmenin ve hedeflerime yol alabilmiş olmanın mucizelerindeyim.

Günün Rengi: Fıstık yeşili

Günün Kristali: Carnelian
yay-50.jpg

YAY
Gökyüzü iş hayatınızda oldukça başarılı bir güne işaret etmekte. Bugün gerçekleştireceğiniz anlaşmalar ve yaptığınız işler sizi her anlamda kazançlı çıkaracaktır. Günün ilk saatleri bir hayli yorulan zihniniz, ilerleyen saatlerde başarının verdiği huzurla rahatlayacaktır. Bugün gizliliğe önem vermeli ve işinizle ilgili fikirlerinizi ulu orta ifade etmemelisiniz. Sizin başarınızla mutlu olan, size gerçekten değer veren insanlardan ummadığınız destekler görecek ve hızla yükselmeye başlayacaksınız. Bu dönemde aklınızı sonuna kadar kullanın ve profesyonel düşünün. Özel yaşamınızda ise gölgeler kalkıyor, huzur ve aşk dolu günler sizleri karşılıyor.

Günün Olumlaması: Yokla var olma arasındaki ince çizginin gizeminin farkına varıyorum. İsyanlarımdan, nefretimden, kötümserliğimden uzaklaşıyorum. Bu duyguların ruhumu hapsetmesine, beni aşağıya çeken davranışlarda bulunmasına izin vermiyorum. İrademi geliştiriyor, evrenin muhteşemliğinin karşısında tevazuyu seçiyor ve şükrediyorum.

Günün Rengi: Fıstık Yeşili

Günün Kristali: Güneş taşı
oglak-50.jpg

OĞLAK
Gökyüzü sizleri bir hayli etkilemekte. Ruhsal geçişleriniz oldukça yoğun. Kimi an dibe vurduğunuzu hissederken, başka bir an kendinizi çok huzurlu ve yüksek bir enerjinin içinde bulabilirsiniz. Bugün düşüncelerinizi ve duygularınızı kontrol altına alabilmeniz bir hayli zordur. Aldığınız önemli kararlar daha sonra keşkelere dönüşebilir. Bugünü mümkün olduğunca sakinlikle geçirmeye çalışmalı ve detaylara takılıp kalmamaya özen göstermelisiniz. Özel yaşamınızda ise duygularınızı dengelemeyi başardığınız anda huzuru yakalayabileceksiniz.

Günün Olumlaması: Değişim enerjisini sevgiyle kabul ediyorum. Değiştirmekte zorlandığım tüm alışkanlıklarımı ve davranışlarımı yüksek irademle değiştiriyor, yenileniyorum. Sağlıklı ve huzurluyum. Özüme sadık kalarak gelişmenin keyfiyle yepyeni başlangıçlara cesaretle yol alıyorum.

Günün Kristali: Kırmızı Spinel
kova-50.jpg

KOVA
Gökyüzü kuvvetli etkileriyle adeta koruyor ve güçlendiriyor sizleri. Arkanızdan dönen dolapların ve size zarar vermek isteyen kişilerin planlarının ters tepeceği, bıçağın keskin tarafının onlara yöneleceği bir gündesiniz. Bilmelisiniz ki bugün kim sizin için iyi niyetli düşünceler içinde değilse bunun karşılığını ilahi sistem ona fazlasıyla verecektir. Siz gönlünüzü ferah tutun ve sahip olduğunuz güzellikler için ne kadar şanslı olduğunuzun farkına varın. Maddi konularda güzel gelişmelerle moral bulacaksınız. Özel yaşamınızda ise sabırlı olun, eş ya da sevgilinizin size karşı dürüst davranması için ona bir şans verin.

Günün Olumlaması: Mavinin hakim olduğu, gürül gürül akan bir şelalenin altında huzurla ve inançla yıkanıyorum, yaşamın ruh ve bedenime getirdiği tüm ağırlıklardan arınıyorum. Hafifliyor, bir bebek kadar saf ve masum olmanın huzurunu yaşıyorum.

Günün Kristali: Topaz

Günün Rengi: Koyu yeşil
balik-50.jpg

BALIK
Gökyüzü bugün, iş arkadaşlarınıza karşı tutumunuzun oldukça önem taşıdığı konusunda sizleri uyarıyor. Durup dururken alınganlıklar ve agresif tavırlar sergileyerek onları kıracak davranışlarda bulunabilirsiniz. Kontrollü olmanızda fayda var. İşlerinizin planladığınız hızda gitmemesi sizleri gergin bir ruh hali içine soksa da öfkenizi sizi önemseyen insanlardan çıkarmamayı öğrenmelisiniz. Bugün maddi konularda oldukça şanslı bir süreçtesiniz. Yeter ki olumsuz düşüncelerinizden bir an önce uzaklaşın ve işinize her zamankinden daha fazla önem gösterin. Özel yaşamınızda ise birlikteliği olan Balık’lar, eş ya da sevgilinize daha fazla vakit ayırmalı ve onun da ilgisini çeken aktiviteler hazırlayarak ilişkinizi canlandırmalısınız.

Günün Olumlaması: Bugün ve her gün kendimi çok daha sağlıklı, güvende ve güçlü hissediyorum. Yaşamımdaki tüm olumsuzlukları sevgiyle evrene iade ediyor, yenilenen ruhumun getirdiği tüm olumlu enerjileri yüksek bilincimle birleştirerek doğru adımlarla ilerliyorum.

Günün Rengi: Fıstık yeşili

Günün Kristali: İnci

HürriyetAile

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.912
koc-50.jpg

KOÇ
Güne, gece gördüğünüz rüyanın etkisi ile başlayabilir, dalgın bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Rüyalarınızı dikkate alın ve doğru yorumlamak için bilgi sahibi insanlara başvurun. İşinizle ilgili konularda hakkınızı arayacağınız girişimlerde bulunabilirsiniz. Bu bir talep olabileceği gibi hukuksal konuları da kapsayabilir. Aleyhinize gelişen her şey olumlu yönde size geri dönecek ve netlik kazanacak. Yaşamınızdaki tüm belirsizliklerin netleşmesi ile hedeflerinizi belirleme şansını elde edeceksiniz. Evli ve ilişkisinde problemler yaşayan Koç’lar, tahammül gücünüzün bir hayli zayıflaması ve uzun zamandır ardı arkası kesilmeyen sorunlar ilişkinizi bitirme kararı vermenize neden olabilir.

Günün Olumlaması: Yaşadığım acılar ve olumsuzluklar ruhumu öldürürken inancım ve kendime saygımla tekrar dirilmenin sırrındayım. Mucizelere inanıyor ve kendi yaşamımda da deneyimliyorum. Aza kanaat edip çokla mükafatlandırılıyorum.

Günün Kristali: Septerian

:bestas::bestas::bestas:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar