KOÇ
Bugün size zarar veren tüm bağımlılıklarınızdan kurtulabilirsiniz, gerçekçi düşünün ve kendinizi olabildiğince geliştirin. İş ilişkilerinizde çok dikkatli, sabırlı davranmayı tutarlı bir şekilde sürdürebilirseniz iş hayatınızda başarılı bir sürece merhaba dersiniz. Toplum içindeki konumunuzu belirlerken zorlayıcı olaylarla karşılaşabilirsiniz, bugün bencillik ve kibirli davranışlardan uzak durun. Planlarınızı belli bir amaç doğrultusunda derleyip toparlamanız ve bu amaca yönelik bilinçli düzenlemelerde bulunmanız sizi birçok konuda güçlü kılacaktır.
Günün Olumlaması: Kendim olmaktan mutluyum, ruhumu arındırmış olmanın huzuru ile yepyeni başlangıçlara yürüyorum. Burada ve şimdiyi kabulleniyorum. Kendimi seviyorum ve hayatıma sevgi dolu ilişkileri çekiyorum.
Günün Rengi: Kırmızı
Günün Kristali: Rodokrozit
BOĞA
Bugün Aşk hayatınız, çocuklarınızla ilişkileriniz, hayatın keyifli yanlarını hissetmenizle alakalı konularda hayal kırıklığı yaşamamak için tedbirli olmanız, sorunlara pembe gözlüklerle bakmamanız gerekmektedir. Huzurlu bir ev yaşamı sürmek, kendinizi güvende hissetmek istiyorsanız öncelikle bunu gerçekleştirmek adına hedefler belirlemeli ve kendi ideallerinize sahip çıkmalısınız. Bilinçaltınızda size baskı uygulayan, geçmişte yaşanan sorunları artık devre dışı bırakmaya istekli olmalısınız. Şu anda yaşadığınız şartlar sizi tatmin etmiyorsa ve zorluklar içindeyseniz bundan sonrası adına nasıl bir düzen kurmanız gerektiğini düşünmeli, bunun için şimdiden kendinize yeni hedefler saptamalısınız.
Günün Olumlaması: Yüreğimin yara almış yanlarını sevgiyle ve açık sözlü konuşmalarımla iyileştirmeyi seçiyorum. Yaşadığım kırgınlıkları affediyor ve bir daha tekrarlanmaması için geçmiş deneyimlerimden aldığım özle kendimi ifade ediyorum.
Günün Kristali: Yakut
İKİZLER
Bugün içinde, ilişkinizle ilgili alacağınız kararlarda aceleci davranmayın. Gerçek mutluluğu ve huzuru yakalamanız için öncelikle sorumluluklarınızı gözden geçirmeli ve kendinize öz eleştiride bulunmalısınız. Bugüne kadar yaşadıklarınızdan dersler çıkarmak, bundan sonra yaşayacaklarınızda sizin için son derece önem taşıyacaktır. İş hayatınızda hafta başı ile birlikte beklenmedik fırsatlar kapınızı çalacak. Ani kararlar vermeden, iyice araştırarak, temkinli davranışlar sergileyerek işe koyulmalısınız.
Günün Olumlaması: Ben emeğin, ben sevginin, ben hakkın değerini bilmenin şükrü ile bana bahşedilmiş olan tüm yeteneklerimin, bedenimin, sağlığımın, sevdiğim ve sevenlerimin kıymetini biliyorum. Onları sevgimle koruyor ve sahip çıkıyorum.
Günün Rengi: Siyah
Günün Kristali: Lapis Lazuli
YENGEÇ
Bu dönem oldukça faal ve girişimlerinizi gerçekleştirebilecek imkanlarla karşı karşıyasınız. Fakat dikkat etmeniz gereken nokta korkularınız. Sürekli olarak kaybetmeyi, başarının engellenmesini zihninizde taşıdığınız sürece gerçek potansiyelinizi ortaya koyamaz ve bu şanslı süreci hakkıyla değerlendiremezsiniz. Şimdi kendinize güven duyma zamanı. Özel yaşamınızda beraberliğinizi sağlıklı bir şekilde devam ettirebilmek adına fedakar davranmalı ve sevginiz için mücadele etmelisiniz.
Günün Olumlaması: Kendime güveniyorum, yeteneklerime bilgi ve tecrübe güveniyorum. Sahip olduğum güven duygumun beni koruduğuna, geliştirdiğine inanıyorum. Biliyorum ki inanarak yaptığım tüm girişimlerimin sonunda maddi ve manevi kazançlı çıkarım.
Günün Kristali: Kalsedon
ASLAN
Son derece huzurlu ve keyif dolu bir pazar günü sizleri karşılıyor. Yoğun duygular, keyifli paylaşımlar günün enerjileri arasında. Bulunduğunuz kalabalık ortamın içinde yalnızlığınızın, kendinizle baş başa kalmanın içsel sesi sahip olduğunuz güzelliklerin ne kadar değerli olduğunu daha iyi kavramanıza neden olacak. Özel yaşamınızda birlikte olduğunuz insanla zaman geçirmek için baş başa kalabileceğiniz bir ortam hazırlayın. İlişkinizde olumsuz giden konuları düzeltebilir, yeniden bir başlangıç yapabilirsiniz.
Günün Olumlaması: Sevginin ve inancın gücünün, var olan zorlu şartları değiştirebileceğine tüm kalbimle inanıyor ve deneyimleyerek şahitlik ediyorum. Sevgiyi paylaştıkça her geçen gün yoluna giren ilişkilere, zenginliğe, bolluk ve berekete sahip olmanın şükrünü yaşıyorum.
Günün Kristali: Agat
BAŞAK
Gökyüzü kendinize dair davranışlar geliştirmeniz ve bilinçaltınızdaki düşüncelerinizi ortaya çıkarıp sizi rahatsız eden, geçmişte deneyimlediğiniz olaylardan sıyrılarak ruhsal anlamda arınmanız için sizleri teşvik ediyor. Bunu yapmayı başardığınızda kendinize, yaşamınıza, en derin arzu ve isteklerinize dair önemli ipuçları elde edeceksiniz. Sezgilerinize güvenin ve sezgi gücünüzü arttırmak için bu dönemde meditasyon yapın. Hem iş hem de özel yaşamınızda son derece gerçekçi davranarak nerede bir problem varsa oraya yönelip problemli alanı tamamen düzeltecek ya da tamamen ortadan kaldıracaksınız. Özel yaşamınızda ise aşkın olumlu enerjisi tüm ruhunuzu saracak, keyfini çıkarın.
Günün Olumlaması: Deneyimlerimden, geçmiş hatalarımdan sıyrılarak yepyeni bir hayata, bolluk ve bereket içerisinde olmanın huzuruyla “merhaba” diyorum. Karşılaştığım aşk beni tamamen saflaştırıp arındırıyor, sonsuz mutluluk ve huzurun keyfini deneyimliyorum.
Günün Kristali: Granat
TERAZİ
Bugün uzun süreden beri devam eden aşk ilişkilerinizde yeni başlangıçlar, var olan sorunların ortadan kaldıracak düzenlemeler söz konusu olacaktır. Bugün içinde karşınıza hayatınızın kadını ya da erkeği çıkabilir. Beraberliği devam eden Teraziler, evlilik yolunda önemli kararlar alabilirsiniz. Özel hayatınızda sürpriz gelişmelere hazır olun. Bugünü en iyi şekilde değerlendirin. Hangi alanda sesinizi duyurmak istiyorsanız, o alanda harekete geçin. Evren size yenilenmeniz, isteklerinizin gerçekleşmesi için şahane bir gün armağan etmekte. Bunun değerini bilin.
Günün Olumlaması: Koruyucu meleğim yanı başımda. Onun varlığını hissediyor ve desteğinin benimle olduğunu biliyorum. Ruhum en verimli, en olgun evresinde istediklerimi biliyorum. Gökyüzünün muhteşem yıldızlarını ruhuma rehber seçiyor ve hedeflerime doğru ışıkla aşkla yürüyorum.
Günün Kristali: Aragonit
AKREP
Bugün aşk hayatınızda yaşanacak gelişmelere karşı son derece dikkatli olmalısınız. Size duygularını ifade edip bir anda geri çekilen kişiden gelecek haberler söz konusu olabilir. Bu kez duygularınızla oynamasına fırsat vermemeli ve ona iyi bir ders vermelisiniz. Bu hem kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacak hem de kendinize olan güveninizi kazanmanızı sağlayacaktır. Evli Akrep’ler, eşinizle tartışmaların ardı arkası kesilmiyorsa kararlar alıp uygulamak için düşünmenizin zamanı geldi.
Günün Olumlaması: İlahi adalete güveniyor ve teslim oluyorum. Yaptığım her davranışımın ve seçtiklerimin sorumluluğunu kabul ediyorum. Çevremdeki hiç kimse yargıç değil, yine hiç kimse beni yaptıklarımdan, yaşadıklarımdan dolayı yargılayamaz ve cezalandıramaz. Yaşadıklarımı olgunluğa, olgunluğu bilgeliğe katarak her gelen günle gelişerek zenginleşiyorum.
Günün Kristali: Zebercet
YAY
Evli Yay’lar bugün ilişkinizle ilgili üçüncü şahısların beraberliğinizi kıskanarak huzurunuzu kaçıracak söz ve davranışlarına itibar etmeyin. Bırakın itibar etmeyi, dinlemeyin bile. Siz karşınızdaki insana güveniyorsanız ve onunla ilişkinizin temellerinin sağlamlığından eminseniz başkalarının ilişkiniz hakkında olur olmaz şeyler söylemeye hakları yoktur. Bu hakkı onlara tanımamalısınız. Bugün de çalışmak zorunda kalan Yay’lar, iş hayatınızda günlerdir yaşamış olduğunuz aksaklıklara bir yenisi daha eklenebilir ve içinizden yükselen isyan duygusu her şeyden uzaklaşma isteğinizi harekete geçirebilir.
Günün Olumlaması: Yaşadığım olayların zorlukları karşısında pes etmeden, öfkelenmeden en yüksek akıl yetilerimi kullanarak karşılaşmış olduğum engelleri birer birer hızlı bir şekilde aşıyorum. Hedeflerime ve başarıya doğru koşar adımlarla yürüyorum.
Günün Kristali: Labradorit
OĞLAK
Özel yaşamınızda ise sizin ve eşinizin iş hayatındaki yoğunluk nedeniyle yaşadığınız stresin, birbirinize yansımasına ve aranızda gerginlik oluşturmasına izin vermeyin. Aksine bu süreçte birbirinize anlayışla davranarak gün içinde yaşanan stresi birbirinize olan sevginizle yenebilirsiniz. Şimdi durup düşünmeli ve geçmişte yaşadıklarınızdan kazandığınız olgunlukla hareket etmelisiniz. Rahatsızlıklarınızı karşılıklı anlayışla çözüme kavuşturmaya bakmalısınız. Korkularınızın geçmişte size nasıl zorluklar yaşattığını hatırlayın. Bu etki ilişkiniz için oldukça olumludur. Birlikteliğiniz kuvvetlenecek ve birbirinize olan sevgi ve güveniniz pekişecektir.
Günün Olumlaması: Her deneyimim benim hazinemdir. Ruhumun olgunlaştıran gelişmemi sağlayan öğretilerdir. Yaşadığım her şey için tüm kalbimle şükrediyor, yoluma çıkan güzelliklerin farkına varabilmiş olmanın bilinci ile yarınlara güvenle yürüyorum.
Günün Kristali: Mercan
KOVA
Kendinizle yüzleşmenin getirdiği huzurla olumlu kararlar alacak ve kararlarınızı uygulamaya geçebileceksiniz. İlk başlangıç noktanız iş hayatınız olacaktır. Kendinizi yaptığınız işte daha da geliştirerek başarılı girişimlerde bulunabilir ve olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz. Aynı anda birden fazla işle ilgilenebilirsiniz, planlı hareket ederseniz hepsinde birden başarılı olabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise beraberliği olmayan Kova’lar için oldukça şanslı ve keyifli gelişmelerin olacağı bir gün.
Günün Olumlaması: Hayatımın en şanslı, en başarılı, en sağlıklı, en mutlu dönemini sevgiyle karşılıyorum. Tevazum, içtenliğim ve inançlarımdan aldığım güçle bana sunulan şansları en iyi şekilde değerlendiriyor, başarılı sonuçlar elde ederek emin adımlarla ilerliyorum.
Günün Kristali: Labradorit
BALIK
Keyifli ve huzurlu bir gün sizleri karşılamakta. Sevdiğiniz insanlarla bir arada olmanın avantajları gün boyu kendinizi huzurlu ve mutlu hissetmenizi sağlayacaktır. Devam eden bir beraberlik içindeyseniz ve birlikte olduğunuz kişinin sevgisine olan inancını yitirdiyseniz bugün ilişkinizle ilgili oldukça önemli kararlar alabilirsiniz. Bekar Balık’lar küllenmiş bir aşk yeniden alevlenebilir ve hızlı gelişmelerle ilişkinizi resmileştirme kararı alabilirsiniz.
Günün Olumlaması: Yeni doğmuş bir bebek gibi yenilenmiş, huzur dolu, öğrenen, araştıran, hayata sıkı sıkı tutunduğum zamanlardayım. Bana sunulmuş hayatı tüm yönleriyle değerlendiriyor, gelişiyor, mutluluk ve güvenle ilerliyorum.
Günün Kristali: Zirkon
HürriyetAile