2 ayda 15 kilo verdi

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.502

Geçtiğimiz temmuz ayı sonunda oğlu Ali İdris'i dünyaya getiren Esra Erol, doğum sonrası iki ayda 15 kilo verdi.

'Esra Erol'da Evlen Benimle' programının başarılı sunucusu Esra Erol, doğum yaptıktan sonra hızla kilolarını verdi. Programın tanıtımında kullanılmak üzere gerçekleştirilen fotoğraf çekiminde objektif karşısına geçen Erol, doğum sonrası eski formuna kavuştuğunu böylece herkese kanıtladı. 77 kiloda hamile kalan ve gebelik süresince 23 kilo alan güzel sunucu kısa sürede 15 kilo vermeyi başardı.

Erol'u kısa zaman zarfında zayıflatan formül ise Kemerburgaz'daki bir yemek firmasının kendisine özel olarak hazırladığı beslenme programı oldu. Hamilelik süresince yemekleri özel olarak bir yemek firmasından gelen Erol, doğumun ardından da aynı beslenme programına uyarak formda bir vücuda sahip oldu. Sporu da hayatından eksik etmeyen ve düzenli olarak pilates yapan Erol, fit görüntüsüyle objektif karşısında verdiği pozlarla herkesi kendine hayran bıraktı.

SILA

Daimi Üye
Tepki
3.185
ne güzel keşke bizde verebilsek ailecek:eek:ys::eek:ys::eek:ys:paylaşım için teşekkürler şekerim parem

OP
Şekerpare

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.502
Rica ederim arkadaşlar.Ünlü olan herkez kilolarını 1 ayda verebiliyor.Biz 10 yılda uğraşsak veremiyoruz :deli: neden acaba :sinifsinif: parayı veren düdüğü çalıyor işte :kahkaha:

_emos_

Daimi Üye
Tepki
5.511
evet ya yemezsen veriyormuşsun masalınada inanmıyorum niye yemiycem nasıl yaşıycam ben eziyet bünye meselesi az yemeye tamam herşeyden yemeli bence azar azar bıçak altına yatılmayınca verilmiyor gerçekk:cikolata::cokkomik:

pervin86

Daimi Üye
Tepki
1.104
yemek için önümüzde başka seçenek olmayınca malesef önümüze gelenle idare ediyoruz spora gidecek param yok şuan ne yapabilirim benim sadece 7 kilo fazlam var versem süper olacak :)-rgulu

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
benim de ideal kilom 52 ama şuan 60 kiloyum... Artık bebek olduğu için bu kiloları vermeyi doğumdan sonrasına bıraktım:):3:

melek_yüzlüm

Daimi Üye
Tepki
2.195
bence yanlış yazmışlar bu kadın 75 kilo falan değildi çok zayıftı ama 15 kilo aldığı doğrudur.belki 15 kiloyu alınca 75 olmuştur onuda vermiştir işte...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar