sağol canım doğru valla bebişler geliyo ardı ardınaAnaaaaaaaaaaaaaaa :sok Valla şok oldum:sok
Ne güzel bir haber canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Maşallah bereketi var sitemizin :kayris::kayris:
sağol canım inşallah rabbim isteyen herkese versinya çok sevindim çikocum... :kayris::kayris::kayrisarısı başımıza inşallah....
aynen canım bereketli inşallah devamı gelirBu yıl hanimefendi.com çok bereketli
sağol canımAaAAaaaAAaAaaaaaa :ilknur:
Çok sevindim canım , sağlıkla kucağına almayı nasib etsin Allah
sağol canım sitemiz hamiş doldu vallacanım çok sevindim hadi bakalım hamişler çoğaldı sitemizdee:kayris:
evet canım değiştiricem ilk fırsatta ne güzelRuh halini artık aşkım oğlum ben ve minik olarak değiştirebilirsin
bakalım canım inşallah kızdır ama sağlıklı olsunda hiç önemi yok tabikiCok sevindim canim hayirlisi olsun,bu sefer kiz mi geliyor acaba?
sağol canım yok kız ne çalışması işte hapımı düzensiz almanın sonucuinşallah canım darısı başınaaa çiko şoka uğradım lennn hayırlı olsun çok sevindim ..ne kadardır çalışıyordunuz leyynn ALLAHIM bana da nasip eder inş. -hmm bi tek ben kaldım koca sitede galiba :iyyyy:
sağol canımhayırlısı olsun cnm allah kucağına almayıda nasip etsin
sağol canımgözün aydin canim tebrik ederim -hmm
sağol canım inşallahhayırlı olsun canım.sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah...