Gökyüzü bugün duygusal anlamda yaşayacağınız patlamalara işaret etmekte. Artık hiçbir şeyin farkında değilmişsiniz gibi davranamıyorsunuz, duygu ve düşüncelerinizi sürekli baskı altında tutmaktan, idare eden taraf olmaktan yoruldunuz. Buna bağlı gerginlikler yaşanabilir, içinizdeki her şeyi ve tüm gerçeğinizi dışa vurabilirsiniz. Bunu yaparken mümkün olduğu kadar sakinliğinizi korumaya çalışın. Pimi çekilmiş bomba gibisiniz. Bu patlamanın şiddeti sizinle birlikte birçok insanı etkileyebilir. İş hayatınız ve özel yaşamınızda kendi devriminizi deneyimleyeceğiniz özel günlerdesiniz. Sabırlı davranmayı elden bırakmamak şartı ile sonuçlar sizin için keyifli olacaktır. Kendinizi doğru sözlerle ifade edip kararlı tavırlarınızı yaşamınızın tümüne adapte ettikçe isteklerinize daha kolay erişebileceksiniz.
Günün Olumlaması: Yaşanmışlıklarımdan aldığım olgunluklar, yüreğimde ve gözlerimdeki derinlikte gizlidir. Bunlar benim değerlerimdir. Şimdi değerlerimi koruyor, fırsatları en doğru ve en yüce hayrıma olacak şekilde değerlendiriyorum.
Günün Rengi: Kırmızı
Günün Kristali: Akik
Bugün olağanüstü bir canlılık ve enerji yüklüsünüz. Amaçlarınızı biliyorsunuz, planlarınızı uygulayabilirsiniz. Şimdi kendinizi kelimelerle çok net ifade edebilme şansına sahipsiniz. Sizden üst mevkideki insanlara bir araya gelebilir, orijinal fikirlerinizle onların dikkatini çekmeyi başarabilirsiniz. Girişimci davranın, kendi kendinize düşünmeniz bir anlam ifade etmez. Bunları paylaşmalı ve cesur adımlar atmalısınız. Özel yaşamınızda ise var olan sorunların azalmaya başlamasıyla huzuru yakalayacaksınız. Bu süreçte önemli olan her iki tarafın birbirinin haklarına, kişiliğine saygı duyarak hareket etmesi ve anlayış göstermesidir. Bunları gerçekleştirdiğinizde ilişkiniz çok daha sağlam temeller üzerine kurulu bir hal alacaktır. Bugün gribal enfeksiyonlara bağlı sağlık problemleri bedeninizi bir hayli yorabilir, dinlenin ve kendinize özen gösterin.
Günün Olumlaması: Farkında olarak ya da olmayarak kendimde yarattığım tüm engellemeleri evrene iade ediyorum. Yolumun Allah’ın ışık ve sevgisiyle açılmasını talep ediyorum. Zihnim ve bedenim kusursuz bir dengede. Sağlıklı ve uyumluyum. Geçmişi affediyorum ve serbest bırakıyorum. Yaradanım tüm ihtiyaçlarımın tükenmez ve sınırsız kaynağıdır.
Günün Kristali: Kırmızı Mercan
Gökyüzü duygularınızı harekete geçirdiğinden, değer yargılarınız daha da gelişecek ve her şeyden önemlisi başkaları için yaşamayı bir kenara bırakıp kendinize değer verecek ve kendi isteklerinizi hayata geçirmek için cesur adımlar atacaksınız. Amaçları ve idealleri olan, doğruları için mücadele eden yapınızı ortaya koyma zamanıdır şimdi. Bugün özel hayatınızdaki gelişmeler oldukça dikkat çekici. Eş ya da sevgilinizle ilgili gerçeği yansıtmayan bir şeyler duyabilirsiniz. Emin olmadığınız hiçbir konuda yanılgıya düşmemelisiniz. Birlikte olduğunuz insana güveniniz tamsa aşkınıza sahip çıkmalı ve bu haberleri çıkaranlara meydan okumalısınız.
Günün Olumlaması: Düşe kalka yürümeyi öğrendim. Benim doğrularımdan uzak insanları sevdim, seçmeyi ve doğrularıma daha fazla sahip çıkmayı öğrendim. Başkalarının beni yönlendirmesine izin verip aklımı onların idaresine verdim ve sürekli kaybettim. Şimdi ise yaşadıklarımın özünü, bilgeliğini aldım ve kendimi yeniden keşfettim.
Günün Kristali: Yakut
Gökyüzü bugün özel yaşamınızda geçmişte yaşadığınız sıkıntıların benzerleri ile karşılaşabileceğiniz yönünde uyarıyor sizleri. Şimdi durup düşünmeli ve geçmişte yaşadıklarınızdan kazandığınız olgunlukla hareket etmeli ve rahatsızlıklarınızı ifade etmekten korkmamalısınız. Korkularınızın geçmişte size nasıl zorluklar yaşattığını hatırlayın. Bu etki ilişkiniz için oldukça olumludur. Birlikteliğiniz kuvvetlenecek ve birbirinize olan sevgi ve güveniniz pekişecektir. Yeter ki hiç kimsenin sizi kendi istediği doğrultuda yönlendirmesine izin vermeyin. Bugün maddi konularda da harcamalarınızı kontrol altında tutmalı, kendinizi bir başkası için zor duruma sokacak davranışlarda bulunmamalısınız.
Günün Olumlaması: Her deneyimim benim hazinemdir. Ruhumun olgunlaştıran, gelişmemi sağlayan öğretilerdir. Yaşadığım her şey için tüm kalbimle şükrediyor, yoluma çıkan güzelliklerin farkına varabilmiş olmanın bilinci ile yarınlara güvenle yürüyorum.
Günün Kristali: Carnelian
Bugün işinizle ilgili konularda sezgilerinizin rehberliği ile ilerlemenin faydasını görebilirsiniz. İşinizle ilgili konularda yarım kalmış birçok şeyi kolaylıkla tamamlama fırsatı elde edecek ve maddi anlamda gelirinizi yükseltecek fırsatlar elde edeceksiniz. Birlikte çalıştığınız insanlara karşı hissettiklerinizi ve çalışma alanınızı daha iyi şartlara taşıyabilmek için ihtiyacınız olan her şeyi açıkça ifade etmelisiniz. Özel yaşamınızda ise evli Aslan’lar sorunları karşılıklı anlayış olmadan, konuşmadan çözemeyeceğinizin bilincindesiniz. Eşiniz bu durumu görmezden geliyorsa siz gelmemeli ve onunda kendisini rahat ve huzurlu hissedeceği bir ortam hazırlayarak bir an evvel birlikte hareket etmenin yollarını bulup uygulamaya geçmelisiniz.
Günün Olumlaması: Bedenimi ve ruhumu seviyorum. Ruhumun derinliklerinde gizli kalmış yanlarımı keşfettikçe artan farkındalığımla göremediğim güzelliklerin idrakine varıyorum. Her günümü yeni bir öğretiyle zenginleştiriyor, kuvvetlenen inançlarımla yaşamı sevgiyle kucaklıyorum.
Günün Rengi: Parlak kırmızı
Günün Kristali: Ametist
Parasal anlamda oldukça şanslı bir süreçtesiniz. Gelirinizin hızla arttığı bu dönemi akıllıca değerlendirmeli ve yatırım planları yapıp gerçekleştirmelisiniz. İşinizle ilgili yükselişin başladığı bu dönemde son derece dikkatli olmalı ve rakiplerinize karşı tedbirli davranmalısınız. Özel yaşamınızda ise iç sesinizin birlikte olduğunuz insanın sizden gizlediği bir şeyler olduğunu fısıldıyorsa, kendi kendinize kuruntu yapmayın. Araştırmacı davranın ve herhangi bir bulguya ulaşmadan huzursuzluk çıkarmayın.
Günün Olumlaması: İç sesimin beni yönlendirmesine izin veriyorum. Sevgimi aklımla, sezgimi ruhumu birleştiriyor, insani değerlerime sahip çıkıyor ve ilahi öğretileri kolaylıkla öğrenip benimsiyorum, başarı ile uyguluyorum. Kavgalara bir son veriyor, çözüme odaklanıyor sabrımın yüksek mükafatı ile onurlandırılıyorum.
Günün Kristali: Oniks
Bugün kendinizi daha huzurlu ve keyifli hissederek güne başlayacaksınız. Duygusal konularda iletişime önem verdiğiniz takdirde pek çok sorunu ortadan kaldırabileceksiniz. Hemen her konuda sağlayacağınız fikir birliği birlikte olduğunuz insanında zorlandığı konularda rahatlamasına ve iş hayatınızda ayrı ayrı başarılara imza atmanıza sebep olacaktır. İşinizle ilgili yurt dışı ile bağlantılarınız varsa oldukça şanslısınız. Hayallerinize gittikçe yaklaştığınızı hissederek büyük bir heyecan yaşayacaksınız fakat karar aşamasında yakınlarınızdan çok kendi isteğinizin ne olduğuna önem vererek hareket etmelisiniz.
Günün Olumlaması: Derin derin nefes alıyorum ve her nefes alışımda yaşamın, evrenim muhteşemliğinin farkına varıyorum. Sahip olduğum sağlık, sevdiklerim ve bana ait olan her şey için şükrediyorum. Öfkemi, kırgınlık ve kızgınlıklarımı bir kenara bırakıyor. Sevgimi akıl gücümle birleştirmeyi seçiyorum.
Günün Kristali: Pirit
Gökyüzü bugün aşk hayatınızı etkileyecek olaylara işaret etmekte. İlişkisi devam eden Akrep’ler için dışarıdan gelecek etkilere çok açık bir süreç. Bu dönemde birlikte olduğunuz eş ya da sevgilinizin tutumu çok önem taşımakta. Ya tam anlamıyla sizin yanınızda olacak birlikte mücadele edeceksiniz ya da hazırlanan oyunun içine düşecek ve sizi kaybedecek. Fazlası ile dikkat edilmesi gereken bir dönem. Yine bu dönemde bekar Akrep’ler sizden yaşça büyük bir insanın yoğun ilgisi, sizi yeni bir o kadar da dikkat edilmesi gereken bir ilişki içine sokabilir. Sezgilerinizin sesine her zamankinden daha fazla kulak vererek hareket etmelisiniz. Biraz kendinize zaman ayırın ve sessiz bir yerde kafanızı dinledikten sonra kararlar alın.
Günün Olumlaması: Ruhumdaki ışık güneş gibi aydınlatıyor her yanı, sevginin, huzurun ve aşkın içindeyim. Sağlıkla başladığım her güne şükrediyor, yaşamımın her anını bütünün hayrına en güzel haliyle değerlendiriyorum.
Günün Kristali: Akik
Bugün kendinize her zamankinden daha fazla değer verecek, bulunduğunuz şartları farklı gözlerle değerlendirerek doğru kararlar alabileceksiniz. Bugün dikkat etmeniz gereken konu ilişkileriniz ister iş ister aileniz olsun tüm ilişkilerinizde dikkatli olmalı ve tek taraflı düşünmeden hareket etmelisiniz. Hepimiz aynı yöne bakıyor ama farklı yönleri ile değerlendirmelerde bulunuyoruz, bunu aklınızdan çıkarmayın. Bu geçici bir etkidir, kontrollü olmayı başardığınızda ilerleyen günlerle birlikte her şey sizin için çok daha olumlu bir hale gelecektir. İşinizle ilgili konularda rakiplerinizin önüne geçebilir, önemli bir terfi alabilir, kendi işinizin sahibiyseniz önemli bir çıkış yakalayarak maddi ve manevi üst seviyelere çıkabilirsiniz.
Günün Olumlaması: Şimdi evrenin muhteşem müziğinin eşliğinde dans ediyor, kendi dünyamı yeniden keşfediyorum. Bu muhteşem keşfin öğretilerine ve getirilerine açığım. En yüksek tepelere çıkıyor, bir anda kuyunun en dibine düşüyorum. Böylelikle olgunlaşıyor ve şükretmek için ne kadar fazla sebebim olduğuna idrak ediyor, sorumluluklarımın bilinciyle hareket etmeye karar veriyorum.
Günün Kristali: Selenit
Gökyüzünden size yansıyan etkilerle bugün ilişkilerinizde köklü değişiklikler yaşamanıza sebep olabilir. Evliliğinizle ilgili duygusal patlamalar yaşayabilirsiniz, korkmayın. Her şey sizi daha iyi şartlara taşımak için cereyan etmekte. Bu süre içinde sezgilerinize güvenin ve fevri olmamaya özen gösterin. Beraberliğinde problem olan Oğlak’lar ayrılıklarla özgürlüklerine huzura kavuşurken sevginin hakim olduğu ilişkiler de ise aşkın gücü kazanacak. Bugün özellikle iş hayatınızda duygusal davranışlar içinde olmamaya özen göstermeli ve gerçekçi bir tutum sergilemelisiniz.
Günün Olumlaması: Gökyüzünüzün muhteşem gezegenlerinin olumlu enerjilerini ruhumda ve bedenimde hissediyorum. Yaşama gücüm, kendime olan sevgim ve saygım artıyor. Sahip olduğum yüksek enerji hayatımın her safhasında karanlık yanlarımı aydınlatarak bana yeni kapıların kolaylıkla açılmasını sağlıyor.
Günün Kristali: Lapis lazuli
Gökyüzü maddi konularda oldukça şanslı bir günü sizlere müjdelemekte. Enerjinizi maddi konular için harcamalı ve kendinize olan güveninizi tecrübe sahibi insanların da öngörüleri doğrultusunda cesurca ortaya koymalısınız. İşiniz sayesinde tanışacağınız yeni insanlarla proje ve düşüncelerinizi hayata geçirmek için destek alabilir, var olan şartlarınızı iyileştirebilirsiniz. Uzun zamandır iş ilişkisi içinde olduğunuz bir insanın beklenmedik davranışları, ona olan sabrınızı taşırarak tamamen yaşamınızdan çıkarma kararınızı almanıza neden olabilir. Bugün tartışmalardan uzak durmanız faydanıza olacaktır. Özel yaşamınızda ise aile bireylerinin kişisel problemleri ile yakından ilgilenmeniz gerekebilir.
Günün Olumlaması: Kuşların kendi aralarında birbirleriyle iletişim kurdukları o hoş melodiyi fark ediyor, dinliyor ve muhteşem uyumun karşısında büyüleniyorum. Yaşam mucizelerle dolu, yaradılışın mükemmelliğine idrak ediyor, bana bahşedilmiş her şey için tüm kalbimle şükrediyorum.
Günün Kristali: Beril
Kendinizi baskı altında hissedecek ve sinirlerinize hakim olmakta bir hayli zorlanacaksınız. Ne olursa olsun sakinliğinizi muhafaza etmeli ve köprüleri yakmamalısınız. Birlikte çalıştığınız insanların ben merkezli davranışları yüzünden potansiyelinizi düşürmemeli ve hedeflerinize emin adımlarla kararlı bir şekilde ilerlemelisiniz. Özel yaşamınızda ise özellikle evli olan Balık’lar eşinizle iletişim kurmakta bir hayli zorlanabilirsiniz. Size karşı gardını almış izlenimi yaratması ona karşı yeterince zaman ayıramıyor olmanızdan kaynaklanma ihtimalini düşünerek hareket etmelisiniz.
Günün Olumlaması: Her doğan günle bolluk ve bereketim artıyor. Paylaştıkça daha çok kazanıyor ve huzur buluyorum. Yaptığım işi seviyorum, ruhumun en güzel yansımalarını katıyor ve emeğimin karşılığını bolca alıyorum. Yaşamımın en başarılı, en parlak, en güzel dönemindeyim. Sorumluluklarımın bilincindeyim ve sevgiyle yerine getiriyorum. Kalıcılığımı sağlamak için yeterli güce sahibim, yeteneklerim benim güvencemdir.
Günün Kristali: Akuamarin
Kaynak Hürriyet Ailem.