2 Haziran Günlük Burç Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.912
koc-50.jpg

KOÇ
Gökyüzü bugün, kendinizi arınmış ve huzurlu hissederek yaşam sevincinizin artacağına işaret ediyor. Tıkanıp kaldığınız konularda çözümler üreteceğiniz ve bitkin ruh halinizden çıkarak enerjinizle herkesin üzerinde olumlu etkiler bırakacağınız bir gündesiniz. Şimdi dikkatinizi işinize vermeli ve bu olumlu enerjilerin yansımalarını başarılı çalışmalar yaparak değerlendirmelisiniz. İş hayatınızdaki belirsizlikler netleşmeye başlıyor, kararlar almak için birkaç gün daha beklemelisiniz. Özel yaşamınızda sevginizi doyasıya paylaşarak birlikteliğinizi kuvvetlendireceksiniz. Evli Koç’lar çocuklarıyla çok keyifli ve değerli paylaşımlarda bulunmanın tadını çıkaracaklar.

Günün Olumlaması: Bir melek kadar saf ve temiz bir ruha sahip olduğum için tüm kalbimle şükrediyorum. Arınmış olmanın verdiği tüm güzel enerjilerimi en yüce hayrıma olacak iş ve girişimlerde akıllıca kullanmayı seçiyorum.

Günün Rengi: Siyah

Günün Kristali: Oniks
boga-50.jpg

BOĞA
İş ve özel yaşamınızdaki belirsizlik sizleri bir hayli yordu. Ne yapacağınızı ne ile karşılaşacağınızı bilemiyor olmanın sebep olduğu stres, sağlıklı düşünmenizi engellememeli. Ümitsizliğe kapılmamalı ve daha kötüsünü deneyimlemediğiniz için huzur bularak kendinizi motive etmelisiniz. Kendinize zaman ayırın, yürüyüş yapın kendinizle baş başa kalıp rahatlamaya çalışın. Enerjinizi yükseltin, bunu yaptığınız anda hem iş hem de özel hayatınızda her şey yoluna girecektir. Evinize alacağınız küçük bir obje bile size iyi gelecektir. Kendinizi şımartın ve çok değerli olduğunuzu hatırlayın.

Günün Olumlaması: Ben huzurum, ben dengeyim, ben sevgiyim. Yenilenerek gelişirim, bulunduğum her yere huzur, denge ve sevgi getirerek yaşamımı ve başkalarının da yaşamlarını güzelleştiririm.

Günün Rengi: Mor

Günün Kristali: Hematit
ikizler-50.jpg

İKİZLER
Gökyüzü bugün, sabah saatlerinde işinizle ilgili önemli gelişmelerin yaşanabileceğine işaret etmekte. Gururunuz okşanacak ve yetenekleriniz için şükredeceksiniz. Kendinizi, yaşadıklarınızı ve yaptıklarınızı değerlendirerek öz disiplininizin sizi yönlendirdiği doğrultuda önemli kararlar alabilirsiniz. Bugünlerde işinizle ilgili çok daha öz verili ve prensipli bir çalışma tarzı belirlemelisiniz. Maddi anlamda çok şanslı bir dönemdesiniz, verdiğiniz emeğin mükafatını fazlasıyla alacaksınız. Yurt dışı ile bağlantılı eğitim ya da işinizle ilgili önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Korkularınızı, başkalarının bu konuda ne düşündüğünü bir tarafa bırakın ve içinizdeki ışığı eğitimle geliştirmeye bakın. Özel yaşamınızda ise, yaşanan gelişmelere karşı tedbirli davranmalı, duygularınızı belli etmemeye özen göstermelisiniz.

Günün Olumlaması: Büyük bir dönencenin içinde deneyimlediğim acı, tatlı, hüzünlü, öfkeli duygularımın dengelendiği zamanlardayım. İsteklerimin, net hedeflerimin yüreğimin sesinin doğrultusunda belirlendiği özel ve değerli anlardayım. Her doğan günle kendimi tekrar tekrar keşfediyor, içimde var olanı sevgiyle tevazu ile harmanlayarak hayat yolunda ışığa doğru yürüyorum.

Günün Rengi: Kahverengi

yengec-50.jpg

YENGEÇ
Bugün yaşamınızın her alanında sizin dışınızda olan gelişmelerle enerjinizin dünyanın kısıtlamaları tarafından bloke edilmiş olduğunu hissine kapılırsınız. Bu duygu sağlıklı kararlar vermenizin önüne geçmemeli. Değişime açık olmayı başaramazsanız bunun sonunda hayata karşı beklenmedik bir fatura ödeyebilirsiniz. İş ve özel yaşamınızdaki değişim, gelişmeye açık ve girişimci davrandığınızda sizler için faydalı sonuçları da beraberinde getirebilir. Bu süreçte işbirliği içinde bulunup değişen konuları ciddi bir şekilde değerlendirmek en doğrusu olacaktır. Bugün çarpmalar, incinmeler ve kazalara karşı dikkatli davranmanız için uyarıyor sizleri.

Günün Olumlaması: Hem fikir ve deneyimlerime sevgiyle sahip çıkıyorum hem de büyük bir heves ve merakla yeni deneyimlerimin denizine yelken açıyorum. Her ikisi de beni geliştiren etkilerdir. Doğru ya da yanlış, yaşadıklarıma göre değişir. İşte bunun için yaşadığım ve yaşayacağım tüm deneyimlerime sahip çıkıyor, kabul ediyorum.

Günün Kristali: Topaz
aslan-50.jpg

ASLAN
Gökyüzü bugün, yakın çevrenizde sizin dışınızda gelişecek olay ve kişilere karşı mümkün olduğunca tepkisiz davranmanız için uyarıyor sizleri. Yaşananlar müdahil olmayı seçerseniz sağlıklı kararlar alamayabilir ve başkalarının etkisiyle size uygun olmayan tercihler yapabilirsiniz. Bugün sezgilerinizin sesine kulak vermeli ve sağduyulu davranmayı elden bırakmamalısınız. Hızlı gelişmeler başınızı döndürebilir. Önemli toplantı ve görüşmeleri daha sonra gerçekleştirmeniz sizler için çok daha olumlu olacaktır. Özel yaşamınızda ise sevdiğiniz insana verdiğiniz değer ve saygının ne kadar anlamlı olduğunu bir kez daha anlayacağınız hoş bir jestle karşılaşabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Anlıyor, bağışlıyor ve tüm kalbimle şükrediyorum. Yaşamımda gelişen güzel olaylara yön verebildiğim için kendime saygı duyuyorum. Beni yaratan yüce güce teşekkür ediyorum. Bana sunduğu olanakları en iyi şekilde değerlendireceğim ve yaşamımın her anının kıymetini bilerek hareket edeceğim.

Günün Kristali: Bal Akik
basak-50.jpg

BAŞAK
Bugün sevdiklerinizle bir arada olmanın mutluluğunu çıkarmaya çalışın. Birlikte olmaktan hoşlanmadığınız insanlarla da karşılaşabilirsiniz. Sahip olduğunuz yüksek enerjiyle onların zararlı enerjilerinden etkilenmeyeceksiniz. Gökyüzü size kendinizi yenilemeniz, ruhsal olarak daha güçlü olmanız için güzel bir şans veriyor. Kişisel bakımınızı ve ruhsal beslenmenizi bugün yapabilirsiniz. Daha önce uzak durduğunuz meditasyon, spritüal öğretiler için fırsat yaratın ve öğrendiklerinizi uygulayın. Ruhsal gücünüz o kadar kuvvetli ki, kimse size zarar veremeyeceği gibi auranızdaki müthiş enerji büyük bir zırh konumundadır. Sizin sözlerinize gerek kalmadan enerjiniz onların düşünce ve yapmak istediklerine ayna olacak, gerekli tepkiyi sizin adınıza verecektir. Beraberliği olan Başak’lar eş ya da sevgiliyle paylaşımlarında çok daha samimi ve sevgi dolu olarak aşklarını kuvvetlendirecektir.

Günün Olumlaması: Daha önce farkına varamadığım kadar farkındayım bana verilen sevginin. Sevginin gücü iyileştiriyor beni. Huzur güven veriyor. Korkularımdan, engellerimden uzaklaştırıyor. Şimdi daha pozitif ve iyimserim.

Günün Kristali: Hematit
terazi-50.jpg

TERAZİ
Gökyüzü bugün, işinizin finansal yönüyle daha fazla ilgilenmeniz yönünde harekete geçiriyor sizleri. Evdeki hesap çarşıya uymayabilir, birlikte çalıştığınız insanlarla fikir ayrılıkları ve tartışmalar söz konusu olabilir. Maddi konularda yeniden yapılandırmalarda bulunmanız, karşılaşabileceğiniz zararlara karşı kendinizi koruma altına almanızı sağlayacaktır. Özel yaşamınızda yaşanan bir dargın bir barışık dalgalı gidişat zihninizi daha da karışık bir hale getirebilir. Bugün duygusal konularda tepkileriniz, bir an için kendinizi karşınızdaki insanın yerine koyarak kontrol etmeye çalışın. Ailenizle olan ilişkilerinize de biraz daha özen göstermelisiniz. Belki yoğunluk, belki yaşamış olduğunuz stres onları ihmal etmenize sebep oldu. Bir telefon açmanız sevginizi göstermeniz için yeterlidir.

Günün Olumlaması: Yaşamın akışını uyuyor, ihmal edip gözden kaçırdıklarımın farkına varıyorum. Her yeni günle ben de yenileniyor, öğreniyor ve gelişiyorum. Dün yaşanandan payıma düşeni alıyor, dünü dünde bırakarak sevgi merhamet ve aşkla yarına yürüyorum.

Günün Kristali: Carnelian
akrep-50.jpg

AKREP
Bugün iş çevrenizdeki insanlara karşı içinizden yükselen isyan duygusunu hissedersiniz. Göreviniz dışında konularda sorumluluklar almanız istenebilir. Bu durum kendi işlerinizin aksamasına sebep olabileceği için oldukça öfkelenebilirsiniz. Konuşmalarınızda, tavırlarınızda acelecilik ve atılganlık baskın gelecektir. Aceleci tavrınız kaza ve aksaklıklara neden olabilir, dikkatli davranın ve içinizde yükselen isyan duygusunu bastırmaya çalışın. Kendinizi işinize odaklayın ve bu süreçte yaptığınız her şeyin mükafatını alacağınızdan emin olarak hareket edin. Bir anlık öfkeniz ciddi kayıplar yaşamanıza sebep olabilir. Özel yaşamınızda ise, birlikte olduğunuz insanın sağlık problemleri ile ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Başarıyı kabul ediyorum, sevgiyi kabul ediyorum. Yeteneklerimi, duygularımı ve gücümü ifade etmeyi seçiyorum. Kendi varlığımı olduğum gibi ifade ettiğimde yaşamımı güvenle sürdürürüm.

Günün Kristali: Aventurin
yay-50.jpg

YAY
Bugün ruhsal enerjiniz oldukça kuvvetli, sezgilerinizde fazlasıyla yoğun ve yol göstericidir sizler için. Yaşayacağınız olaylar konusunda sizlere rehberlik edebilecek bu özelliğinizi önemsemelisiniz. Aile ilişkilerinizde var olan gerginlikleri daha fazla uzatmadan yapıcı tutumlar sergilemek sizi de içinizde bulunduğunuz sıkıntılı durumdan kurtaracaktır. İş hayatınızda, yapmakta olduğunuz bir girişimi engellemek için birlikte çalıştığınız bazı insanların entrikalarıyla karşı karşıya kalabilir ve haklılığınızı ispatlamak durumunda kalabilirsiniz. Ne olursa olsun sakinliğinizi korumalı ve ikili tartışmalara girmeden bu olayların arkasında kimin olduğunu bulmaya yönelmelisiniz. Bu süreçte işinizle ilgili gelişme ve yenilikleri çok iyi değerlendirmelisiniz.

Günün Olumlaması: Daha önce olmadığım kadar kararlı ve cesaretliyim. Dünün olgunluğunu alıyor, bilgelikle bugünüme yoldaş ediyorum. Yaşamımda beni engelleyen, huzursuz kılan her şeyi uzaklaştırma kararı aldım. Yeniden şekillenen hayat yolumda fark edemediğim tüm güzelliklere idrak ediyor, en güzel haliyle değerlendirerek şansımı arttırıyorum.

Günün Kristali: Selenit
oglak-50.jpg

OĞLAK
Gökyüzü bugün, özel yaşamınızdaki gelişmelere karşı sabırla hareket etmeniz için güçlü kılıyor sizleri. Sabrınızın mükafatını fazlasıyla göreceksiniz. İş hayatınızda önemli gelişmelerin yaşanacağı bir gündesiniz. Sizden yaşça büyük dostlarınızın desteğini alacak ve meslek yaşamınızda size büyük fayda kazandırabilecek bir işe cesaretle adım atabileceksiniz. Bugün dikkat etmeniz gereken tek konu sağlığınız. Aşırı yorgunluğa bağlı kas ağrıları gün boyu kendini hissettirerek dinlenmenizin şart olduğunu size hatırlatabilir. Bekar Oğlak’lar, bugün fiziksel çekiciliğiniz hemen herkesi etkileyecektir. Hayranlarınızın yoğun ilgisi ile karşılaşacağınız bir gündesiniz.

Günün Olumlaması: Ruhumu sabırla, bilgimi eğitimle, aşkımı emekle besliyorum. Sağlıklı alışkanlıklar ediniyor, tüm zararlı alışkanlıklarımdan kolaylıkla uzaklaşıyor ve arınıyorum.

Günün Kristali: Sitrin
kova-50.jpg

KOVA
Gökyüzü, işinizle ilgili konularda bugün hiçbir konuyu başkalarının eline bırakmadan kendi kontrolünüzde tutmanız için uyarıyor sizleri. Hiç beklemediğiniz insanlardan zararlar görebilir, sizin için önemli bir işinizde düzeltilmesi güç aksaklıklarla karşılaşabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise, birlikte olduğunuz insanın kendi çıkarlarını düşünerek birlikteliğinizi ikinci plana alan tavırları karşısında ipleri bir anda koparabilirsiniz. Samimiyet ve saygıdan uzak bir beraberliğe tahammülünüz yok. Duygunun olmadığı bir ilişkide kalmanız oldukça güçtür. Bekar Kova’lar ise karşı cinsin yoğun ilgisi bugün hiç ilginizi çekmeyebilir.

Günün Olumlaması: Duygularım, samimiyetim benim öz değerlerimdir. Öz değerlerimi seviyor, sahip çıkıyor bana ve duygularıma saygı göstermeyen tüm insanları yaşamımdan uzaklaştırmayı seçiyorum. Sevgiyle besleniyor, inançlarım sayesinde mucizelerimi yaşıyor, yaşama aşkla daha çok bağlanıyorum.

Günün Kristali: Opal
balik-50.jpg

BALIK
Gökyüzü bugün, özel yaşamınızı ilgilendiren konularda gerçekçi davranmanız ve sorunlardan kaçmadan üzerine gitmeniz için cesaretli olmanız yönünde uyarıyor sizleri. Yaşananları görmek istediğiniz şekliyle değerlendirmeye devam ederseniz, kendinizi daha büyük bir çıkmazın içine sokabilirsiniz. Gerçeklerle yüzleşin ve yolunda gitmeyen konulara bir an evvel müdahale edin. İş hayatınızda ise, girişimlerinizin, başlattığınız projelerin en iyi şekilde gerçekleşmesi için var gücünüzle işiniz konsantre olun ve sadece şansınıza güvenerek hareket etmeyin. Emeklerinizin karşılığını almaya başlıyorsunuz. Yeter ki işinizin her noktası ile kendiniz ilgilenin.

Günün Olumlaması: Her gelen günle kendimi daha çok seviyorum. Kendimde değer veriyor ve ruhumun bana gönderdiği mesajların anlamları çözüyor, kendimle barışıyorum. Yedi veren gülleri gibi her gün bir yeteneğim, özelliğim gün yüzüne çıkıyor. Hayat yolunda başarılarıma bir yenisi ekleyerek yenileniyorum.

Günün Kristali: Turkuaz

HürriyetAile

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.912
koc-50.jpg

KOÇ
Gökyüzü bugün, kendinizi arınmış ve huzurlu hissederek yaşam sevincinizin artacağına işaret ediyor. Tıkanıp kaldığınız konularda çözümler üreteceğiniz ve bitkin ruh halinizden çıkarak enerjinizle herkesin üzerinde olumlu etkiler bırakacağınız bir gündesiniz. Şimdi dikkatinizi işinize vermeli ve bu olumlu enerjilerin yansımalarını başarılı çalışmalar yaparak değerlendirmelisiniz. İş hayatınızdaki belirsizlikler netleşmeye başlıyor, kararlar almak için birkaç gün daha beklemelisiniz. Özel yaşamınızda sevginizi doyasıya paylaşarak birlikteliğinizi kuvvetlendireceksiniz. Evli Koç’lar çocuklarıyla çok keyifli ve değerli paylaşımlarda bulunmanın tadını çıkaracaklar.

Günün Olumlaması: Bir melek kadar saf ve temiz bir ruha sahip olduğum için tüm kalbimle şükrediyorum. Arınmış olmanın verdiği tüm güzel enerjilerimi en yüce hayrıma olacak iş ve girişimlerde akıllıca kullanmayı seçiyorum.

:benmi:

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
TERAZİ
Gökyüzü bugün, işinizin finansal yönüyle daha fazla ilgilenmeniz yönünde harekete geçiriyor sizleri. Evdeki hesap çarşıya uymayabilir, birlikte çalıştığınız insanlarla fikir ayrılıkları ve tartışmalar söz konusu olabilir. Maddi konularda yeniden yapılandırmalarda bulunmanız, karşılaşabileceğiniz zararlara karşı kendinizi koruma altına almanızı sağlayacaktır. Özel yaşamınızda yaşanan bir dargın bir barışık dalgalı gidişat zihninizi daha da karışık bir hale getirebilir. Bugün duygusal konularda tepkileriniz, bir an için kendinizi karşınızdaki insanın yerine koyarak kontrol etmeye çalışın. Ailenizle olan ilişkilerinize de biraz daha özen göstermelisiniz. Belki yoğunluk, belki yaşamış olduğunuz stres onları ihmal etmenize sebep oldu. Bir telefon açmanız sevginizi göstermeniz için yeterlidir.

Günün Olumlaması: Yaşamın akışını uyuyor, ihmal edip gözden kaçırdıklarımın farkına varıyorum. Her yeni günle ben de yenileniyor, öğreniyor ve gelişiyorum. Dün yaşanandan payıma düşeni alıyor, dünü dünde bırakarak sevgi merhamet ve aşkla yarına yürüyorum.

zeh

Daimi Üye
Tepki
692
oglak-50.jpg

OĞLAK
Gökyüzü bugün, özel yaşamınızdaki gelişmelere karşı sabırla hareket etmeniz için güçlü kılıyor sizleri. Sabrınızın mükafatını fazlasıyla göreceksiniz. İş hayatınızda önemli gelişmelerin yaşanacağı bir gündesiniz. Sizden yaşça büyük dostlarınızın desteğini alacak ve meslek yaşamınızda size büyük fayda kazandırabilecek bir işe cesaretle adım atabileceksiniz. Bugün dikkat etmeniz gereken tek konu sağlığınız. Aşırı yorgunluğa bağlı kas ağrıları gün boyu kendini hissettirerek dinlenmenizin şart olduğunu size hatırlatabilir. Bekar Oğlak’lar, bugün fiziksel çekiciliğiniz hemen herkesi etkileyecektir. Hayranlarınızın yoğun ilgisi ile karşılaşacağınız bir gündesiniz.

Günün Olumlaması: Ruhumu sabırla, bilgimi eğitimle, aşkımı emekle besliyorum. Sağlıklı alışkanlıklar ediniyor, tüm zararlı alışkanlıklarımdan kolaylıkla uzaklaşıyor ve arınıyorum.

Günün Kristali: Sitrin

-Gizem-

Daimi Üye
Tepki
561
İKİZLER
Gökyüzü bugün, sabah saatlerinde işinizle ilgili önemli gelişmelerin yaşanabileceğine işaret etmekte. Gururunuz okşanacak ve yetenekleriniz için şükredeceksiniz. Kendinizi, yaşadıklarınızı ve yaptıklarınızı değerlendirerek öz disiplininizin sizi yönlendirdiği doğrultuda önemli kararlar alabilirsiniz. Bugünlerde işinizle ilgili çok daha öz verili ve prensipli bir çalışma tarzı belirlemelisiniz. Maddi anlamda çok şanslı bir dönemdesiniz, verdiğiniz emeğin mükafatını fazlasıyla alacaksınız. Yurt dışı ile bağlantılı eğitim ya da işinizle ilgili önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Korkularınızı, başkalarının bu konuda ne düşündüğünü bir tarafa bırakın ve içinizdeki ışığı eğitimle geliştirmeye bakın. Özel yaşamınızda ise, yaşanan gelişmelere karşı tedbirli davranmalı, duygularınızı belli etmemeye özen göstermelisiniz.

Günün Olumlaması: Büyük bir dönencenin içinde deneyimlediğim acı, tatlı, hüzünlü, öfkeli duygularımın dengelendiği zamanlardayım. İsteklerimin, net hedeflerimin yüreğimin sesinin doğrultusunda belirlendiği özel ve değerli anlardayım. Her doğan günle kendimi tekrar tekrar keşfediyor, içimde var olanı sevgiyle tevazu ile harmanlayarak hayat yolunda ışığa doğru yürüyorum.

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
TERAZİ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar