2 Mayıs Günlük Burç Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
KOÇ
Gökyüzü, zamanı ne kadar iyi ve hızlı değerlendirirseniz o kadar verimli ve faydalı sonuçlar elde edeceğinize işaret etmekte. İş arkadaşlarınızla sohbete dalmayın, keyfi konuşmalardan uzaklaşarak işinize konsantre olun ve kazanın. Bugün maddi konularda sürpriz gelişmeler söz konusu olabilir. Maaşınızda artış olabileceği gibi beklediğiniz bir para da bugün sorunsuz bir şekilde size gelebilir. Bugün enerjiniz öylesine kuvvetli ki dostlarınız bu güzel etkiye sevinirken düşmanlarınız da ruhunuzda esen güçlü enerjiden fazlası ile rahatsız olacaklar. Bugün meditasyon ve kişisel bakım için oldukça uygundur.

Günün Olumlaması: Ruhum, bedenim, aklım mükemmel bir uyum içinde. Sağlıklı ve zindeyim. Bolluk, bereket ve şans benden yana. Günü en yüce hayrıma olacak haliyle değerlendiriyor, sahip olduğum her şey için sonsuz şükür ediyorum.

Günün Rengi: Yeşil

Günün Kristali: Amazonit
BOĞA
Gökyüzü bugün,duygusal hayatınızda yaşanacak olumlu gelişmelerle moral bulacağınıza işaret etmekte. Uzun zamandır devam eden bir ilişki içindeyseniz resmileştirme kararı alabilirsiniz. İş hayatınızda da oldukça güzel görüşmeler ve olumlu sonuçlarla rahatlayacak,var olan problemlerinizi birlikte çalıştığınız insanların desteği ile aşabileceksiniz. Ticari konularda,ilişkilerinizin gittikçe önem kazandığı bu şanslı süreçte sabırlı olmanız gerekmekte. Özel yaşamınızda ise,bugün maddi konular üzerinde yapılan konuşmalar gerilmenize neden olabilir. Sakin olmalı ve sevdiklerinizin fikirlerine saygı duymalısınız. Belki e onlar sizin göremediklerinizi fark ederek yorumlarıyla sizlere rehberlik edeceklerdir. Bugün empati kurmaya çalışmalı ve söylenenleri öfkeyle değerlendirmemelisiniz.

Günün Olumlaması: Yağan yağmur damlaları gibi gözlerimden süzülen yaşlar,yüreğimdeki karartıları yıkayarak uzaklaştırıyor benden. Mutluğumu pekiştiriyor, aydınlık ve tertemiz bir ruha sahip olmanın müthiş huzuru sarıyor tüm benliğimi.

Günün Kristali: Çeroit
İKİZLER
Bugün iş hayatınızda karşılaştığınız biri kafanızı karıştırabilir ve bir girişiminizin zamanında yapılmasını aksatabilir. Bu durum paniğe kapılarak olayları sağlıklı bir şekilde değerlendirememenize neden olacaktır. Her şeyi negatif tarafıyla düşünen insanlardan bugün mümkün olduğunca uzak durmalısınız. Günlerdir sürdürdüğünüz cesaretli tavrınızın engellenmiş olduğu düşüncesine kapılabilirsiniz. Bugün maddi konularda yakın çevrenizde bulunan insanların önerileriyle hareket etmekten kaçınmalı ve harcamalarda bulunmamaya dikkat etmelisiniz. Özel yaşamınızda ise, sürpriz gelişmeler sizleri bekliyor.

Günün Olumlaması: Dünümde ertelediğim her şeyi bugün ve yarınımda sevgiyle kabul ediyorum. Bana bahşedilmiş tüm yeteneklerim için bütün kalbimle şükrediyorum. Yeteneklerimin hakkını verebilmek ve hak ettiğime sahip olabilmek için disiplinle çalışacağıma kendime söz veriyorum.

Günün Rengi: Turkuaz

Günün Kristali: Firuze
YENGEÇ
Gökyüzü bugün, günlerdir zihninizi meşgul eden soruların cevabını bularak kararsız kaldığınız konularda net fikirlerinizle hareket edeceğinize işaret etmekte. Geçmişte yaşanan göremediğiniz ya da görmezden gelmeye çalıştığınız gerçeklerle adeta sert bir tokat yemişçesine karşılaşacaksınız. Doğruları görmeye başlıyorsunuz, bu sayede yaşamınızda rahatsızlık duyduğunuz, size zararı dokunan kişi ve olaylara karşı tavrınızı net bir şekilde ortaya koyarak hiç kimsenin iyi niyetinizi suistimal etmelerine izin vermeyeceksiniz. Bu hayat sizin ve sahip olduğunuz yeteneklerinizi kullanıp size sunulan şansları değerlendirmelisiniz. Özel yaşamınızda ise, sakin tavrınızı korumanız gereken bir gündesiniz.

Günün Olumlaması: Karanlıklarımdan aydınlanmış bir sabaha sevgi dolu bir merhaba diyorum. Farkındayım yaşamımın değerinin ve hazinem olan sevdiklerimin kıymetinin. Değerlerimin farkındayım hiç olmadığım kadar. Hüzünle sevincin dengesinin, aşkla nefretin ince çizgisinin yaşattığı gelgitlerin ve sonrasında sevginin galibiyeti ile gelen gücün bilincindeyim. Yeni bir sayfa açarak hayatıma yön verebilmenin şükründeyim bugün.

Günün Rengi: Turkuaz

Günün Kristali: Kalsedon
ASLAN
Bugün kendinizi ruhsal anlamda sıkıntılarınızdan ağırlığını kurtulmuş, yaşanmışlıkların kötü izlerinden arınmış hissedeceksiniz. İş hayatınızda profesyonelliğinizi geliştirebileceğiniz arayışlarınız olumlu sonuçlar verecektir. Yurt dışı ile bağlantılı konular gündeminize gelebilir. Bu bir eğitim olabileceği gibi bir iş anlaşması da olabilir. Olasılıkları ve zamanı akıllıca değerlendirmeli, kendi şansınızı yaratmalısınız. Maddi konularda uzun zamandır süre gelen sıkıntılarınız, zeki girişimleriniz sayesinde olumlu sonuçlar almanızı sağlayabilir. Eğer bir ortaklık içindeyseniz kontrolü elden bırakmamalı ve olup biten her şeyi takip etmelisiniz. Özel yaşamınızda ise, eski aşkınızın ısrarlı aramaları ve yeniden bir şans istemesi tahammül sınırlarınızı zorlayabilir.

Günün Olumlaması: Omuzlarımı yorgun düşüren kararsızlıklarımdan, kaygılarımdan ve umutsuzluklarımdan arınmanın hafifliğindeyim. Huzura ve aşka giden yolda gönüllüyüm. Sevginin gücünün inançlarımla birleştiği andayım.

Günün Kristali: Yeşim
BAŞAK
Gökyüzü bugün, sezgilerinizin yaşamınızı renklendireceğine işaret ediyor. Algılarınız o kadar açıktır ki, gün içinde yaşayacağınız birçok konuda neler olabileceğini önceden hissederek hareket edersiniz. Özellikle ilişkilerinizde bugün birlikte olduğunuz insanı bir hayli şaşırtabilirsiniz. İş hayatınızda ise, oldukça yoğun ve tempolu bir gün yetiştirilmesi gereken sözleşme, anlaşma, resmi evrak gibi konular sizi oldukça yoracaktır. Gün içinde karşılaşacağınız eski bir arkadaşınızdan sürpriz bir iş teklifi alabilirsiniz. Yaşadığınız yorgunlukla acele kararlar almamaya özen gösterin. Beraberliği olmayan Başak’lar ise ilgi duyduğunuz birinin sevecen yaklaşımlarıyla yeni bir ilişkiye başlangıç yapabilirsiniz. Bu konuda sezgilerinize güvenmeniz yeterlidir. Size doğruyu işaret edeceğinden emin olabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Kendi kendimi keşfetmenin büyük heyecanı içindeyim. Sezgilerim, duygularım, isteklerim ve yaşama olan sevgim her gelen günle artıyor. Böylelikle daha güçlü ve kararlıyım. Şanslarımın farkına varıyor, onları sevgiyle kucaklıyor ve tüm becerilerimle en yüce hayrıma olacak haliyle değerlendiriyorum.

Günün Kristali: Kyanit
TERAZİ
Bugün kendinizi oldukça yorgun hissedebilirsiniz, her şey size zorlayıcı görünür. İçinizden hiçbir şey yapmak gelmez. Fakat bu şekilde hareket etmeniz sadece kendinize yapacağınız haksızlıktır. Kariyer ve iş hayatınızla ilgili konularda güveneceğiniz insanların da fikirlerini alarak yapmanız gerekenlerle ilgili bir an evvel işe koyulmanız, görevlerinizin gereğini yerine getirmeniz enerjinizi yükseltecektir. Özel yaşamınızda ise, ailenizle ilgili umutsuzluğa kapıldığınız konularda da yaşanacak olumlu gelişmeler sizleri mutlu edecek. Şimdi olayları iyi değerlendirin ve duygularınızı özgür bırakın.

Günün Olumlaması: Ruhumun içinde barındığı renkler işime ve hayatıma tüm güzel enerjisiyle yansıyor ve yaşamıma her anlamda zenginlik katıyor. Sahip olduğum özelliklerimi en güzel haliyle iş hayatıma adapte ediyor ve ilerliyorum.

Günün Rengi: Açık yeşil

Günün Kristali: Turkuaz
AKREP
Gökyüzü bugün ani kararlar vermemeniz için uyarıyor sizleri. İyi niyetiniz başınızı ağrıtabilir, iş hayatınızda çalışma arkadaşlarınızdan birinin sizin desteğinize ihtiyacı olabilir. Aşırıya kaçmadığı sürece yardımcı olabilirsiniz ama kimse için iş ilişkilerinizi bozmamalısınız. Siz yapmanız gerekenlere odaklanın ve işinizi şansa ya da başkalarının iradesine bırakmadan disiplinli bir şekilde hareket edin. Özel yaşamınızda ise, ilginç gelişmeler yaşanabilir, eş ya da sevgilinizin kendi yakınlarından kaynaklanacak problemlerle boğuşması sizleri üzebilir fakat siz mümkün olduğu kadar uzak durun.

Günün Olumlaması: Ruhsal planımla uyumlu yaşamayı öğrendiğimden beri çok huzurlu, sağlıklı, mutlu ve başarılıyım. Kendime değer veriyor ve seviyorum. Öz değerlerime sahip çıktıkça fikirlerimi daha çok büyük ulaştırıyor, kabul görüyor ve başarıya ulaşıyorum.

Günün Kristali: Akuamarin
YAY
Gökyüzü kuvvetli etkileriyle adeta koruyor ve güçlendiriyor sizleri. Arkanızdan dönen dolapların ve size zarar vermek isteyen kişilerin planlarının ters tepeceği, bıçağın keskin tarafının onlara yöneleceği bir gündesiniz. Bilmelisiniz ki bugün kim sizin için iyi niyetli düşünceler içinde değilse, bunun karşılığını ilahi sistem ona fazlasıyla verecektir. Siz gönlünüzü ferah tutun ve sahip olduğunuz güzellikler için ne kadar şanslı olduğunuzun farkına varın. Maddi konularda güzel gelişmelerle moral bulacaksınız. Özel yaşamınızda ise sabırlı olun, bilin bilmeyin, görün görmeyin ve birlikte olduğunuz insanın dürüst davranması için ona bir şans verin. Sonrasını da zamana bırakın…

Günün Olumlaması: Mavinin hakim olduğu gürül gürül akan bir şelalenin altında huzurla ve inançla yıkanıyorum. Şelalenin altında arınıyorum, yaşamın ruh ve bedenime getirdiği tüm ağırlıklardan. Hafifliyor, bir bebek kadar saf ve masum olmanın huzuru yaşıyorum.

Günün Kristali: Kuvars
OĞLAK
Gökyüzü bugün işinizle ilgili sürpriz gelişmelerle sevineceğinizi müjdeliyor. Uzun zamandır hayalini kurduğunuz bir teklif alabilir, bir beklentinizi hayata geçirebilir hatta uzun zamandır iş arayışı içindeyseniz kabul edildiğiniz müjdesini alabilirsiniz. Bugün dikkat gerektiren konularda hassasiyetle durmalısınız. Bugünlerde dikkat etmeniz gereken konu; uzun süredir kendi yakınlarınızın sebep olduğu yorucu olaylardan dolayı sağlığınız, sizler ne kadar güçlü bir burcun temsilcileri olsanız da duygusal anlamda yaralandığınızda bedeniniz buna duyarlılık gösterir ve çeşitli rahatsızlıklar ortaya çıkabilir. Ruhunuzu, bedeninizi dinlendirmeyi ihmal etmemelisiniz. Özel yaşamınızda ise, eş ya da sevgilinizin sevgisi ile moral bulacaksınız.

Günün Olumlaması: Zihnim, bedenim, sağlığım mükemmel bir uyum içinde. Beden ve ruh sağlığıma zarar veren tüm alışkanlıklarımdan ve davranışlarımdan kararlılıkla uzaklaşıyorum. Sevgi ve inançla rabbimle bütünleşiyorum. Onun bana bahşettiği bedenimi, ruhumu layıkıyla koruyacağıma ve kendime gereken özeni göstereceğime önce ona sonra kendime söz veriyorum.

Günün Kristali: Kalsedon
KOVA
Bugün işinizde ve yakın çevrenizde duyarlı, hassas ve başka insanların düşünce ve fikirlerine anlayışla yaklaşan tarzınızla herkesi büyüleyebilirsiniz. Yapılması zor olan konularda bile bu asil tavrınızla işlerinizi kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. Emin olun davranışlarınızla örnek teşkil edeceğiniz bir gündesiniz. Özel yaşamınızda ise, sezgilerinize ve iç sesinize güvenerek hareket etmelisiniz. Aklınız detaylara takılıp kalmanızı, sezgileriniz bunu yapmamanızı söylüyorsa ikinci şıkkı tercih ederek hareket etmelisiniz. Dikkat etmeniz gereken konu ise, kendi aile ve akrabalarınızdan gördüğünüz olumsuzlukları sevdiğiniz insana anlatmadan, yaşadıklarınızın suçlusu oymuşçasına ona karşı hiçbir sebep yokken incitici ve haksız davranışlarınıza bir son vermeniz olmalıdır.

Günün Olumlaması: Hayatımın her alanında sevgi ve aşk var. Eşimi aşkla seviyorum, işimi, çocuğumu, ailemi, dostlarımı her geçen gün büyüyen bir sevgiyle seviyorum. Yaşamıma mana kazandıran en güzel duygudur sevgi. Ben onunla beslendikçe yaşamımda hiçbir olumsuzluk olmaz ve onun bana verdiği güçle her zorluğun üstesinden gelerek kendim ve sorumlu olduklarım için her zaman doğru kararlar alırım.

Günün Kristali: Hematit
BALIK
Gökyüzü bugün, yakın çevrenizde yaşanacak gelişmeleri takip ederek hemen her konuda bilgi sahibi olmanız yönünde destekliyor. İşinizle ilgili önemli bir bilgiye ulaşabilir ve sizi bilginiz dışında zor duruma sokacak olası bir durumun önüne geçebilirsiniz. Bugün sezgilerinizin sesine kulak vermeli, yapmayı düşündüğünüz konularda bu doğrultuda ilerlemelisiniz. Başarı çıtanızın hızla yükselmeye başladığı bu dönem içinde zamanı akıllıca değerlendirmeli ve sorumluluk almaktan çekinmemelisiniz. Tüm dikkatinizi işinize vermeli ve işle ilgili hiçbir konuyu ertelememelisiniz. Bugün sezgileriniz olağanüstü yoğundur ve gördüğünüz rüyalar yol göstericidir sizler için. Fiziksel çekiciliğinizin her geçen gün arttığı özel zamanlardasınız. Bekar Balık’lar karşı cinsin yoğun ilgisi ile karşılaşacak ve sürpriz teklifler alacaksınız. Bugün kişisel bakım için oldukça uygundur, diyete başlayabilir, cilt ve saç bakımı yaptırabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Sezgimin rehberliği ve inançlarımın gücüyle kendim için en doğru kararları alıyor, başarı ile uyguluyorum. Ruhumun ışığıyla aydınlanan yolum sevgiyle, aşkla, bereket ve huzurla dolu.

Kaynak Hürriyet Ailem

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
TERAZİ
Bugün kendinizi oldukça yorgun hissedebilirsiniz, her şey size zorlayıcı görünür. İçinizden hiçbir şey yapmak gelmez. Fakat bu şekilde hareket etmeniz sadece kendinize yapacağınız haksızlıktır. Kariyer ve iş hayatınızla ilgili konularda güveneceğiniz insanların da fikirlerini alarak yapmanız gerekenlerle ilgili bir an evvel işe koyulmanız, görevlerinizin gereğini yerine getirmeniz enerjinizi yükseltecektir. Özel yaşamınızda ise, ailenizle ilgili umutsuzluğa kapıldığınız konularda da yaşanacak olumlu gelişmeler sizleri mutlu edecek. Şimdi olayları iyi değerlendirin ve duygularınızı özgür bırakın.

Günün Olumlaması: Ruhumun içinde barındığı renkler işime ve hayatıma tüm güzel enerjisiyle yansıyor ve yaşamıma her anlamda zenginlik katıyor. Sahip olduğum özelliklerimi en güzel haliyle iş hayatıma adapte ediyor ve ilerliyorum.

OP
sıladayım

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
BALIK
Gökyüzü bugün, yakın çevrenizde yaşanacak gelişmeleri takip ederek hemen her konuda bilgi sahibi olmanız yönünde destekliyor. İşinizle ilgili önemli bir bilgiye ulaşabilir ve sizi bilginiz dışında zor duruma sokacak olası bir durumun önüne geçebilirsiniz. Bugün sezgilerinizin sesine kulak vermeli, yapmayı düşündüğünüz konularda bu doğrultuda ilerlemelisiniz. Başarı çıtanızın hızla yükselmeye başladığı bu dönem içinde zamanı akıllıca değerlendirmeli ve sorumluluk almaktan çekinmemelisiniz. Tüm dikkatinizi işinize vermeli ve işle ilgili hiçbir konuyu ertelememelisiniz. Bugün sezgileriniz olağanüstü yoğundur ve gördüğünüz rüyalar yol göstericidir sizler için. Fiziksel çekiciliğinizin her geçen gün arttığı özel zamanlardasınız. Bekar Balık’lar karşı cinsin yoğun ilgisi ile karşılaşacak ve sürpriz teklifler alacaksınız. Bugün kişisel bakım için oldukça uygundur, diyete başlayabilir, cilt ve saç bakımı yaptırabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Sezgimin rehberliği ve inançlarımın gücüyle kendim için en doğru kararları alıyor, başarı ile uyguluyorum. Ruhumun ışığıyla aydınlanan yolum sevgiyle, aşkla, bereket ve huzurla dolu.

Günün Rengi: Yeşil:huhuu:

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.502
KOÇ
Gökyüzü, zamanı ne kadar iyi ve hızlı değerlendirirseniz o kadar verimli ve faydalı sonuçlar elde edeceğinize işaret etmekte. İş arkadaşlarınızla sohbete dalmayın, keyfi konuşmalardan uzaklaşarak işinize konsantre olun ve kazanın. Bugün maddi konularda sürpriz gelişmeler söz konusu olabilir. Maaşınızda artış olabileceği gibi beklediğiniz bir para da bugün sorunsuz bir şekilde size gelebilir. Bugün enerjiniz öylesine kuvvetli ki dostlarınız bu güzel etkiye sevinirken düşmanlarınız da ruhunuzda esen güçlü enerjiden fazlası ile rahatsız olacaklar. Bugün meditasyon ve kişisel bakım için oldukça uygundur.

Günün Olumlaması: Ruhum, bedenim, aklım mükemmel bir uyum içinde. Sağlıklı ve zindeyim. Bolluk, bereket ve şans benden yana. Günü en yüce hayrıma olacak haliyle değerlendiriyor, sahip olduğum her şey için sonsuz şükür ediyorum.

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.912
KOÇ

Meditasyon yap diyor yapayım bari
yoga.gif

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
TERAZİ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar