Düşüncelerinizin kabul göreceği, sizi alt etmeye çalışanlara karşı galip geleceğiniz günlerdesiniz. Sizi zaman zaman kelimelerinizin esiri edenler şimdi kendinizi güçlü bir şekilde ifade etmenizin karşısında neye uğradıklarını şaşıracaklar. "Yükseklerde yer tutanlar aşağıdakiler kadar sağlam değildir" diye güzel bir söz vardır. Siz iş ve özel yaşamınızda yavaş ve emin adımlarla kalıcı olmak için düşe kalka, savrula durula bugünlere geldiniz.. Şimdi yürüyün, başarınıza başarı katmak ve yaşamınızdaki engelleri kaldırmak için.
Günün Olumlaması: Sevdiklerim ve sevmediklerimin bana kattığı tüm olumlu enerjileri sevgiyle kucaklıyor, olgunluğa giden yolda gelişimime bulundukları katkıdan dolayı teşekkür ediyorum.
Günün Rengi: Siyah
Günün Kristali: Lapis Lazuli
Yakın çevrenizde bulunan sizden farklı düşünen kişilerle aranızda, ufak tefek tartışmalar yaşanabilir. Mümkünse sakin ve hoşgörülü davranmaya çalışırsanız huzurunuz kaçmamış olur. İlişkilerinizde veya gündelik temponuzda sağlığınıza dikkat etmenizi öneriyorum. Birlikte olduğunuz kişilerle eleştiriden uzak, ılımlı bir şekilde anlaşmaya çalışmanız bugün gayet önemli. İletişimsel ve zihinsel açıdan gayet mantıklı düşünebilme ve planlama gücüne sahipsiniz. Dikkat etmeniz gereken en önemli konu, dağınık olmamak ve işlerinizi düzgün bir şekilde yapmaya çalışmaktır. Özel yaşamınızda ise durgun haliniz birlikte olduğunuz insanın sizin için kaygılanmasına neden olabilir. Duygularınızı açıkça ifade etmeli ve işle ilgili sıkıntılarınızı onunla paylaşmalısınız. Geçmişte yaşadığınız olayların ruhunuzda iz bırakan yanlarını tekrar deşmeniz ikili ilişkilerinizi sarsabilir.
Günün Olumlaması: Zincirlendiğim tutsaklıktan bulunduğum karanlık kuyudan inancımla cesaretimle çıkmayı başardım ve payıma düşen dersi fazlasıyla aldım. Ödemem gereken bedellerin diyetini ödedim Ruhum tam anlamıyla özgür ve her şey kendi yüksek irademde.
Günün Kristali: Selenit
Gökyüzü bugün; sır saklayan, hassas, duygusal ve anlayışlı olacağınızı ama kendinizi istediğiniz gibi ortaya koyamayacağınızı işaret ediyor. Kendinize güveninizin az olduğu, sevilip, önemsenmediğinizi düşüneceğiniz bir gündesiniz. Geçmişte kalan neden ve niçinlerini sorgulamanıza ve kendi kendinize haksızlık ederek düşünmeden yargıya varıp yanlış kararlar almanıza neden olur. Bugün hemen her konuda kendinizi ifade etmekte zorlanacağınıza, kuşkucu tavırlar sergileyip kendinize var olmayan engeller yaratabileceğinize işaret etmekte. Özel hayatınızda ise evli ve uzun süredir ilişkileri devam eden İkizler, bazı sorunlarınız varsa bunları yok saymak yerine düzene kavuşturmanız gerekiyor. İş hayatında problemleriniz varsa dikkat edin. Şimdi üzerinize düşen, hayatınızı sağlam bir temel üzerine inşa etmektir.
Günün Olumlaması: Cesaretimi aklımla ve sezgilerimin rehberliği ile birleştiriyorum. Şimdi yaşamım için en doğru kararlarını alabiliyorum. Düştüğüm yerden güvenle ayağa kalktım, buna katkıda bulunan her şeye ve herkese teşekkür ediyorum.
Günün Kristali: Krizopras
Gökyüzü bugün, ilişkiler konusunda sert etkileriyle, gergin hissetmenize ve bireyselliğinizi ister istemez ön planda tutmanıza, “Benim dediğim olacak” tarzda hareket etmenize sebep olur ki, bu noktada tartışmalar kaçınılmaz hale gelir. Oysaki eşitlik ilkesini benimsemeniz ve ilişkinizde “Ben” demek yerine “Biz” demeyi bilmeniz çok daha faydalıdır. Bir yandan kendi isteklerinizi öne sürmeye çalışırken, diğer yandan beraber olduğunuz insanı önemseme zorunluluğunuz doğal olarak içsel bir gerilim yaratabilir. Bu gerilim ise ilişkinin iplerini koparabilir. Bu enerjiler ve isteklerle duyguların çatışması söz konusu. Daha önceden oluşmuş sorunlarla bugüne kadar gelindiyse son derece dikkatli olunması gereken zamandır. İşinizle ilgili konularda ise sakin davranmalı, sizi haksızca mağlup etmek için uğraşan kişilere tepkisiz kalmalı ve yaşadıklarınızı, haklarınızı koruyabilmek için tartışmalara girmek yerine resmi olarak kayıt altına almalısınız.
Günün Olumlaması: Evrenin yüksek sesinde sessiz kalan yalnızlığımla yüzleşiyorum şimdi. Kalabalıkların çığlığı sağır ederken kulakları ve tozu dumana katarak koşturmalarının kör ettiği gözlerden olmaktan kendi istek ve irademle uzaklaşıyorum. Tozu dumanı ve karmaşayı arkamda bırakarak; sakin, huzurlu, başarılı, gözümün aydınlandığı yolda yürümeyi seçiyorum.
Gökyüzü bugün, işlerinizi organize edebilme gücünüzü yükseltiyor. Bu sayede verimli bir şekilde çalışmanız mümkündür. İş ilişkilerinde mantıklı davranmanız son derece önemli. Bu sayede sakin fakat son derece akıllı bir şekilde ilerlemeniz mümkündür. Yani sinirlilikten, başkalarının haksız eleştirilerinden etkilenmeden, bu enerjinin size sağlayacağı akıl gücü sayesinde gayet verimli sonuçlar elde edebilirsiniz. Ayrıca iletişimin efendisi Merkür’ün geri hareketinde planlamaya başladığınız, gözden geçirdiğiniz işleri yürürlüğe koyabilirsiniz. Maddi konularda pratik davranabileceğiniz bugün de, sizin için neyin gerekli, neyin gereksiz olduğunu, kendinizi rahat ve güvende hissetmek için ne yapılmasının doğru olduğunu düşünerek girişimde bulunmanız uygun olacaktır. Gelirinizle alakalı konularda mecburiyetleriniz dışındaki harcamalarınızı kontrol etmeniz, sorumluluklarınızın farkında olmanız faydalıdır. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insanla ortak değerler üzerinde anlaşacak ve rahatsız olduğunuz konularda hemfikir olacaksınız.
Günün Olumlaması: Anladım ki, sevgiyi ifade ettikçe değer kazanıyor, anladım ki ifade edilmeyen sevginin anlamı yok. Sevgi, paylaştıkça büyüyor ve güçleniyor. Sevdiklerimin gözlerinde gördüğümde bana duydukları sevgiyi yaşam benim için yeniden şekilleniyor.
Günün Kristali: Labradorit
Gökyüzü hayata karşı daha cesur ve kararlı adımlar atmanız için destekliyor sizleri. Maddi alanlarda başarılı olma arzunuz yükselecek ve yakınlarınızla yaptığınız paylaşımlarla edineceğiniz yeni fikirler doğru kararlar almanızı sağlayacaktır. Herkesin fikrini alarak kendiniz için en faydalı olacak kazanımları değerlendirmeli ve elinizi çabuk tutmalısınız. Her şeyin en iyisine sahip olma arzunuz kuvvetleniyor ve sonunda kendinize hak ettiğiniz değeri vermeyi başarıyorsunuz. Aile ve yakınlarınızla ilgili konularda dikkatli ve hassas davranmanız gereken bir gündesiniz. İlgi ve sevginizi göstermekten çekinmeyin. Ufak tefek tartışmaları büyütmeyin, sular tek yöne aksa denge olmazdı. Birlikte olduğunuz insanın sizden farklı olan yanlarını kabul edip ona saygı duyduğunuz takdirde sorunlarınız ortadan kalkacaktır.
Günün Olumlaması: Hiç kimsenin beni mecbur olmadığım şeylere mahkum etmesine izin vermiyorum. Ben hür ve irade sahibi bir insanım. Huzurumu bozacak, beni zora sokacak her şeyden uzaklaşıyorum.
Günün Rengi: Çivit mavisi
Günün Kristali: Aragonit
Gökyüzünden gelen etkiler yaşamınızı ilgilendiren her konuda, özellikle içsel anlamda gözden geçirme ve eksiklerinizin saptanması adına olumludur. Bunu bir hazırlık dönemi olarak adlandırabiliriz. İleriye yönelik olarak düşündüğünüz bazı girişimler için kafanızın içinde planlarınız varsa bunlar üzerinde düşünmeniz yararlı olacaktır. Bu sessizlik içinde bazı dengeleri yerine oturtabilmeniz için öncelikle sakin bir şekilde hareket etmeniz önemlidir. Gerekli gözden geçirmelerde bulunduysanız, kafanızın içinde bazı durumlar az çok şekillendiyse, şimdi bunları hayata uygulama vaktiniz geldi demektir. Özel hayatınızı, ilişkinizde sorunlar olmasına rağmen sürdürmeye kararlı iseniz karşılıklı anlayış şarttır. İlişkiniz konusunda hür iradenizi ortaya koymalı, hiç kimsenin alacağınız kararı olumsuz yönde etkilemesine izin vermemelisiniz.
Günün Olumlaması: Her bir dakika, bir gün kadar verimli ve bereketli geçiyor. Bol sevinç, bol huzur, bol para, bilgi, sevgi ve dostluk çoğalarak bana gelirler ve benden başkalarına ulaşırlar.
Günün Kristali: Akuamarin
Gökyüzü bugün, maddi konularda ortaklaşa hareket ettiğiniz insanlar yüzünden zorluklar yaşayabileceğinize işaret etmekte. Her tatlı söze kanmamalısınız, başkalarının yaptığı harcamaların bedelini siz ödeyebilirsiniz. Şimdi kendi kaynaklarınızı akılcı bir şekilde değerlendirmeli ve önce ben demeyi öğrenmelisiniz. Bugün duygularınızla değil, aklınızla hareket etmelisiniz. İnsanlar sizin duygusal ve iyi niyetli davranışlarınızdan faydalanmaya kalkabilirler. Yaşınız ve konumunuz ne olursa olsun, maddi konularda duygusal düşünmek, ruh halinizden kaynaklanan ani kararlar vermek veya dikkatsiz davranmak sizlere sadece maddi manevi kayıplar yaşatacaktır. Farkında olmadan yakın çevreninizin olumsuz etkisinin çemberi içine girdiğinizi anlayacak ve kendinizi baskı altında tutuluyor gibi hissedeceksiniz. Hani bir söz vardır. “Doğru zaman, doğru yer, doğru insan” diye. Bugün madalyonun saklı yönünü keşfetmiş olsanız da duygusal geçişlerinizin etkisi ile fevri davranışlardan uzak durmanız hayrınıza olacaktır.
Günün Olumlaması: İyi niyetim ve paylaşımcılığım benim karakterimin temelidir. Beni ben yapan olgularımdan vazgeçmem. Geçmişimden bugüne kadar iyi niyetimin sebep olduğu tüm yaşanmışlıklarımdan dersimi aldım. Şimdi herkese hak ettiği kadar sevgi, hak ettiği kadar saygı ve hak ettiği kadar değer vermeyi seçiyorum.
Bugün maddi konuda kısıtlı olan gelirlerinizin daha iyi şartlara ulaşması için gerçekçi davranacak ve uzun soluklu bir iyileştirmeye yönelik adımlar atacaksınız. Bu konuda birlikte çalıştığınız kişiler herhangi bir gelişmeye açık değillerse doğal olarak sabırlı olmanız fakat fikir ve taleplerinizi de ifade etmekten geri kalmamalısınız. Eğer sabırlı olmaz, gereksiz çıkışlarda bulunur ya da tam tersi tek kelime etmeden suskun kalmayı tercih ederseniz, yanlış kararlar alır ve bunun acısını tabi ki siz çekersiniz. Bir an durup düşünün, sizler de ne zorluklar yaşadınız maddi ve manevi. Hiçbir zaman başkasını zor duruma düşürerek kendinizi yukarı taşıdınız mı? Bunun cevabını kendinize verdiğinizde doğru olanı da yapacaksınızdır. Özel yaşamınızda ise beraber olduğunuz insan bugün sizin kararlı tavırlarınızdan rahatsızlık duyabilir, kendinizi ve düşüncelerinizi ifade ederek yanlış anlaşılmaların önüne geçebilirsiniz.
Günün Olumlaması: Aşkın verdiği coşkuyla pırıl pırıl bir ruha ve kutsal bir enerjiye sahibim. Bu coşku yaşamımın her alanında kendini gösteriyor. Kararsız kaldığım konularda doğru kararlar alıyor ve an itibariyle uygulamaya başlıyorum. Mutluluğa giden kapılar şimdi ardına kadar bana açıldı. Benden sevdiklerime, onlardan diğerlerine akıp giden muhteşem bir alışverişteyiz.
Günün Kristali: Malahit
Bugün çevrenizde gelişen olayların etkisiyle siz de patlamalar yaşayabilir ve içinizde biriktirdiğiniz her şeyi sözlerinizle haykırabilirsiniz. Bunun karşılığında ise sözlü yumruklar yiyerek deneyimler yaşayabilirsiniz. Duygusal olarak kendinizi teskin edebilmek oldukça zordur. Yaşadıklarınız oldukça güç ve bunaltıcı olmasına rağmen, sizler bugün çevrenizeki insanlara, özellikle de sevdiğiniz insana karşı toleranslı davranmalısınız. İçinde bulunduğunuz şartlar bu süreçte yapacağınız tüm karşı çıkışların size daha fazla olumsuzluk getireceğine işaret etmekte. Kolay olanı herkes başarır, siz bugün zor olanı yapmaya çalışın. İnsanlarla iletişiminizde sezgilerinizin rehberliği doğrultusunda hareket ederseniz başarılı sonuçlara ulaşabilirsiniz. Bugün dikkat etmeniz gereken konu, ev ve iş yerinizdeki elektronik eşyalarınızda olabilecek arızalar. Mümkünse tedbirli davranmanızda fayda var. Bilgisayarınızın, cep telefonunuzun yedeğini alın ve arızayı kendi başınıza düzeltmeye kalkışmayın. Beraberliği olmayan Oğlak'lar, bugün sürpriz bir teklif alabilirsiniz.
Günün Olumlaması: Yüreğimdeki bilge bugün iş başında, yönümü tayin edebilmem için. Artı ve eksileri dengeleyerek yoluma devam edebilmem için bana rehberlik etmekte. Söylediklerine kulak veriyor ve tüm benliğimle onun işaret ettiği yönde kararlılıkla ilerliyorum.
Günün Kristali: Safir
Bugün duygusal yanınızla idealist tarafınız savaş halindedir. Duygularınız oldukça cömert ve kendini esirgemeyen düzeydedir fakat başka insanların bunu bir avantaj olarak görmelerine izin vermeyin. Bugün "Hayır" demesini bilmelisiniz. Duygusal yoğunluğunuzun iş hayatınızı ilgilendiren kararlarınızda ve algılamanızda etkili olmamasına çalışın. Tüm güveninizi bir olaya veya kişiye bağlamayın. Tetikte durun. İçinde bulunduğunuz şartlar bu süreçte yapacağınız tüm karşı çıkışların size daha fazla olumsuzluk getireceğine işaret etmekte. Kolay olanı herkes başarıri siz bugün zor olanı yapmaya çalışın. Özel yaşamınızda yakın çevrenizdeki eş ya da sevgilinize vereceğiniz yanlış tepkilerin bedelini ağır ödeyebilirsiniz.
Günün Olumlaması: Zamanın akışı beni kendi gerçeğime, içsel sesimin rehberliğine ulaştırır, kendi benliğimi keşfederim. Yeteneklerimin bilincindeyim, ruhsal zenginliğime ve yeteneklerime güveniyorum. Haklarıma ve yaşamımın sorumluluğuna sahip çıkıyorum, beni zorlayan kişi ve olaylara kararlı bir şekilde Hayır diyorum.
Günün Rengi: Çivit Mavisi
Günün Kristali: Turkuaz
BALIK
Bugün büyüme ve ilerleme arzunuzu daha da güçlendiriyor, bunu gerçekleştirebilmeniz için beklenmedik yardım ve fırsatlarla karşılaşırsınız. İnançlarınız bu konuda ilahi bir şekilde yardımcınızdır. Düşünceler kafanızda elektronlar gibi yarışır adeta. Yeni ve özgün fikirlerinizi ortaya koyma zamanı şimdi. İş hayatınızda olan olumlu gelişmeleri yakın arkadaşlarınızla paylaşarak sahip olduğunuz güzel enerjileri daha da kuvvetlendirebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise mutlu ve huzurlu bir beraberliğin keyfini çıkarmaya bakın. Sevdiğiniz insanın size olan sevgisini ifade ediş tarzı ile ayaklarınız adeta yerden kesilir ve bulutların üzerinde dolaştığınızı sanırsınız.
Günün Olumlaması: Geçmiş zamanlarımda deneyimlediğim, beni üzen olayları genel hayatıma yansıtmayı bırakıyorum. Biliyorum ki yeteneklerimi geliştirdikçe ve kullandıkça tüm kapılar bana açılır. Kendimi ruhumun derin bilgeliğine bırakıyorum.
Günün Kristali: Firuze