Benı etıket yapmamıssın ama gozum ustunde pıkaacu ona gore hıımm su yumurtanın tarıfını bana da versen kiii olmaz mı kiiiiMenummm
10.30:2 fındık 3 4 leblebi attım ağzıma
12: Ekli dosyayı görüntüle 26138
16:1 muz
Çeyrek elma
18.30:1 kase lebeniye çorbası
Küçük bir karnıyarık (işaret parmağım kadar di patlıcan)
Az salata
Su:2 daha icerim
Spor:1 saat yürüyüş
200 bölgesel
Eliptikte yapicam dakikasini yazarım yapınca
@hippocan
versemmmiiiiiiiiii .. unutmusum kuzum yaaa siteden çıkınca aklıma geldi .Benı etıket yapmamıssın ama gozum ustunde pıkaacu ona gore hıımm su yumurtanın tarıfını bana da versen kiii olmaz mı kiiii
Pamugum sekerimmmm ne güzel bi menuuu nasılsın iyimisin özledim seniiii .. gittimi misafirlerinnnnn@hippocan
Menü kahvaltı 13
3 kasik menemen
Peynir
Ara 16 yarım ayva
Akşam 19
1 tabak ıspanak yemeği
1 kepçe Tarhana çorbası
Su 3.
Sade turk kahvesi 1
Ihlamur 1
Spor 1 saat tempolu yürüyüş
2 mil leslie
İyiyim canımmmmmPamugum sekerimmmm ne güzel bi menuuu nasılsın iyimisin özledim seniiii .. gittimi misafirlerinnnnn
Cok şükür bende iyiyim ortimmm . Ayyy kıyamam yaaa bideEyarin is varrİyiyim canımmmmm
Sen nasılsın
Misafir im dün gece 3 de gitti
Sorma uykusuzluk beni mahvetti bugün
Tartı güzel diyo ama menüSacma bir pazar menusunden merhaba
Sabah 7.30 1 kasik keciboynuzu ve su
8.00
2 yumurta
1 buyuk kapya
Bir kac top peynir
2 lokma tahin pekmezli tb ekmek
13.00
1 bardak tarcinli boza
14.00
5 -6 tane leblebi
15.00
2 kasik et sote ve buyuk ayran
Sonra uyumusum
18.00
1 bardak ayran ve yarim portakal
Soda ve su ile gunu tamamlicam
Kendimi toparlayabilirsem eliptik niyetindeyim
@hippocan
Yarin da diyetisyene gidicem sabah
Bu arada bugun sinavdan gelip evde tartildigimda 67.9 gosteriyordu hippom yarina bozulmazsa
Ooo eliptik ♡ benMenummm
10.30:2 fındık 3 4 leblebi attım ağzıma
12: Ekli dosyayı görüntüle 26138
16:1 muz
Çeyrek elma
18.30:1 kase lebeniye çorbası
Küçük bir karnıyarık (işaret parmağım kadar di patlıcan)
Az salata
Su:2 daha icerim
Spor:1 saat yürüyüş
200 bölgesel
Eliptikte yapicam dakikasini yazarım yapınca
@hippocan
Kahvaltı çok geç cnm.. uyudun mu o saate kadar.. uyuduysan sıkıntı değil..@hippocan
Menü kahvaltı 13
3 kasik menemen
Peynir
Ara 16 yarım ayva
Akşam 19
1 tabak ıspanak yemeği
1 kepçe Tarhana çorbası
Su 3.
Sade turk kahvesi 1
Ihlamur 1
Spor 1 saat tempolu yürüyüş
2 mil leslie
Bir güzel menü dahaIyi akşamlar ♡
11.30
Lorlu maydanozlu omlet
Peynir
Zeytin
Kahvaltılik sos
Yarım dilim kepek ekmek
Ara
2 kuru incir
18.00
1 porsiyon kebap (lavaşsız)
Köz domates, biber
Salata
50 dk. Hafif tempo koşu
3 lt su
Kahvaltı tabağını hazırla diyetisyene gitmeden.. gelince hemen çayını demler yumurtanı yapar yersin.. saat 10u 10 geçe kahvaltı faslı biter 11 e kadar 50 dk var o da yeterli..Yarin 9 da diyetisyen 11de pilates var kahvaltiyi nasil yapsam ya. 9bucukta evde olsam yetisir mi acaba. Pilatesle arasi da olmasi lazim. Yanima hazirlayip gotursem mi .
Yarin 10 puan hedefindeyim kofte yapcam
Tam uyumadım ama kalkamadım tansiyon um düştü gece uyuyamayinca midem bulandı eşim ve oğlum uyuyorduKahvaltı çok geç cnm.. uyudun mu o saate kadar.. uyuduysan sıkıntı değil..
Menü güzel..
Spor güzel..
Eee sende güzelsin...
O zaman puanın 10
İyi yaptın cnm dinlen iyiceTam uyumadım ama kalkamadım tansiyon um düştü gece uyuyamayinca midem bulandı eşim ve oğlum uyuyordu
Bende yattım dinleneyim dedim kaptanım
Iyi fikir canim. Hemen evin yaninda zaten cay icmiyorum ben ihlamur iciyorum. O da hizli olur.Kahvaltı tabağını hazırla diyetisyene gitmeden.. gelince hemen çayını demler yumurtanı yapar yersin.. saat 10u 10 geçe kahvaltı faslı biter 11 e kadar 50 dk var o da yeterli..
11 de nerde pilates yapacaksın.. yarın ebru şallı ile pilates başlıcak bakalım bende onla başlamak istiyorum
Tabıkıde guzel yakısıklı menunversemmmiiiiiiiiii .. unutmusum kuzum yaaa siteden çıkınca aklıma geldi .
Beğendin mi menumuuuu